icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
18. dec 2012

@gloria13 Tak to je škoda,že ho nemáš doma:-/držím palčeky aby sa podarilo bábo čím skôr a pri ďalšej ovulácii aby aj tvoj mužík bol doma🙂

zora256
18. dec 2012

@dorekapa Ahoj!Tak pocity sú ako na ms,pred ms aj počas tých dní,ale ak nedorazí tak si sprav testík,moc držím palčeky,viem aké to je rposte hormóny sú rozladené ale to sa upravý s prvým trimestrom🙂Ja som bola na nevyržanie,muž mal zomňaa dosť ten prvý trimester😀 by minule mi povedal,že to musí znovu vydržať tie moje nálady??😀 No čo už,vydržíš,neboj akonáhle na sone uvidíš drobčiatko,budeš sa tešiť a zmiernia sa aj nálady a podráždenosť až na tú plačlivosť to je normálka,že si citlivejšia🙂.

dorekapa
18. dec 2012

@zora256 vies,kebyze som tehotna,tak tie naladay ustojime,ale ja si myslim, ze nie som tehotna..jedno co mi trosku dava nadej je to,ze sme isli cze ovulku co som nemala minule mesiace a to sme tym padom ani nevystihli a potom to,ze cely cyklus ma boli v podbrusku..
a aj ty mas predmenstruacny syndrom..moj najrpv neveril,ze to zeny maju,teraz uz ano..uz to aj s kolegami v praci rozpbrali a sa ukludnil ,ze nema len on doma podrazdenu zensku

zora256
18. dec 2012

@dorekapa Pozri ja viem čo je predmenštruačný syndróm ja ho mávam týždeň pred ms,ale skôr nie je,len pred menzesom max týždeň mávam návaly tepla a chladu,a bolesti podbruška,ale po ovulke a cez ňu iste nie🙂vieš ja som ešte mám dnes len 17dc,takže ešte nehrozí😀.Ale u teba skôr,ja deň pred ms hryziem,doslova štekám.Ale ak nie tak je to zvláštne,ja od začiatku ako mi ms prišla som taká.Zriedka nemám Psm🙂.

dorekapa
18. dec 2012

@zora256 to som rada,ze nie som jedina.snazim sa ovladat,ale ked pride z prace unavena,potom nakup a klasika ved vies ake to zeny maju...viem,ze si to najblizsi nezasluzia a manzel mi uz povedal,ze kazdy mesiac ma aj on so mnou ms...aj som sa zasmiala..potom ideme spat oddelene,lebo sme pohadani..chytime sa tak kazdy treti den an blbostiach

brumka
18. dec 2012

@dorekapa jasom si zapisovala BT a predtym graf ze kolko mam mrchu aky cyklus lebo mam nepravidelny a mne vyslo vzdy ze od 14DC az do mrchy tie iste priznaky ako na mrchu

zora256
18. dec 2012

@dorekapa Neboj to prejde🙂 ato každý mesiac máš takú hašterivú náladu už zo 5dní pred ms?Ja len deň pred,ale bolesti aj týždeň pred.

zora256
18. dec 2012

@brumka Tak to sú tie ovulačné príznaky a tie sprevádzajú až poms,ako aj ja🙂presne

brumka
18. dec 2012

@zora256 mne to uz liezlo na nervy lebo mat to 2 tyzdne je sakra moc

zora256
18. dec 2012

@brumka Aj mne je to už priveľa preto si už želám byť tehu a po pôrode nahodím Hak a bude pokoj,keďže viac detí ani nechcem.

brumka
18. dec 2012

@zora256 jasi tiez idem hak dat po porode ale skor teliesko uvazujem. lebo sterilizaciu v mojom veku si netrufam podstupit...u mna 3 deti len kebysme nemuseli splacat hypo, mali aspon trojizbak nie dvojku a hlavne auto kde dam 3 autosedacky

ataner81
18. dec 2012

Ahojte ženušky. Dnes som síce v práci ale akosi nič nestíham. Kopec paierovačiek pred Vianocami a chystám aj veci na poobedňajšiu aktivitu. Ideme vyrábať pohľadnice a písať Ježiškovi 😀
@franica Žužu toto je tutovka. Budete mať tie najkrajšie Vianoce aké si môžete priať 🙂 Keď ti to doky potvrdí, okamžite posielaj T vírus a k nemu pribaľ aj riadni tehu pľuvanec pre istotu 😀 😀 😀 😀 😀
@deculko ale nie Evička. Toto nám nemôžeš urobiť ☹ Pekne sa ty lieč nech si do soboty fit a nech si ťa môžem poobchytkávať 😀
@ellis21 toto moja zvyškové nebude, čiarky sú tam // a jasne viditeľné 😀. Ešte neblahoželám kým čiarka nezosilnie aby som niečo nezakríkla. A malému držím palce na tu operáciu uška

ataner81
18. dec 2012

Babule doplnte mi prosím údaje
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@werusss 21.12. váhy Veronika
@jeackynka 21.12. baran
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@leonetka 4.1. baran
@sam1234 6.1. strelec
@hana2626 ?.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka

@ellis21 váhy Elenka - čakáme na potvrdenie tehu
@franica váhy Zuzanka - čakáme na potvrdenie tehu

@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička

dorekapa
18. dec 2012

@zora256 kazdy mesiac mam PMS a hasterivu ani nie tak,ze hasterivu,ale taku rozladenu,a velmi si vsetko pripustam,poplacem si,som nespokojna..a brucho ma uz boli dnes kvalitne

zora256
18. dec 2012

@brumka Ahoj!My nemáme auto,ale ani neplánujem kupovať kým máme hypotéku na dom,a detskú tiež nemáme,keďže tá izba nie je vporiadku,lebo stena je prasknutá a to sme už 3x opravovali,proste podzemná voda nám ju odmíva darmo aj železá sú na 2m v zemi aj zabetonované do podlahy,proste po rodičovskej budem musieť do práce a pristavať miestosť na hrnaie a učenie,rposte bude jedna spoločná spálňa🙂Zatiaľ neriašim izby ináč,aj ja som spávala s rodičmi v jednej miestnosti do 14rokoch kým nepostavili dom.Sme mali eln jednu izbu u starkých a učili sme sa vkuchyni a aj hrali,takže dá sa.A to som už brata mala sestra sa do nového narodila🙂.
@dorekapa Držkám moc palčeky,aj ja som mala hrozné bolesti na začiatku tehu,a najmäv období ms.Ale ak nevyšlo vyjde nabudúce 😉 daj si gynastan čaj alebo harmančekový uvolní od bolesti aj dobre Ti padne🙂

ataner81
18. dec 2012

Baby ja som vážne z inej planéty 😒 🙄 Ako viete meriam si BT ale u mňa je to zbytočné. Nielenže mám nočné ale teplota mi skáče ako EKG a navyše vraví sa, že pred mrchou teplota klesne a je nízka až do ovu. Samozrejme ja som výnimka a v deň mrchy mi teplota stúpla z 36,9 na 37 a stále sa drží hore(dokonca dnes je ešte vyššia 37,1-som 5DC) 😕 Toto čo má znamenať 😠 😠 😠 😠 😠

dorekapa
18. dec 2012

@zora256 dam ti hned vediet aky som mala test

zora256
18. dec 2012

@ataner81 Ahoj!A to si si merala pred vstaním z postele?Mne vnedeľu bola 36,8 a to som bola 15dc a údajne som mala mať v nedeľu ovuláciu ale od vtedy som si radšej nemerala,odmeriam si pred ms,a uvidím,lebo aj min.som mala až do ms 37stupňov a predsa prišla.tak teraz počkám do Silvestra🙂Snáď mi šťastie prinesie.A akú si mala ms?Lebo ak si mala slabú tak je možné že si tehu,a to bola potom posledná ms do pôrodu🙂Alebo si včera mala nižšiu teplotu?Niektoré majú ovulku po ms hneď.

zora256
18. dec 2012

@dorekapa Ok tak budem na teba moc myslieť,že ako si dopadla🙂Moc držím palčeky 😉 aby nedošla ms,a na tete aby si mala silnejúce //.

brumka
18. dec 2012

@zora256 tak mi auto este 2r splacame ale male je, no mi sa bez neho nezaobydeme, lebo muz sa do prace nedostane lebo mu nechodia busy ako maju a mi sme kupovali byt na okraji mesta a tu nieje mestka cize do mesta to je 30min peso a do prace to mam 45min takze silna kava. uz sa tesim ked za 2r to auto aspon nebude treba splacat, ale zislo bysa v loterii vyhrat ta predstava este 24,5 roka splatok brrrrrrr... mi sme jednu izbu predelili na 2 malinke len si neviem rpedstavit ako natlacime postielku do spalne ked tam chyba okno. a do 14r s rodicmi si neviem rpedstavit ako by sme pri detoch keksikovali 🙂)))

dorekapa
18. dec 2012

@zora256 no mozno si ho uz kupim aj dnes..lebo papam paralen ked ma zacne viac boliet a to tiez nie je dobre ak by som bola

ataner81
18. dec 2012

@zora256 moja vždy si meriam teplotu o 4tej ráno predtým než vstanem. Nechápem tomu. Minulý cyklus sa mi od ovulky držala teplota hore nad 37 stupňov a v deň mrchy klesla na 36,7 a to som vedela, že príde. Tento cyklus sa mi zase od ovulky držala teplota okolo 36,9-37 a v deň mrchy stúpla. Keďže si teplotu meriam v buchte, tak som mala počas nej prestávku(teda od 1-4DC), dnes mi skončila, tak som si začala teplotu opäť merať a vyskočila na 37,1. Mrcha bola silná a vychádzali zo mňa kusiská. Trvala 4dni čo je u mňa úplne super lebo predtým som ju mala ledva 2 a štvrť dňa. Aj keď minulá trvala 5dní

zora256
18. dec 2012

@dorekapa Tak super,moc držím palčeky 😉 potom sa ozvy ako si dopadla🙂Ja tu budem asi len večer🙂Pá baby🙂

zora256
18. dec 2012

@ataner81 Aj ja si ju vždy v buchte meriam,ale nie každý deň,keďže malý má rána niekedy umrnčané a inokedy mi nenapadne,ale ke´dže viem že ovu aj sexík bol vtom čase,tak si nemeriam teraz už,nechám to do dátumu ms tak a prvý temín ms si odmeriam a ak bude nad alebo 37 tak počkám zas do ´dalšej posledného dátumu ms do 10.1. a odmerám ak nepríde potom11.1 a ak bude hore potom urobím len test.Tak neviem akési to máš zvláštne že máš tak vysoko na 5dc 😕

zora256
18. dec 2012

@brumka My mámeposteľ v kuchyni a vtej detskej takže sexík máme mimo spálne🙂dása aj v obyvačke keď máte🙂Kým malý spí🙂Neboj dása všetko naši maly sexík keď sme spali vtej istej spálni a keď si rpedstavím môj strký oni boli 9detí a +2rodičia a spali v jednej spálni tak prečo nie🙂

brumka
18. dec 2012

@zora256 hej jasne jedine obyvacka 🙂 tu urcite zachovam ako obyvku hlavne koli balkonu 🙂

rohlicka
18. dec 2012

@deculko mimochodom Evička .. my sme už Renatke @ataner81 slubili 2-nasobnu čarovnú silu tehu brušiek a vírusov .. 🙂 a popľutie z každej strany pre šťastie .. nemožes to nechat len na mna .. januar musi byť 100% uspesny 🙂

ataner81
18. dec 2012

@rohlicka presne ako hovoríš Helenka. Toto mi Evička nesmie spraviť. Ja už chcem // 😀
@zora256 moja ale nie každý má teplotu nad 37, takže sa týmto neriaď. Pokiaľ pocitovo vieš kedy je ovulka tak ti je aj zbytočné si nejakú teplotu merať. Mne sa tie moje pocity posledné 2cykly akosi vyparili 😨 😕 Vždy som cítila ovu bolesti a týždeň pred mrchou som už mala PMS. Minulý mesiac som ovu necítila iba PMS a tento absolútne nič. Žiadne bolesti, zle mi nebolo, prsia ma neboleli, brucho sa nenafúklo, teplota vystúpila len zrazu na WC krv na papieri. Keby tam nebola, ani neviem, že mám mrchu. Nechápem lebo prvé dva dni počas nej som mala obrovské tlaky a od bolesti som sa škrabala po stene. Teraz absolútne nič 😕

werusss
18. dec 2012

...ahojte babenky....konecne som posledny den v robote...uz nikdy viac nemusim prist do tohto smradu....straaaaaaaaasne sa tomu tesim...🙂 🙂 🙂 ...vcera som mala taky uvazovaci dnik, ze co bude a tak...tak som rozhodnuta odlozit intenzivne snazenie sa na leto...teraz toho mame aj tak vyse hlavy a mam pocit ze z takeho snazenia ze 1-2 krat za mesiac babatko asi nebude...nevadi...som sa s tym v mojej hlavicke vyrovnala a bude co bude...🙂...kazdej z vas prajem nech sa vam to cim skorej zadari a uz nech su tu same tehulky do leta...🙂..a samozrejme uz aj mamicky...🙂

zora256
18. dec 2012

@ataner81 Ahoj!Tak asi nemáš každý mesiac ovuláciu,na vyšetrení Ti čo povedali,chodial si na folikulometriu,či nie?Mne na nej povedali,že na nedeľu by som mala mať ovu,tak iba stade viem,že som mala.Ináč nič moc.Tlak už teraz mám hoc ako ani sa pohnúť nemôžem,lebo akoby som mala svalovku vpodbrušku,ale tak to raz mám a inokedy nič.A tie bolesti závisia od výšky sliznice,vraj,keď je ho veľa a vysoká tak sú aj bolesti väčšie a ak jej nie je veľa alebo ani ńeviem,tak aj ja som mávala ms bez bolesti z duphastonom zo začiatku,ale tak už pár mesiacov prvé dni sú normál z bolesťami.A aj posledný deň ms mávam bolesť.Tak niekedy na psychiku pomôže nesledovať sa a ani Bt si nemerať,skôr sa zadarí 😉