Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
baby, musim sa ist najest 🤐 potom si uz tradicne zo dve hodky pospim, tak sa majte pekne a zhavte testiky 😉 paaa
@janka9900 Janik nebude ma nic pokusat ocikam az na vianoce ak stihnem pri tom vianocnom zhone ja nemam byt z coho tehu ale ked uz som bola v tej lekarni a jedna zenska predomnou si brala tehu test a videla som ze maju mamatest no nekup to ked je taky ospevovany a ze dava zarucene dve ciarocky tak reku musim vyskusat 😀 😀 😀 😀 😀
@zora256 ja tu poobede nebudem,lebo z prace robim do pol 4.ideme rovno k mojej starkej,lebo ju vcera pustili z nemocnice.Tam sa stretnem s mamou a Rebekou,lebo mama ide pre nu na tanecny a potom uz pojdeme domov.Mozno sa pripojim vecer,ekd mi rebca zaspinka.Manzel ma nocnu.A zajtra juuj,tesim sa.Vikend,pojdem do mesta este nieco dokupit a budeme piect.Zajtra mame aj posedenie s prace,ale ja nejdem..pre mna je hodnotnejsie byt dma v nasimi a piect vianocne.Je to neskutocne carovne a ked vidim ako s aRebeka tesi vykrajovaniu a spajaniu s dzemom.A vecer klasika..budeme uz doma v trojke a dame si prevarene vinko.To si s manzelom v zime doprajeme.
@franica ahoj citam tu tie prispevky,som tiez s vami v tej skupinke,ze sa snazime.Chcem sa opytat,ci sa aj nejak divne citis?lebo mna od poslednej mrchy pobolieva v podbrusku<take tlaky mam,ako motyle a taka predmenst..bolest..tak zvlastne,ako keby som mala dostat kazdu chvilu mrchu.A to mi skoncila 29.11 a samorzjeme ze sme isli hend nato a dalsiu mam dostat o tyz.tak som zmatena.Aj by som si urobila test,lebo taky pocit som nemala po bruchu a prve teh.som mala tak,ze ma bolelo brucho ako na mrchu a ta neprisla
@dorekapa no super, tak si sprav s nami test zajtra!!! 😀 😀 Ako ja tieto pocity nemám- ja vlastne nemám žiadne pocity, ale skoro každá baba takto opisuje tie prvé znaky tehu, tie úplne zo začiatku. Mňa napríklad minule strašne boleli prsia a boli obrovské- to sa mi prvé nezdalo bežné, ale je pravda, že to bolo až neskôr, nie takto ešte pred dátum očakávania....no ked chceš, tak skús jeden testík a po prípade sa zopakuje v deň meškania
@franica no vcera mi manzel povedal,ze kde som take prsia nabrala..ze som mam s nimi,ze su akesi velke..ja som skoro po nom vankus hodila..a vecer normalne sa nevladzem ani milovat..aj keby som chcela..som ako mrtvolka..cez den mam tolko chuti,ze ju mozem rozdavat a vecer nic..tak sa ku mne tulil ako kocurik a ja som zaspala..a to brusko..no fakt..ja si dam asi vlozku a budem pre istotu tak chodit..lebo mam pocit ze mrcha mi klope na dvere..hmmm..urobim testik ked mi bude meskat.musim vydrzat este tyzd.kokso a ak by vysiel pozitivny,tak ja ani neuverim..normalne by ma slahlo rovno pod stromckeom od stastia..a kazdy z rodiny dostane darcek vo forme pozitivneho testu..sto percent moj oco a svokor nebude vediet co to je.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@dorekapa hihihihihi no vyzerá to na pekný hormonálny koktejl v tebe 🙂 Buď sa dačo deje- myslím fazuľka, ale tak v horšom prípade aj mrcha, ale ja som chorobný optimista- podľa mňa to bude tehu. Tak držím palce, aby to vyšlo a aby si vydržala ten týždeň...ja čakám mrchu od zajtra, ale skôr pondelok/utorok, čo som celkom prekvapená, že som fakt vyše 30 dní vydržala netestovať 🙂
A aj tá únava je príznačná...ja moc unavená nie som, ale večer začnem byť, už sa teším ako dobre si pospím a potom ked zhasneme, tak sa vrtím aj vyše hodiny 😠
babky,idem ja obedovat,lebo uz mi asi fakt prepina,ked som sa dala pred Vianocami na 90dnovu dietu..xixi..drzim ju 5 den a kedze mam ju vyskusanu,tak do Vianoc chcem trochu zhodit,aby som po Vianociahc neutrpela sok na vahe..Tak dnes si dam kura.prsia na spenate a salat.. 😎 😎
@franica ano ano..vv obyvacke na gauci zaspavam..som nepouzitelna..a ked ideme spat..ja chytim druhy dych..kvakam a kvakam..prehadzujem sa.chodim aj trikrat na zachod ,lebo pred spanim si stale uvarim caj ako blba ap otom ho musim cely dat vonku..a potom manzel zuz zacne chrapkat aj a sa stahujem s paplonom de detskej...takze zaspavam po hod.chodeni po byte a stahovani sa cca o polnoci...a sup do prace.parada co..amanzel sa zobudi vyspinkany do ruzova..a ani mu nechyba manzelka v postelli.. 😀 😀 😀 😀
@franica Ahoj!Tak,keď Ti mešká vpohodke si rob mne meškalo 10dní a zmárnila som ich až 11,ale tak teraz si počkám aspoň do 40dc🙂lebo stačilo z toľkého sklamania sa pozbierať,a teraz si robím chúťky na dnešný večer😀,myslím na sex🙂,a potom uvidím v januári nedám si pokaziť Vianoce stým,že budem myslieť na tehu príznaky atď po Novom roku uvidím,dovtedy sa teším na sviiatky🙂
@franica teplotka to isti 😀 no veru, bolo mi cudne, ale predychala som to... preco musime byt prave z tych, ktorym to ukaze az neskor??? niektore maju kolajnice uz na 27 dc...
@janka9900 tak tak...este nic nie je stratene... fuha..nvm.. zajtra by bolo asi este zbytocne.. v sobotu budeme spat u znamych, takze v nedelu rano tam asi tiez nie... ostava mi to asi na pondelok 🙂
@dorekapa Veľmi pekne si užívate prípravy na Vianoce,snáď keď mi malý podrastie a aj druhé bábo,ktoré veľmi chcem k výročiu na rok,tak snáď aj naše detičky budú radi pomáhať s prípravami,dovtedy ani rúru neplánujem kupovať,keďže z lístkového cesta sa nám dá aj v všporáku na drevo upiecť🙂A starké nám napečú🙂Zato darčeky už mám pokúpené už len čakám kým donesie poštárka🙂a už len zabaliť🙂Ešte salónky budem viazať budúci výkend a môže sa zdobiť stromček🙂
@zora256 mile,ze.Tie Vianoce nam pohladia dusicky.Aj my mame stary sporak na plyn a novy ani nekupujeme.Neminame nic do bytu,lebo o pol roka sa aj tgak budeme stahovat a do domu sa vsetko kupi nove.Na tom plynovom sporaku som aj skusala piectale bud mi to zhorelo alebo neprepieklo..a ked to aj vyzeralo ze je upecene,tak v strede to bolo surove alebo z hora krasne zlatiste a z dola cierne.Tak som to zabalila a peciem len masa a kurca a zemiaky.N to jeta rura super.A piect kolaciky,bobalky a zakucky budeme u nasichkedze byvaju vo vedlajsej bytovke,tak si stale pomahame.rano pridem k nasim s malou a budeme tam do vecera. 🙂 🙂
Nasla som nejake priznaky tehu, a asi v 10 sa zhodujem... hh 😀 Tak by som spala.. a to som vstavala o 10,30 😀
http://www.otehotnenie.sk/post/prve-znamky-teho...
Pridavam aj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3d7cd0
@renitri Ahoj!veľa znich som nemala pri tehotenstve,len citlivosť na pachy a vône a až v 2mesiaci prišlo vracanie,a citlivé prsia,boľavé bradavky,a močenie tiež až ku koncu 1mesiaca a to mi už meškala ms,takže skôr by som ani nezistila:-/Držím Ti palčeky,aby sa zadarilo koľký cyklus sa snažíte?
@renitri tak tie priznaky som si precitala,co si tu dala link..a zhodujem sa s niektorymi..hlavne ta bolest v podbrusku,placlivost,naladovost,zima,ospalost manzel povedal,ze mam vacsie prsia,ale zeby sa mi tak zvacsili od poslednej mrchy to sa mi nezda..ta mi skoncila 29:11 a teraz som v 20 dni cyklu,takze o tyz.by mala prist mrcha..a ovulku som mala sobotu a nedelu minl.vikend
@dorekapa No mrcha mala dojst vcera podla minulej co bola 15.11, ale podla ovulky mi kalendar ukazal ze az 17.12..takze neviem... Aj mna pred ovulkou a po nej, od vtedy mam skoro denne bolesti v podbrusku.. ale nie len na stranach, ale v strede.. Aj mne je zima, hlavne na nohy...a to mam termo ponozky a pradlo a cizmy..Naladova som tiez, a ospala, bolieva ma hlava,vcera mi bolo nevolno, ale negracala som, nechutenstvo, a plynatost... Bradavky mam citlivejsie.. No ved uvidime..je to na dobrej ceste.. A teplotku si nemerias? ja som teraz zacala, a je stale hore..
@renitri nemeriam si teplotu,uz som nad tym rozmyslala,ale kupila som si ovu testy tak som zacala ich robit hend po ukonceni mrchy a vysli mi poz.v strede cyklu,tak sme snazilkvoali.Neviem,ci som vtedy chytila a tie bolesti mam pripisat zhniezdovaniu,ale fakt mi je divne.A vecer som taka nesvoja,spala by som,podrazdena som,rozplacem sa rychlo..nechcem si davat falosne nadeje,lebo sklamanie je potom o to vacsie,ale tisko v kutiku duse dufam a vydrzim este par dni a skusim urobit testik.Ako dlho sa vy snazite?My skoro rok.
@dorekapa Ahoj!Nuž petrík máme v izbe,ale totoje aj z rúrou,nebývame zo svokrovcami,ale kúpili sme starší dom,a my sme ani nechceli plyn v dome,kvôli tomu,že je drahý a je pri ňom zima ak necche človek veľa platiť,naši majú plyna pri 19stupňoch sa dá zamrznúť:-/.A takto ušetríme elektrikou a tak,keďže máme hypotéku ešte na 3roky na tento dom,takže si ani nemôžme dovoliť,keďže z preplatku platíme dlžobu každoročne svokrovcom.A je nám takto skromne dobre🙂Viac drží rodina pokope🙂.

@janka9900 ZAJ-TRA ZAJ-TRA ZAJ-TRA!!!!!!! 😀 😀 😀 Reni zblázni sa so mnouuuuuu 😀