icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
4. jan 2013

aj ja sa hlasim, mame vsetko ok,babatko je vo vsetkom v poriadku,taka som bola namakko ked som to malicke vrtiace sa babatko videla,ma 7cm, presne 12tt+3 dni,takze tentokrat sme dobehli to tak,ze je to ako podla mrsky... vsetko nam premeriaval,aj dolezite NT mame v norme,takze super, tak krasne tancovalo az sa doktor smial,mal problem ho pomerat,spravil mi 3 fotky...ako 3 zastavenia toho ultrazvuku,mohla som si vybrat,ale vsetky boli rozmazane...tak som si vybrala jednu z nich,lebo si je uz pripnuta na chlanicke medzi nasimi fotkami🙂))) je ale tiez rozmazana,kedze babo malo diskoteku🙂)))

novazena
4. jan 2013

ahojte zienky.. hladam nejaku temu so snazilkami, vy ste mi terminom najblizsie.. zacali sme v maji 2012 a stale nic.. verim ze tento mesiac bude konecne ten uspesny 😀 chcela by som sa uz aj ja tak tesit ako vy z rastucich brusiek 🙂

deculko
4. jan 2013

@franica tesim sa velmi Zuzi,verila som,ze bude bublinka na spravnom mieste a uz ste aj videli srdiecko,no super,velmi rsa tesim a drzim palce,ttak je to krasne,budete traja🙂)))

aj @horseshoe gratulujem ku krasnym vysledkom z kontorly,je to super, cislo 4 je stastne🙂)))

ellis21
4. jan 2013

@deculko super, super, super aj tebe zo srdiečka gratulujem, no a nebude to náhodou chlapček chichi, 😀 Posielaj aj ty trochu tehu vírusíkov, nech cez ten víkend na nás pekne naletie. 😀 Joooj aj ja už chcem takéééééé. Úprimne vám závidím a teším sa s vami 😀

rohlicka
4. jan 2013

@deculko dalsie skvele spravičky 🙂 tešim sa že pekne rastiete 🙂 takze drobatko je tanečnik 🙂 len nech sa pekne vrti aby si ho cim skor mohla aj citit 🙂

deculko
4. jan 2013

ten moj 3-rocny zazrak mi dnes nespi.... nevedel zaspat...uz asi nedam spat,lebo vecer ma hneva s tym,ze ja lahnem,nezaspim,hladna som,lebo akonahle zmenim polohu do lahu,tak mi vytravi,maly nezaspi,len sa prehazduje a az do 11-tej chodi za mnou do kuchyne,lebo ja chodim hore dole,kusok zjem,lahnem,nic nezaspim,blbo mi je stale,tak zas idem daco zjest,maly zase so mnou.... jak privesok..... tak dnes by potom mohol zaspat skorej,ked uz nespal doteraz cez obed...ked ho dam spat teraz,tak sa mi zobudi o 5 a to zase by zaspal neskoro....

franica
4. jan 2013

@deculko jeeeej tak vy ste v pohode, no to sa teším.....dnes tí doktori rozdávali samé dobré správy, oplatilo sa tam ísť...dúfam, že také budú chcieť rozdávať i naďalej, opatrujte sa 🙂

@ellis21 no dal mi "Termín pôrodu neznámy" 😀 😀 Tak dúfam, že nebudem ako slonica, že o dva roky porodím hihi...ešte to nevedel určiť, fazuľka má 4 mm, mne kalkulačky vyhadzujú predbežne 28.8.

deculko
4. jan 2013

@ellis21 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTttttTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT pre teba🙂))

renitri
4. jan 2013

@franica mojaaaa, gratlujeeeeeem mooooc 🙂 tak sa tesim s tebou..som myslela na teba doobeda... a tehu virusiky chytam 🙂

franica
4. jan 2013

joj no nevládzem vám dostatočne ďakovať, som rada, že sa aj vy tešíte, dúfam, že sa čoskoro budeme tešiť aj zo zvyšných členiek v snaži-tabuľke 😉
pre istotu: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

ellis21
4. jan 2013

@deculko cmuk, cmuk cmuk, ďakujem, dnes to budem potrebovať, manželík ide dnes domov na jednu noc a zase pôjde robiť, no tak isto to bolo ak ked som otehotnela v oktobri. Ale teraz nemám ani deti doma jááááááááj, to bude noc, nedám mu pokoj. Ešte že je zajtra sobota 😀 😀 Do nedele mám plodné dni, tak dúfam, že sa trafíme. Držte palčeky. 😀

rohlicka
4. jan 2013

@renitri verim ze aj pre teba zacne tento rok uspesne .. je super ze ste to zacali riesit - kedze sato to dako neslo 😒 😒 ale prichadza uz len plodne obdobie 🙂 pridavam tehu virusiky (pokial ich este mam) 😀
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT... 🙂

deculko
4. jan 2013

dnes som aj dostala konecne tehu knizku a najblizsie idem 1.2. ... ale kedze som si zabudla pytat pokracovanie PN cez dalsi mesiac...tak mozno pojdem na krv uz 31.1....sestricka mi aj tak vravela,ze aj vo stvrtok uz mozem prist...
este sa ma doky pytal,ci ma neboli jazva po sekcii.... ja mu na to,ze nie.....ale ked som vysla z ordinacie,tak ma napadlo,ze teda sem tam ma tam nieco dole silno zaboli... az si sadam... potom to prejde...ale to ma nenapadlo,ze by to mohla byt jazva... no uvidime do dalsej kontroly....mozno sa ta jazva prirodzene natahuje,popytam sa inych,co mali sekciu.... co ty na to @brumka

renitri
4. jan 2013

@ellis21 tak drzim palce, aby vam to tento vikend vyslo, ked ani dietky nie su doma 🙂
@rohlicka no verim, ze tento rok bude plodnejsi v nasej rodine ako minuli... aj so svagrinkou sa snazime a nic... dakujem za virusiky 🙂 chytaaaaam.....

deculko
4. jan 2013

najblizsie ma cakaju tie tripple testy...

deculko
4. jan 2013

@renitri aj tebe dalsie virusiky posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTttTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

deculko
4. jan 2013

velmi verim,ze sa vam snazilkam uz tento rok zadari,a nech to je co najskor... aj @ataner81... a aj @drobca07,inak drobca,nechystate sa aj vy do CARu...? drzim vam palce...

franica
4. jan 2013

@ellis21 ja si dobre spomínam na ten nočný nájazd tvojho muža vtedy a ako to zabralo!! Tak všetko do toho, môže to vyjsť znova 😉 😉

renitri
4. jan 2013

@deculko jeeej, dakujeeem 🙂 tak dnes je to uz tretia davka tehu virusikov, tak snad sa ujmu a nakazia 🙂 Abo ukazu // uz nabuduci tyzden 🙂 a potom by sa ziadne car nemuselo konat...
Tak uz mas aj ty tehu knizku ? no super, 🙂 gratulka 🙂

deculko
4. jan 2013

@ellis21 mas to super,ze mas akurat plodne dni,ked pride muz,a este deti prec..tak chodte na to🙂))

deculko
4. jan 2013

zase som hladna... idem daco zjest...ani neviem co... u sestricky som sa vazila,tak mam 75...3 kg som uz asi pribrala,ze vraj sa mam krotit a nepriberat tolko,no ale jej sa to hovori,ked mi je stale este zle,ked som co len kusok hladna...

horseshoe
4. jan 2013

@ellis21
@janka9900
@franica
Babulky vsetkym dakujem krasne.

Tebe @franica z celeho srdiecka gratulujem 😉 😉 😉 😉 Neskutocne super spravicka 🙂 🙂 🙂 🙂 Tesim sa moc s tebou - uz sa len pekne setri, nech babatko krasne rastie 😉 😉 😉 Tak mate s drahym oneskoreny vianocny darcek - ten najvzacnejsi 😵 😵 😵 Poriadne to oslavte - veru ta 4-ka je predsa len stastne cislo ako si pisala 😀 😀 😉

@ellis21 nooo, ja viem, ze moze este mat aj 4kg, ale nemyslim si to 😀 😉 Vies ono tie sona tiez treba brat trosku s rezervou - mozu sa mylit az o 200g plus minus. OKrem toho tych 1700g je na 32.tt taka normalna hmotnost, kedze priemer je 1860g ako som pisala. A ano, babatka priberaju najviac v 8.,9.tt 🙂 😉 - vraj cca.200g tyzdenne - plus minus. Myslim, ze nas maly bude mat max. do 3,5kg, lebo ja na vacsiu vahu nemam postavu, kila - bolo by to dost velke prekvapenie 😀 Ale nevravim, ze sa to nemoze stat - vsetko je mozne a ked bude mat 4kg -tak to nejako prezijem - prezili ine, prezijem aj ja, hlavne aby bol zdravucky 😉 😉
Inak ta mamicka co si pisala, co porodila to 5,5kilove dieta tak to je uz brutal. Ono kazdy extrem nie je dobry - porodna vaha pod 2500g je velmi zla rovnako ako nad 4500g - aj to je uz velmi zle - hypertroficky jedinec - znamena same problemy a mamicke isto museli pichat do brucha injekcie kvoli tomu. A porod musel byt cisty masaker v Texase 😵 😵 😵

@brumka no tak to mas tak - stravovanie v tehu je dost ovplyvnene hormonmi -teda vela zien to ovplyvnuje. Mna ovplyvnovali tak do 4.mesiaca, potom som sa uz stravovala ako predtym. Ale niekoho to uplne nuti jest take veci, ktore predtym nemal rad alebo nejedol tak casto- napriklad sesternica jedla na kila stiplaveho, moja segra zase na kila sladkeho, atd...A kilecka ti pridava aj to, ze sa napriklad niekto nalieva strasne vodou - moja kamaratka ta bola neskutocne spuchnuta. Ale ta strava je dolezita - treba mat hlavne pestru 😉

zora256
4. jan 2013

@renitri Tak moc Ti prajem aby nič iné nenašli a vyriešili,tie čo máte 😉

horseshoe
4. jan 2013

@deculko dakujem 😉 😉
jupiiiiiii gratulkaaa velkaaa 😀 😀 😀 😉 😉 😉 krasne miminko a vysledky mas tiez ok - no niet vacsej radosti 🙂 🙂 🙂 😉 Dnes je happy day, ooooooo happy day 😀 😀 😀 😉

renitri
4. jan 2013

@zora256 dakujem 🙂 no verim ze bude fajn 🙂

janka9900
4. jan 2013

@deculko jeej evicka, gratulujem k vybornym vysledkom, pekna fotecka 😵 dnes je krasny den 😵

zora256
4. jan 2013

@deculko Krásna fotočka🙂Krásne si užívajte tehulkovské obdobie🙂A to nevadí,že je romazaná fotočka,každá je taká,keď je bábo vpohybe🙂Neboj tie pozdejšie keď bude väčšie tak sa nebude tak hemžiť🙂
@horseshoe Presne ako píšeš,soná môžu o 200g ukazovať ináč,menje alebo viac,ja som napríklad,zažila v deň pôrodu mi odmerali 3500g a presne toľko aj mal keď som porodila🙂A tá strava veru ovplyvňuje aj tlak aj puchnutie,preto treba všetko zmierov🙂
@franica Ahoj!A v koľkom si asi tak približne týždni?To je fajn,a neboj na ďalšom sone už bude vedieť pvedať tp🙂

zora256
4. jan 2013

@renitri Iste bude,ver tomu🙂

franica
4. jan 2013

@zora256 ahoj, ja už sa skoro ničoho nebojím 😀 No podľa mojich výpočtov som 6tt+3, jemu stroj vyhadzoval 5tt+6..nie je to taký veľký rozdiel, ešte ťažko určiť...mne dnes išlo hlavne o umietnenie 🙂

renitri
4. jan 2013

@zora256 musim verit 🙂
@franica tak sa tesim z teba 🙂