icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

tatarida
11. dec 2012

@ataner81 no tak si ho poriadne vyupratuj! snad tam budes coskoro aj lezavat na podlahe ako ja 😀
@ellis21 to uz aspon nebudem musiet vstavat 100 krat za noc kvoli 2ml mocu 😀

ataner81
11. dec 2012

@simonkato čakaj moja čakaj, riadne sa načakáš 😀 😀 😀

dorekapa
11. dec 2012

@ataner81 presne tak..ja som si tiez svoje presla..ked ma prvy manzel nechal kvoli inej s trojmesacnou dcerkou.Teraz ma moje stasticko 6 rokov a zdvojnasobilo sa tym,ze mam dobreho muza po svojom boku..Vtedy pred 5 rokmi som isla dole vahou velmi rychlo..rozvod,majetko pravne vysporiadanie..fuuuha..

horseshoe
11. dec 2012

@ellis21 tesim sa i ja 😀 😉 inak ta puberta je podla mna najtazsie obdobie u deti vobec. tak dcerku uz chyta puberta? hmmm, ty brdo, nejako skoro...To ja som sa do 12rokov este hrala s babikami 😅 😅 😅 Ale fakt. V 13tich som dostala kramy a potom som uz na babiky dlabala 😀 😉

ataner81
11. dec 2012

@tatarida to robím aj ja. Drahého ide poraziť. Som zvedavá aké to bude v tehu. To tam budem rovno spávať 😀 😀 😀

ataner81
11. dec 2012

@dorekapa no vidíš. Ber každé kilo ako kilo šťastia aspoň do Vianoc a po nich si povedz, že si už maximálne šťastná a tak kilá šťastia potrebuješ rozdávať tým menej šťastným 🙂

tatarida
11. dec 2012

@horseshoe haha moj muz chcel povodne 5 deti ale ked videl jak ma Jakubko trapi tak ho to preslo a pravdupovediac neviem ci sa na toto dam este niekedy nahovorit 😀 neviem si predstavit kto by sa staral o Jkubka cele mesiace co by som bola zas jak mrtvola (aj ked samozrejme kazde tehotenstvo je ine a mozno by mi vobec nic nebolo....) ja som uz okopana jak futbalovy travnik.....momentalne ma moje rebra na muske 🙄

simonkato
11. dec 2012

@ataner81 kto caka ten sa docka ako sa hovori a mne pride mrcha ako darcek na vianoce uz to vidim 😖

ataner81
11. dec 2012

@sabaka jáj moja, tak to povedz môjmu pánskemu vajíčku. jemu sa tie malé čísla nepáčia. Pevne verím, že 600ka sa mu už páčiť bude 😀
@franica chce sa ti cikať 😕 , chce sa ti cikať 😕 , chce sa ti cikať 😕 ( 😕 -rozumej, že ťa hypnotizujem pohľadom)

franica
11. dec 2012

@tatarida fuuuha, to máš riadneho divocha uvnitř 🙂 Tak nech ťa teší myšlienka, že keď je taký aktívny v pohyboch, tak pôjde aj na svet priamo a rýchlo a dlho ťa nepotrápi, možno si mapuje cestu 🙂 Hlavne, že už máš pred sebou oveľa, oveľa menej ako za sebou 😉 A na toto celé podľa mňa za 2-3 roky zabudneš a budeš si zase bláznivo merať teploty a testovať ako my 😀

ellis21
11. dec 2012

@horseshoe veď to je to, že aj ja som sa hrávala s bábikami a ani ma nenapadlo riešiť chlapcov a nedovolila som si to čo si dovolia dnešné deti. 😉 Minule sa ma pýtala, že ktorú žiletku si môže požičať keď som prišla do kúpelne skoro ma drblo. Ona už mala nohy aj š...u natretú mužovým gélom na holenie. Skoro ma vystrelo. 🙂 A rieši len to aké náušnice si dá a piate cez deviate na seba navešia. Hrúúúúza.

ataner81
11. dec 2012

@simonkato keď tak rátam, mne to vychádza na október max. november keďže by si rodila v septembri 😀

franica
11. dec 2012

@ataner81 straaašne sa mi chce, ale ja to nejak vydržím aspoň do piatku...dovtedy ma musíte takto dobre rozveseľovať, aby som si bola istá výsledkom 🙂

ataner81
11. dec 2012

@ellis21 jéj ako u mňa v práci 😀 😀 😀 😀 😀
@tatarida sranda, ja keďže tak dlho snažilkujem som si povedala, že o druhé sa začneme snažiť hneď po 6nedelí a to aj keby som ležala 9mesiacov na záchode s infúziami po oboch rukách, rodila by som 2 dni a potrhaná by som bola od brady po lopatky 😀 😀 😀 😀 😀

horseshoe
11. dec 2012

@tatarida hehe, my s drahym chceme 3 deti (maximum su 4🙂 ale tiez inak uvazujem nad tym, ze ako sa to da zvladnut, ked ti je takto zle a este mas na starosti male dieta/deti. A mne minule zistil este gyndos ze mam akysi makky krcok, takze ak ma budu musiet supnut do nemocky...No neviem si predstavit co by bolo s druhym babom. 😖 Toto mi tiez viri hlavou.
JJ, hovori sa, ze kazde tehu je ine, ale minule som bola na kavicke u susedy - ta ma 3 deti a povedala, ze kazde jedno tehotenstvo grcala az do 9.mesiaca - povedala, ze doteraz nechape, ako to zvladla - este aj byvala u svokry a ta ju furt zrala - no niekto si fakt uzije 😠 😠 😠

ataner81
11. dec 2012

@franica no pekne 😠 Už už ma dvíhalo zo stilčky, že tu pribudne ďalší testík a ty si ma takto schladila 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀

ellis21
11. dec 2012

Dnes ráno idem pozrieť moje deti či sa obliekajú do školy a škôlky a malý sedí smutne na posteli. Hovorím, čo je? Prečo sa neobliekaš a on že mami? Ja sa veľmi bojím, že sa neožením a ja že prečo? On: lebo všetky tety už majú mužov. Ja: že veď dievčatá, čo sú v tvojom veku ešte niesú vydaté a určite sa nejaká nájde a on že ale ja chcem takú veľkú tetu . 😀 😀 😀 No tak sa puberta asi posúva do piateho roku života. 😀

simonkato
11. dec 2012

@ataner81 Reni neblazni ako vam mam vysvetlit ze tehu nie som.Asi sa zase odmlcim lebo zase nablaznite moju uz bez toho choru mysel 😀 😀 😀 😀

dorekapa
11. dec 2012

@ataner81 no to je mile,alenepokusaj ma,lebo sa tak do konca prejem,ze si budem musiet zobrat dovolenku po Vianociach lebo sa do nicoho nezapnem
pre informaciu mam len 160 a 66 kil.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

drobca07
11. dec 2012

@franica cikaj moja cikaj 😀 😀 😀 a veľa veľa a hlavne pozitívne pozitívne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato a čo ty vieš moja , možno budeš ako "panenka mária" 😉
@tatarida @horseshoe ...baby , ja viem, že tehotenstvo nie je také ľahké ale ako by ste sa cítili na našich miestach keby ste ešte stále boli s nami v snažilkovskej tabuľke....a vy už za chvílinku privediete na svet svoje vytúžené bábiky a my možno ani vtedy ešte ani tehulovať nebudeme..... takže chcem grckať, pre mňa za mňa aj infúzie, kopance - prežila som aj horšie veci..... 😢 ...len nech viem, že je vo mne vytúžené bábätko.....

ellis21
11. dec 2012

@ataner81 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
11. dec 2012

@simonkato dobre dobre už som ticho a nebudem ťa namotávať 🙂

horseshoe
11. dec 2012

@ellis21 no ty kokso 😀 ja len ziram, ake su tie decka teraz 😵 😵 😵 Radsej nejdem pisat, kedy som si ja holila prvykrat susku, lebo by som popri tvojej dcere posobila ako opoclovek 😀 😀 😀 No hrozna doba dneska - aby si bol ako policajny pes. 😠 A zvlast na dievcata riadny pozor. No zelam pevne nervy hlavne 😉 😉 😉

tatarida
11. dec 2012

presne o to ide, ze sa mi o neho nebude mat kto postarat :-/ ale tak mozno sa to casom doriesi alebo pockame kym bude vacsi a nejak to zvladneme....inak nervy tiez robia svoje! mne aj ked bolo par dni lepsie, potom prisla depka, ale mm odisiel na sluzobku a najek som v podvedomi zastresovala a zas bolo vsetko na pipinu....

ellis21
11. dec 2012

@dorekapa to je ok, keď budeš tehu tak budeš mať 90 😀 😀 😀 Aspoň si to natrénuj aké to bude 😀 Ja keď som teraz bola tehotná tak som stále musela jesť a za tri mesiace sa mi potaril svetový výkon. Mám 164cm a vážila som 60kg. Teraz mám 70kg. Ale ja som si povedala, že začnem chudnúť až od Januára, pred vianocami sa mi to neoplatí. 😀 A keď som išla rodiť moje deti tak pri oboch som vážila 98kg. No normálna velryba 😀 😀

ataner81
11. dec 2012

@drobca07 100% súhlas a ak to dáš na papier, ako prvá sa ti pod to podpíšem. Tak veľmi by som sa už chcela sťažovať na nevoľnosti, nechutenstvo, hlavu v mise, nevpratanie sa do šiat, cikanie každú chvíľu............ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ A zatiaľ tu iba počúvam: neboj, aj ty sa raz dočkáš 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ALE KEDY?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

horseshoe
11. dec 2012

@drobca07 moja to je samoska, ze vsetko sa da zvladnut 😉 😉 😉 a samoska, ze sme stastne ako blchy, ze mame v brusku tych nasich malych podnajomnikov 😉 😉 😉 Toto su len take nase drobne frflanice - to si nevsimaj 😉 Vela robia aj tehu hormony - ja som omnoho citlivejsia ako predtym a niektore veci viac prezivam, viac sa obavam...atd.

Neboj, dockas sa bruska aj ty a mozno prave ty budes ta stastna, ze si tehu budes iba uzivat a nic ti nebude. Niektore zeny az tak kvitnu, ked su tehotne. 🙂 😉 Ale to je jedno -tak ci tak- hlavne, nech sa konecne zadari 😉 😉 😉

tatarida
11. dec 2012

@drobca07 ale ved jasne to len tak na odlahcenie!!!! 😉 nepochybujem o tom ze to vsetko stoji za to a ked to bude mozne absolvujem to znova a znova.....az do zblaznenia 😀

ellis21
11. dec 2012

@horseshoe no veru, hlavne na dievčatá, tým zašibáva riadne. Veď som písala ako nosí podprsenku s plaviek na plochej hrudi. Skúša to namňa už aj s intímkami ale zatiaľ odolávam. Len ju musím sledovať, lebo nikdy neviem čo na seba navlečie aby bola akože dospelá. Niekedy až žasnem, čo ju napadá. 🙄 S chlapcami je to ľahšie, aj keď sú možno neposlušnejší ale vždy si povieš že je to chlapec, tak sa to dá ale keď je to dievča a ešte k tomu tvrdohlavé jak mulica tak máš čo robiť. 😀 Ale som rada, že ich mám a dúfam, že čoskoro už bude aj to tretie, lebo sa nemá kto somnou mojkať. Oni už nechcú 😢

horseshoe
11. dec 2012

@ellis21 wau, 98kg? hehe,sikulka to si sa riadne posnazila 😀 😉 Ja som podobna vyskova kategoria ako ty a skusam si sama seba predstavit pri takej hmotnosti 😀 To by som uz aj manzela tromfla 😝 😀