icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
10. dec 2012

@drobca07 nie som rasistka ale pomaly ma začína vytáčať už len slovo cigán. Mňa ide roztrhnúť keď v autobuse chodia revizori a cigánov obídu bez kontroly. Na moju otázku prečo, odpovedia veď aj tak lístok nemajú a pokutu od nich nedostaneme 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Kamarát býva hneď vedľa Luníka. Tie jeho príbehy s cigánmi sú neuveriteľné. Býva na prízemí a je úplne bežné, že cigáni vylomia dvere aby sa zohriali no a keď sú už v bráne, tak si zatrtkajú. Kamoš otvorí dvere a oni v tom najlepšom. Keď ich chcel prekročiť lebo ani brvou nepohli, že nie sú sami, tak skoro jednu dostal, že čo si dovoluje ich rušiť. Minule zase šlapol do ho..a pred bránou. Auto radšej predal lebo ho mal veľa krát vykradnuté a keď ho nevedeli vykradnúť, tak mu aspoň vybili sklo. Byt predať nemôže lebo ho nikto nechce a to už išiel riadne po cenu 😠

brumka
10. dec 2012

juj babky ja sa na chvilu ukazem a vy takto no hnevam sa 🙂))) ja nemozem nadavat ste vpresile, mi uboha BA mame moc nepriatelov :( inac ja to skor tak beriem ze kde zijem tak sa to snazim mat rada jasne ze nieje vsetko dokonale. kamoska ze teba to tu bavi bytvat ze hnusne mesto nehovorim o Ba j a ze paci sa mi to tu a ona ze tu nieje hento tamto a ja ze take veci ja nepotrebujem a som jej povedala ze ked sa ti nepaci odstahuj sa a myslym ze coskoro to aj urobi.

brumka
10. dec 2012

@janka9900 ahoj ako sa mas a ako citis, uz ti vidno brusko? mne hej a uz mi jedna teta povedala emalo cvicim ze priberam ale bolo mi blbe este povedat ze som tehu lebo by to nepochopila ona pribrala 4,5kg pri oboch detocha ona je doslova ako somalec...tak som musela prezit pol hodinovu kritiku

renitri
10. dec 2012

@ataner81 tak nech uz klope na dvere...

horseshoe
10. dec 2012

@ataner81 ked tak citam tie ciganske story, prichadzam na to, ze vlastne ta Blava neni taka spatna ako som pisala... 😀 😀 😀 😉

ataner81
10. dec 2012

@horseshoe a to som ešte poriadne nezačala 😀 Ale nie, nebyť našich viac pigmentovaných spoluobčanov, tak je to dokonalé mesto. Čo už, aj tak ho mám rada 🙂
@renitri alebo nech si dá otočku a klope na dvere niekomu inému a mne dá 9mesiacov pokoj 😀

horseshoe
10. dec 2012

@brumka brumkacik a ty si v kolkatom tyzdni vlastne? uz aj si to tam nahod to profilu, lebo chceme mat prehlad 😀 😉 hehe, inak to je vtipne s tym ako ti ta teta davala prednasky o cviceni 😀 😀 😀 Ja bych sa nezdrzala a uchechtavala bych sa jak blazen 😀 Potom by mi asi davala vizitku na psychiatra 😀 Si sa jej mala opytat, ze ci nahodou nedrzala nejaku dietu a cvicenie aj ked bola tehotna 😀 Ze urcite nie je zdrave pribrat v tehu iba 4,5kg 😀 No ake pozicaj take vrat 😉

ataner81
10. dec 2012

@renitri hoď sem graf BT, nech si ho porovnám s tým mojim. Ak môžeš, tak z fertility

horseshoe
10. dec 2012

@ataner81 no ja ta obdivujem, vlastne kazdeho kto dokaze takto spoluzit s nasimi pricmudenymi spoluobcanmi a nezblaznit sa 😉 😉 😉 ja mam slabe nervstvo 😀 😉

ataner81
10. dec 2012

@horseshoe a potom sa všetci divia, že toľko pijeme. Ale to nie je pravda, my len dezinfikujeme 😀 😀 😀 😀

brumka
10. dec 2012

@horseshoe ale ona e kosrtivec a je v domacnosti cize mimo cvicenia a domacnost nic na praci nema tak som sa doma potom rozculila avyrehotala. no planovala som tyzden dat az po silvestri ked skonci 1trimester som asi v 9tt mozno zacinam 10tt, fazulka mala predtyzdnom 2cm...ale tie jej reci to bol len taky urivok...tak som to stiahla ze teraz necviim kolu tej diastaze na bruchu a ona zase sa chytila apovedal ze to mam koli tomu eze nesportujem ze niesom svalnata, haha, ako baculka som bola ale ako dieta som zavodne sportovala takze nech mi nehovori take veci tak som ju zotrela potom ze toto maju aj sportovci... ale mam zuaujimavu historku aspon

horseshoe
10. dec 2012

@ataner81 myslis ako v tej reklame: Ete Destilere? 😀 😀 😀 😉

brumka
10. dec 2012

@horseshoe normalne bysom sla destilere 🙂))) ale natosi asi pekne pockam

ataner81
10. dec 2012

@horseshoe tak tak a aspoň tých 7x aby to zabralo 😀 @brumka a ja som destilere včera. Boli totiž návštevy 😝

brumka
10. dec 2012

no dobre baky uz idem naozaj prec papa

horseshoe
10. dec 2012

@brumka je to cicina 😀 😀 to bude pre nu sok, ked zisti ze si tehu 🙂 Ale taka zena ti je schopna davat rady aj v tehu - ze nejedz hento a rob toto, aby si nedajboze nepribrala viac ako treba 😉 No neries. 😉 Mne teraz tiez dava kazdy vselijake zarucene rady ohladom tehu, porodu, dojcenia, vychovy, kupovania veciciek.... 😀 Vali sa to na mna z kazdej strany 😀 A ked na nieco poviem vlastny nazor, tak nastava smiech - ze ved ja uvidim, co to je a ako to je... 😀 😉 Jaj, no ja uz taketo reci filtrujem jednym uchom dnu druhym von... 😉

horseshoe
10. dec 2012

@brumka ja by som tiez destilere pri vinku najradsej 😀 alebo pri echtackom vianocnom punci 😀 😉

ataner81
10. dec 2012

@horseshoe a ja by som rada 40týždňov abstinovala 🙂

horseshoe
10. dec 2012

@ataner81 aj to bude a potom ti to bude chybat 😀 😉 ja neviem preco clovek je taky, ze vzdy chce to, co nema 😀

ataner81
10. dec 2012

@horseshoe aspoň si teraz užijem vianočné trhy a varené vínko. V lete mi to nechýba teda až na pivečko 😀

sam1234
10. dec 2012

@ataner81 ahoj tak to mozez zmenit v tabulke tak mrcha dorazila 😠 o nieco skor a dalsia by mala alebo nemala prist 6.1.2013

horseshoe
10. dec 2012

@ataner81 vsak hovorim - vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody 🙂 😉 😉 ja veru niekedy chytim takeho nerva, ze tie 2deci vinka by mi veru blahodarne pomohli a skludnili nervstvo 😀 😉 ale kdeze - mozem snivat - este budem kojit, takze mozno dalsie vianoce sa k tomu dopracujem 🙂 😉 Takze pekne si uzivaj co ti hrdlo raci na tych trhoch 😉 😉 Dalsie vianoce uz bude situacia ina 😉 😉 😉

renitri
10. dec 2012

@ataner81 ved ju cakaas ne ? grafik mam aj na fertility, ale nvm ako ho sem dat.. ale mam aj na womenzone...
no skusim..
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/3d7cd0/]My Ovulation Chart[/url]
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/renitri/graf...

ataner81
10. dec 2012

@renitri hej čakám, to bolo len tak. Máš super graf, teplota sa drží hore, to vyzerá nádejne 🙂
@sam1234 čo sa to s tou mrchou porobilo 😠 Mne mešká a tebe prišla skôr 😠
@horseshoe zajtra si dám aj za teba to vínko. Chystám sa s kamoškou do mesta

ataner81
10. dec 2012

@renitri na fertility máš v pravo hore- sharing a potom vyber -get code a úplne hore je link

simonkato
10. dec 2012

Ahojte dievcence tak som sa na vas nasmiala ako dlho nie.Myslim ze romskych spoluobcanov ma kazde mesto aj nase malinke Topolcany vola sa to ze Palanda-byvali cukrovar v lete im polka vyhorela a im chudakom hned byvanie zhanaju ale ked vyhori normalny clovek nech si sam pomoze.Normalne sa mi nozik otvara a ze aby ludia neboli rasisti ja by som radsej bola cukoladkova ved same vyhody maju ja sa im ani necudujem ze sa im do roboty nechce naco ked taky hentaky onaky prispevok dostanu .

ataner81
10. dec 2012

@renitri áno 🙂

zora256
10. dec 2012

@renitri Ahoj!Moc držkám aby si mala na testoch //,a neprišla ms 😉 ,až po 9mesiacoch😀

simonkato
10. dec 2012

Dievcence akurat som bola na wc a na totaletaku som si nasla kvapocky krvy z coho to moze byt do mrchy mam este daleko cakam ju az okolo 20-24 v zivote som taketo cosi nemala