Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@renitri Aj u nás sú,ale mi o nich vieme,a je dobré vedieť kde je chyba,moc vám držím palčeky aby ste aj vy prišli na koreň neúspechu🙂A moc vám prajem aby sa váš prblém vyriešil čoskoro a aby ste čo najskôr mohli počať bábo 😉 A aby sa aj zadarilo🙂Ja verím,že aj u nás sa čoskoro zadarí🙂
Dobre rano dievcata, pre franicu a horseshoe... idem na poradnu az na 11-tu,potom papat a spat... predpokladam,ze aj mna zatiahne spat... ale potom sa vam ozvem🙂)) drzim aj vam palce,papa
@deculko ahoj, ja asi tiež pôjdem tak nejak- poviem vám, mne sa s mojím dokim už aj snívalo, že som tam prišla a hovorím mu, nech sa na to konečne pozrie, lebo už som v napätí týždne a v tom do jeho ordinácie začali behať všelijakí ľudia a tak, že majú na poliklinike športový deň a už sa ďalej nerobí....tak som tam ostala s tým, že sa na mňa nestihol pozrieť a že musím zase vydržať do pondelka 😀
Inak nám do rána zomrel dedko 😢 takže dobré správy potrebujem ako soľ 😖
@franica ach moja uprimnu sustrast ☹ ☹ ☹ mrzi ma to a viem presne ako sa citis ☹ tento rok som aj ja prisla o mojho posledneho dedka ☹
ale ako to funguje v zivote niekto zomrie a druhy sa zas narodi .. takze tvoje babatko je urcite zdrave a ma svoju ulohu zaplnit chybajuce miesto v rodine..
silno na teba myslim od rana ..
@franica úprimnú sústrasť. Je mi to ľúto ale presne je to tak, že keď niekto zomrie, tak druhý sa má narodiť. Takže pekne choď k dokimu a všetko bude ok a dávaj si pozor, teraz nemôžeš byť moc v strese aj keď viem, že je to ťažké ale zvládneš to a mysli na to malinké, ktoré ťa teraz potrebuje a dedko bude na vás z hora dávať pozor. Posielam objatie. 🙂
@ellis21 nj Zuzka prisla na baba veltrh 🙂 do Budapesti .. a pre detičky ti netreba pas na cestovanie .. sestra bola teraz na navstevu s malou 2 rocnou dcerkou a kedze nemas hranice nepotrebujes doklad ..
samozrejme každej snazilke posielam tuhu virusiky:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT...
@rohlicka no teraz si ma zaskočila, mm robí vo Viedni a ani tam nemôžeme ísť, pretože nemajú pasy. Viem, že aj bábatká musia mať pas aj keď sú hranice otvorené ale tým, že nemajú občiansky tak musia mať pas. No teraz som z toho zmätená ale chceli sme ísť aj na vianočné trhy do Viedne a volala som na políciu a tam mi tiež potvrdili, že musia mať pas aj do čiech. No zistím a ak je tak ako hovoríš, tak taký víletík nieje zlí. 😀 Ďakujem za tehu vírusíky 😀 Inak mám ešte otázku ale to tak na všetky baby. Neviem ako si mám rátať teraz ovu. Lebo pred tehu som mala cyklus 29dní a teraz po kyrete mi mrcha prišla na 35DC a teraz neviem, či má byť ovu na 14DC alebo nesôr. ☹
baby, mne sa dnes snivala taka somarina, ze sme boli vsetky na stanovacke bez stanov, spali sme pri nejakom potoku v spacakoch, potom chytali ryby a na konci sna sme isli upratat nejaku zrucaninu hradu 😀 no aspon vas uz vsetky poznam 😀
ahojte babky som tu na skok, vcera sono dopadlo ok, mam aj fotku ale strasne zlu dr ze mi ju neda ja ze ja ju aj tak chcem a babo ma 7cm 🙂 ze zodpoveda 13+2 🙂 tak za mesac sme riadne narastli. a odpadla som v obchode muz ma nastastiedrzal. postrehlasom ze sledujete pasy, miooja dcerka mal o 6m pas a terazjej skoncilale ideme ho opat vybavit lebo do ciech ja bez pasu nepojdem
@janka9900 veď toto je to čo ma najviac trápi. MM pracuje vo Viedni a chodí domov na víkedy. Keby som mala 29 DC tak ovu mala byť včera aj ma pichal vaječník aj brucho ma bolelo a snažilkovali sme 1.1, takže snáď dva dni spermijky vydržali ak by som rátala 35DC, tak ovu je 8.1, no a to môžme snažilkovať teraz cez víkend a zas budú musieť vydržať aspoň dva dni. No neviem ale už ma brucho nebolí tak asi bola včera ovu. No uvidíme, ale dala som sa na 28 dnoví detox a potom nejaká diétka decentná lebo už som jak hroch. Takže teraz sa sústredím na to a snáď sa zadarí. 😀

@tusinka Ahoj!Je nás tu vyše 10 takých,z th si nič nerob,vphodke si píšeme aj naďalej tu snažilky a aj tehulky🙂Vitaj medzi nami snažilkami a tehulkami🙂