icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
6. dec 2012

@rohlicka Je o šestonedelí,ja ho ešte nemám,ale Franica možno vie.A díky za pochvalu.-)

franica
6. dec 2012

@rohlicka no nascannovala som to, ale mám to v pdf a tu sa nedá pripojiť...tak ak by si chcela tak iba mailom 🙂

zora256
6. dec 2012

@franica Ozaj a odfotiť sa Ti nedá a tak sem dať ako fotku do príspevku?

franica
6. dec 2012

@zora256 @rohlicka čo by pre vás človek nespravil 😀 😀

horseshoe
6. dec 2012

@zora256 no toto moja z teba je takato medialna hviezda 🙂 😉 😉 super clanocek, mozes mi napisat ake homeopatika si si davala na to hojenie hradze? 🙂 Ja uz mam taky zoznam vsetkeho mozneho do porodnice, ze tam pojdem asi s dvomi plnymi kuframi. 😀 Kde su tie casy, ked nase prababky rodili "len tak" na poli 😵 😵 😵

zora256
6. dec 2012

@franica No vidíš super aj článok som si prečítala🙂
@horseshoe Díky za ochvalu pravdaže napíšem vám to sem baby🙂Staphysagria 5ch 5granúl 2x denne sa berie
-hojenie rezných chirurgických rán (nastrihnutie hrádze)
takto to mám napísané v Homeopatia do vrecka knižočke🙂.
na dojčenie
Ricinus communis 5ch 5granúl 3x denne.
-na podporu dojčenia,ja som tieto brala hneď po pôrode keď som bola na izbe sama🙂
A je vnej veľa ďalších ak by ste niečo chceli pítajte sa a napíšem vám aj na zápal prsníka je aj na tvrdé,boľavé prsia atď.

ellis21
6. dec 2012

@typa no vy jak rastiete, že 15tt ja odpadnem 😀

ellis21
6. dec 2012

@zora256 ahojček, ďakujem a dúfam že sa zadarí všetkým. No môj drahý príde až v piatok alebo v sobotu ale asi nestihneme ovu.. Dnes ma pichá vaječník a mám dosť silný výtok. Snažilkovali sme sa v nedelu ale neviem či to spermijky vydrža až do nes čakať vo mne keď mám asi dnes ovu a asi v zajtra už bude neskoro. Tak tento mesiac si nedávam nejaké nádeje. ☹

zora256
6. dec 2012

@ellis21 Ahoj!Tak podľa toho aké sú kvalitné spermie max 5dní prežijú nuž ale len dievčenské,chlapčenské žijú max 24h.Držím moc palčeky 😉 A díky ale mne sa zdá,že sa mi celý cyklus vymkol spod kontroli počas dní pred ms mapichla vaječník a prvé dva dni,tak neviem či to bola ovu,keďže keby bola ms prišla na čas,tak by to presne tak bolo vychádzali tie dni na 13dc.Tak asi až v januári bude ďalšia ovu,ale tak užívať sa môže,ja si nedávam žiadne nádeje užna tento rok 🙂

ellis21
6. dec 2012

@horseshoe nestresuj, vecičky ti tam dajú, treba len aby si mala svoje keď pôjdeš domov a to ti môže priniesť aj manžel keď príde pre vás. Musíš mať svoje vložky, podložky, vlhké utierky a plienky. Inak nič ale každá nemocnica si vyžaduje niečo iné, tak si zisti podľa toho kde budeš rodiť. Keď budeš niečo potrebovať tak ti manžel prinesie. Neboj, zvládneš to 😀 😀 Už sa teším keď aj ja budem takto stresovať a tuším čím viac detí, tým viac stresu 😀 😀 Alebo to ide vekom 😀 😀

rohlicka
6. dec 2012

@zora256 ale tie homeopatika Staphysagria 5ch nie su len na lekarsky predpis ? .. teraz som sa docitala ..
kludne napis aj ine uzitocne homeopatika 🙂

ellis21
6. dec 2012

@zora256 no veď mne by tie dievčenské vyhovovali viac 😀 No ale ani ja si tento rok nedávam nádeje. Ani neverím, že tak skoro po kyrete by sa zadarilo. 😠 Inak super článoček, je to super, že si takáto akčná. 😀 A malý je veľmi zlatý.

horseshoe
6. dec 2012

@zora256 dakujem moja 😉 a s homeopatikum Cicaderma 😀 nemas skusenosti? to pouzivala segra na dohryzene bradavky.

ellis21
6. dec 2012

@horseshoe no a samozrejme som zabudla papuče, wc papier, nočnú košeľu najlepšie na gombíky aby sa ti ľahšie kojilo a nemusela si sa stále vyzliekať 😀 😀 😀 a tie si zober aj dve lebo keď sa ti pustí mlieko jak mne, tak budeš každú hodinu mokrá, potom to zaschne a je to nechutne tvrdé a smrdí to 😀 Trošku som ťa potešila? chichichi

horseshoe
6. dec 2012

@ellis21 nooo, si precitaj moje clanky, co vsetko treba do porodnice a ciciky potom 😀 2 kufre su iste 😀 😉 hehe, robim si srandu. Manzela tiez zapriahnem - vsak nak sa stara 🙂 😉

rohlicka
6. dec 2012

@horseshoe hehe 2 kufre do nemocnice 😀 .. ja som si už tiež čitala aj tvoje članky aj iné o tom čo všetko zbaliť .. s hrôzou som zostala vypleštene pozerať na monitor 😀 že aj ja skončim v nemocnici s 2 kuframi 😀
nakoniec ked som bola osobne v nemocnici mi porodna sestra povedala že stači si zbaliť:
pre babenko:
- 4ks dupačky (kedže sa zostáva 4 dni v nemocnici)
- čiapočku
- rukavičky
- plienočky
- vlhčené utierky
- 2-3 ks bavlnené plienočky
pytala som sa aj na cumlik (ako som sa niekde dočítala) ale povedala že to je zbytočné a že zvyšné veci mi donesie mm do nemocnice na oblečenie pre drobčeka keď pojdeme domov..
pre mamičku:
- 2-3 nočné košele (aj keď nezdá sa mi že tak vela treba)
- sieťkové gaťky
- hrubé vložky
- župan (keď prídu návštevy)
.. dufam ze som na nic nezabudla .. 🙂

horseshoe
6. dec 2012

@ellis21 segra vravi 5nocnych kosiel do porodnice 😀 jake dve? ved jednu spotrebujes na porod a tu mozes taku zakrvavenu rovno hodit do kosa 😉

horseshoe
6. dec 2012

@rohlicka aaale zabudla moja, zabudla - Rosalgin na vyplachovanie buchty napriklad a papuce do sprchy - dost podstatna vec 😉 a este aj fen na vlasy napr. kedze ja mam dlhe a dost casto si ich musim umyvat. A este by sa toho naslo....No ja si radsej robim poctivy zoznam, lebo zase za mnou manzel nebude moct kazdu chvilu behat. Tak nech mam vsetko zbalenuo 🙂 😉

rohlicka
6. dec 2012

@horseshoe vidiš .. skvela poznamka .. Rosalgin je skvely .. takže sa aj odporuča po porode ? .. aj ten fen nie je odveci a papuče to je jasneee 🙂 asi si začnem robiť aj ja zoznamik na balenie 😀
no ja naštastie som aj odkazana na mm takže bude u mna často .. čiže vyzera to tak že budem mať aj vynimky na navštevne hodiny .. kedže ja som "hlucha" v tejto krajine 😀

renitri
6. dec 2012

@zora256 @franica
Som 22 DC a podla teploty 4 DPO...A je to akoby ma palili, horeli 😀 dnes je to uz lepsie... nespominam si ze by som taketo mavala..ale ktovie, mozno je to len stav po ovulke...Zaital si nic nenahovaram.. No ved pockame si.. A podla minulej mrchy mi dalsia ma vychadzat na 13.12 ale podla teplotky a ovulky sa mi datum posunul na 17.12 a cyklus by mal byt 32 dnovy......takze uvidime kedy a ci dojde...

franica
6. dec 2012

@renitri veď presne uvidíme....aj ja by som mala tak dostať pôvodne, že 17.12., ale ak sa skráti cyklus ako minule tak asi už 15.-teho...tak možno budeme spolu testíkovať, ak nám nedojde, čo verím, že nedojde, lebo som svoj wishlist Santovi poslala veru včas 🙂 🙂 🙂

horseshoe
6. dec 2012

@rohlicka jj, Rosalgin je dobry po porode - akurat vcera na poradni mi ho gyndos odporucal do porodnice - ze vyborne pomaha hojeniu a znecitliveniu tej ubolenej sliznice, lebo tam su same trhlinky po porode. Ale aj teraz v tehu ak mas nejaky problem - mykozu alebo daco, tak je dobre si vyplachovat. Gyndos na mna hned vytasil take velke balenie Rosalginu -taku skatulu - ze toto cele si treba zobrat do nemocky 😀 Ja na to, ze jasne - rovno beriem cely karton 😀

Joj, to mas ohromne, ze manzelik bude moct za tebou behat. Mno ja som tu zas jak odrezana od sveta - rodina ziadna, manzel v Rakusku, no parada...Mamina ale prislubila, ze dojde na niekolko dni, ze mi bude varit vyvary a tak a nosit 🙂 Dufam, ze sa to podari, lebo ona robim uctovnicku a ten marec je dost naprd lebo je vela roboty vtedy - danove a tak. Takze uvidim, ci sa jej dovolenka podari....

renitri
6. dec 2012

@franica Aj ja som zvedava kedy a ci dojde... Veru nemusela by, bol by to najkrajsi vianocny darcek 🙂 ini ani nepotrebujem... No ja som list neposielala ale vyrozpravala 😀

deculko
6. dec 2012

ahojte dievcata,aj ja vam prajem krasneho Mikulasa🙂)) ja mam svojich dvoch milovanych Mikulasov doma🙂) aj muzik aj nas poklad sa volaju Mikulas🙂)) vcera som bola s mojim malym Mikulaskom na Mikulasa-rozdavanie balickov,velmi sa mu pacilo,tlieskal detom za predstavenia o sto sest...ale po balicek k Mikulasovi som musela ist sama... to mi odmietol,asi sa ho bal,viacera deticky sa toho Mikulasa bali... chodim vsade vyzbrojena keksami a rozkami...aj pocas vcerajsieho Mikulasa som ich jedla...kaslem na vsetkych,co na mna kukaju... kusok si teraz pomaham takymi zazvorovymi cukrikmi,ktore mi poradila lekarnicka v nasej dobre lekarni... su take stiplave...a aj zaberaju... tak odporucam...ale nie vzdy zaberu...lebo napr.teraz ma brucho boli aj tak.. tusim mi nerobi dobre sedenie...a teraz pri PC sedim... chcela som si zdriemnut pri malom cez obed,ale nepodarilo sa mi.. zase budem taka unavena uz o 7,ze az.... a aby soom toho mala viacej,nie malo,tak mam aj mykozu 😢 ale uz som volala so sestrickou,tak mam od doktora recept..tak snad bude lepsie...... inak....raana mam tazke... 😖 ale som rozhodnuta to zvladnut...rana nie su tazke,co sa tyka nevolnosti,ale toho mojho problemu,kvoli ktoremu som na rizikovom...aj som si dnes poplakala...verim,ze mi bude dobre a ze aj toto tehu zvladnem... verim,ze to zvladneme... len musim na sebe a na problemiku kusok zapracovat...
tak drzte sa dievcence.... nech sa vam dari v tehu aj v snazeni,nech mate uspesne mesiace,
@rohlicka a @ataner81,potom sa mi kvoli tym vianocnym trhom ozvyte.. 🙂) ...
papa zatial🙂))

horseshoe
6. dec 2012

@deculko ahoj mojka. aj tebe krasneho Mikiho 😉 😉 😉
Kludne si nos so sebou tie rozky a keksy a pojedaj - moze ti kazdy na hrb vyliezt 😀 😉 No najlepsie by si mala keby si polihovala - aspon mne poloha lezmo vzdy najlepsie zaberala, ale nie vzdy sa da, ked mas uz jedno dietatko. Mno a k tej mykoze - ja ju mam pod chvilou cele tehu, takze nic si z toho nerob 😉 Ja ine nerobim, iba si cosi do buchty vkladam. 😖 Ale ta sliznica je proste citliva na taketo neduhy, takze je to vlastne normalne 😉
A co mas za ten hlavny problemik? ☹ ci radsej nechces o tom hovorit? Neboj, vsetko sa da zvladnut - musis si tak hovorit a my zeny sme silne, silnejsie ako muzi - nas len tak daco nezlomi 😉 😉 😉 Drzkaj sa, vsetko bude dobreee, uvidis 😉

typa
6. dec 2012

@ellis21 🙂 mi hovor,ani neviem,kde ten cas ubehol. Ved len teraz som sa s vami tesila,ze som si nasla //...
Som zvedava,ci budu aj nejake vianocne // 🙂

ellis21
6. dec 2012

@horseshoe ja som ju nemala vôbec zakrvanenú, vytiahli mi ju až po kozy a tak sa nezašpinila 😀 😀 😀

ellis21
6. dec 2012

Baby, ja mám takú úkážkovú ovu 🙂 Bolí ma vaječník a mám tolko hlienu, že som myslela že mi prišla tak skoro mrcha. No a mužíček príde až zajtra alebo pozajtra. nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😠 😠 😠 😠 😠

horseshoe
6. dec 2012

@ellis21 no dobre ze ta nevyzliekli celu 😀 😀 😉 inak to tam hentak cela holata lezis? to je bezne? 😕 sa mi to volajako nelubi... a nebolo ti zima?

horseshoe
6. dec 2012

@ellis21 mal ti odlozit spermie do sedemdecky do chladnicky 😀 😉