icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
11. jan 2013

.. a ďalší nový chlopisko do partie 😀 😀 😀 😀
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO ♂
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO ♂
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA ♀
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013 - EDKO ♂
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO ♂
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX ♂
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA ♀
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO ♂
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013 - DIEVČATKO ♀
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO ♂
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO ♂
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013 - CHLAPČEK ♂
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET ♀
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 29/05/2013 - MILANKO ♂
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013 - TOBIÁŠ ♂ 🙂
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie:
@waltea - podaj o sebe infošky
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)
@franica - Zuzanka premiestnim ta na čestne miesto tehulky (hore) po najblizsej kontrole ked ti dá termin pôrodu
@renitri - dovolila som si ta šupnuť na vyhrievané miesto v našej tehu tabulke 🙂 tiško gratulujeme a verim že čoskoro sa nam budes chvalit spravou od lekara 🙂

renitri
11. jan 2013

@ataner81 ale no tak.... sme tu na to, aby sme pokusali nie ?
@ellis21 hehe.. no vidis..je to na dobrej ceste 🙂
@rohlicka jeeeeeej, dakujeeeem 🙂 no dufam aj ja 🙂 uz som si v zivote presla zlymi vecami tak verim, ze teraz bude uz len dobre 🙂
@zora256 dakujem 🙂 este nie..v pondelok zavolam... myslis 5tt akoze od ms abo od oplodnenia?

ataner81
11. jan 2013

@renitri máme to v mene 😀 😉

ataner81
11. jan 2013

@zora256 jasné moja. Mrchaňa určite príde ale ak nie, mám plán B. V pondelok mám dennú ale v utorok som tam ako na koni. Budem chcieť aby mi vzala krv a pichla vyvolávačku. Tá bábu neuškodí a ja nepremeškám laparku keby niečo 🙂

ataner81
11. jan 2013

Babule budem končiť. Idem si dať spršku, umyť vlasy a o chvíľu príde mamka. majte sa krásne a papa zajtra, či pozajtra 🙂

renitri
11. jan 2013

@ataner81 😀

kaprkapr
11. jan 2013

@ataner81 Dakujem velmi pekne,zatial to nie je uplne na 100%,ale chlapci sa vraj uz nezvyknu menit neskor na dievcata 🙂 tak uvidime 🙂 Tak snad nebude z Tobiáša nakoniec Karolínka

tatarida
11. jan 2013

@deculko no veru cas sa krati 😀 uz by som to fakt mala najradsej za sebou 🙂 ale do mesiaca tu mate na 100% fotku nasho chlapciatka .-)

rohlicka
11. jan 2013

@tatarida na 99,9% budeš prvá mamina v mamičkovskej tabulke 🙂 tak len nech ta nevytrapi velmi tvoje chlapčiatko pri porode 🙂

sabaka
11. jan 2013

@typa krasa! gratulujem k chlapciatku ucebnicovemu 🙂 tesim sa s tebou.

rohlicka
11. jan 2013

@sabaka čoskoro sa už aj ty dozvieš 🙂 ci maš v brušku pinďúra alebo šušku 😀

tusinka
11. jan 2013

baby, radosť čítať ako sa Vám tu darí...plodná skupinka, musím povedať 😀 😀 😀 mohlo by sa tu aj na mňa nalepiť 🙂
@renitri gratulujem a prajem všetko dobréééé 🙂
u nás to zase nevyšlo, ale mrcha pomaly odchádza tak sa ideme snažiť ďalej...som optimistka 🙂 🙂 🙂

ellis21
11. jan 2013

Ahojte dievčatá, konečne som dokončila tortu pre dcéru. Robila som to prvý krát, tak vám posielam foto 😀

ellis21
11. jan 2013

@tusinka len pekne chytaj tehu vírusíky a určite sa nalepí aj ja statočne chytám. Zatiaľ síce nič ale snáď aj to príde. 🙂

leonetka
11. jan 2013

ahojte konicky, na cas sa s vami lucim, odkladam snazenie a veci okolo toho. potrebujem si oddychnut, lebo mi z toho asi prepne. ako isto viete, mali sme zacat tento mesiac , mimochodom, po vzajomnej dohode s muzom, ale ten sa odrazu zatal a ani za svet. vcera sme sa strasne pohadali, ticha domacnost teraz. takze je jasne, ze ani tento mesiac z toho nic nebude. po 6 mesiacoch nuteneho cakania zo zdravotnych dovodov by ma fakt nenapadlo, ze to stroskota priamo u nas. som strasne smutna, sklamana, rozcarovana a hlavne na seba nasrata. odstavujem a pijem grepy ako debil, beham v robote so sitkom hore-dole a prelievam alchemilku, tesim sa na nase prve snazilkovanie, prave teraz mam predovulkove bolesti a hlienisko ... a je mi to UPLNE K NICOMU. Pripadam si ako uplna krava co sa na to upla. takze, hruba ciara za vsetkym, kaslem na to. komunikovat s nim o tom nema zmysel, len sa pohadame. vratim sa sem az ked bude pozitivnejsie obdobie. @ataner81 mozes ma vyhodit z tabulky, zbytocne by som tam zavadzala a nabiehala by mi doba snazenia, co by ma este viac deprimovalo. ver tomu, ze je ovela horsie vediet ze mozno mozes otehotniet, ale momentalne nemas s kym a tlaci ta vek 😒 mozno mi nie je sudene mat babo.
ak by sme sa dlhsie "nevideli" tak prajem vsetkym snazilkam // a tehulkam lahke porody. nech to aspon vam vsetkym vyjde. 😉

typa
11. jan 2013

@sabaka Dakujem moja 🙂 Ani nevies ako sa tesim. Je to len predsa super pocit,ked mas istotu,ze babo je v poriadku 🙂

A dievcata velmi vam dakujem za gratulky 🙂

sabaka
12. jan 2013

@typa viem si to predstavit, ja som sa citiila podobne 😉 ale bude kopeec chlapciatok, tusim fakt prevazuju 🙂 a to sa vraj rodi na svete v priemere 52 % dievcat a 48 % chlapcov 😀

renitri
12. jan 2013

@tusinka dakujem 🙂 ano, treba bojovat pre to, po com tuzis... i ked je to tazke...
@ellis21 sikovna si 🙂

rohlicka
12. jan 2013

@ellis21 wau 🙂 na to že si to robila prvy krat 🙂 klobuk dole 🙂 uz len nech sa aj oslava podari 🙂 všetko najlepsie dcerke 🙂

rohlicka
12. jan 2013

@horseshoe ahojky .. citala som skvele clanky z prednatasok .. 🙂 takze mam pocit ze mas uz zodpovedane otazky ohladne prsnikov .. ale nasla som jeden clanok na to alenbo nieco podobne co si sa pytala .. tak mozes porovnat .-- 🙂
http://dojcenie.wordpress.com/prve-chvile-s-bab...

zora256
12. jan 2013

@brumka Aj ja plánuje od 2,5 roka ho navykať na normálnu posteľ.Tak aj tento je dosť veľký kočík,do 15kg.A veru do terénu super a do auta máme buginu.Aký matrac ste mali,že nie si spokojná sním?

zora256
12. jan 2013

@leonetka Ahoj!Moja je mi to moc ľúto,viem aké je to nanič keď sa chlap zatne ☹ .Aj ja na toho môjho stále niečo vymýšľam len aby sa nechal nahovoriť na plodenie a stále nám nejak tá ovulka uniká vtom čase,keď som presvedčená o ovulke a predca sa akosi nič nedeje☹.Dnes mám 15dc a na testre stále nie sú rovnaké tie paličky na ovulačnom.:-/A to som sa z predvčerajšieho do včerajšieho silnelo a dnes je ako včera a to sme aj sex mali,pre istotu,nuž neviem či už bolo,či len bude,alebo proste rástol len folikul a nepraskol 😒 ,ja už neviem,aj sa modlím k svätým aj k Bohu a všetkým aby nám požehnali druhé bábo,moc verím,že ma znovu vyslišia,len je otázne kedy...
A verím,že sa tvoj chlap umúdri,proste mu len vysvetľuj vo vzťahu treba veľa komunikovať a aj o tvojich pocitoch,A otom,prečo tak veľmi túžiš po dieťatku,a snáď ho to obmäkčší.Veľmi Ti prajem aby aj ten tvoj chcel teba spraviť šťastnou 😉.

horseshoe
12. jan 2013

@rohlicka vdaka moja 😉 som rada ked tie clanky pomozu aj dalsim zienkam 😉 to kojenie mi pride dost veda, ale snad sa bude darit...inak zaujimavy clanocek si hodila 😉 mozno sa tiez bude hodit 😉

zora256
12. jan 2013

@renitri Lekári rátajú 5tt od ms.takže od ms rátaj 5tt,hoc po čase sa to prepočíta podľa veľkosti plodíku🙂Hoc mne už meškala ms 4týždne keď som šla k ženskému a videli sme plodík ale mi povedal,že som v 5tt a 4dni vtom čase,takže neviem presne,ale tak to už asi preto mi reálne týždne vravel,lebo už vedel mieri odmerať plodového vaku.Pre istotu ak vieš kedy došlo k oplodneniu tak od tadiaľ rátaj 5tt.-)

zora256
12. jan 2013

@ataner81 Ahoj!Presne to som Ti chcela ešte napísať,že vyvolávačka bábu neškodí,ba posilní,ak je tam kde má byť🙂Moc držím palčeky aby ms mala dobrý dôvod,na meškanie🙂Ak ak je to len zo záťaže v práci a doma,tak nech vyvolávačka zaberie čím skôr 😉

zora256
12. jan 2013

@ellis21 Krásna torta,verím,že chutila tak výborne ako vyzerala🙂*A všetko najlepšie dcérke k narodeninkám🙂A koľké mala ak sa smiem opítať?

horseshoe
12. jan 2013

@ellis21 mnam aka vydarena torticka 😉 😉 😉 dcerka isto skakala 3metre od radosti 😉 juj, ja by som si tiez dala, akosi mi v poslednom case berie sladkeeee 😝 😉

horseshoe
12. jan 2013

@leonetka ale nie mojka 😒 to sa vzdy musi cosi po@rat 😠 bud telo strajkuje alebo strajkuje chlop - neviem co je horsie, ale verim ze sa to u vas rychlo urovna a budete opat tahat za jeden povraz. Ono taketo burky vacsinou rychlo prehrmia a opat vyjde slnko 😉 a babatko ti sudene urcite je - som o tom presvedcena - takze nepochybuj o tom 😉 budem na reba mysliet a drzat palce nech sa to medzi vami znova urovna 😉

brumka
12. jan 2013

@zora256 ahoj praveze s madracom sme spokojny, len je polokokosovy cize druha strana je molitan, preto cheme kupit cely kokosovy a mi sme takeho myslenia ze 1 diieta 1 madrac ako tak 1 ortopedicke topanky len 1 dieta doto nechceme dedit

janka9900
13. jan 2013

@leonetka mne je tiez velmi luto, ze sa chlap zatal ☹ ale verim, ze to nebude dlho trvat a uvedomi si, co je pre vas oboch spolocny zmysel zivota 😉 aj chlapi maju obcas svoju slabu chvilku, len to daju najavo tym najnevhodnejsim sposobom ☹ drzim palce, aby bolo opat vsetko v poriadku 😉