Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@renitri ach nieeeee..to je hnusoba hnusná, prekliata 😠 😠 😠 toto bolo naozaj podlé takto nenápadne sa dostaviť...no tak teda budete mať narodeninový darček miesto vianočného 😉 Je mi to fakt ľúto, je super mať parťáčku na rovnako...ale ty to aspoň stopercentne môžeš ešte tieto Vianoce roztočiť s punčom, vareným a šampanským na Silvestra 😉
no ja som take pobolievanie v podbrusku nemala a neberiem ziadne hormonalne tabl..fakt ta bolest prichadzala par dni pred ms a nie cely cyklus.A do ms mam presne 5 dni.21 mam dostat.Ja si tak nemozem povedat,,ako ty..ze uhniezdovanie.Ja s malou dusickou dufam,ze raz to uhniezdovanie pride.
@zora256 ja urobim az o tyz.neviem ci vydrzim cakat ci pride alebo nepride ms,ale uvidim..no..dnes zo mna vysiel aj taky husty vytok,jedna caj.lyzicka a viac nic..len som citila,ze nieco ide..myslela som ze krv,ale bol to taky husty slizky,lepkavy vytok a od toho momentu vobec nic..absolutne cisto,ale to podbrusko boli..tie tlaky..neviem a zacali ma boiet prsia,ale ja nechcem mat nadeje..radsej budem veelmi prekvapena a pripravujem sa,ze aj tak dostanem ms.
ach babulky moje .. potrebujem teraz vela pozitivnej energie ... uz nevladzem sa ani usmiat .. 😖 😖 😖
utorok prisli svokrovci s tym ze nam pomozu do piatku popratat bytik a somarinky co bude nutne ako vymena zasuviek .. povymyvat vsetky skrinky a pod .. kazdy z nich si prisiel na svoje .. ale kedze potrebujeme prerobit zachod aby sme mali aj splachovaciu nadrzku a nie len komunisticku ruru z ktorej pustite vodu a tym splachnete .. tak postupom casu sa zistovalo ze sa to do piatku nestiha .. a pomaly zahlasili ze zostanu aj cez vikend aby sa dokoncila robota (vraj pokial nam nebudu prekazat) .. 😠 😠 😠 dnes je nedela a ani naznak po chystani sa domov .. dnes vecer neodisli a na zajtra rano na vlak sa nechystaju 😠 😠 😠 nakoniec si myslim ze zosatanu az do stvrtka a pojdu s nami spolu do KE na vianoce 😠 😠 😠
uz nevladzem .. som rada ze mi pomohli .. ale kazda navsteva ma svoje hranice unosnosti ..
ja si v nasom malom dvojizbaciku hladam unikove cesty ako sa im vyhybat .. nemam chut komunikovat .. je to strasne ked musite zdielat domacnost z inou rodinou (manzelskym parom) ktori maju uplne ine nazory ako vy .. spekuluju .. vymyslaju .. snazia sa vam vnutit svoje starecke nazory ktore maju zauzivane ... vyhodit ich nechcem .. aj mm je rad ze nam pomohli .. ale mohli by mat kusok svedomia a pochopit sami kde je hranica ..
aspon keby som sa mohla opit .. bolo by mi super .. mala by som svoj svet. . a riesila by som ich jednym uchom ..
po dlhej dobe ma zacina opat boliet hlava .. tazko s dochodcami .. tazko ... 😖 😖 😖 ☹ ☹ ☹
najhorsie je ze pri kazdej navsteve sa tak zabyvaju akoby boli doma ..
@rohlicka ale moja, svokrovci na navsteve...🙂 ved to je super 🙂🙂🙂 Nezavidim,pokial nezostanu cely mesiac,tak to uz nejak zvladnes. Tu tazko pomoct,ked uz lezu na nervy,lepsie to uz nebude. Iba sa sustredit na dobre a pozitivne veci a ked uz Ta nieco rozculuje,stale si spomenut,ze Ti vychovali Tvojho super muzicka 🙂
@rohlicka tazka to situacia. vies co? kedze toto nie je prvy krat, co takto zneuzili vasu pohostinnost skus sa po (alebo aj este pocas) ich navstevy porozpravat s manzelom. je to vlastne viac menej na nom, aby im dal najavo, ze ich navsteva trva dlhse ako by bolo slusne. asi lepsie ak im to rozumne vysvetli on ako keby si im to vysvetlovala ty, aby sa neurazili. ste mlady par a ty cakas babo, preto potrebujes svoj klud. a nabuduce sa to aspon nebude opakovat, ale asi im to fakt samym nedochadza 😝
@rohlicka joooj mojka, tak to ti nezávidím...ja viem, že sú aj horšie veci na svete ako "svokrovci na krku", ale je to vskutku nepríjemné...no súhlasím so sabakou, že je lepšie, ked každý dohovára vlastným rodičom- od svojich detí to tak neberieš..ale ak Tomi nechce, tak ja neviem...je to blbé, že vám pomáhali a teraz už chceš aby išli..je to logické a viem, že by sa oni mali všimnúť..ach jo....no neviem ako ti pomôcť...nechceš prísť k nám?? 🙂 🙂 Myslím to vážne, ak by ti pomohlo vypadnúť, no nevieš kam, tam povedz, že tvoja kamarátka nástojí na tom, aby si došla a veľmi sa urazí, ak nie...kedykoľvek...musíme si v núdzi pomáhať - a toto je veru núdza 😀
dakujem za nazory .. potrebovala som odreagovanie a precitat si nieco na moju "tazku" situaciu ... 😀
@typa to mas pravdu .. vychovali uzasneho chlapa, ktoreho milujem .. a ani sekundu nechcem byt bez neho ..
@franica @sabaka - najhorsie je ze ja som to mm povedala ze uz su dlho .. a on so mnou suhlasi .. ale kedze este potreboval pomoct a svokrovci na dochodku sa aspon citia ze su potrebni .. tak im nenaznacoval .. teraz som sa dozvedela ze odchadzaju utorok rano .. cize tyzden so svokrovcami .. ach jaj ako za trest to mam 😀 😀 😀 ja uz BUDEM DOBRA - SLUBUJEM 😀 ... ale kazdopadne .. aspon tu mame krasne .. 🙂
Zuzka si zlata a dakujem za pozvanie .,, ale uz tolko vydrzim a kazdopadne by sa ani nehodilo ked k nam prisli na navstevu a ja by som odisla .. aj ked napad to je skvely .. nabuduce prijmem 😀 😀 😀 nene srandujem 😀
@dorekapa pobolievalo podbrusko ale bolesti som viac menej pripisovala prichadzajucej mrche .. skor ma sokoval ten vytok bielo-zlty - taky tahavy (soplovity) .. ale tazko definovat bolest podbruska a prs ci sa jedna o tehu alebo PMS bolest ... treba len vyckat do dna ocakavanej ms a testnut 🙂
ak si dobre spominam .. pisala si ze si mala bolest po sexiku .. pripomenula si mi moju bolest .. ked som este nevedela ze som tehu - teda v den ocakavanej mrchy sme mali sexik a "po" som mala ukrutnu bolest celeho vnutra .. akoby ma slo rozthrnut -- proste taku bolest som este necitila .. a nasledujuci den na to som si vecer nasla na testiku || 🙂
@rohlicka ved gto..ja mam cely cyklus taky pocit,ze dostanem kazdu chvilu ms..neviem ci mam nosit stale vlozku...tak divny pocit..a vtedy po sexiku som mala taku bolest ako rezanie,pichanie..zvlastne.A v piatok sa mi snival taky zivy sen,ze som ehotna a este som aj test robila a bol pozitivny..xixixi
@rohlicka no testikovat budem ak mi ms budem meskat..ale bojim sa uz co i len dufat..rok sa snazime... ☹ , juuj to by bolo..vsetky kt.tuzia po mimi verim tomu ze by mali najkrajsie vianoce...a zabudla som dodat,ze za ten tyz.ma dvakrat zaha palila,nie velmi,ale palila..Ty keby si videla ake mam brucho..fakt ako minimalne v tretom mesiace..strasne som nafuknuta.ja nie som ani nejak stihla..taka krv a mlieko,ale take brusisko...fuuuha..len ho stahujem,ale to sa neda,lebo to ide hend vonku..ako keby ma natlakovali s plynom
@dorekapa no jasne .. najlepsie je testikovat po meskani .. kiez by mali vsetky snazilky krasne || vianoce .. 🙂
hmm palenie zahy .. to so doteraz ani poriadne nezazila ... ale to nafuknute brusko mi je povedome .. to spominala aj @ellis21 ked zistila ze je tehu tak je vyrazne nabehlo brusko .. ale o tom by ti vedela ona detaily povedat ..
idem ja pomaly do postele ... zajtra som tu ako na koni .. 🙂
@ellis21 ahoj,asi uz spinkas..aj ja pojem za chvilu,rano vstavam do prace.Chcem sa spytat,ci aj ty si mala take nafuknute brusko na zaciatku tehu.ja ho mam ako v min,.tretom mes.fakt,vyzeram hrone,lebo mi aj cez vetrovku trci.vyzeram ako naozaj tehu.V piatok sa mi snival sen,ze som si robila test a bol pozitivny...Uz ma zacali boliest aj prsia a bradavky,ale to pripisujem vsetko tomu,ze v piatok mam dostat ms...aj keby som si velmi rpiala...bojim sa co i len rochu prispustit aby som bola tehotna...radsej verim,ze dostanem ms...aby to sklamanie ak naozaj pride nebolo smutne
čakala som trochu silnejšie, ked už som to včera vydržala a netestovala som, ale už ju je celkom dobre vidieť, no stále to nie sú koľajnice...zatiaľ je to taká jednokoľajka 😀 😀

@dorekapa Keď to takto už si,z tým spánkom a aj bolesťami,tak už možné ježe Ti testy aj ukážu slabšiu druhú paličku ráno skús si spraviť🙂hneď z prvého moču.Držkám palčeky 😉