icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
17. dec 2012

@zora256 No verim, ze som na uz teda nakazila naozaj, ked ma uz aj pokopkalo 🙂 Dalsia ovulka by mala byt zprava, co by mala byt ta zdravsia strana, ale zas ak sa bude skryvat ako doteraz tak nemame sancu odsledovat na folikulometrii...NO ale verime 🙂
@franica Mojaaaaa...kraaasne silneju tie tvoje kolajnicky 😉 tak sa tesim, ze mi skoro slzy vyhrkli 🙂 potichucky gratulujem, a verim ze bodka bude na spravnom mieste 🙂
Ja som pre istotu tiez testila rano, ale test bol biely ako sneh ☹ ale mrchana neprisla v celej svojej krase a sile..takze neviem co je zas...

renitri
17. dec 2012

@ataner81 ahoj..hlasim dalsi datum nechcenej mrchy medzi 12.1.2013 a 15.1.2013

zora256
17. dec 2012

@renitri Tak moc držkám palčeky aby sa zadarilo a na teste aby si si namiesto ms našla // 😉

horseshoe
17. dec 2012

@franica no toto franica 😀 😀 😀 ty tehula jedna - supeeer 😀 😀 😀 😀 moc moc gratulujem - tie testiky mas nadherne - vyzera to prudko na 100% tehu, takze nemaj pochyb 😉 😉 😉 Takze budete mat domka maleho levika?Samoska, este nech doki potvrdi, ze je vsetko tam kde ma byt a ok 😉 😉 Potom sa mozeme naplno vytesovat. Velmi ti prajem, nech uz tentokrat je vsetko v poriadku a ja verim, ze je 😉 😉 😉 Drzim palceky 😵 😵 😵 Takze vravis, ze vianocne obzerstvo nehrozi? (tehu nevolnosti 😀 😀 😀 ) Ach baby, vravela som vam, nechajte si to snazilkovanie az po sviatkoch, teraz sa kvoli tomu nenajete... 😀 😀 😀

kaprkapr
17. dec 2012

@rohlicka Ahoj, ja mám termín pôrodu určený na 24.6.. ešte neviem či chlapček Al. dievcatko

rohlicka
17. dec 2012

@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta pre:
@waltea - podaj o sebe infošky

ellis21
17. dec 2012

@franica no ahoj, tak je to jasné ako facka, chichi. 😀 Velmi sa s tebou teším. Ja som si robila tiež dnes ráno a je tký ako ten tvoj predposledný.Skoda, že to nemôžem hodiť na kona. ☹ No počkám do piatka a urobím z ☹ novu. Brucho sa nafúklo aj prsia pobolievajú no tak uvidíme ale ešte sa radšej neteším.

ellis21
17. dec 2012

@dorekapa prepáč, že som sa neozvala, len som nemala čas. Aj teraz som tu len na´skok aby som vydela ako ste na tom. No jasné, že som mala nafúknuté brucho. Ak sa ti chce pohľadať strany dozadu, možno nejaká 500 alebo tak nejak, tak je tam aj foto aké som mala brucho v 6tt. Už som nosila tehu rifle. 😀 Držím ti palčeky.

ellis21
17. dec 2012

Ahojte všetky bambulky, nehnevajte sa ale nemám teraz moc času na kona. Mám problémi so synom, chodíme po lekároch a vo februári ideme na operáciu uška. Spravila sa mu tam cista, ktoá sa teraz zapálila, je to hrozne veľké ako orech. Dnes mu to rezali za živa aby višiel hnis, no myslela som že mi roztrgne srdce ako kričal, nevedeli sme ho 3 udržať. No a teraz chodím po kontrolách a predoperačky a ešte k tomu vianoce. No nemám ani na tehu čas myslieť. No mrcha nikde, test je pozitívny a mám pocit, že silnejší. Uvidím v piatok ak nedojde mrcha, tak testnem a ak bude // tak je to jasné, lebo neverím, že 5 týždnov od kyretu by boly dosť silné // 🙂 Ale k lekárovi pôjdem až po sviatkoch. Nebudem to siliť aby bolo vidieť už aj srdiečko ak by to bolo ok. 🙂

rohlicka
17. dec 2012

@ellis21 dufam ze operacia uška dopadne dobre .. držte sa teraz .. aby ste to vsetko zvladli .. a uzili si v kruhu rodinky vianoce .. 🙂 .. verim ze testik bude do piatka silniet . .a potesis sa || a nas takisto aj foteckami .. drzim palceky .. informuj nas priebezne ak sa ti podari zaskocit na kuk 🙂

ellis21
17. dec 2012

@dorekapa pozri si stranu 481, to som bola teraz v 6tt 😀

ellis21
17. dec 2012

@rohlicka Ďakuje, jasné, že budem chodiť sem tam kuknúť, som síce s malým doma na očr ale ešte chodíme po vyšetreniacha atď. Dúfam, že bude silnieť, no mrzí ma, že to nemôžem poslať do počítača, nejak mi to nefunguje, máme problém s notebookom. ale dám vedieť.

ellis21
17. dec 2012

Skúsila som to odfotiť cez web kameru, inak sa mi to nedá dať do počítača 😀 Takže moc toho vidieť asi nebudete, toto bolo z 26DC 😀

ellis21
17. dec 2012

nonieje to nič moc, takže tam asi nič neuvidíte. ☹

rohlicka
17. dec 2012

@ellis21 sice nie je dobrej kvality foto ale ducha tam je vidno .. ja som uz velmi zvedava na piatkovy testik 🙂

ellis21
17. dec 2012

Ten dnes bol silnejší o dosť a samozrejme sa to nedalo odfotiť cez web kameru len takto.

ellis21
17. dec 2012

@rohlicka je to hrozná kvalita ale chcela som aby ste mi verili, no v skutočnosti je silnejší a to som robila večer, ale uvidím do piatku. 🙂

ellis21
17. dec 2012
ellis21
17. dec 2012

moja maličkosť a detičky 🙂

horseshoe
17. dec 2012

@ellis21 jejko gratulka 🙂 🙂 🙂 je to tam!!! 😉 dalsia co sa nebude cez vianoce obzierat 😀 😀 😉 inak si krasna maminka aj zlate deculka mas 😉

ellis21
17. dec 2012

@horseshoe ďakujem 🙂 No v skutočnosti je to silnejšie ale nedalo sa to odfotiť, nemyslíš, že by to bolo zbytkové hcg? Je to 5 týždňov od kyretu. Som s toho zmätená a preto sa ani neviem tešiť. ☹

rohlicka
17. dec 2012

@ellis21 tfuj tfuj tfuj .. nech si coskoro 3-nasobna maminka 🙂 piatok dufam uz budeme moct nahlas gratulovat .. kedy vychadza tych 6 tyzdnov - kedy mozes ist najskor k Dr. ?
aha docitala som sa .. cize o tyzden by si mohla ist k Dr. ? ale medzi sviatkami asi ta nevezme .. co ?

horseshoe
17. dec 2012

@ellis21 pochybujem silno ze to je zvyskove HCG - 5tyzdnov je dost na to, aby sa vsetko vyplavilo 😉 vsak este tomu nechaj pre istotu cas- otestuj o 2-3dni, ci to bude silniet 😉
A davaj si velky pozor - to plati aj pre @franica - asi ste priblizne v 4.tt a ten ako vravel moj gyndos je najklucovejsi z celeho tehu - vytvaraju sa zaklady vsetkych organov - bacha na kvalitne papkanie, vitaminy, ziadny stres, zataz, ziarenie, atd.... 😉
Drzkam palce 🙂

ellis21
17. dec 2012

@horseshoe
@rohlicka no mne to vychádza teraz 4+3, ak som dobre rátala, ale ak to v piatok bude silnejšie, tak skončím piaty a po sviatkoch pred silvestrom 6tt, tak pôjdem až ten ďalší týždeň uvidím možno aj skôr ak sa zadarí. Ak budem mať kam deti. 🙂

deculko
17. dec 2012

ahojte dievcata ... @rohlicka a @ataner81 ... kaslem ako tuberak ...tak neviem,ci nie je ohrozene stretko v sobotu... uvidime...je sice este len pondelok,ale nerada vam podarujem takyto darcek...nadchu som mala uz pred tyzdnom,uz sme ju mali vsetci doma,ja teraz 3 dni kaslem ale to co je dnes je strasne... uz som si varila cibulovy caj... asi si skusim dat si prvy krat v zivote ten olejovy zabal na hrud,ked to ma pomoct... mozno by sa este zislo spravit si karamel,vraj aj ten pomaha... dam vam dievcata vediet do piatku...

rohlicka
17. dec 2012

@deculko juuuj Evička .. skore uzdravenie prajem .. na kasel je dobry aj homeopaticky sirup Stodal - http://www.boiron.sk/lieky/stodal.html
dufam ze do soboty budes ako rybička 😉 😉 😉

renitri
17. dec 2012

@zora256 dakujem, no musime si pockat...
@ellis21 no vidim to tam 🙂 verim, ze bude silniet 🙂

leonetka
17. dec 2012

@ellis21 ja tam tiez vidim dve // 🙂 gratulujem! 🙂 nezabudni ist aj k endokrinologicke 😉 nech je vsetko vporiadku. no baby - @franica - krasne ste si to nacasovali 🙂 na silvestra si urcite s hubertom pripijem na vase zdravie 😀

rohlicka
17. dec 2012

@leonetka ty mas kedy dalsiu kontrolu na endokrinologii ? .. pomalicky rad prichadza aj na teba .. verim ze sa ti hodnoty do januara upravia ... a vo februari nam budes ty posielat krasne || fotecky 🙂

zora256
17. dec 2012

@renitri Veru nám snažilkám ostáva len čakať,ale tak ja sa teším aj tak na Vianoce a aspoň sa nám ľahšie začne Nový rok🙂S testíkmi a verím,že aj z // 😉