icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
5. dec 2012

@fronica pointa je rovnaká 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a výsledok najkrajší na svete 🙂 😉

horseshoe
5. dec 2012

@ataner81 @franica baby neondite sa 😀 - coskoro budete obe tehule, ak uz aj nie je zamiesene 🙂 😉 a tesim sa, ze Tomasko bude mat potencialnych kamoskov alebo kamosky 🙂 😉 😉

ataner81
5. dec 2012

@horseshoe u mňa to tento mesiac nebude ☹ ale Vianoce si užijem po všetkých stránkach 😀

franica
5. dec 2012

@horseshoe pfuj pfuj pfuuuuuuuj - tak bude 😉

horseshoe
5. dec 2012

@ataner81 presne tak. aspon mas istotu, ze ta nebudu trapit hnusne tehu nevolnosti na vianoce kedy je dom plyn vsakovatych dobrot a pitiva - to by bola krivda 😉 😉 😉 A na dalsie vianoce uz budes drzat babenko v naruci alebo hladkat okruhle tehu brusko 😉 😉 😉 Baby uz viem, co si este budem zelat pri buchani sampusu na novy rok - okrem zdravia mojho babatka a celej rodinky aj zdrave babatka pre vsetky snazilky 😉 😉 😉

ataner81
5. dec 2012

@horseshoe praj si to moja aj za mňa lebo ja tento rok búchať šampáňo nebude, som v prác 😒 i. Ale 1.1. mi môžte všetky závidieť lebo budem jediná na svete ktorá bude oslavovať Nový rok o polnoci 1.1 😀 😀 😀 😀

horseshoe
5. dec 2012

@ataner81 no jasne, ze na vas vsetky budem silno mysliet, teba nevyjimajuc 😉 😉 😉 Aj ked ja skoncim pri detskom sampuse, ale nevadi 😀 No a to je vlastne jedno, kedy sa oslavuje novy rok - ludia si urcili naky datum, ale kludne sa moze oslavovat aj 1.1. o polnoci ci v lete alebo na jesen 😀 😉

ataner81
5. dec 2012

@horseshoe no tento rok bude taký všelijaký a prehádzaný. Mikuláša máme už dnes 😀 😀 😀 😀

horseshoe
5. dec 2012

@ataner81 posli aj ku mne toho Mikulasa 😀 😉 len dufam ze mi nedonesie uhlie a varechu, bo neviem ci som az tak dobre posluchala tento rok 😀 😀 😉

ataner81
5. dec 2012

@horseshoe v robote som dostala mikulášsky balíček, večer dostanem balíček od mamky a polovičky lebo zajtra nebudeme spolu(mám nočnú) a najväčší a najkrajší balíček si kúpim poobede sama-varnú dosku, rúru a robot 😀 😀 😀 😀 Ale sľubujem, že o 8mej večer už dám Mikulášovi pokoj a pošlem ho expresom k tebe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

horseshoe
5. dec 2012

@ataner81 jooj, tak to si inak dobre posluchala, moja 😀 😀 😉 😉 😉 Veru tak zašikuj ho potom hned ku mne - ja si zelam roboticky vysavac 😀 aaaaale nie, som skromna - beriem vsetko okrem uhlia a varechy 🙂 😉

ellis21
5. dec 2012

Dnes som dostala kompliment od dcérinej spolužiačky. Hovorí mi: Teta, ja by som chcela mať takú mamu ako ste vy ale trochu krajšiu lebo máte veľký zadok. No a reagujte na to 😀 😀 😀

ataner81
5. dec 2012

@horseshoe ja by som brala tú varechu lebo tá moja sa mi minule zlomila 😀 😀 😀 😀 Neviem ako je to tam hore podelené ale čo sa týka hmotných vecí, je to štedré ale vykompenzujú/je si to na zdraví, vzťahoch a najmä bielych tehotenských testoch

horseshoe
5. dec 2012

@ellis21 😀 😀 😀 potesi 😀 😀 😀 takze na vianoce ziadne kolaciky, jasne?? 😀

@ataner81 ale nie moja, to si nesmies tak vraviet. tvoj cas este len pride, uvidis 😉 😉 😉

ataner81
5. dec 2012

@horseshoe vieš moja tieto pocity aké mám ja pochopí iba ten kto bábo nemá a veľmi dlho sa o neho snaží ☹

ellis21
5. dec 2012

@horseshoe 😀 😀 😀 no ja soch aj chcela začať s chudnutím, ale keďže idú tie vianoce, tak by to bol hriech držať diétu a môj manžel mi povedal, že kašli na chudnutie aj tak budeš zachvíľu tehotná, tak sa ti to neoplatí 😀 😀 Tak ho milujem, len nech sa už zadarí. 😀

ataner81
5. dec 2012

@ellis21 tak tak to sa neoplatí, len by si bola naštvatá, že to čo teraz schudneš, cez Vianoce späť priberieš a už tehula si, len to nemáš potvrdené // 😀 no a tehule chudnúť nesmú 😉

ataner81
5. dec 2012

Baby mňa ten zadok-vred tak strašne bolí 😖 Ak v piatok, najneskôr v sobotu nepríde mrcha, ruším laparku a v utorok letím na kožné nech mi ho vyreže 🙄

horseshoe
5. dec 2012

@ataner81 no tak v tomto nemas pravdu - dokazu to pochopit aj ludia, ktori deti uz maju, samozrejme to musia byt empaticki ludia, ale dokazu sa vcitit do koze neuspesnych snaziliek. 😉 ja ta tiez viem velmi dobre pochopit a to este ani dieta nemam - ano, som tehotna, podarilo sa to ale zdaleka nemam vyhrate (vid.dnesna poradna) Ty musis hlavne verit, ze to babo sa podari - to je zaklad uspechu a celkovo pozitivne mysliet a nie ze ten hore si nieco kompenzuje a pod. - bludy 😉 😉 😉

horseshoe
5. dec 2012

Babulky, pre dnesok sa lucim. Majte sa krasne 😉 😉 😉

ataner81
5. dec 2012

@horseshoe empatia nie je všetko. Tak ako ľutuješ chorých a vieš si približne predstaviť ako sa cítia a čo ich rodiny prežívajú, nikdy ich nemôžeš pochopiť úplne kým niečo také nezažiješ. @drobca07 a @simonkato mi určite v tomto dajú za pravdu, lebo prežívajú približne rovnakú situáciu ako ja. Nemyslela som to ale v zlom. To ja len tak, že maakosi chytá depka z toho, že ani laparka mi tento rok nevíde a že neviem obsedieť na tom mojom boľavom zadku 😖

zora256
5. dec 2012

@renitri Aj ja dúfam,ale mávam akúsi bodavú bolesť asi vo vaječníku v pravom,tak neviem,stým som mala ťažkosti pred tým,dúfam,že len folik dozrieva,nuž dám mu pozrieť🙂

zora256
5. dec 2012

@ataner81 Ahoj moja!
Tak to mi je fakt ľúto,čo sa týka tvojho pozadia☹prajem skoré uzdravenie po vyrezaní 😉 .A možno sa zadarí aj bez laparky,keď si ani nevšimneš,a bude hotová radosť na Vianoce🙂To je super,že budete mať domček hotový,neboj už príde čas aj // na teste,zrejme si drobček len počká kým dokončíte jeho izbu🙂

ataner81
5. dec 2012

@zora256 Ahoj Zorka 🙂 Pevne dúfam, že ten vred mi nejakým zázrakom zmizne a nebude treba nič rezať a ak nie, tak by to mala byť rýchlovka. Už som jeden absces na kostrči mala a bol to 10minútový zákrok. Tento mesiac som sa nejako zamerala iba na tú laparku a CAR a na snažilkovanie a veci okolo toho som úplne zabudla(klamem, nezabudla,len som na ne toľko nemyslela), no určite nebude úspešný ale na Vianoce to mienim riadne roztočiť a už aj psychicky na to pripravujem drahého 😀 Bude mať dva týždne voľno 😀 😉

zora256
5. dec 2012

@ataner81 Tak moc držkám palčeky aby bolo všetko v najlepšom vporiadku a aby si stihla čím skôr vybaviť všetko aby si sa už čoskoro mohla zotaviť a začať sa snažiť🙂

ataner81
5. dec 2012

@zora256 snažilkovať budem aj s Gerlachovským štítom na zadku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zora256
5. dec 2012

@ataner81 Máš pravdu nevzdávaj sa🙂Idem baby pomaly sa mi mladý mužík zobudí a aj mužík dorazí z práce a ideme ešte ku svokrovcom sa pohrať😀.

ataner81
5. dec 2012

@zara256 aj mne sa teraz babulka malinká zobudila a teraz ideme písať domáce s tými väčšími a lakovať nechty a robiť účes tej najväčšej 😀

ataner81
5. dec 2012

Babulky pre dnešok končím aj ja. Majte sa krásne papa

renitri
5. dec 2012

@zora256 neboj, na sone uvidi co je to zac.. aj mna pobolieva na pravo i ked ovulka bola zlava...
@franica
Dneska som bola na kontrolnej folikulometrii, a je vsetko ako ma byt, teda po ovulke...je tam tekutina, ktora je z prasknutia folikulu a pekne vidno ze je tam zlte teliesko...A tu moju zahadnu pravu stranu zas nevidela 😀 Takze mam dojst zas pred ovulkou, medzi sviatkami ak teda bude robit..a potom v januari kontrolny spg a dohodnut sa na laparku...
teraz na vecer ma strasne zacali boliet bradavky... netusim co je to..predtym som to nemala.. moj grafik, snad sa bude dat zobrazit...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/renitri/graf...