icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
10. dec 2012

Tak baby, začali mi krámové bolesti, takže mrcha je na spadnutie ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

brumka
10. dec 2012

@ataner81 to mi je luto, @ellis21 to som nevdela ake hracky uz su rpe deti 🙂 ja dneska nicn estihma mam strasny fofr

drobca07
10. dec 2012

@ataner81 no keby ti chcela prísť dnes už keď má prísť, a ty ak mávaš takú krátku tak by si ešte stihla laparku 😉

ataner81
10. dec 2012

@drobca07 nestihla, zajtra mám nástup do nemocnice(už som to ale zrušila) av stredu by mala byť laparka a to ani pri mojej bleskurýchlej mrche nie je šanca stihnúť

ellis21
10. dec 2012

@brumka ani nehovor, keby nebol internet tak nemám ani jeden darček, s detmi nemôžem ísť nakupovať a cez víkend už by som rada aj niečo piekla. Cez týždeň neviem ani ako sa volám. 😒

dorekapa
10. dec 2012

@ataner81 ahojmdlho som tu nebola..a mozno tie bolesti su,ale mrcha nepride.Ja som to tak mala pri prvom teh.mala som bolesti ako na mrchu a cakala som ju kazdu chvilu aj vlozky som si davala pre istotu aby sa nezliala ked budem v meste a nakoniec neprisla a mam 6 rocnu dcerku 🙂

drobca07
10. dec 2012

@ataner81 a keby si sa dohodla na koniec týždňa? či sa to nedá? zisti si to, veď ty si vybavíš všetko 😉 🙂 a mala by si to teraz z krku 🙂

brumka
10. dec 2012

@ellis21 no mi nemame ziadne darceky dako nieje cas a ani koruny. tolko roboty teraz doma a este ta prasknuta supacka prisla uplne vhod vcera som zacal apiect ale ten mrdnik doma anemam ani kolace kam odkladat :( od 15-16h az do vecera som nepouzitelna strasne mi je zle

ataner81
10. dec 2012

@drobca07 volala som sestričke (veľmi zlatá) a mám jej hneď volať keď mrchaňa dorazí. Že dačo spolu vymyslíme ale všetko závisí od milosť pani mrchy 😠
@dorekapa pravdepodobnosť, že som tehu je 0,1%, takže žiadna a viem, že si to myslela dobre ale nechcem sa zbytočne namotávať(aj tak nemám na čo ☹ ), tak reči o tehu vynecháme

dorekapa
10. dec 2012

@ataner81 ale snazite sa,ci nie?My uz rok a posledny mes.si robim ovu testy a akurat vcera sa mi objavila druha ciarka na ovu teste

franica
10. dec 2012

@ataner81 no vidíš, dačo so sestričkou vyhútate, len nech už prídeeeeee...a to som ti poslala aj tú svoju, tak nechápem kde je..tak dlho to trvá prísť na východ? 🙂
Inak máš pravdu s tým, že to tu nejak málo žije....treba to tu rozprúdiť i keď možno to bude týi sviatkami, že každý pobehuje a maká, aby si mohol potom aspoň ako-tak užiť sviatky a inak všetky furt len čakáme-nečakáme....najprv čakám, kým mrcha prejde, potom nech je ovula, potom čakám či príde......stále len čakať 😠 A potom nemám ani čo veľmi zvestovať....ale tak aspoň sa priznám, že ma to od včera nejako začalo pokúšať na testovanie, ale je tak strašne skoro 😖 Takže aspoň do nejakej soboty vydržať ach jo

horseshoe
10. dec 2012

babulky ahojteee 🙂 🙂 🙂 aky krasny vianocny dnik, vsak? u nas od rana snezi. som sama doma, v krbe praska ohnik, vonku mrazivo a bielo, uplne tichucko - naaadhera 😵 😵 😵

Inac poctivo papam zelezo a magnezium ako mi nakazal doki a citim sa fajn, len som z toho magnezia uplne otapena a len by som spala. Navyse mam pocit, ze mi mierne berie chut do jedla. Ma niekto taku skusenost?

Cez vikendik sme boli doma u rodicov, u svokrovcov - kazdy len ocumuje moje brusko 😀 Ti, co ma poznaju vravia, ze ake je velke. A ti co ma nepoznaju - neznamy ludia zase vravia, ze je male 😀
Inak super prihoda u gyndosa v suvislosti s tymto - lezim na koze a doki ma vysetruje - pride sestricka aby vzala kultivaciu a diva sa na moje brusko: "ze jej ake pekne male brusko" 🙂 a ja kuknem na gyndosa a vravim: " male? ved mne sa zda, ze je snad kazdy den vacsie" 🙂 A gyndos sa len zasmeje, pritom ja cakam na jeho zhodnotenie ci je male alebo velke 😀 "Tak pan doktor co vy na to - je podla vas male ci velke?" A on sa zase len zarehoce a vravi: "Nuz tieto otazky ja dostavam od zien dennodenne a radsej na to nic nevravim, lebo viete ako vy zeny - poviem vam, ze je velke, tak zacnete sa bat, ze budete mat 5kilove dieta a ze ste ako slon alebo vam poviem, ze je male a vy sa zacnete bat, ze dieta nebodaj nerastie. Takze radsej nevravim nic, lebo u kazdej zeny je to brusko individualne velke" 😀

ataner81
10. dec 2012

@dorekapa tento mesiac sme sa nesnažili lebo som brala antibiotiká a potom som ťahala samé nočné. Proste sme mali zopárkrát sexík ale cez ovu to určite nebolo
@franica moja to treba posielať expresom 😀 . Ktorý dník si?

franica
10. dec 2012

@ataner81 iiiha, dobrá otázka..počkaaaaaaaaj...28DC, ale iba nejakých 8DPO...pôvodne mrchju nečakám v sobotu, ale keďže sa takto ovu posunula, tak asi až nejako v pondelok

dorekapa
10. dec 2012

@ataner81 ja neviem ci mam tu ovu,lebo tak ma reze po brusku a vcera vecer som mala take krce,ze manzel sa bal mat az keksik,ale prave vtedy to nebolelo.. 😀 😀 😀

ataner81
10. dec 2012

@franica fíha ale 12.12. už budeš 10DPO, takže testíkovať už môžeš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Teoreticky aj dnes keď ťa to tak veľmi ťahá. Ja ťa v tom len podporím 😀

ataner81
10. dec 2012

@dorekapa a bola tá testovacia čairka rovnako silná ako kontrolná? Aj keby nebola, tak ste to pre istotu poistili sexíkom. Veľmi správne, istota je guľomet 😀 😀 😀

franica
10. dec 2012

@horseshoe no tvoj gyndoš je podľa všetkého už ostrieľaný chlapík 😀 😀 😀 Ale má pravdu..hlavne, že výsledky a všetko okolo toho sú v poriadku, kašľať na veľkosť- na tej predsa nezáleží 😝
tak super, že si v pohodke, len tak ďalej všetko brať a vylihovať. U nás našťastie nesneží, ale mám pocit, že už všase naokolo, tak sa toho obávam aj tu...v stredu mám vybavovačiek plno, musím ísť autom kade-tade, tak by mi veľmi bodlo, keby boli normálne cesty 😠

franica
10. dec 2012

@ataner81 to som tomu správnemu človeku vravela toto 😀 😀 😀 Moja 7 dní po ovulke by nezachytilo ani trojčatá, takže klíííídek 🙂

ataner81
10. dec 2012

@franica ale zachytilo a si 8DPO 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
10. dec 2012

@franica netreba ti cikať? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dorekapa
10. dec 2012

@ataner81 no tak cely vikend sme to poistovali keksikom a este dnes,lebo zajtra uz ma nocnu mangel...riadne ho vystavim.. 😀 😀 😀

ataner81
10. dec 2012

@dorekapa no jasné, oni chudáci tak strašne trpia keď musia s nami sexíkovať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ja mám v pláne "zničiť"toho môjho cez Vianoce 😀

ataner81
10. dec 2012

Baby idem k lekárke a po decká do školy. O hodinku som späť ale vy kľudne píšte 😀

horseshoe
10. dec 2012

@franica jj, je to veru ostrielany gyndosko 😀 😉 Presne tak - je jedno ci je velke alebo male - najdolezitejsie je zdravie 😉 Ale aj tak to je sranda - teraz v tehu sa citim tak smiesno - s niekym znamym sa stretnem a on prvych par sekund nepozera na mna ale kuka na brusko a takto sa so mnou rozprava 😀 😀 Ja sa vzdy len zarehocem a poviem, ze ci sa rozpravaju so mnou ci s mojim bruskom 😀 😀 To brusko je fakt nejake magickeee 😵 😵 😵

No co sa tyka pocitov - ja sa citim dobre, ale nevedno ako je to s mojim krckom - ci aj on sa citi dobre 😕 Lebo aj gyndos vravel, ze otvaranie prebieha aj bezpriznakovo. Tak neviem, ale myslim silno pozitivne 😉 😉 😉

Juj, no tu nasnezilo teda poriadne a stale padaaaa 🙂 Ja som tiez chcela ist autom take drobnosti povybavovat rano, ale normalne som sa zlakla toho snehu a manzel mi potom volal, ze nech radsej pekne sedim doma na riti, ze su zle cesty a este kdesi dostanem smyk. Takze som nikam nesla, aj tak je urcite v celej BA kalamita ako blazen 😉

janka9900
10. dec 2012

ahojte baby 🙂 @ataner81 ta tvoja mrcha si vybrala dobry cas, kedy sa rozhodla meskat 😒 snad so sestrickou cosi vymyslite, ked dorazi 😉 a vonke je prekrasne, ze? 😵 ja sa tak tesiiiim z toho snehu, ze sa obcas idem len tak po dvore prejst, ako krasne vrzga 😵
@fraica uz sa blizi testovanie? 😵 😵 😵 budem netrpezlivo cakat na sobotu, pred vianocami by sa tie // mohli rozbehnut 😉

inak baby, ja som tak mimo z toho utrogestanu, ani pit nemusim a citim sa jak s 2-3 promile 😅
idem si zasa driemnut, nic nerobim len jem a spim a je mi tazko 😅

franica
10. dec 2012

@ataner81 ty si večný satan 😀 Netreba mi cikať....ani neviem čo je to cikať....a prestaaaaaň, je to dosť ťažké aj bez teba 😀 😀 😀 😀

@horseshoe veru tak, len pekne sedkaj doma, tam je to príjemné a bezpečné...no v BA to musí byť des, jedna kamoška dávala fotku ako to tam vyzerá presne z auta, že idú 10 km/ hod,. všase sneh, neodpratané....pri krbe ti je o 800% lepšie 😉

@janka9900 no uvidíme, čo bude v sobotu a či ma Reni nechá v pokoji vyčkať 😀 Ale ďakujem, že na mňa myslíš, usilovne vstrebávam všetky T vírusy 🙂 Ty sa drž aj s tými liekmi, nevadí, že si unavená, len lež a spi ak si fazuľka toto želá, onedlho bude lepšie, príde to obdobie, keď budeš ako turbomyš 😉

dorekapa
10. dec 2012

@ataner81 😀 😀 😀 tak nech sa az zen zatrasie pod vami..ja si len myslim,ze tie spermie nie su uz take rychle,ked kazdy den musia cestovat vonku...moj je potom taky unaveny a smeje sa.ze vies ake to je tazke vyprevadit milion chlapcov do boja??

horseshoe
10. dec 2012

@janka9900 ahoj moja 😉 ja som na tom bola uplne rovnako - tiez som brala utrogestan a bola som z neho ako mechom prastena - furt som spala 😀 😀 😉 a teraz som zase ako mechom prastena z toho magnezia - beriem 3krat denne. 😵

vonku je prenaaadherne - kebych nebola tehotna - uz mam zapnute bezky a valim 😀 to je moj uplne najoblubenejsi sport - bezkovanie 😵

ellis21
10. dec 2012

@brumka umňa to pánbožko asi naschvál tak spravil, keby som bola teraz tehu a bolo by mi zle tak ako mi bolo tak by som neurobila nič, tak asi mňa to čaká od nového roku, aspoň dúfam, no ja by som brala keby som bola teraz už tehu, zle by mi začalo byť až od januára tak to by som už zvládala 🙂