icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
20. dec 2012

@zora256 mala bysom byt v 12tt ale som pozadu tak dakte medzi 10-11

zora256
20. dec 2012

@brumka A mne pomohli homeopatiká najmä po pôrode som ich užívala na hojenie hrádze a na tvorbu mlieka🙂Je menšie zlo,ako lieky počas tehu a kojenia aj na hrdlo som ich používala počas tehu🙂snimi nič nepokazíš 😉

zora256
20. dec 2012

@brumka A prečo si nedáš do profilu,aby Ti to rátalo?Aj ja som bola o týždeň pozadu z malým,ale to nevadí,aspoň prejde ten čas rýchlejšie🙂

brumka
20. dec 2012

@zora256 ja praveze na homeopatika neverim, podla mna im treba verit lebo je to o psychike. aj svagrinna lekarnicka mi dala za pravdu. ked som si pozerala zlozenie toho mojho co mi dal tak je tam len laktoza pisana. ja som dcerke savala homeopatika naspanie a nic. ved uvidime, ako vravis tym nic nepokazim

rohlicka
20. dec 2012

momentálny stav: DIEVČATÁ vs CHLAPCI - 3:7
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta:
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie 🙂
@waltea - podaj o sebe infošky
@franica - 7.1.2013 (ultrazvuk)
@ellis21 - pevne verím že to nebolo len zbytkové hcg a pochváliš sa nám čoskoro ďalším || testíkom 🙂
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)

brumka
20. dec 2012

@zora256 chela som si to tam dat ale az po silvestri a po velkom vysetreni, ked skoncim 1 trimester

zora256
20. dec 2012

@brumka Ahoj!Nuž ja som malému pred očkovaním,vdeň očkovania a deň po dala a našťastie nemal horúčky a ani bolesť,či opuch po očkovaní🙂Ja viem,že je z glukózy a ako píšeš aj placebo,nuž ale hlavné je,že zaberú,treba chcieť,aby bolo všetko ok🙂A bude,len ver tomu🙂

zora256
20. dec 2012

@brumka Ahoj!No super🙂Aj ja to tak spravím,keď budem tehu,lebo u tu mám dve známe,ktoré by vyklebetili,a to by som nechcela,kým nebudem za vodou ako sa vraví🙂Ale tak mne nejskôr by to vychádzalo na apríl 😀 by si mysleli,že si robím,žarty,je to lepšie🙂

brumka
20. dec 2012

@zora256 nam pri ockovani nastastie stacili obklady na noziicky, a to sme mali vtedy v byte 32st tak to bola ina kava. zvladli sme ich ukazkovo ale vzdy som sa bala mala som dusicku. len trocha ma stve ze am neposlala na tu ortopediu rovno

zora256
20. dec 2012

@brumka Prečo na ortopédiu,z čím?Aj ja vždy dávam aj obklady,ale tak tiež obavy máme každá si myslím,po očkovaní a ja aj pred☹som vtedy na prášky,z cestovania z malým a stým aby sa čo najskôr ukludnil,lebo ma bolí naduši,keď ho niečo bolí a reve☹

brumka
20. dec 2012

@zora256 koli tej nohe, lebo co mi cievni povedal ze nevylucuje ze mam nieco s chrbticou, a gyndak ma posiela na neurologiu ale tam ma odmietli v tehu vysetrit

ataner81
20. dec 2012

@rohlicka pipíky sú v prevahe, tak to s Ivkou v novom roku zmeníme a pridáme nejaké pišulky 😀 😀 😀 😀 😀

franica
20. dec 2012

@rohlicka iiiiha tak ty sa ma tam dala?? To už je iný level 😀 Budem sa veeeelice snažiť nesklamať a ostať v tej tvojej... Reni necháp ma zle, aj u teba bolo fajn, ale je rad trochu pobudnúť v tej Helkinej 🙂
@ataner81 aj ja chcem pišulku aj keď je už asi rozhodnuté...ja hlavne niečo chcem 😀

zora256
20. dec 2012

@brumka Och,to mi je ľúto,to nie je dobré,a najmä čím budeš bližšie k pôrodu tak tá váha Ti dá zabrať:-/

zora256
20. dec 2012

@ataner81
@franica Aj ja sa prídávam,k vám aj ja chcem pišulku😀

brumka
20. dec 2012

@zora256 nieje mala som to aj pri prvom a myslym ze nezvladnem prirodzeny porod lebo najviac to boli ked si lahnem a vylozim nohy ale nik nevie co to je

ataner81
20. dec 2012

@zora256 @franica mne je úplne, totálne a absolútne jedno čo to bude len nech už to bude. Veľmi vám baby(v dobrom)závidím. Jednej drobca v brušku a druhej v postielke

brumka
20. dec 2012

aj ja bysom chela dievcatko napriek vezbe cievneho ze chlapec 🙂

tatiana77
20. dec 2012

@zora256 dakuje velmi pekne...drzim Ti palce, aby si coskoro aj ty mala taku radost..... 🙂

sabaka
20. dec 2012

@tatiana77 moje zlato, ja sa tak strasne z teba tesiiiiiiiiiim!!!!! 😀 😉 🙂 😀 😉 🙂 😵
ani nevies ako! budete mat nadherne Vianoce 😵

horseshoe
20. dec 2012

@brumka
@franica

hehe, no baby, neviem, co mate vsetky len s tymi dievcatkami. je tu vobec nejaka tehulka, co si zela chlapceka? 😀 este som sa s tym nestretla, ze by si niekto zelal chlapceka. a co sa mna tyka - bolo mi to uuuuplne jedno - dieta ako dieta, hlavne nech je zdrave 😉

brumka
20. dec 2012

@horseshoe mi sme prve babo obaja s muzom chceli chlapca ale v 25t nam povedali dievcatko, tak mame take male chlapca doma 🙂))) tak ja som chela druhe dievca len z dovodu ze mam kopu veci po dcerke a nemusim neskor riesit v 2 izbaku 2 detske izby

franica
20. dec 2012

@horseshoe ja som asi 10 rokov snívala o chlapcoch a som si hovorila, že radšej mať troch ako dve baby a teraz je to zase naopak, chcela som mať malých zloduchov, takých fiškusov hoci aj dvojky 😀 ...a za posledný rok sa mi to nejak zmenilo...ale keďže je to lotéria, je to jedno, len nech je to na ceste 🙂

franica
20. dec 2012

@brumka ty si ale praktický človek 😀

zora256
20. dec 2012

@brumka Áno,už si pamätám už si mi otom písal,tak moc držkám palčeky aby sa podarilo cisárkym a aby všetko bolo ok,pre drobčeka sa oplatí vydržať všetko🙂
@ataner81 Ahoj!Mojka,príde to neboj,a možno aj dvojmo 😉 moc Ti prajem,aby si bola tehulkou,na kedy nečakáš ms?Snáď na Nový rok budeš mať aj testík pozitívny,moc Ti to prajm 😉
@tatiana77 Ďakujem krásne,neviem prečo ale som vpohodke,a verím,že tehu už som alebo budem v januári,proste cítim že sa môj sen čoskoro splní 😉
@horseshoe Ja som si horzne želala chlapčeka keď som nemala ani jedno dieťatko,a keďže sa moje želanie už splnilo a mám chlapčeka,tak teraz je čas na dievčatko😀.

horseshoe
20. dec 2012

@brumka jaaaj, no jasne. 🙂 😉 co sa tyka oblecka, tak ja mam segru, co ma chlapca aj dievca - takze u mna s obleckom nie je absolutne ziadny problem - uz mam doma asi 6 batohov oblecka, co mi segra dala vratane deky, kolotoca na postielku, plienok, fusaku do autosedacky, lehatka, atd... 😀 Handier je vela.
Chi, tak ty mas take chlapcenske dievcatko 😀 😉 To je sranda, ale lepsie ako nejaku rozmaznanu umrcanu prinzeznu, nie? Lebo co maju niekori znamy take dievcatka, tak ma z toho ide porazit - neda si take topanocky lebo jej to nepasuje so satockami 😀 😀 Asi vela ale zavisi na vychove, alebo je taka doba? ja ani neviem...

brumka
20. dec 2012

@zora256 jasne pretrpim vsetko 🙂 zacala som upratovat a uz ma ta noha chytila, jaj asi toho moc nespravim
@franica som prakticka a musim mat plany 🙂

brumka
20. dec 2012

@horseshoe tak moja je maznak jedinacik ale je trdaska, ved aj starsieho chlapca zbila na pieskovisku lebo jej nechcel nieco dovolit 🙂 mi nemame po kom dedit, u nas je to skor tak ze neter dedi po nas a potom nam poslu naspat a co je ponicene dost tak vyhodimea lebo davame do decaku a ostatne v krabiciach odlozene aj kociky vsetko

tatiana77
20. dec 2012

@sabaka dakujem, aj ja sa nesmierne tesim.....a pevne verim, ze bude vsetko v poriadku....vsak aj vy budete mat pekne vianoce....uz si budes vychutnavat...ja sa este trosku obavam...ale nejako citim, ze to bude fajn....... 🙂 🙂 prijemne sviatky...a oddychovat povinne

horseshoe
20. dec 2012

@zora256 ahaaa, tak si si priala chlapceka prve? 🙂 no ja verim, ze sa ti aj tentokrat to prianie - dievcatka splni 🙂 😉 Ja tiez by som chcela viacpohlavne deticky 😀 - hehe to sa da vysvetlit vselijako, ale chapes co myslim 😀 😉 Velmi by som si priala tak 3deti mat. Ale ked budu vsetko 3 chlapci, tak mi to nebude vobec vadit - budem mat doma perfisnych pomocnikov, co mi vsetko porobia, lebo taky je aj manzel - vsetko doma porobi, dotiahne do detailu, tak verim, ze aj moj chlapcek(ovia) budu po nom 🙂 😉