Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka no hruza des je to tam - sestra krvacala na zaciatku tehu, tak ju tam supli a cely cas s nou nic nerobili iba sa v nej 5krat do dna hrabali doktori (co sa pritom nesmie!) nedali jej ziadne lieky ako duphaston - proste nic, tak segra na vlastne riziko odtial zdrhla. Dalsia znama tam sla rodit - prenasala - tak sa o nu starali, ze jej robili v poslednej chvili sekciu, ale zial uz bola zelena plodova voda - vytiahli uz len zdrave ale mrtve dievcatko ☹ ☹ ☹ A z mojho okolia pocuvam len same negativa na tuto nemocnicu, takze nesla by som tam ani za nic.
@horseshoe ja sa neviem rozhodnut ci antolska alebo ruzinov rovnake nazory pocuvama j aj tak ja neviem mozno ja mam len takyo blacik nad sebou co ma vsade prenasleduje. mne robili sekciu lent tak tak a ked som potratila v tom 3-5tt takeste boli drzi urazali ma nadavali a ani lieky nic len 1 skonstatoval ze mozn osa udrzi a druhy ze na potrat lieky niesu. a to som prvy den len spinila druhy uz potokom takze des tie kramare
@brumka tak ten strach sa tak lahko neda vymazat, ked mas take negativne skusenosti - to plne chapem. no ja sa chystam zazmluvnit si Havaldu z Antolskej - bola som aj na jeho prednaske o porode, rozpravali sme sa, dostala som na neho vela odporucani od bab, s ktorymi som chodila cvicit gravid jogu, takze som sa rozhodla. chcem k nemu chodit aj na tie posledne poradne do nemocky.
Jediny problem vidim v tom, ze v case mojho porodu budu v BA jarne prazdniny - nem dobre 😒 😒 Takze neviem ako by to potom riesil, ak by mal planovanu nejaku dovolenku, lyzovacku a pod. Ale clovek si nenavybera - rodis v lete - riziko dovoleniek, rodis okolo vianoc - riziko dovoleniek, rodis na jar - jarne prazdniny...Furt cosi.
Dam ti potom referencie ako som s nim bola spokojna 😉 A mozno sa ti bude lahsie rozhodovat. Ale vraj na Antolskej je vacsina dobrych lekarov - najlepsi su vraj ta stara generacia. 😉
@brumka Ahoj!Tak to Ti verím,že je to s financiami oničom:-/Bojhužiaľ aj darčeky len od tiaľto kupujem malému,jedine krsnému som kúpila nové aby švarina nemala námietky,keďže mu treba do školy,a aj ona kúpila nášmu nové🙂Takže takto je,a zrejem tot ak aj bude kým nebudem robiť,ale tak deti poteší aj používané veď pre ne je aj to nové🙂
caute baby, v nedelu mi ma prist mrcha, tak som zvedava ci (ne)dorazi 😀
čauteee, no dnes ste tomu naozaj veľa nedali, treba vás asi vyprovokovať k písaniu, ved počkajte, zajtra už budem doma buahahhahaha 😀 😀
Dnes som mala samé vybavpvačky, ešte aj jeden prac. pohovor, tak dúfam, že magický dátum zaúraduje a konečne sa dačo zadarí (okrem mimi- to sa zadariť MUSÍ :-P ) a keď všetko dobre pôjde, na naše prvé výročie sobáša už budeme aj manželia na SR! 😀 Lebo my sme malo svadbu v zahraničí a kým našim úradom niečo vysvetlíte, stojí to čas, nervy i peniaze, ale už je to naozaj na dobrej ceste 🙂
A dnes som mala chvíľku také jemné predkrámové bolestiu, ktoré ako vieme, sú vlastne prvé tehuľkovské prejavy 😀 😀 Takže sa veeeľmi teším na testovanie v piatok s @renitri a s @ellis21 - Elenka to je prístup,, že aj cez mrchu!! 😀 To sa mi páči, takýto testíkovský duch 😀 Tak už sa len dvakrát vyspinkať dámy a ideme na to 😵
@ataner81 ahojte dievcence chcela som sa trosku odputat od konika bo som bola.ako taka zavislacka a mrchu som uz veru mala este aj o tyzden skor ako mala byt to sa mi este nestalo takze dalsia by mala byt 21.12 krasne vianoce budem mat heeh vsetkym vam drzim palce aby sa vam splnil tajny snicek o babinku.
@franica
@renitri Ahojte baby!Tak vám prajem krásne // na testíkoch 😉
@jeackynka Ahoj!Tebe skôr prišla a mne 10dní meškala:-/.
Držte baby palčeky aby bolo všetko ok na sone zajtra a boli aj folíky rastúce a blížiaca sa ovulka keďže zajtra idem ku gyndošovi a dám sa prezrieť kvôli tomu ms čo som mala zvlášnu.Potom napíšem poobede ako a čo mi povedal.
Dobré ráno ženy, tak ako sa dnes máme? Vonku sú vraj brutálne mínusy, tak kašlite na to, nikam nechoďte a veeeľa píšte!! 🙂
@zora256 ahoj toto mam ine krce, nie take klasicke ako som mala v psrtoch, toto iste som mala v prvom tehu 2 gynekologovia mi povedali ze ze riziko nedokrvenia maternice. ja som brala magnezko ale na toto mi to vobecn epomahalo...a lezanie mi robi najvadcie problemy a vykladanie uz ani nehovorim vtedy to najviac boli a nemozem sa postavit bez pomoci zatial niesom ako kosatka tak sa to da ale cim vyssie tehu tym viac to boli
@zora256 a odkial ste?U nas poklopkat je to este OK.ja som rozvedena,ale byvali mi plati celkom dobre vyzivne 166 eciek a taktiez pracujem a manzel ma pracu v statnom rezorte,tak da sa.Ale kupili sme dom v jari a teraz ho prerabame a tak nam idu dost korunky.Mame aj stavebne sporenie,do hypoteky sme nechceli ist,lebo je ta na dlhooo a tak to stavebne je na 6 rokov.Takze ideme z mesiaca na mesiac.

@janka9900 snad ama na jaunar objednaju. lebo tie krce co dostavam uz niesu normalne, minule som uz skoro padla na zem