icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
11. jan 2013

@ataner81 keby chceli byt 😉 😀 nemas zac, len nech ti vsetky srdiecka pomozu 😵

ataner81
11. jan 2013

@janka9900 teraz ich veľmi potrebujem aby všetko dobre dopadlo a potom ich pekne porozdávam ale 3 od vás tehuliek si nechám 🙂

ellis21
11. jan 2013

@ataner81 super, teším sa s tebou za tie dobré správičky. A dúfam, že marcová mrcha už nepríde. 😀 Budeš mať vianočné dieťaťko ako ja mám syna. 😀

ataner81
11. jan 2013

@ellis21 aj ja sa veľmi teším, že to takto dopadlo. Už len interné a áro a môžem ísť na zákrok. Trochu mi stíska žalúdok, že čo tam nájdu 😖 .V podstate môžme snažilkovať hneď po laparke, takže február je jasný 😀 😀 😀 😀 Ty máš ešte tie bolesti? Mňa stále pichá v buchte a občas to prechádza do tej rezavej bolesti maternice ☹

ellis21
11. jan 2013

@ataner81 mňa horzne bolia prsia a píchá ma na praveja niekedy na levej strane. Včera som si kýchla a mala som pocit akoby som bola sliepka a vysedela vajíčko tak ma hrozne pichlo v maternici. A zvláštne je, že mám rozopnuté rifle, vadí mi ako ma začali tlačiť nejak som sa nafúkla ale tak to môže byť aj PMS len vtedy ma to nebolí keď ma tlačia rifle a teraz áno. ☹

ataner81
11. jan 2013

@ellis21 aj minule si takéto pocity mala keď si bola tehu. Hlavne to nafúknuté bruško a tesné rifle 🙂 🙂 🙂 Kiežby už bolo 22.1. poobede. Ja budem po laparke a ty budeš vedieť na 100% na čo si 😒

ellis21
11. jan 2013

@ataner81 veď práve, že som to mala aj pred posledným tehu. No nechcem sa namotať a potom budem sklamaná. Neviem či mi mrcha nepríde 18.1 alebo až o týždeň neskôr. Neviem ako mi nabehne cyklus, keď som prvú po kyrete dostala presne na 35DC. Uvidím. A tebe to dopadne dobre neboj 😀

ellis21
11. jan 2013

Dievčatá neviete mi poradiť? Čo sa dáva na marcipánové kvietky aby vyzerali lesklo? Idem prvý krát v živote robiť dcére tortu tak dúfam, že tie deti čo k nám prídu nedostanú nejaké hnačky 😀 😀 😀

ataner81
11. jan 2013

@ellis21 napíš Simonke, ona je výborný cukrár, určite ti poradí 🙂 . Ja ťa nebudem namotávať, lebo sama to nemám rada. Preto som napísala nech už je 22.1. aby sme vedeli na čom sme 🙂

ataner81
11. jan 2013

Baby pozerali ste včera ale dnes-momentálne to ide pestúnku?Ak áno, tak viete presne aké deti k nám chodia 😒

ellis21
11. jan 2013

@ataner81 ja som to pozerala, skoro som odpadla. Malý sa ma pýtal, že či aj oni sú tak zlí . 🙂 Ja že nie, to už by ste boli v polepšovni 😀

janka9900
11. jan 2013

@ataner81 ja som pestunku pozerala a tlak mi teda dobre stupol. ja mat take deti, tak sa zblaznim a asi by skoncili tam kde ellisine 😀 si dobra reni, ze ich dokazes zvladnut 😉

ataner81
11. jan 2013

@ellis21 @janka9900 jáj baby, toto bolo ešte dobré dievčatko ale som rada, že robím veci, tak ako im radí pestúnka 🙂

ellis21
11. jan 2013

Je to normálne, že pijem kávu a zaspávam? Asi som už prepracovaná. Nech som už doma ale ako sa poznám prídem domov a preberiem sa. Idem robiť prvý krát tú tortu tak sa teším, len neviem či pri robení rúžičiek z marcipánu do tej torty nepadnem keď nad tým zaspím. 😝

janka9900
11. jan 2013

@ataner81 😨 dobre??? ja si vacsieho "satana" neviem predstavit 🤐 som sa normalne modlila cely cas, ze nech nemame take deti 😅

janka9900
11. jan 2013

@ellis21 tie tvoje dnesne priznaky su nejake moc podozrive 🙂 som zvedava, ako sa budu vyvijat 😉

renitri
11. jan 2013

@ataner81 dakujem moja 🙂 no vidis...mne sa to stalo...objednam sa do CARu a uz tam nemusim ist..takze aj u teba je sanca ze si tiez tehu.. kedy sa testis ?? 🙂

renitri
11. jan 2013

@tatarida dakujeeem 🙂

ellis21
11. jan 2013

@janka9900 ja viem ako sa to vyvinie. Dojde mrchaňa taká silná, že ma pripúta na poslel na dva dni. 😠 Alebo namňa iečo lezie lebo ma chytá aj nejaká zimnica a furt chodím cikať takže asi som niekde dobre prechladla a cez víken zalahnem so zázvorovým čajíkom s medom a citrónom. 😠

ellis21
11. jan 2013

@renitri inak ja si tiež myslím že Renka takto isto dopadne ako ty 😀 Cítim to v kostiach 😀 Ale jej sa nepáči keď o tom píšeme, tak som radšej ticho 😀 😀 😀

renitri
11. jan 2013

@ellis21 hehe, no hej, my to uz vieme, ale ona si to este nepripusta...tak zatim pssst 🙂

janka9900
11. jan 2013

@ellis21 nebola si prechladnuta aj pred poslednym tehu? 😉 len pekne cajikuj, nech si fit 😉 ozaj som zvedavaaaa, nech uz je 18. 🙂

renitri
11. jan 2013

@ellis21 no ale ako citam tvoje pocity, tak vyzera to nadejne... mne je tiez furt zima, a chodim cikat a unavena som...

ataner81
11. jan 2013

@renitri @ellis21 vy ste také bosorky 😀 😀 😀 😀 😀 Nie som tehu a netestujem. Mrcha príde cez víkend a hotovo 🙂
@janka9900 ako si vychováš, tak máš a áno, bolo v pohode. Minule sme mali takého 8ročného diabla a teraz máme 10ročného diabla. Veď som sa tých kopancov nadostávala 😔 Ale o taký týždeň-dva sú správnou výchovou spacifikované a relatívne v pohode. Teda až na tie záchvaty zúrivosti kedy sa vrhnú na druhé deti, obzvlášť na tie malé 2-3ročné sú strašné 😢 😢 😢 😢

renitri
11. jan 2013

@ataner81 😀 no vsak pockaj ked nepride a uvedomis si ze sme mali pravdu 😀 ja som si to tiez nepripustala, ale som moc zvedava, tak som si spravila testy a vidis....

janka9900
11. jan 2013

@ataner81 strach a hroza 🤐

tatiana77
11. jan 2013

@renitri waau...jeeej...super....dalsia....tisko gratulujem a prajem vsetko dobre... 🙂

ellis21
11. jan 2013

@renitri teraz som si čítala strany dozadu, ked som zystila že som tehu, tie isté pocity a boli tam aj testy a aj brucho aké som mala v 6tt kukni na stranu 481 chichichichichi

ataner81
11. jan 2013

@renitri nech mrchaňa nesranduje, ďalší odklad laparky by som nezniesla. Ja som za ten rok stratila chuť a zvedavosť na testovanie 😔 ☹ .Navyše bolesti sa stupňujú, takže je to jasné. Príde v noci, najneskôr zajtra

ellis21
11. jan 2013

@ataner81 veď ako myslíš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀