Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte 🙂
Ako sa tu máte? Už som vás dlho nečítala 🙂 Pribudli nejaké nové tehuľky? 🙂
@horseshoe 🙂 🙂 🙂 dakujem, veru uz by bolo nacase snazit. a nech to hned vyjde. 😉 ked stretnem snehuliaka, tak si to aj unho poistim - kozi kuzi kuzuka - nech je zima plodna 😀
no veru, babatko je draha vec. to clovek rata na tisice. ☹ aspon ze vecicky si dake zdedila. a este mate cas na vsetko ostatne ako kocik a tak. inak tie kociare su drahe ako slak. 😠 a neboj, na big sale ta snad manzelik do nejakeho shoppingu dako dogula 🙂
@franica to je prvy den po tyzdni,co som takto lepsie naladena... 😀 😀 a moze to mat priciny,ze bud mi je o kusocek lepsie...alebo konecne som si zo seba zacala robit srandy 😀 😀 alebo mam radost,ze muzik je doma (aj ked prdi az hroza) 😀 😀 😀 alebo coca cola zabera....dievcata,piste si ju do zoznamov,co treba oskusat🙂))))))))) 😀 😀 😀 konecne mam po tyzdni lepsiu naladu,huraaa🙂) aj preto som sa neozyvala...ja sa volajako neviem ozyvat,ked mi je zle...az ked mi je lepsie... tak dievcence...nech vas nic od tehu neodradi...ani mna by neodradilo🙂)) este sa s mm smejem a hovorim mu,ze ked mu budem plakat,ze nemozeme mat tretie (lebo asi si fakt tretie dovolit nebudeme moct) tak nech mi pripomenie,ako mi bolo zle... ale nech mi to nezabudne pripomenut v celej krase🙂)) 😀 😀
@mamkabeika ahoj mamkabeika,neviem,ci si uz videla,ze tehulkujem ja,ale mozno uz aj ano,lebo uz tri tyzdne o tom vieme...len este len potichucky,pokym bude vidiet srdiecko...potom si to uz aj zaznacim do toho "pasu" pri fotke...
@deculko Veľká gratulácia 😵
@lienka19881 Ahoj!A lekár čo nato povedal,či si mu nevravela otom?Nuž mne Bohužiaľ dorazila ms po 10dňovom meškaní☹Asi je fakt chyba aj v tomto,nuž neviem ja keď som si robila raz ovu test to som už mala asi 18dc a bol pozitívny som myslela,že to len z tehu ukazuje,lenže 11tehu testov som spravila od kedy mi meškala a nič boli všetky biele,nuž 13-tého sa dám prezriecť a porozprávam sa z lekárom o tom celom,že kde bola asi chyba a tak.☹lebo mi je ztoho celého snaženia smutno dnes sa začal už 9 mesiac od začiatku snaženia.
@leonetka Ahoj!Čo sa týka drahoty tu na www.lacnejsie-nekupis.sk nájdete baby aj kočíky lacno mi máme Adbor ring-ring a nedala by som ho za nič stál len 180eu z nafukovacími kolesami a aj postieľku máme ztade tú medenú z vyrezávaným macom🙂už neviem presnú cenu ale asi 130eu stála a dovoz nad 300eu je zdarma🙂Ináč len 10eu.Pokukajte tehulky🙂
@zora256 ahoj. Tak predsa dosla ??? Mrzi ma to :( vyzeralo to nadejne. Nechapem preco po duphastone meskala. Hlavu hore, ideme dalej, najblizsie sa podari 🙂
My sme uz doma, teda v hoteli v Ba. Dneska sme riadne vymrzli v Salzburgu. Ovulka neviem ci uz bola, lebo som zatial nic necitila. Ale zato hlien mam ako sopel 😀 a teplotka aj dnes iba 36,5. No zajtra sa posnazime este pre istotu.
@ellis21 presne tak ellis...máš úplnú pravdu...budem si užívať život, decká, Vianoce, mužíčka .. budem upratovať o sto šesť, vypekať dobroty a hlavne pozitívne myslieť. 🙂 ďakujem, že si mi to pripomenula, lebo presne o tom je život...o žití, nie o prežívaní..🙂 Ideme ďalej...mrcha sa pomaly rozbieha, tak už nech je za mnou..a nech už príde moja láska domov, čo ho konečne vystískam a budem sa tešiť, že prišiel zdravý a celý...,lebo ho neskutočne milujem. 😝
@zora256 Zori veľmi ma to mrzí....ale neboj, budeme sa snažilkovať pod vetvou..🙂 a to už budú aké Ježiškovské detičky..🙂 krček už nemá veľmi zmysel nahmatávať, pretože sa spúšťa mrchaňa..,ale štve ma to štvordňové špinenie...kurnik, nechápem kvôli čomu...a len tak mimochodom dievčence...rátate začiatok mrchy už keď špiníte,alebo až keď už krvičkujete? Čím som staršia, tým som blbšia a už neviem čo je normálne a čo nie...inak som práve dopiekla medovníčky, tak sa trošku vitešujem aj napriek depke z neúspechu, z počasia a z toho že už som pomaly dva týždne bez chlapa...☹ ááááále...hlavne že sme zdraví..nie? všetko bude...len to chce čas. Idem spinkať. pačko
@zora256 ahoj moja, tak to ma mrzi, ze nakoniec dorazila... My mame tento cyklus uz tiez osmy pokus... :( a zatial sa podarilo len to biochem.tehu... No nehovorila som doktorovi o tom... Len mi povedal ze taketo mikropotraty sa stavaju bezne, ze kopec zien ani nevie o tom ze ich prekona... Ale citala som na nete, ze lekari riesia lutealnu fazu len ak je kratsia ako 10 dni... Ja dufam ze uz tento mesiac sa nam konecne zadari, ked uz idu tie vianoce, no nie? 🙂 treba mysliet pozitivne 🙂 ale tiez uz mam niekedy chut prestat s celym snazenim...
@zora256 no to je škoda, že prišla, je mi to ľúto, už sme ťa brali na istotu 😖 No tak čo už, zbytočne netreba smútiť, lebo to kazí náladu aj nádeje do budúcna...tak aspoň si s doktorom dobre pokecáš na prehliadke, podrobne sa ho povypytuj na všetko a presne ako tu baby hovoria, že snažilkovanie pod jedličkou bude úspešné 😉
@gloria13 no krásne si to popísala, že ako si budeme užívať to všetko pekné v živote a potom sa dúfam potešíme tomu najočakávanejšiemu darčeku...tak si dobre poopisovala to upratovanie, pečenie a chystačky na Vianoce, že som dostala chuť chytiť nejakú prachovku do ruky 😀 A tie medovníky mňaaaam a to je krásna vôňa v byte...bude super a musíme veriť na vianočný zázrak 😉
Babulky, tak konecne teplotka dnes vystupila na 36,8. Takze asi ovulka uz bola, ci dnes bude ? Nvm.
Baby mňa pre zmenu dnes začal bolieť pravý vaječník tak dosť intenzívne ako minulý mesiac ľavý...čo by bolo v pohode aj super, že ovulujem zo zdravej strany, no 20DC?! A po tom, čo som už pozitívne ovu testy a všetko mala...? Ten tester slín mi neukazuje nič, poobede ešte asi skúsim taký ten pásikový ovu test...no ja nechápem, čo sa to deje tento mesiac
Aktualizujem tabuľku a čo to tu nevidím alebo, žeby mi nejaké informácie ušli? @waltea @linddi @zvolsiinylogin @jeackynka @leonetka ako to vyzerá s vami baby?
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@zvolsiinylogin 1-4.12. ryby
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.12. váhy Zuzanka
@ellis21 14-17.12 váhy Elenka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@zora256 ?.12. baran Zora
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička
@gloria13 presne tak sa mi to páči. 🙂 Jasné, že sú chvíľky kedy príde depka ale aspoň ja pri mojich dvoch deťoch nemám na ňu moc času. Ešte k tomu chodím do práce a deti majú plno krúžkov. Manžel chodí na týždňovky, tak že som na všetko sama a dá to zabrať, takže nemám čas a ani chuť míňať si energiu na depky. A ty si odkiaľ? 🙂
@franica ahoj...no asi tomu fakt netreba venovať prílišnú pozornosť, lebo potom nám unikajú krásne veci, človek začína byť niečim posadnutí a potom je z toho celého iba frustrovaní a prestáva sa tešiť z čohokoľvek... Ja som sa rozhodla si dnes urobiť venček zo živej jedličky na dvere,aby keď príde moja láska domov, nech ho teší pri srdiečku, že mu žienka doma vyčarila krásnu predvianočnú atmošku a neprivíta ho zo smutným a sklamaným výrazom na tvári... 😉 tešme sa z maličkostí a o to väčšia radosť bude ,keď sa podarí "veľká vec" 🙂)) silno objímam. 😉
Ahojte dievcata, @ataner81, no moja v mojom pripade ti neuslo nic, len ked to tu posledne dni citam, tak je tu tak nejak trosku smutnejsie a bala som sa sem prispiet svojimi //...ono to asi dllhodobejsim snazilkam nepadne moc dobre vidiet cudzie pozitivne testiky....ms mi teda meska uz 6 dni, pomaly tomu zacinam verit, ale zatial sa bojim tesit, len tak potichucky.... 😉
@ellis21 ahoj ellis..🙂 no ja som sa včerajším dňom rozhodla nedepkovať...a zatiaľ sa mi to darí...,neviem či ma cez noc niečo osvietilo,ale je mi akosi ľahšie..povedala som si , že veľa ľudí ma ďaleko horšie trápenia...pred chvíľkou mi volala známa, že dostala v práci výpoveď, chudiatko...vôbec to nečakala...hrozná doba je..tak som ju pozvala na kávičku, idem upiecť nejakú rýchlovečku k nej a trošku ju povzbudím..že je šikovná a prácu si rýchlo nájde..vonku poletuje sniežik, dala som do aromalampy vianočnú silicu .. no čo viac si môžeš priať...ja som z Martina. 🙂
@gloria13 no tak u vás krásne sneží, tu v ba nič. A ak aj bude tak len čľapkanica. No ja ti rozumiem čo sa týka byť dva týždne bez chlapa. Aj ja som bola teraz. Prišiel v piatok ale deti mu nedali pokoj aj s malým spal, lebo to je jeho cecok a tak ja som bola na radde posledná ☹ Ale ja som si ho zato riadne užila túto noc 😀 No a potom to vydrž, že čakať po kyrete aspoň do prvej mrchy 😀 Čo som samovrah 😀 😀

@franica jj, drazoba ako svina vsade - ci uz je to tehulkovske oblecenie ci babatkovske veci - proste ked si to zratas, tak su to fakt velke investicie. 😖 Ale tak ostane aj pre daslie deti - i ked clovek nikdy dopredu nevie, ci nejake dalsie budu a ci to nebude jednorazova investicia, vsakze...Ale netreba vela dopredu mysliet 😉 A kupit to tak ci tak treba. Jj, pockam aj na tie Big Sale v januari 😉
No ti poviem - tie kociky uz mam tak napozerane a ohmatane, ze mi z toho riadne sibe 😀 Ale v podstate tie co mam v albume ma zaujali najviac. Kludne sa mozes potom odo mna informovat, ked budes zvazovat... 😀 😉