icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
15. dec 2012

@franica je tam je tam juchuuu len nech krasne silneje ...a predsa brusko si obchytala,takze to zarucene funguje🙂))))))))))))

franica
15. dec 2012

@deculko no ved toto, že pol roka nemôžem snažilkovať a práce nikde hocijak sa snažím a teraz ráno testnem, mám podozrenie na ducha a poobede mi zavolajú? Čisto naschvál...ako ja sa teším obom novinkám, len mám trochu obavy, že akj by to bola pravda a všetko (trochu predbieham, ale musím), tak ako to celé 3 mes. utajiť, aby to nezistili v skúšobnej dobe, nech sa ma nezbavia....aby mi nebolo zle, aby som nemusela byť PN a všetko...navyše ma čakajú minimálne 2 týždne školenia v Nemecku...no bude to veselé 😀

franica
15. dec 2012

@deculko no veru asi @rohlickyne zázačné brušku a opľutie bolo to pravé 😉 Helka musíš si riadnu fľusnúť aj na našu @ataner81 😀 😀 😀

renitri
15. dec 2012

Predsa som si spravila aj dnes testik. Najprv bol biely a az ooveela neskor tam daco vidno, takze to neni platne, netesme sa zatial.

franica
15. dec 2012

@renitri tak predsa aj ty!! 😀 😀 😀 😀
Ale Reni - ok, netešme sa....ale ja to tam zreteľne vidím...ty brďo, to keby bola pravda u oboch...woooow....to by sme snáď aj rovnaký termín mali 🙂)))) Ja som to včera mala takto, že až po dlhšom čase sa to tam objavilo, ale takto sa to ani odfotiť nedalo....no podľa mňa 🙂 🙂 🙂 🙂 Tak ďalší test v pondelok - súhlasíš? 😉

franica
15. dec 2012

@ellis21 a ty čo???? Ty si jeden nezopakuješ???? 😀 😀 😀

renitri
15. dec 2012

@franica nerobim si zbytocne nadeje este... ako ano vidno to takto ako to vidno, ale az neskoro sa to tam ukazalo a je to taka rozmazana hruba ciarka... ja nvm... pockame....
Ale tvoj testik je pekny 🙂 aj vcera uz bol 🙂 U teba by som povedala, ze to bude zakon schvalnosti, ze ? hehe..robota a do toho akurat mimco... ale tebe drzkam moooc palceky 🙂

renitri
15. dec 2012

@ellis21 ja na nom nevidim nic, takze to je len ocny klam 😀 a tvoje testiky su kde ??? sem s nimi 🙂
@dorekapa to bol mamatest... ale dnes len obycajny z Dr. Max, ale vidno tam nieco, ale bolo to az po casovom limite, tak ja nvm...
@zora256 no hej, narovnako 🙂 ja som brala dlhoooo.. 6-7 rokov...

franica
15. dec 2012

@renitri aké "ale tebe držím"....ja tebe držím tiež, ved sa to tam zafarbuje...ano, je predčasné sa tešiť u oboch, ale pomôžeš si? 🙂 Mne to tam teraz zaschlo a fakt, že to je vidieť, ale zopakujem o dva dni....vieš, nikdy nič nie je isté..ani keď máš koľajnice, lebo všeličo sa môže stať, ale mne to nedá...proste ked hypnotizujem tie testy s tým, aby tam niečo bolo a zrazu sa trošičku objaví, tak sa neviem netešiť....zatiaľ sa veeeeľmi tajne teším aj to len tu s vami...a keby tá čiarka začala silnieť, tak potom príde na rad to, že sa začnem strašne báť, aby to bolo v poriadku, pred prvým sonom snáď aj zamdliem....ale dovtedy sledujem len čiarky 🙂

renitri
15. dec 2012

@franica 🙂 aj ja sa tesim, ale bojim sa ze zbytocne.. No nic, pockame par dni a uvidime 🙂 Sme tehulky no ne ? 🙂 Inak ta druha foto, kde so oba testy, to je pre porovnanie zo vcera a dnes... dnes som si iba jeden robila, tak ako vcera 😀

franica
15. dec 2012

@renitri jasné, jasné ja som pochopila, že to včerajší vs. dnešný 🙂 No veru sme tehule....a keby aj nie, aj tak sme 🙂 🙂 Hmmmmm tak dnes už asi ďalšiu fľašu šampusu nestiahneme 😀 Včera sme s mm trochu oslavoivali tú novú robotu, tak od dnes sa pomaly začnem takým vyhýbať 🙂

renitri
15. dec 2012

@franica 🙂 jasne ze sme..vsetky co sme tu v skupine sme 🙂 ze babulky ?? No super teda..ja sa uz nejaky cas vyhybam akkoholu vo vacsom mnozstve... Akurat si dam 1-2 pohariky vina abo teraz nejaky punc a konec.. No musim sa pustit do upratovania, konecne mam na to volny den.. A potom ideme asi na nakupy..Vecer ku kamosom na dom, co cakaju mimi, su v 32 tt..tak poosahavam a nakazim sa..a nakazime snad aj kamosku ktora este berie sice hak, ale nech sa prida k nam 🙂 Tak zatial sa lucim pre dnesok, ale ak bude cas, dojdem kuk co nove.. A tesim sa na tvoje dalsie testiky 🙂

janka9900
15. dec 2012

@franica jeeeej, zuzanka, uz nemusim naklanat monitor, ved je to jasneeee 😵 ciarocka tam je, este negratulujem, az ked budes vidiet bublinku na sone, ze dorazila na spravne miesto 😉 ale tesiim sa 😵 a s tou robotou dobry zakon schvalnosti 😉 no co, hlavne, nech je babko v poriadku, taketo zakony schvalnosti mozu fungovat 😉
@renitri reni, na tvojom testiku vidim teda dost okatu ciarku, aj ked nejaku siroku, no pevne verim, ze sa tie testiky budu vyvijat tak pekne ako u franici 😉 😵
aj ja s brumkou sme presne takto naraz testovali ako vy a vyslo nam to z dusikov az na 11.tt pod menami 😀 😉
drzim palce baby 😵 😵 😵 😵

franica
15. dec 2012

@renitri super, tak si užívaj víkend 🙂 A neteš sa len na moje testíky, ale tešíme sa na ďalšie testovanie v pondelok, nie? 😉 Ozaj ešte toľko, že teplota sa ti tiež drží? Lebo ak hej, tak mrcha zatiaľ v nedohľadne 🙂

renitri
15. dec 2012

@janka9900 no ved to, ze ma nejaky cudny tvar..a ukazala sa az ovela neskor, tak nvm co si mam mysliet.. vcerajsi mamatest uplne biely... No spravim si aj neskor a uvidime..Ale inak to by bolo ake skvele, ak by nam to obom so Zuzkou vyslo 🙂

renitri
15. dec 2012

@franica hmm... no, merala som viac krat..bola aj nizsie, tak mi to nedalo a merala som aj neskor, ale teraz je zas hore..tak ja som uz z toho jelen 😀

franica
15. dec 2012

@janka9900 hihi Ďakujem za potvrenie 🙂 No ved to, že nech to hlavne zbadám na sone konečne...už som si zaumienila, že tam pôjdem vtedy, ked už bude na 300% možné vidieť, lebo tak ako minule, že "nevidno, ale to ešte nič neznamená, tak o týždeň"....tak ten týždeň neprežijem - ak budem mať už zreteľne pozit. test a mrchu nikde, dlhšie, tak potom pôjdem, nech viem verdikt hneď ☹ Aj tak idú Vianoce- dovolenky a tak, takže ani moc ordinovať nik nebude....zrejme až na nový rok

janka9900
15. dec 2012

@renitri v pondelok by uz mohol byt taky, aky ma byt 😵 //

renitri
15. dec 2012

@janka9900 snad bude 🙂 pockame si este...musime verit...

franica
15. dec 2012

@renitri ok, tak sa budeme riadiť tým, že mrchu nemáš...kašľať na teplotu 🙂

renitri
15. dec 2012

@franica no nemam, takze teplota ide bokom 😀 abo berme to tak, ze zblbol teplomer 😀

janka9900
15. dec 2012

@franica tak po novom roku uz aj srdiecko budes asi vidiet. som kukala do mojich zaznamov- na 8. pri minulom a na 7. den pri tomto tehu od duchovskeho testu bolo vidno dutinku v maternici. medzi sviatkami snad budu ordinovat, nech mas krasny novy rok 😉

franica
15. dec 2012

Jaaaaaj a ešte som sa vám zabudla priznať, že ked som bola v stredu po tých vybavovačkách, tak som natrafila na veľké akcie v sekáči a neodolala som jedným krásnym tehu rifliam 😀 😀 😀 😀 😀 Tak som ich zobrala 😅

janka9900
15. dec 2012

@franica 6. zmysel 😀

franica
15. dec 2012

@janka9900 iiiha, tak to je dobre skoro! Aj ja som rozmýšľala, že medzi sviatkami, ak budú aj preto, že ak nového roka nastúpim, tak nemôžem začať s týmn, že idem hneď prvé tri dni k lekárovi 🙂 Ak budú fakt koľajnice aj v strede týždňa a všetko ako má byť, tak zavolám sestričke, či budú ordinovať 🙂

franica
15. dec 2012

@janka9900 no neviem, či . zmysel alebo posadnutosť 😀 Vieš....detskú postieľku a prebaľovací pult a komodu mám už od asi marca, to som ledva HAK vysadila, ale bola so žirafou, tak to som musela mať 😀 😀 😀

janka9900
15. dec 2012

@franica tak ty si riadny pripad 😀 😀 aspon budes mat mensie vydavky teraz 😉 😀
no chod medzi sviatkami 😉 ja idem tiez 27.12. urcite budu medzi sviatkami iba dobre spravy rozdavat 😉 😵

franica
15. dec 2012

@janka9900 vidíš to je dobrá teória 😀 😀 Tak skúsim, ak sa bude dať...no ale k tomu potrebujem riadny test a nie duchov....no do pondelka sa snáď tie testy rozhodnú buď-alebo

janka9900
15. dec 2012

@franica z takychto viditelnych duchov budu kolajnice raz dva 😉 ved uz oproti vcerajsku je o dost krajsi dnes. na vianoce mm-ovi ciarka oko vybije 😉

franica
15. dec 2012

@janka9900 juuuj ani nehovor....no ja fakt neviem, či to vydržím....no podľa tých koľajníc uvidíme 🙂 Ale mala by som, ked už to vyčlo takto, že týždeň pred Vianocami....ach ale ako vidíš podľa tej postieľky aj riflí...ja príliš rada nečakám 🙂