Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellis21 aj ja sa veľmi teším, že to takto dopadlo. Už len interné a áro a môžem ísť na zákrok. Trochu mi stíska žalúdok, že čo tam nájdu 😖 .V podstate môžme snažilkovať hneď po laparke, takže február je jasný 😀 😀 😀 😀 Ty máš ešte tie bolesti? Mňa stále pichá v buchte a občas to prechádza do tej rezavej bolesti maternice ☹
@ataner81 mňa horzne bolia prsia a píchá ma na praveja niekedy na levej strane. Včera som si kýchla a mala som pocit akoby som bola sliepka a vysedela vajíčko tak ma hrozne pichlo v maternici. A zvláštne je, že mám rozopnuté rifle, vadí mi ako ma začali tlačiť nejak som sa nafúkla ale tak to môže byť aj PMS len vtedy ma to nebolí keď ma tlačia rifle a teraz áno. ☹
@ataner81 veď práve, že som to mala aj pred posledným tehu. No nechcem sa namotať a potom budem sklamaná. Neviem či mi mrcha nepríde 18.1 alebo až o týždeň neskôr. Neviem ako mi nabehne cyklus, keď som prvú po kyrete dostala presne na 35DC. Uvidím. A tebe to dopadne dobre neboj 😀
Dievčatá neviete mi poradiť? Čo sa dáva na marcipánové kvietky aby vyzerali lesklo? Idem prvý krát v živote robiť dcére tortu tak dúfam, že tie deti čo k nám prídu nedostanú nejaké hnačky 😀 😀 😀
Baby pozerali ste včera ale dnes-momentálne to ide pestúnku?Ak áno, tak viete presne aké deti k nám chodia 😒
Je to normálne, že pijem kávu a zaspávam? Asi som už prepracovaná. Nech som už doma ale ako sa poznám prídem domov a preberiem sa. Idem robiť prvý krát tú tortu tak sa teším, len neviem či pri robení rúžičiek z marcipánu do tej torty nepadnem keď nad tým zaspím. 😝
@renitri @ellis21 vy ste také bosorky 😀 😀 😀 😀 😀 Nie som tehu a netestujem. Mrcha príde cez víkend a hotovo 🙂
@janka9900 ako si vychováš, tak máš a áno, bolo v pohode. Minule sme mali takého 8ročného diabla a teraz máme 10ročného diabla. Veď som sa tých kopancov nadostávala 😔 Ale o taký týždeň-dva sú správnou výchovou spacifikované a relatívne v pohode. Teda až na tie záchvaty zúrivosti kedy sa vrhnú na druhé deti, obzvlášť na tie malé 2-3ročné sú strašné 😢 😢 😢 😢

@ataner81 keby chceli byt 😉 😀 nemas zac, len nech ti vsetky srdiecka pomozu 😵