icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
13. jan 2013

@ellis21 nooo, sikulka z teba 😵 vyzera ako od profesionala, nie ze prvykrat robena 😉

renitri
13. jan 2013

@zora256 tak ty si mala vtedy asi neskoro ovulku ne ? No zavolam a popytam sa a snad ma zoberie este tento tyzden kedze mm ma narodky 18.1

zora256
13. jan 2013

@brumka Ahoj!Ty vieš,keď máš na nové,ja som rada,že všetko len krátko používame a tak nie nič poškodené a bude aj druhému vporiadku,v našej rodine sa všetko dedilo vždy čo sa vyrástlo posunulo sa súrodencovým deťom a bolo🙂Veď veľa sa dá ušetriť,najmä ak nič nie je niektoré topánky mi malý nosil len mesiac max dva,tak načo by som ich vyhadzovala keď aj podošvy má ako nové,vyprala som a odložila.A čo sa zničí tie vyhodím a len tie sa dokúpia.

zora256
13. jan 2013

@renitri Tak asi hej,som mala vtedy pozdejšie ovulku nejak pred ms.
neviem stými testymi na ovulku,mne stále je jedna slabšia a netmavne,žeby som bola už po ovulke alebo sa neuvolnilo vajíčko:-/Nechám to už tak.Na tento mesiac,uvidím toho 25.1.či príde.Tak to sa načakáš do 18.1.alebo sa už odvtedy pítal na ms?A akoto vydržíš nepovedať mu,že si tehu 🙂ja by som nevydržala🙂

renitri
13. jan 2013

@zora256 tie testy su take ze im moc neverim. Asi teplotka ukaze najlepsie ovulku.
Uz to vie 🙂 povedala som mu to v piatok vecer a mam to aj na videu ako reagoval 🙂 neveril hehe. Ale este to berieme obaja s rezervou kym to gyn nepotvrdi. Dneska som tak padla la chodniku na lade sakra. Snad sa nic nestalo.

zora256
13. jan 2013

@renitri Ahoj!Tak moc vám prajem aby bolo všetko vporiadku 😉 .Aj môj muž to tak bral,kým neuvidí sono snímku neuverí,a keď aj videl nevedel uveriť až keď mi už rástlo bruško 5 mesiaci,vtedy už si bol istejší,lebo bolo vidno drobčiatkov domček a pozdejšie ako ma kopal až sa mi brucho vlnilo,tak si už bol istejší a začal sa aj tešiť na drobčeka🙂.Proste chlapi neprežívajú to celé čo mi,tak neveria kým nevedia niečo chytiť alebo vidieť to na vlastné oči aby pochopili,že sa to naozaj deje 😀 čo už mi ženy cítime od začiatku bolesti časom pohyba a nakoniec kopance a pôrod,čo oni len rastúce bruškoa a pohyblivé bruško vidia a cítia pohyba keď sa nás dotknú,a po pôrode už vidia hotového človieči´ka,preto chlapom treba viac času kým spracjú,že bdú ockami.-)

rohlicka
13. jan 2013

@renitri juuuj moja tak som sa tesila z tej reakcie tvojho mm ze sa tesil ze az neveril .. a "like-la" som skor ako som docitala .. 😒 ze si padla na lade ☹ musis verit ze fazulecka je pekne zavrtkana 🙂 a vsade makkucko a nic sa nestalo .. drzim palceky u lekara 🙂

rohlicka
13. jan 2013

@zora256 moj mm bol svedkom kazdej kontroly od zaciatku (comu sa velmi tesim ze bol "nuteny" ist so mnou kedze tu nerozumiem 🙂 ale ma to svoje caro .. kazdu kontrolu videl ako drobatko rastlo .. a vytesoval sa od preveho stuchnutia ktore ucitil az po kopance ktore mu mala ustedri 🙂 podla mna je uzasne ked praca a ine okolnosti dovolia takto oteckom od zaciatku vidiet ten maly zazrak co rastie v brusku 🙂

brumka
13. jan 2013

@zora256 tak na nove nemam ale uskromnim sa nekupim si ja nieco mm nieco, uz aj pivo si nekupujeme a mi nefajcime a ked dostaneme statny prispevok tak z toho pojde detom. Ja topanky musim nove lebo mame lekarsku rodinu a aj ortoped nam odporucil, usetrim aj na mliecku ked budem rok a pol kojit sna potiahnem tie 3m viac ako pri prvej a ten madrac za 30e ma nezavije lebo kocik,buginu, vanicku proste uplne komplet vybavu mam vsetko odlozene. Ja nemam pokom ddit ked u nas v rodine deti niesu len svagrinna a ta ma mensie dieta. Takze ja mam na vsetkom usetrene, , jedine co na s caka pre starsiu dokupovat veci a ked male pojde do normalnej sedacky tal kupit starsej sedacku do 36kg. A to uz potom mozem popredavat vsetko co mam takze o to to mam lahsie 🙂

ataner81
14. jan 2013

Ahojte ženušky moje. V prvom rade oznam pre žienky , ktoré mali tušáka a veštili mi niečo iné ako mrchu. Baby živnosť na veštenie si neotvárajte lebo skrachujete 😀 😀 😀 Mrcha prišla v sobotu tak, ako mala. Už mi nič v laparke nebráni. Len nech už je 22.1. a ja viem na čom som. @leonetka moja viem úplne presne ako sa cítiš. Ak si pamätáš, aj ja som mala rovnaký problém. Dokonca som si myslela, že nielenže nebudem mať bábo ale prídem aj o muža ☹ ☹ ☹ ☹ Bol to najhorší týždeň v mojom živote. Zúfalstvo, strach a nesmierna bolesť v srdci. Verím, že tak ako u nás sa veci dali do poriadku, tak sa to utrasie u teba. Možno nepristúpi na tento mesiac ale ten ďalší bude už váš. Neprepadaj zúfalstvu, nič nie je stratené. Chlapi sú divné stvorenia a menia svoj názor zo dňa na deň. Držím silno palce 🙂

stansn
14. jan 2013

@ataner81 drzim silno palce, nech ste co najskor minimalne o jedneho viac a stastni!!!

ataner81
14. jan 2013

@stansn ďakujem moja. Snáď mi ďalšie tehulkovské prianie k môjmu vytúženému miminku pomôže 🙂

stansn
14. jan 2013

@ataner81 dufam, dufam 🙂 aj Ty dufaj 🙂 vsetko dobre dopadne, neboj sa!!!

renitri
14. jan 2013

@zora256 dakujem ;) uz som trochu pokojnejsia lebo aj digi test clearblue dnes ukazal ze 2-3 tyzdne od pocatia cize 4-5 tt. A podla kalkulacky som 4 tyzdne a 2 dni dnes. Idem volat gyn a objednat sa ;)

renitri
14. jan 2013

@rohlicka ;) no veru, pre istotu som si ho nahrala na video, on netusil co sa deje. Som hovorila ze tam na stole ma darcek k narodkam a najskor kukal te co to moze byt a potom mu to doslo....ja som pustila slzy od stastia ;)

renitri
14. jan 2013

Dobre ranko babulky ;) pre pokoj v dusi mm a aj moj som skusila dnes digi test clearblue a sedi to. Pridavam foto a zacinam viac verit ze konecne sme v tom az po usi 😀 ale pockame si verdikt gyn.

typa
14. jan 2013

@renitri uz mas peknu zbierku 🙂 To je uz iste,teraz uz bez k dr.,nech pozrie,kde sa drobec nachadza. Gratulujem 🙂

typa
14. jan 2013

@ataner81 toho 22.1. mas laparku? Velmi vela zien hned po nech otehotnelo 🙂 Ved to je uz len tyzden 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@renitri ahoj moja. Tak toto je uz jasne tehu 😉 juj, krasne testiky 😉 radost na ne pozerat 🙂 uz len zbehni k dokimu. Drzim palceky 😉

ataner81
14. jan 2013

@stansn joj moja,ja už dúfam 13mesiac, tak verím, že mi tá 13tka prinesie už konečne šťastie 🙂
@typa áno o týždeň+1deň. 21.1. mám nástup do nemocnice a 22.1. ráno mi bude robená. Chcela by som byť hneď prvá lebo to čakanie je najhoršie. Ešte ma čaká v stredu interné a áro a už mám všetky vyšetrenia 🙂

stansn
14. jan 2013

@ataner81 tak nech to dopadne podla Tvojho ocakavania, DRZIM PALCE!!!!!

ataner81
14. jan 2013

@stansn ďakujem, túžim iba po jednom a toto je moja cesta k tomu. Síce tŕnistá(veď prečo by som to mala mať jednoduché, keď sa dá zložite 😠 😠 😠 😠 )ale nevadí. Hlavne, že tá cesta existuje 🙂

stansn
14. jan 2013

@ataner81 urcite to dopadne dobre, treba mysliet pozitivne a stastie sa usmeje aj na Vas 🙂

franica
14. jan 2013

ahojte, cez víkend som nejak nestíhala na net, ale dnes to všetko dobehnem!! 🙂 🙂 Vybrala som sa do roboty, ale po 5 km som si to rozmyslela a otočila som sa- nebudem sa vyjadrovať ohľadom tej bielej veci, lebo admini by mi dali ban na 100 rokov, proste je to nechutné a nemienim kvôli tomu riskovať nič, tak dnes som ostala a idem konečne koníkovať 😵 😵
@renitri tak to už heeeeeej, nádherné testy sú to, je to na stopro, tak už len ten lekár- ale z vlastnej skúsenosti vravím, že je to hrozne ťažké vydržať, ale oplatí sa čakať pár dní naviac, aby si si bola potom istá, že tam už niečo uvidí, držím palce, nech to všeeeetko dobre dopadne 🙂
už viem, o čom vraveli minule @rohlicka s @horseshoe , ked písali, že sa nevedia dočkať ďalšícj poradní...je to fakt strašne na dlho čakať medzi dvoma vyšetreniami, ja idem tento štvrtok asi aj s mm a mám pocit, že to trvá celú večnosť...akože minule som sa vytešovala a teraz už by som zase chcela vedieť a vidieť, že je všetko ok, že tam tá fazuľka je a že je tam i srdiečko...jediné ma utešuje, že ma napr. ani dnes ráno grcka neminula, tak dúfam, že je to ok

franica
14. jan 2013

@ataner81 no vážne je to týždeň už iba, super, že ani mrcha neštrajkovala a konečne to vyjde- veľmi držím palce, aby ti pomohli, onedlho tvoje snažilkovanie nadobudne úúúplne iný rozmer 😉 😉

franica
14. jan 2013

@leonetka ach nieeee, ja tomuto neverím s tým tvojím mužom a vlastne vôbec nechápem, ved ste normálne obaja očakávali koniec zákazu a že idete na to ☹ Fakt je zvláštne ale, že ten tvoj nie je jediný, že sa to iba v našej skupine stalo už viacerým, že sa chlapi zaťali- podľa mňa sa boja, aby sa to nezopakovalo a tak...ale čo máme potom hovoriť my ženy- ked sa to deje v našom vnútri, my musíme všetky vyšetrenia, riziká a zákroky podstupovať.... ja chápem, že ťa to znechutilo, ale bav sa s ním o tom aj za cenu hádok- pri nich najviac vyjdú veci von a možno budeš vedieť prečo sa takto teraz rozhodol a budete to môcť vyriešiť. Silno myslím na teba, aby sa umúdril a spravil ťa šťastnou

ataner81
14. jan 2013

@stansn @franica viem, že to baby myslíte dobre a že mi prajete ale občas už nemám silu ☹ . Ono sa ľahko hovorí tehulám ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Tento týždeň bude nekonečný, čakanie ma zabíja, už nech to mám za sebou ☹

franica
14. jan 2013

@ataner81 tak o čakaní viem svoje, je to hrozné...ale nech ťa teší fakt, že po tých hrozných čakaniach som sa nakoniec dočkala a teba čaká to isté 😉 😉

ataner81
14. jan 2013

@franica ja viem moja ale ty si mala nútenú prestávku bez snažilkovania a hneď ako ste začali, sa vám to podarilo, takže je to iné ako u mňa ☹

franica
14. jan 2013

@ataner81 poviem ti ani tá nutená prestávka nie je bohviečo, cítiš sa fajn, najradšej by si už išla na to, nech zabudneš čo bolo, ale nemôžeš a keď sa nám zadarilo, tak týždne čakania na verdikt, či sa to nezopakovalo a či ma nečaká to isté odznova s možnosťou, že sa už ani nezadarí ... akože stálo ma to dokopy aspoň 3 roky života a nejaké šediny navyše a ešte stále nemôžem vyhlásiť, že som bez obáv