icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

dorekapa
11. dec 2012

@ataner81
@drobca07 no babky,ja si robim druhy mes.ovu testiky.Minuly mesiac som ovulku nezaznamenala,neviem ci som ju presvihla,lebo som si nerobila kazdy den testik a teraz od poslednej mrchy 25.11 na oje meninky,som ju dostala a po skonceni,co bola kratka len 4 dni si robim kazdy den testik.Predvcerom boli dve ciarky a vcera ta druha bola slabsia..ALe vycerpava to a nemyslim si,ze je to pozitivne na psychiku.Nechapem,prve dietatko prislo fakt rychlo a to druhe uz rok skusame a nic.Aj pri mori sme boli v lete a nic.. 😠 😠

ataner81
11. dec 2012

@drobca07 jasné, naša diabolská strana 😀 😀 😀 😀

drobca07
11. dec 2012

@dorekapa my sme boli tiež a má to byť naše prvé bábo a nič..... neviem či si nás čítala aj predtým, vedela by si celé naše trápenie.... ☹ ....ale snažím sa stále zdvihnúť hlavu a vstať a ísť dalej....

ataner81
11. dec 2012

@dorekapa a ktorý DC si? Nebude pre teba lepšie merať si teplotu? Tá je spoľahlivejšia ako ovu testy lebo tie len naznačujú, že by malo dôjsť k ovulke ale nemusí to tak byť. A stáva sa niektorým babám, že nemajú pozitívny ovu test a aj tak ovula prebehla. A ešte je tu možnosť, že si mala minule anavulačný cyklus.

ataner81
11. dec 2012

@dorekapa my sme tu také barličky jedna pre druhú. Nektoré tu majú veľmi veľké trápenie s otehu alebo s donosením mimi ☹

dorekapa
11. dec 2012

@drobca07 to mi je luto.Necitala som vsetko.Ja som z tych nickov uz domotana.Rada by som si pisala v nejakej skupine.Takze sa snazilkujete dlho uz.A boli ste aj na vysetrenia?My este nikde,iba u liecitelky

dorekapa
11. dec 2012

@ataner81 noa ta teplota sa ako meria?Je nato specialny teplomer?Ja rano vstavam do rpace o 6:15 a ta teplota sa mesia klasicky ako pri chorobe,ale dole??Tie testy su fakt o nervy.mam ich doma cez 20 ks a nebavi mato..
Uz pijeme caje,aj tinktury od jednej liecitelky

franica
11. dec 2012

čaute, nechcem nikoho nechať trápiť sa, hlavne nie teba @ataner81 , takže pridávam aj ja príspevok, aby sme dopracovalo rýchlejšie k tej 600-vke...len či sú už nejaké tehuľky prebudené, aby to tu mohli nainfikovať 🙂
Dnes mám toho straaaašne veľa na práci doma, ale ja sa tu každú chvíľu motám okolo PC aj tak, aby mi nič neušlo 😅
Takže píšte, píšte, vírusujte a nasávajte 🙂

franica
11. dec 2012

@leonetka a ty ako kráska?? Nebola si si včera po výsledky? Hovor, hovor, nech vieme ako ste na tom, či už máš dobré hodnoty a môžte začať 🙂

dorekapa
11. dec 2012

@ataner81 mna by nikdy nenapadlo,ze aj my budeme mat taky problem.Ta liecitelka povedala,ze manzel ma pomalsie spermie a mne ze mam zapalenu maternicu od vytokov a ze aj vajicko sa oplodni,ale nema sa kde udrzat,lebo je tam na maternici taky povlak.Tak mi to vysvetlovala.My sme s manzelom na nu pozerali ako puci...No neviem,ved vytoky zeny mavaju a ja ich mam pred a tesne po kramoch.Tak nam dala caje,kvapky,urobila nam taku ocistu a odchadzali sme od nej,ze nas uistila,ze babatko budeme mat.Ja mozno som naivna,alebo sa chytam falosnych nadeji,ale co boli pri nej kamaratkxy s podobnym problemom,vsetkym pomohla.

horseshoe
11. dec 2012

Baby cafte, potichui číííham na tu 600vku 😀 😉 😉

drobca07
11. dec 2012

@dorekapa tak v rýchlosti ti to opíšem aby si bola v obraze :
s bývalým mužom nám po 6-tich rokoch zistili diagnozu, že spolu nikdy mať deti nemôžme...rozviedli sme sa.... teraz mám nového priateľa 2rok a veľmi chceme bábo, ja beriem druhý mesiac clostilbegyt na vyvolanie ovulácie - ináč mám všetko OK aj priateľ.... a keď to nevíde tak ideme asi na IUI alebo IVF a pod.... lekári povedia.... takže u mňa je túžba po bábätku presne 9a 3/4 roka, vo februári to bude 10 rokov !!!!! 😢 ....tak asi si vieš prestaviť moje trápenie.... ale aj keď som na dne tak sa vždy zdvihnem a nejako idem dalej.... minulý mesiac som mala pozitívne tehu testy ale v krvi HCG nebolo zvýšené.....tak som sa v bolesti na všetky merania vykašľala a ani sa nesnažíme veľmi..... ☹

ataner81
11. dec 2012

@dorekapa hlavne sú tie testy drahé. Navyše mne sa občas stáva, že čiarka tmavne a už si myslím, že bude ovulka a na ďalší deň je test biely ale obdeň je testovacia čiarka dvakrát taká silná ako kontrolná. Je to na nervy a dosť mätúce. Teplota sa meria každý deň v rovnakú dobu(u teba okolo tej 6:00)v ústach, konečníku alebo pošve. Je jedno kde si vyberieš miesto ale potom ho už nemeň. Teplotu si nameriaš a zaznačíš do grafov na nete(je ich tam kopec. Pred ovuláciou teplota trochu klesne a v deň ovulácie(čo je presnejšie ako testy lebo u nich je doba do 48hodín)ti súpne a bude sa do mrchy držať hore. Teplomer používaj aký chceš. Sú aj špeciálne na bazálku ale ja mám klasický ortuťový. Digitálny je presnejší ale nebudem si kvôli tomu kupovať nový
@franica servus Žužu 😀

ataner81
11. dec 2012

Máme tu tehulu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @horseshoe ahoj moja. Už máš nažhavenú T klávesnicu? 😀

drobca07
11. dec 2012

@horseshoe len číhaj , číhaj 😉 🙂

ataner81
11. dec 2012

Už sa tá 600ka blíži 😀 😀 😀 Som taká nažhavená na nasávanie T virusov 😀

horseshoe
11. dec 2012

@ataner81 to si pis, moja 😉 😉 😉 nenecham vas v stichu neboj 🙂 😉 😉 😉 A keby moje rozsievanie virusikov nepomohlo, tak este som vam slubila, ze pri buchani detskeho sampusu na Silvestra budem na vas vsetky upenlivo mysliet a zelat vam to, po com najviac tuzite 😉 😉 😉 😉

dorekapa
11. dec 2012

@drobca07 to mi je velmi luto.Aj ten rozvod musel byt zly,co?Ja som tiez rozvedena,ale mna nechal ten hajzel kvoli inej,v case ked nasa dcerka mala len tri mesiace.Zbalil sa a odisiel.Ostala som s nou sama.Terza ma dcerka 6 rokov a ja som mala v lete svadbu s uzasnym muzom,kt.je pre mna priatel,muz,milenec..proste vies..po takom sklamani som sa otvorila a som stastna.Aj dcerka ho ma veeelmi rada a som vdacna za rodinu aku mam.Chceme spolu dietatko a zatial sa nedari.Ta liecitelka povedala,ze keby sme isli teraz na spermiogram,tak manzelovi ukaze ze ma slabe spermie a verdikt bude ze je neplodny.Ale ze to nie je pravda.ze by nas to zdeptalo.Su veci kt.sa daju liecit cajikmi.Tak ich s manzelom pijeme uz mes.aj tie tinktury z kvetov.7.1 ideme k nej a ja verim,ze babatko mat budeme.Mame ten rok aj dost hekticky.V jari sme kupili dom,potom svadba,rekonstrukcia domu...proste vkuse sme v pohybe a je toho veeelmi vela.Moji rodicia sa snazili 4 roky.Obaja boli v poriadku a mama sakazdy mesiac rozvadzala s ocom,ked dostala mrchu,ze nech si najde zenu co mu porodi deti..no proste senzacia..a nakoniec ani nevedia ako,lebo sa na to uz vykaslali..ma pocali,potom brata a est eaj tretie,ale to mama spontanne potratila.Takze hlavu hore a ja verim,ze aj ty budem mamicka.

ataner81
11. dec 2012

@horseshoe júj ty si zlatá ale som presvedčená, že T virusíky na nás určite zaberú a ako som tu už 100x písala, v roku 2013 kočíkujeme 🙂

drobca07
11. dec 2012

@dorekapa u nás bol rozvod v pohode - obaja sme sa na ňom dohodli, po tom ako nám to dr.oznámili sme obaja šli pracovať inde a keď sme sa rok stretávali len tak hocikedy, už sme spolu ani nespávali ani nič tak sme si povedali, že načo sa budeme trápiť, ešte sme celkom mladý a môžme začať odznova, tak nás rozviedli za 10minút a vychádzame spolu dobre takže no problem 🙂 ..... a ja verím, že aj ty aj ja a my všetky ostatné budeme maminkami a tými najlepšími na svete , raz to určite príde 🙂

ataner81
11. dec 2012

@dorekapa čajíky sú skvelá vec a naozaj ti v mnohých veciach pomôžu ale keďže ja ešte babulo doma nemám, tlačí ma vek a moja obrovská túžba, tak som stavila okrem sily prírodnej medicíny aj na tú "normálnu" a chodím po vyšetreniach

ataner81
11. dec 2012

@drobca07 na druhý rok 😀

franica
11. dec 2012

myslím, že je to na spadnutie... @horseshoe je to na tebe 🙂 🙂

brumka
11. dec 2012

@ahojte babky tak pripraveny virusik 🙂 @ataner81 @dorekapa cajiky su super vec jasom si kazdodennym pitim 2opharov zeleneho caju tak uvysila imunitu a bolo mi velmi dobre

ataner81
11. dec 2012

@franica naša @horsehoe sa ovírusíkuje 😀

drobca07
11. dec 2012

..no ale užžžžžžžž 😀 😀 😀 😀 aj @brumka !!! ti si tu tak posielaj vírusy tiež 🙂

typa
11. dec 2012

Dobre ranko baby,
tak ja sa pridavam k rannej snahe dosiahnut 600. To ked vam poslem moje T virusy...tie dnesne su vyrazne nakalzlive...upozornujem, ze sposobuju znacne nevolnosti 😉

ataner81
11. dec 2012

@brumka ďalšia posila 🙂 . Ahoj Daduš 🙂

ataner81
11. dec 2012

@typa ešte počkaj na tú 600ku kým tam hodím tabuľku a potom posieľaj odušúúúúúúúúúú 😀 😀 😀 😀

ataner81
11. dec 2012

Že aká provokácia takto nás tu naťahovať s tou nekonečnou 599 stranou 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠