icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
14. jan 2013

@franica viem Zuzi. Každá z nás má iné obavy a prežila niečo iné. Verím však, že u oboch bude už len dobre a aj ja sa čoskoro dostanem k vám tehulám do Helenkinej tabuľky. Mám tvoje tehu srdiečko, tak snáď čoskoro zaberie 🙂

rohlicka
14. jan 2013

@ataner81 budeš čoskoro v tehu tabulke 🙂 aby som mala komu čoskoro prenechať tabulku 🙂 a k tomu aj piatkove stretnutie budeme mať 🙂 s ošahavaním brušiek a poplutim pre stastie 🙂 tešim sa na teba aj Evičku 🙂

ataner81
14. jan 2013

@rohlicka aj ja sa už veľmi teším 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

franica
14. jan 2013

@ataner81 vidíš máš to srdiečko a ešte ťa baby ponaháňajús s nákazou....už tomu neutečieš 😝 😉 😉

horseshoe
14. jan 2013

@franica ahoj moja. 😉rada ta tu vidim 🙂 ja som dneska asi pribrzdena alebo na mna ide zase choroba ( mam nadchu) ale neviem co myslis tou nechutnou bielou vecou 😀 to akoz sneh? 🙂 moja fantazia si totizto dokaze domysliet vselico 😀 ja som na ten sneh nasrata - tento rok ho vobec nepotrebujem - nech ide do hada 😠 tepla zima mi plne vyhovovala. vcera som soferovala a tak ma vozilo 😕, strasne som sa bala ze sa kdesi vycapim - samoska blavacke cesty su katastrofa uz bez snehu a nieto este v takomto pocasi 😠 Nehovoriac o chodeni po lade s bruchom - stabilitu ako pokrocila tehula mam nula bodov a k tomu ten lad - parada 😠 ani sa nenazdas a nestastie je na svete.

jj, tehulka nasa, tak uz vies o com sme tu pisali? 🙂to hrozne cakanie, neistota, strach... 😒 cele tehu je o tom, uplne cele, zial...clovek si to len nemoze pripustat k srdcu. Treba si mysel furt zamestnavat inymi vecami 😉 Grcky v tehu su vraj znakom, ze je vsetko ok - teda poblaznenych hormonov 😀 aj mne boli utechou 😵 dokonca aj ja som teraz zacala obcasne grckovat - fuuuuj, je to otrasne, hlavne ked hodinu si varim obed a potom aj tak skonci v mise 😠 a ja som potom zase hladna.
A neboj, fazulka je urcite tam kde ma a uz uvidite aj srdeeenko 😉 😉 😉 to bude radosti - to ti mysel obstastni minimalne na dalsie 2 tyzdne 😀 😉

rohlicka
14. jan 2013

@franica k tomo pocitu neistoty a cakania na dalsiu kontrolu .. ja som v duchu vedela že je vsetko v poriadku a babetko rasrie .. ale vzdy tesne pred kontrolou som si zelala uz ju mat za sebou aby mi to aj lekar potvrdil .. to co ja som sama vedela ... proste zensky/materinsky instinkt 🙂
takze uz tento stvrtok idete s mm ? 🙂 krasny zazitok bude mat 🙂

ataner81
14. jan 2013

@franica ja neutekám, to skôr to tehu uteká predo mnou ale má smolu, mne neutečie 😀

franica
14. jan 2013

@horseshoe no presne sneh som tým myslela- ved to, že som celý minulý týždeň sa kĺzala po tých cestách so strachom, aby sa niečo nestalo...čo inokedy by som až tak neriešila, ale teraz stačí malá ťukanica do auta a sa bojím, že si nejak narazím brucho, plus to odhrabávať- normálne som unavená kým môžem sadnúť a naštartovať...susedia zo mňa musia mať srandu, lebo ja sa fakt snažím dobre sa správať a pekne hovoriť, ale ráno pri tom odpratávaní jediné, čo mi pomáha je vydať to zo seba formou nadávok a to šťavnatých....aj dnes som sa tak rozčuľovala, preklínala nahlas a v tom jedna pani že "dobré ráno" 😀 😀 😀 😀 no nádherné fakt....občas už neviem či vraciam z hormónov alebo počasia...
a pošmyknutie je druhá vec...furt idem krokom jak husa...proste otras, veľmi si želám, aby to už skončilo a nikdy sa nevrátilo
A aj to s tým varením poznám čo vravíš, aj teraz sa chystám dačo spraviť, ked už som doma....toľko sa na to jedlo teším, varím, vonia mi a potom z neho neviem nejako veľa jesť, pritom hladná aj som. Oči by mi doslova žrali, ale žalúdok na vode- včera som napr. vôbec nevracala, zato deň predtým celé doobeda a dnes mi je zase divne....ale to je najmenej, hlavne ak môžem byť ešte aj doma, tak mi to je jedno 😵

franica
14. jan 2013

@rohlicka jj mal by ísť so mnou, tak dúfam, že doki nebude proti, ale nemal by byť prečo. Idem hned skoro ráno, lebo aj na krv a tak to stíha ešte pred prácou...a veru už aj ja by som to chcela mať za sebou presne ako vravíš- vnútorne mám pocit, že je to v poriadku, ale ked to vyslovia nahlas, je to úplne iné 🙂

@ataner81 to je reč!!! Toto je naša Reni, ktorá zdolá laparku a ide byť mamou, lebo si to tak zaumienila 😉 😉

horseshoe
14. jan 2013

@ataner81 draha, uz coskoro ta ocakavame v nasich radoch 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 tak sa neondej - laparka dobre dopadne a nastartuje seriu tych najstastnejsich udalosti v tvojom zivote - // ciarky - srdiecko na sone - rastuce brusko -prve kopanceky - brucho ako vorvan a kopance ako hrom 😀 - a nakoniec to najlepsie na koniec - vytuzene miminko 😵 😵 😉 musis tomu verit, ze sa to podari, lebo pamataj, ze vsetky myslienky ci dobre alebo zle sa zvyknu zhmotnovat - takze bacha na to a uz len pozitivne 🙂 😉 😉 😉

franica
14. jan 2013

presne takto som dnes dopadla 😀 😀 😀 😀
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/5...

ataner81
14. jan 2013

@franica paráda, aj ja chcééééééééém 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@horseshoe keby to s tými myšlienkami bola pravda, tak už čakám trojičky 😀 😀 😀 😀 Ale verím tomu, že laparka mi to tam všetko nejako poposúva a mimi čoskoro príde 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@franica no sneh a lad je proste nepriatel vsetkych tehuliek 😠 clovek sa boji paty z domu vytrcit. ja nastastie nemusim oskrabovat auto, lebo ho garazujem. ale zato pred domom treba odhrabavat, sice tu v BA toho snehu nikdy moc nenapadne, ale dnes kukam ako snezi, tak to bude riadna nadielka. najhorsia je ta poladovica a zaveje. a tu v BA nato nie su vobec zvyknuti - tu je kalamita ked napadne 2cm snehu. 😠
no tie grcacky su neprijemne - vlastne celkovo nevolnosti 😖 ale neboj, ono sa to bude postupne upravovat a druhy trimester si uz budes viac-menej uzivat 🙂 😉

horseshoe
14. jan 2013

@ataner81 no a co ty vies - si to tak zhmotnis, ze budu nakoniec aj trojicky 😀 😀 😉 a budes mat dobuducna s detmi vystarane 😀 😉

ellis21
14. jan 2013

@zora256 ďakujem, mala 10 už je pubiška 😀

ataner81
14. jan 2013

@horseshoe trojičky sú priveľa a ale už sa dostávam do stavu kedy je mi úplne jedno koľko a aké, hlavne nech už sú a samozrejme zdravé 🙂

franica
14. jan 2013

@horseshoe no ved aj u nás zriedkakedy sneží našťastie, ale teraz je to úplne všade, takže nás to neminulo a to som taaaak dúfala, je to brutál, tak ale hádam naposledy v tomto roku 😉 A cesty sú úplne hrozné, nezjazdné, ale teraz to fakt nemôžem zvaliť na cestárov, ja verím, že nestíhajú- ja som odpratala chodník a pred dverami a za 20 min to bolo to isté!! Tak kilometre ciest sa nedá...kým prejdú jeden úsek, sú tam, kde začali...akurát som pozerala aj správy z Pešti, @rohlicka nemáte to o nič lepšie, takže aj ty len pekne sedkaj doma, nemá to cenu- nejde nič, doprava zablokovaná..takže deň stvorený na koníkovanie 😉
Inak tie grcáky mne až tak nevadia fakt...akože viem si to predstaviť aj bez nich, ale mňa to moc netrápi- horšie to je ked ma to chytá cestou autom alebo v práci- ale kedže aj tak všetci vedia, tak mi to môže byť ukradnuté...mne je vlastne už celý svet ukradnutý okrem bublinky 🙂 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@ataner81 presne tak - nech sa hlavne podari a nech je zdrave/í 🙂 😉

horseshoe
14. jan 2013

@franica nooo, cestari - ako chapem ich, ze kilometre ciest sa nedaju jednym svihom upratat. ale oni na tie cesty kaslu cely rok, takze neprekvapivo na ne budu sr@t duplom cez zimu. Keby to aspon raz posypali a nasolili, lebo potom by to tak nezladovatelo, aj keby napadli dalsie vrstvy snehu na to, ale oni na to serkaju.
nooo, dnes som sa chystala skocit do mesta, ale veru ani par volov ma tam nedostane 🙂 pekne doma v klidku, teplucku budem zasita. aj tak mam vela roboty na PC.
juuj, moja a v praci to uz vedia, ze si tehu? 😀 to mi nejako uniklo... 😀 A ako na to prisli - vysla si s pravdou von, ci si domysleli na zaklade behaciek na WC? 😀

horseshoe
14. jan 2013

Babule viete co mi minule napadlo v suvislosti s mimi? Ze ako je mozne, ze to babo v bruchu je dole hlavou a je v pohode? Vsak keby nas zavesili dole hlavou, tak vsetka krv sa nahromadi v hlave a bum. Necitali ste niekde o tom? Uz som nad tym meditovala aj s manzelom, ale na nic sme neprisli. Je to zase daka zvlastnost... 🙂

franica
14. jan 2013

@horseshoe jasné vedia- ja som im to povedala hned prvý deň s tým nech vedia a ked ma tak nechcú, tak sa tam nebudem trápiť, ale tie svine ma chceli 😀 😀 Niekedy si želám, aby boli povedali nie...tak teda zatiaľ to musím nejako zvládnuť...nechcelo sa mi hrať formu mesiace hlavne popri tom, že mi je zle a musela som im povedať, že kým je všetko ok, tak do tej práce chodiť budem, ale mne ked lekár povie, že niečo sa mu nezdá a neodporúča mi cestovať či čokoľvek, tak mňa tam zo dňa na deň neuvidia....takže zatiaľ tak 🙂

To s tým dolu hlavou aj mňa napadlo, že ako je možné, ale ďalej som sa nad tým nezamýšľala, brala som to ako fakt 🙂 Asi má iné prúdenie krvy v tele matky a jemu to tak nezostáva v hlave...inak si tom neviem vysvetliť

drobca07
14. jan 2013

@horseshoe @franica - ahojte kočky - ja len k tým "doluhlavým bábätkám" 😀 - v brušku a v plod.vode má bábätko tkz. bezváhový stav preto im to nevadí, lebo krv sa im "neprelieva" ako u "hotového človeka" 😀 Ked pod vodou zadrzis dych a spravis 3 kotrmelce, nebudes vediet, kde je hore a kde dole... - vysvetľujte si to ako "teleso ponorené v kvapaline je nadľahčované...." 😀 niečo na ten štýl 😉 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@franica no aspon mas o jeden stres menej,ked to uz v praci vedia 😉 😉 tiez musia ratat, ze castejsie budes mat PN a pod. je to lepsie ked su karty vylozene na stol hned od zaciatu 😉 a ked to beru - ze ok, tak sa nemusis vobec nad pracou zatazovat 🙂

k tomu babatku - myslis, ze ma ine prudenie krvi? 🙂 no mna to seriozne zaujima, ale nemozem najst na nete nic o tom...ani v knihe som nic take necitala...hmmm, no su to mali netopieri tie babatka 😀 😀

rohlicka
14. jan 2013

@horseshoe mna ohladne mimi este napadla taka myslienka 😀 okrem toho ze je dolu hlavou aj to .. ze akoto ze je 9mes vo "vodicke" a nie je po narodeni ako zvraskavene žabiatko 🙂 ale krasne mimko .. mne staci pol hodina vo vani 😀

horseshoe
14. jan 2013

@drobca07 vitaj draha 🙂 😉 e? bezvahovy stav? no ved 3kotrmelce ked ja spravim, tak sice nebudem vediet, kde je sever, ale urcite ked ostanem dole hlavou, tak sa mi ta krv zacne zas len v tej hlave hromadit - je jedno ci som dole hlavou na suchu alebo vo vode - gravitacia posobi vsade. Jedine vo vesmire je nulova gravitacia - tam je vakuum - beztiazovy stav- keby bolo babo vo vakuu dole hlavou, tak to dokazem chapat, ze sa mu krv nenahrnie do hlavy, ale takto...
A ten Archimedov zakon mi to tiez nevysvetluje 😀

horseshoe
14. jan 2013

@rohlicka vidim,ze ta tiez napadaju kadejake veci 😀 😉 babo je tusim obalene akymsi mazivom v tej plodovej vode - to ho chrani pred vysusenim. Aj ked babo vytiahnu z brucha,tak je pokryte takym bledym povlakom - potom ho cele umyvaju.
Ale mama vravi, ze mna ked vytiahli z brucha, tak ja som bola komplet ruzova - ze strasne peknu pokozku som mala - ze prve co zbadala bol siroky ruzovy chrbatik 😀 😀 Tak ja uz neviem ci su vsetky deti tym pokryte alebo co teda... 🙂

franica
14. jan 2013

@horseshoe no sama si si odpovedala teraz- máš v bruchu vesmír 😀 😀 😀 😀 😀

brumka
14. jan 2013

ahojte babulky ako sa dneska mate? vonka je hnusne, mama mi volala ze nemohla sa domov z drubravky dostat ze kamiony su prevalene tak to je des to pocasie ati soferi, ja som bola na nlergologii zatial je to ok, ako zhorsenie tam je

rohlicka
14. jan 2013

@horseshoe to je pravda 🙂 na to som zabudla na tu "miazgu" na babatku 😀 asi tym budu chranene ..aj tymy chlpkami (lanugo)

dievčata len pekne dalej piste .. rozvijajte temy .. a pocity a plany ake mate .. ja sa tu vratim za obedom .. 🙂

horseshoe
14. jan 2013

@franica hehe, veru tak, ale totaaalny 😀 😀 😀