Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@franica ...no ja som to pocula od znamej ktorej asi tak pred 3 mesiacmi operovali oci...tak jej doki povedal ze nemoze 6 mesiacov....no vies ako to je...ja by som isla na ine miesto a tam mi mozno povedia nieco ine....kazdy lekar ma inu teoriu...🙂...a s tym fajcenim..nebola by som proti keby zakazali fajcit...ale uz do konca roka je blizko takze uz nebudem v tom zafajcenom priestore....🙂
@brumka ...no s tymi napachnutymi ludmi mas pravdu...je to nechutne ked niekto dojde medzi nefajciarov alebo do prostredia kde sa nemoze fajcit...a aj tak to tam pachne koli nim...a my nefajciari na to najviac doplacame...
@ellis21 Ach jaj tak ty si mala fešákov po pôrode😀.mňa pôrodné asistentky prekladali a prezliekali🙂Chúďatká,vtedy som si ani nevnímala čo sa robí😀,proste som bola unavená a spokojná,že už to mám za sebou🙂Veď keď ma viedli do izby že ľahnúť na posteľ krok pred posteľou som odpadla☹na pár sekúnd,bola som hotová,a že nejaký fešák,nuž to by ma ani nenapadlo sa hanbiť😀
Ahojte babule moje. Ako sa mi dnes máte? Čítam, že tu fičí protifajčiarska kampaň 🙂 . Ja keď som fajčila, tak vždy pár metrov od zastávky, vchodu, proste čo najďalej od nefajčiarov. Keď sa išlo niekde sadnúť a boli medzi nami nefajčiari, tak zásadne do nefajčiarských barov alebo sa pri nich nefajčilo a chodili sme vonku. Ja sama neznášam a to aj keď som fajčila aby niekto na mňa fúkal dym. Toto je bezcharaktérne. Plne súhlasím so zákazom fajčenia v reštauráciách ale nevidím dôvod prečo by nemohli byť vyhradené miestnosti pre fajčiarov, či bary pri nich. Taktiež nevidím dôvod prečo obmedzovať fajčiarov iba na fajčenie v ich domácnosti(podotýkam, že nikdy som doma nefajčila). Rozhodne by mali byť sprísnené podmienky a zvýšené pokuty za obmedzovanie nefajčiarov ale zrušiť fajčenie je blbosť. Je to každého osobná vec pokiaľ tým neobmedzuje iných
@ataner81 Ahoj!
Mne je to ja fuk s fajčiarmi,len nak nefajčia v mojej blízkosti🙂
A to ako sa mám,nuž smutno,mô muž nechce ďalšie dieťa☹,lebo sa mu ťažko hospodári aj teraz,čo ho plne chápem,ale moja túžba je akási dosť veľká,nato,aby som sa stým zmierila,a zrejem počkám,aspoň dovtedy z témou druhé dieťa,kým nezíde pôžička,čiže ešte 3roky🙂A potom sa začneme snažiť,to už snáď budem mať aj prácu a aj peniažky na odloženie,pre druhé bábo,aby sme nemali ťažkosti z hospodárením a zrejme vtedy nebudeme mať ani sex obmedzený,kvôli mužovmu strachu 😉 Veľa šťastíčka vám prajem🙂A aj tehulkám rýchle pôrody a čo najmenej bolestí🙂Sem-tam si vás budem čítať,keďže ste mi už ako rodina🙂
@zora256 takže mužík ešte stále nezmenil názor? ☹ Toto je smutná správa. my keby sme čakali na vhodnú dobu a na splatenie všetkých pôžičiek a hypotéky, tak začneme snažilkovať v mojej 60tke 😀 Vhodná doba na dieťa nebude nikdy. Vždy niečo vyskočí ale treba si určiť priority. Asi máš pravdu, že musík nechce sexík lebo sa bojí, že otehotnieš. Dávať ti rady tipu, že počkaj a netlač, veď on zmení názor asi nemá význam. ty ho poznáš najlepšie a vieš čo na neho platí. Len ti silno držím palce aby to bolo iba chvíľkové zatemnenie mozgu tvojho muža a jeho čoskoro prepadla túžba po druhom zázraku 🙂
@ataner81 Veľmi pekne ďakujem,nuž veru poznám ho dosť a keďže je moc tvrdohlavý,tak nezmení názor najmä do tých 3rokov,preto sa začínam zatiaľ stým vyrovnať ale potom nepovolím,proste keď už budeme mať o tých 150eu mesačne viac,tak je to predca lepšie než teraz kým ledva vyžijeme,každoročne si na drevo požičiavame od svokrovcov,takže keď už nebudeme musiať si požičiavať,ale si budeme môcť odložiť tak sa nebude môcť vyhovárať,ale uzná,že mám pravdu,a o tie 3roky to ešte budem mať zatiaľ len 28rokov🙂,verím,že stihnem porodiť ešte pred 30tkou😀.A možno práve vtom roku sa nám pošťastí mať dcérku🙂Tebe moc prajem aby si vnovom roku bola tehulka 😉.
@ataner81 Nuž o 3roky malý bude mať až 4roky😀,ale tak uvidíme🙂Či by sa mi muž obmäkčil časom,ale proste povaha asi nepovolí😀 čo už kiežby som to vedela skôr ako som sa za neho vydala,a ja že z 3detí,tak aj deti bue chcieť nuž opak,je pravdou,on pred tehu ani nepomyslel,že by mal mať aj dieťa☹a počas tehu bol dosť mrzutý,kvôli tomu,že som bola tehotná,aj bruška sa zriedka len na moju prosbu dotýkal,proste nie je otcovský typ,ale ako malý rastie tak má zneho radosť a je hrdý že má syna🙂,kiežby som mala ja dcérku by som sa cítila naplnená,proste mi chýba vživote,taka ako tebe teraz chýba dieťatko vlastné,a potom bude chýbať aj opačného pohlavia,keďž už jedno bude🙂,ale zrejem to je len prirodzené 😉.A nevzdám sa kým nebudeme mať aj druhé hoc aj druhého syna,proste chýba jedne člen rodiny😀.
@zora256 úplne ťa chápem a viem o čom hovoríš. Kamoške muž ešte kým chodili nasľuboval hory doly a stále všetko potom odkladal a odkladal. Kúpili si dom, majú spoločnú hypotéku a tak sa milosťpán uhniezdil a začalo schádzať z jeho sľubov. Po svadbe si vždz našiel dôvod prečo teraz nemôžu mať deti a po 3rokoch jej oznámil, že žiadne nechce. Vraj takto je mu dobre. Už rok sa ho snaží prehovoriť a zmeniť jeho názor ale stále nič ☹ Rozmýšľa o rozvode. Ty máš aspoň to šťastie, že už jedno dieťa máš. Dúfam, že aj ja sa aspoň k tomu jednému dopracujem. Verím, že všetky ktoré túžia po miminku ho aj budú mať 🙂
@renitri no veľmi veľmi silno držím palčeky, pozerám, že máme nejak narovnako nedostať mrchu. 😀 Dúfam, že ani nepríde. Ja som si ovu nesledovala ale pobolievalo ma brucho včera aj hlien som mala, tak neviem či som to mala posunuté alebo čo. No muž príde až dnes tak to už asi nestihneme. ☹
@zora256 Mas to tazke doma..vobec ti nazavidim :( Ale aspon mas jedneho synka ktoreho lubite 🙂 snad casom pride aj to druhe, mozno dcerka 🙂 drzim ti palce..a prajem vela sil, nejak to prekonaj a vydrz..mozno sa umudri a zmeni nazor..
@ellis21 dakujem 🙂 Ja som ani necitila bolest ako predtym..ovulka bola zlava, ale bolelo ma vpravo.. takze nvm.. a hlienu som mala pomenej.. no hej, podla minulej mrchy by mala dojst 13.12 ale podla ovulky az na 17.12..takze nvm.. snad nedojde vobec 😀 Aj ja myslim na teba, bolo by skvele kedy sa ti zadarailo hned 🙂 tak dneska pekne snazilkujte a poistite to 🙂
@ataner81 Ahoj!
Veru som aj šťastná,že asoň jedno máme🙂A to bolo trápenia,kým sa vôbec podaril,nechci vedieť koľko som sa naplakala aj rozviesť som sa chcela asi aj 3x☹ a ako som ostala tehotná aj napriek mužovým výkyvom náldám,som sa usmieval,bola som najšťastnejšia,ale ako malý je vždy viac samostatný,chýba mi ešte dievčatko☹A myslím,že by som bola najšťastnejšia vtedy keby sa mi táto chýbajúca časť naplnila môjho srdca,by som sa cítla úplná🙂.
Moc Ti prajem aby sa vám čím skôr zadarilo a druhé nenechalo vás dlho čakať 😉
@renitri Ahoj!Moja,nuž zmení ho,ale iste až keď táto hypotéka skončí,som si istá,že potom sa umúdri,a budeme mať aj druhé bäbo,som si istá,proste nepovolím,len si dám pauzu,dovtedy,lebo nechcem mať stále strey,či som alebo nie som,veď uznaj zo 4sexov za mesiac aj to len buď sobotu alebo v nedeľu,je to oničom,veď som maldá ženská a ja potrebujem aj sex,nie len na plodenie,ale aj na uvolnenie,po strese z malým☹aj teraz má žabku zo stresu z očkovania,tak je sním ťažko.Tak rozmýšľam nad Hak,aby som bola aspoň pár mesiacov v pohodke,lebo mi z Duphastonu už šibe☹.A snáď sa zadarí,aj samo,po vysadení hak,alebo proste uvidím ako budem natom psychicky,proste som zvedavá,či sa zviac násobý sex z Hak,alebo ostane pri 4x mesačne,a podľatoho buď vysadím,alebo nechám si.
@zora256 zorka, asi kazdy chlap by si prial taku zenu, ako si ty 😉 snad sa mm obmakci aspon na castejsi keksik a pomalicky z nenazdajky sa dopracujete k druhemu zazraku 😉 😵
@ellis21 mozes otehotniet este pred prvou mrchou 😉 takych deticiek behaaaa po svete 😉 😵 uzite si dnes poriadne a mysli na to, ze ovulka bola vcera a dnes uz nemate sancu, aby si mala vacsie prekvapko na vianoce, keby nahodou 😉 😀 a ked nie na vianoce, aj novorocny darcek potesi 😉
wuaaaaa kočky a mame to 100% - od dnes mame vlastný bytik ... klučiky nam odovzdali .. ale uz je nááááš bytik .. pomalicky prichadza tento vikend stahovanie .. ale nesmierne sa na to tesim .. byvat vo vlastnom 🙂
@janka9900 Ahoj!Moc pekne ďakujem,podarilo sa sme sa včera rozprávali,a aj on došiel do štádia,že ak ja tak veľmi chcem,tak že kvôli mne sa bude snažiť,aby sa zadarilo🙂No nie je úžasný,keď ja som zas kvôli nemu chcela čakať aj 3roky,tak sa aj on rozhodol kvôli mne nebyť tvrdohlavec,a urobiť ma šťastnou😀.Nuž tak už dnes sme aj začali🙂.A keďže sa malý podaril v póze psa,tak som sa rozhodla tento mesiac len tak sa snažiť😀,keďže tak je väčšia šanca🙂.
@typa @janka9900 @leonetka @zora256 baby dakujem velmi pekne.. je to uuuuužasny pocit .. 🙂 ze mame nieco vlastne svoje .. kedze uz pomalicky aj Emmka bude na svete tak najvyssi cas 🙂 zatial som v tom bytiku bola dokopy 3x 🙂 urobili sa nutne mini-opravy .. ale pokial sa vsetko podarilo tak od nedele vecera tam budeme uz spat .. 🙂 a pondelok si pomalicky pratat .. na net budem mat pristup mozno az stredu .. pokial nepridem do stareho podnajmu na wifi ..

@brumka no toto je večná dilema, aj ja to neznášam strašne, ale strašne...a nech na mňa nevyťahujú tie zákony, lebo ja nikoho nenútim fajčiť, ale oni nútia mňa dýchať ich humus....utešujem sa tým, že je to otázka času...ak to mohli zakázať v takých krajinách ako je Írsko, Čechy či Maďarsko, tak to príde aj sem, únia to raz nakáže, ale dovtedy sa hrajkajú, že kde áno a kde nie....a nakoniec kým sa dohodnú to dajú všade, len neviem kedy už konečne