icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
11. jan 2013

@horseshoe to mate riadne velku potom firmu.
@renitri, ahoj moja tak teraz je to jasne, ale budem tisko gratulovat dokym nepotvrdi gynekolog 🙂

horseshoe
11. jan 2013

@renitri wau, moja, to je absolutne uuuuuuuuuzasneeeeeeeeeeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 toto bude na 100% tehu - ciarocka silnie a uz je celkom pekne vyrazna. Ak otestujes o 2dni - mas kolajnice, co ti vykolu oci 😀 😀 😀 😉 no uz len nech doki to potvrdi - ptfuj-ptfuj, bodaj by 😉 😉 😉 😉

Kolko ste sa snazili?

horseshoe
11. jan 2013

@brumka ale kde 😀 na to aby si mal pobocku nemusis mat velku firmu. 😉 😉 😉

janka9900
11. jan 2013

@renitri 😵 😵 😵 😵 😵 reniiiii, podla mna si v tom az po usi 😵 😵 😵 😵 drzim palce, nech je vsetko v poriadku a fazulka sa drzi zubami nechtami 😵 😵

brumka
11. jan 2013

@horseshoe tak ja neviem nemam skusenost, ja co poznam ludi co mali zivnost skoncili a mi sme tiez hceli podnikat ale tazko to sa nam zdalo vyhdonejsie stale zamestnanie

renitri
11. jan 2013

@brumka Dakujem 🙂 zatial sa tesim len tak opatrne.. mam strach ze co bude dalej.. ale je to pokrok..prve skutocne dvojciarkove testy... 🙂
@horseshoe no verim ze ano, ale este si pockame na potrvdenie 🙂 dufam, ze bduu // silniet 🙂 v marci som vysadila HAK takze ak dobre ratam 10 mesiac je teraz...

renitri
11. jan 2013

@janka9900 zlata si ze az po usi 🙂 dakujem 🙂 musim verit ze bdue vsetko OK 🙂

janka9900
11. jan 2013

@brumka ty si si pri prvom tehu dobre uzila 🤐 ale teraz ti je uz dobre, nie? 😉 @deculko tebe uz snad tiez nevolnosti povolia 😉 mne bolo pri prvom zle do 13tt, pri druhom do 18tt a teraz tiez 13/14 😵
brumka, inak co si sa pytala ohladom materskej a PN? nejako som nepostrehla. z prace budes mat narok na matersku, ked ti trva prac. pomer, ale na PN nie 😒 dobrovolne poistenie nemas?

horseshoe
11. jan 2013

@brumka vzdy zalezi v com podnikas 😉

renitri
11. jan 2013

este pozeram teraz na mamatest a ciarka zosilnela 🙂

brumka
11. jan 2013

@janka9900 no ja pri prvom tehu som bola od 2m na rizikovom, ale mala som 270dni odrobenych a platnu zmluvu, cize matersku som dostala, teraz mi Rd konci v marci, ale na matesku idem v juni, do roboty ist nemozem, lebo je problem s upravou pracovneho casu a este je problem ze malu mi nevzali do skolky aj ju vezmu tak od tohtoseptembra. cize musim vykryt RD a MD jedine pnkou, ale zamestnaan som stale, cize otazka mama narok na matersku? lebo prvy krat mi povedali ze keby som sla plynulo z RD na md tak ju dostanem ale nepytalasom sa ci to plati aj pri pnke, a dobrovolne nemam, viez odkladat 50€ z 200€ rodicaku je dost problem. snad som to zrozumitelne napisala

brumka
11. jan 2013

@horseshoe tak sme chcli podnikat prerabky jadier obkladu a tak, ale bez uctovnicky to je nanic a co ja viem tak kna kazdom kroku to robi hocikto. ak sa mozem spytat v com podnikate

ellis21
11. jan 2013

@renitri ja odpadnééééééééééééééééééééééééééém, super, super, tak sa veľmi teším, je to tam a veľmi gratulujem. Už si aj ty tehu. 😀 😀 😀

renitri
11. jan 2013

@ellis21 dufam, ze som 🙂 snad aj gyn mi to potvrdi 🙂 kedy by som k nej mala zajst ?

janka9900
11. jan 2013

@brumka jaj, no najlepsie by bolo, keby si mala aspon jeden den dovolenky, ktory by si si mohla vybrat, tym padom by si mala narok na platenu PN zo zamestnania. a na matersku mat narok budes, kedze v case zaniku prac. pomeru budes tehotna a bude ti plynut 8 mes. ochranna lehota.

franica
11. jan 2013

@renitri jeeeejo je to tam!!! Ja som si tým istá, woooow superkovo, fakt je to už ani nie tak duch ako slabšia čiarka....Reniiiii ty si v tom 😉 😉

janka9900
11. jan 2013

@renitri dr. ti to isto potvrdi 😉 taketo poriadne kolajnice sa nemozu mylit 😉 esteze si to dnp nezrusila 😉

brumka
11. jan 2013

@janka9900 pri akom zaniku pracovneho pomeru jasom vypoved nedostala ani ma vyhodit nemozu a dovolenku urcite este mam, za maresku musim mat narok a ja neviem ci sa mi za ten polrok co som este robila necerpala dovolenku tak sa mi asi vykratila ale viac asi ako 2t nebudem mat, len ideo to ci mi ju budu ochotny dat

ellis21
11. jan 2013

@renitri nemusíš sa moc ponáhľať, lebo teraz si v nejakom 4tt takže tam pôjdeš zbytočne ešte nemusí nič vidieť. Choď tak ku koncu budúceho alebo na ten ďalší týždeň. Veľmi sa s tebou teším. Jasné žie si tehu, niet pochýb pri takých testoch. Držím palce aby bolo všetko ok. A máš nejaké pocity alebo príznaky? 😀 Mňa bolia hrozne kozy, nemôžem na nich ani spať ale to môže byť aj PMS. 😠

drobca07
11. jan 2013

@renitri presne takýto krásny testík som mala aj ja... ☹
tfuj tfuj tfuj na ten tvoj 🙂 veľmi ti držím palčeky nech to u teba dopadne o 100% lepšie ako u mňa 🙂

drobca07
11. jan 2013

...a snažilky!!!! blíži sa strana 666!!!! 😀 a aj keď sú tie tri 6-tky vraj "satanistické" tak ja pevne verím, že pre nám budú len tie naj naj a tí satani odoženú všetky najbližšie /ne/očakávané mrchy!!!! 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 @ataner81 chcelo by to na tú stranu tabuľku drahá!!!! ....a tehuľky chceme T vírusy!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ellis21
11. jan 2013

@renitri kedy si mala poslednú ms a aký dlhý máš cyklus?

ellis21
11. jan 2013

@drobca07 no máš pravdu aj ja chem tehu vírusíky, 😀 už sa to musí podariť všetkým, veď to je magické číslo 😀

brumka
11. jan 2013

T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

drobca07
11. jan 2013

@brumka díky mojka, ale šetri sa na stranu 666 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janka9900
11. jan 2013

@brumka jaaaj, ja ze mas iste, ze ti daju vypoved po skonceni RD, sorry 😅 citam teraz 500 veci naraz, tak som trochu mimo 😅 no keby ti dali dovolenku, bolo by to super. ak ti ju nedaju a pojdes hned na druhy den po RD na PN, tak nebude platena. teda aspon si myslim 😕 😅

horseshoe
11. jan 2013

@brumka my v informacnych technologiach a konktretnejsie co radsej nejdem rozpisovat, lebo by si z toho mala gulas 😀 😉

brumka
11. jan 2013

@janka9900 a preco by nemaala byt platena? ved som zamestnana, ja mam blbu, strasne fyzicku robotu ale ako prijem je ok, kym po detoch nebudem daco hladat, tu je to tizez bieda s pracou a to som kusok od BA. ja som mal vzdy taku sefku ze som nadcasi makala zadaraa skoro nikdy som necerpala dovolenku a skoro ziaden vikend doma, snad daco pozistujem ved yvhodit ma nemoze ved som tehotna. len ja urcite nemam tolko dovolenky na 2-3mesiace
@horseshoe informacne? myslys informatiku a pocitace? tak v tom ja taky gulas nemam 🙂

renitri
11. jan 2013

@franica neverim tomu 🙂
@janka9900 no veru, jak dobre ze som si DNP nechala, aspon bduem mat matersku skoro max 🙂
@ellis21 dufam, ze bude vsetko OK 🙂 mam trochu vacsie kozy, castejsie cikam, a mavam bolesti v bruchu a aj napravo..a zeriem 😀
@drobca07 dufam, ze bude vsetko tak ako ma byt...
@ellis21 poslednu som mala 15.12.12 a mavam tak 28-32 dnove...

ellis21
11. jan 2013

@horseshoe a čo tak poslať ešte tehu vírusíky? Ty aj Helenka ich už máte až až 😀 😀 😀