icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
29. nov 2012

@franica chcem pridat grafik, ale ako? mam ho na fertlityfriend.com ???

franica
29. nov 2012

@renitri baby zvyknú dať link alebo to daj cez Print screen-ak vieš ako to funguje...ale ten link je jednoduchší

renitri
29. nov 2012
franica
29. nov 2012

@renitri no ja sa v tomto moc nevyznám- ten prvý link funguje...viem iba toľko, že pri otehu by sa mala teplota držať hore- tak je tam malý pokles, ale čo ja viem...sú to desatinky...ja fakt neviem grafovaťv 😅

renitri
29. nov 2012

@franica tak ak je ovulka dneska, tak tie teploty predtym neznamenaju nic, ne ? uvidme aka bude teplota dalsie dni...zajtra mi gyn potvrdi ci bola ovu, a ak hej, tak az dalsie dni by mala ostat hore...

franica
29. nov 2012

@renitri tak presne ako gyn podľa sona ti ovulku neurčí ani teplota, ani test...takže uvidíme čo ona 🙂

renitri
29. nov 2012

@franica nj..snad povie ze uz bola vcera abo dnes... 🙂 zajtra dam vediet....

janka9900
29. nov 2012

@renitri ahoj, ak zajtra bude teplota nad 36,7, tak ovu bola dnes. takto prudko klesne teplota tesne pred ovu, tak dnes usilovne pracujte 😉 😵

renitri
29. nov 2012

@janka9900 dakujem moja za vysvetlenie 🙂 budeme pre istotu 🙂

zora256
29. nov 2012

@renitri Moc držkám palčeky 😉 To by bolo super🙂Tak sa snažte o 106🙂

gloria13
29. nov 2012

Ahojte dievčatá..kedysi dávno som prispievala na Vaše forum,ale potom som prestala, lebo akosi nebol čas a mala som pocit, že príliš na to myslím, keď som často na koníku..chcem iba poradiť...som 24 DC a príšerne ma bolia prsia...dnes som trošku špinila..snažíme o drobčeka od marca a stále nič...cyklus mám ukážkový, iba občas keď som v prílišnom strese tak trochu mešká..nechápem tomu špineniu, keď mrcha má prísť okolo 4.12...stáva sa Vám niečo podobné?

ataner81
30. nov 2012

Dobré ránko dievčatká moje koníkové. Ako sa mi dnes máte?@zora256 ale čo moja, tak ty sa cítiš tehulkovo? 🙂 Tak to je super. Ešte ti neblahoželám aby som niečo nezakríkla ale už sa s tebou tichučko teším 🙂

ellis21
30. nov 2012

@franica aj ja to chcem znovu dať chichi 😀

ellis21
30. nov 2012

@gloria13 ja som som tiež špinila dva dni a bola som tehu, no bohužiaľ to nevyšlo. 😢 A prsia ťa ako bolia? Bradavky alebo akoby boli otlačené od podprdy?

rohlicka
30. nov 2012

Ahojte žienky, dnes tu mame zase trosňšku tichšie ... ja mam momentalne dovolenku - prišla som domov za rodičmi 🙂 🙂 🙂 čakal ma tu už kočiarik a matrac čo sme si objednali .. juuuuj tak sa tomu teším .. 😵 😵 😵

deculko
30. nov 2012

ahoj @rohlicka takze uz mas po praci,uz si mozes uzivat a oddychovat🙂) si teraz v KE dlhsie? az do tych Vianocnych trhov,ked sa spolu s Reny mozme stretnut? 🙂))

deculko
30. nov 2012

pekny piatok zelam vam vsetkym dievcata🙂)) nech mame pekny vikend🙂 my by sme mali mat konecne tata doma aj v sobotu,tak dufam,ze tomu tak aj bude🙂)

rohlicka
30. nov 2012

@deculko ahoj Evička .. podla mojich informacii vianocne trhy zacinaju 5.12. ale ja sa musim v nedelu vratit do Budapesti, kedze pondelok idem k Dr. aby ma vypisala 😵 😵 😵 aj povinnu navstevu mam v utorok s "védőnő" (zdravotnou sestrou) takže nemožem zostať dlhšie, ale pred Vianocami by sa rada stretla na vianočnych trhoch na nealko vinko 🙂 či detský punč 🙂

zora256
30. nov 2012

@gloria13 Ahoj!To špinenie,je z uhniezďovania,iste sa vám zadarilo 😉 Tak už len vyčkaj na 4.12. a ak nič sprav si test potom,držím palčeky🙂Aby si mala //.A možno Ti ešte nič neukáže,tak potom počkaj zo 10dní do toho 14.12.snáď Ti vtedy už ukáže,keďže od uhniezdenia musí prejsť aspoň týždeň aby ukázali testy.A ´mne napríklad,ešte stále neukazujú ale už budúci štvrtok mi už musí ukáazť,lebo to už budú 2týždne od dátumu ms🙂

renitri
30. nov 2012

@franica @janka9900 @zora256
Tak baby..Bola som na kontrolnej folikulometrii a este stale tam je, ma 22 mm, cize dnes bude ovulka...a to som 16 DC...ach...preco prave dnes ???? dneska ani snazilkovat nemozme, ideme prec a budeme spat u znamych v obyvacke 😀 abo zeby sme tam ???? 🙂 no ak by pockala ovulka, a bola by az zajtra tak je to v pohode, lebo budeme v Alpach a spat budeme v hoteli 🙂 No a ten moj pravy vajecnik zas nebolo vidno, a to som u nej 3krat uz za poslednych par dni... sono aj z dola aj cez brucho mi robila a nic :( A laparka ma neminie povedala gyn kvoli tej cyste na vajcovode.. Takze asi v januari.... Teplotka dneska bola 36,5 (vcera 36,3)....

zora256
30. nov 2012

@ataner81 Ďakujem krásne🙂áno cítim sa tehulkovo,ale ako vravíš,ešte nezakríknime,uvidíme toho 6.12.to by bol mikuláš,že?Keby už ukázal test //🙂keďže 5.12.budem mať dosť stresu kvôli očkovaniu z malým,ach jaj či neznášam autobusom cestovať z malým☹A ešte to skoré vstávanie a vychystanie,proste vtom zhone neviem sa najesť bývami hrozne zle od stresu a ešte svokra pôjde snami,aby mi pomohla:-/nuž nerátala som stým,že by som mohla byť fakt tehu snáď mi nebude zle,moc sa modlím,aby mi nebolo ešte zle vten deň,lebo neviem ako utajím pred svokrou klebetnou,že som vtom 😅 ,keď chcem aby to bolo prekvapko na Vianoce 😔

franica
30. nov 2012

@renitri aaa tak je furt tam? Asi preto tie testy moc neukazovali- moja, ak to nechceš prepásť, tak bude musieť vydržať aj ten gauč 😀 😀 Vieš ako je to...cieľ svätí prostriedky 😝 A pre istotu aj Alpy- čerstvý horský vzduch k výsledku iba prospeje 🙂
No divné s tým pravým vaječníkom, kde sa tak mohol ukryť?? A tá laparka- to môže počkať, keby si náhodou bola tehu teraz..alebo nemusíte počkať radšej kým ti cystu vyberú? 😕

zora256
30. nov 2012

@renitri Počuj ovulka nebýva naraz z oboch vaječníkov,z druhého budeš mať budúci mesiac.A pred odchodom k známim nestihnete sexík?

zora256
30. nov 2012

@rohlicka Teším sa stebou,viem aké to je pozerať a obzerať skúšať nový vlastný kočík😀.Ja sa neviem dočkať,kedy budem mať kočík,zas z vaničkou a nie šporťák🙂A my sme matrac mali len,len pred pôrodom sme dostali kúpiť,a až potom som vkľude čakala na deň D🙂Nám naraz prišiel kočk z postieľkou z www.lacnejsie-nekupis.sk a klokanku mám stade.

ellis21
30. nov 2012

@renitri presne ako hovori zora256, pobaľ kufre, hops na mužíka, na pol hoďku vylož nohy hore a môžeš ísť na návštevu 😀 😀 😀 A na gauči v obývačke to len poistíte a to pekne potichúčky ako správna návšteva 😀 😀

renitri
30. nov 2012

@franica no furt je tam..gyn myslela ze bude ovulka v stredu... ale ja viem, ze nikdy nemam v strede cyklu a ani som necitila bolest zatial...takze stale dozreiva a caka.. Len aby sa dostal aj pekne do vajcovodu, lebo kvoli tej cyste no nvm...No daco poriesime 😀 neviem kde sa furt ukryva ten pravy.. Idem tam buducu stredu na kontrolu a tam sa dohodneme co dalej... teraz sa ponahlala...
@zora256 ja viem, ze nebyva z obcoh naraz.. Ale zas na buduci mesiac nie je iste, ze bude z druhej strany...niekedy sa stava ze je to tak...

zora256
30. nov 2012

@ellis21 Veru,len tak sa dá,no nie,ešte pred odchodom,nemusia už ani na gauči @renitri proste vpohodke pred odchodom🙂

renitri
30. nov 2012

@ellis21 daco snad poriesime pekne dneska 😀 ved budem citit kedy praskne..mohol by vyckat do zajtra uz...

zora256
30. nov 2012

@renitri Nuž aj keby dozrel zajtra,to nevadí,proste dievčatká spermie sú pomalšie,a dovtedy dôjde tam kam má,ak vdeň ovu je sex pravdepodobnejšie splodíte chlapčeka tie sú rýchle a žijú kratšie.A cykly máš rovnaké?Ja som mala anovulačné preto som brala a beriem Duphaston,aby som mala pravidelné a ja viem,písala si,že máš cystu na vajcovode čo môže brániť preniknúť a upchatiu vajcovodu,ale aj nemusí,závisí od toho ako veľmi pokrýva ten vajcovod,či ho priškrcuje,ale ak sa nepodarí,alebo uviazne tam embrio,nechcem ťa strašiť,to potom Ti ho odstránia úplne myslím ten vajcovod.a čítala som tu na Mk o zázrakoch,jednej odstránili kvôli tomu upchatiu vajcovodou obe vajcovody a ani umelo sa im nedarilo a zrazu otehotnela,bez vajcovodou,zaujímavé,ale dojímavé🙂Neboj vyrieši sa moc držkám palčeky aby sa zadarilo,a embrio aby sa zmestilo ztade a pekne dostalo do maternice 😉

renitri
30. nov 2012

@zora256 No vsak uvidime 🙂 No hej, mavam rovanke, hore role max 5 dni... Viem o tom, ze na laparke ak bude treba zoberu mi vajcovod..ale ved nevadi, mam ten druhy.. Dakujem 🙂