Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@renitri Ahoj!A môže aj zmyznúť počas tehu,či nevravela?Mne sa počas tehu vytvorili cystičky na vaječníku a preto som mala polycystický vaječník,ináč všetko ostatné sa mi upravilo...Pleť,aj arytmia zmyzla klop-klop do dnes ju nemám,a alergiu som mala podkontrolou a aj ekzém zmyzol počas tehu a zatiaľ nemám ani ten🙂
@drobca07 ahoj Ivka,my sme sa vcera nefotili...na zaciatku sme o tom hovorili,ze ci sa chceme nechat zverejnit abo nie... nakoniec,ze len v tej sukromnej teme...ale aj tak sme sa odfotit zabudli.. ..ja som sice za malym odbehovala,tak neviem,ci sa nahodou dievcata neodfotili,ale pochybujem... ak by nam to ale s nakazenim Reny vislo,tak je ti jasne,ze budes musiet cestovat k nam na vychod 🙂)))))
Ahojte ženušky. Som v práci ale ozvať sa vám môžem až teraz. Už som minule vravela, že máme dieťa ako bolo v jednom diely Pestúnky. Trucuje od rána, takže sa mu musím venovať. Včera bolo úplne super. Veľmi dobre som sa s babami cítila, poriadne som im obchytala brušká a teraz budem čakať na výsledok nákazy 😀 😀 😀 😀 😀
Inak baby prepadá ma stále viac a viac panika 😖 Zobudila som sa o 1:26 ráno a už som nemohla zaspať. V hlave milión myšlienok a v srdci obrovský strach z výsledku 😔 Už nech je utorok
ahojte konicky 🙂 uz sme doma 🙂
krcok na tom neni najlepsie, ale okrem lezania mu nepomoze nic, tak som isla lezat domov. sa ma pytali, ci chcem byt tam alebo doma, no co by som tam robila? 😅 ... ani net mi tam nesiel 😀
dufam, ze ste vela pisali, nech mam co robit cele poobedie 😉
... srdiecka mam od vas? 🙂
Takže babule, typická koníkovská sobota. Som tu ja a to je všetko ☹ .Škoda, mala som chuť a potrebu sa vyrozprávať. Prajem vám teda krásny zvyšok dňa a zajtra sa ešte posledný krát pred laparkou ozvem. Papapa
@renitri Ahoj!To je normálka,že máš pulz vyšší Veď dýchaš za dvoch,a aj srdce viac pumpuje🙂Prekrvuje maternicu🙂A tlak som máala aj ja nízky až po 3 trimester vtedy kým som vyšla po schodoch som mala vyšší tlak kým som vašla na prvé poschodie k ženskému🙂ledva som dych lapala,ale tak po pár min.mi premerala sestra kým sa mi ukludnil dych potom som mala normálny🙂
@ataner81 Ahoj!Tak moc Ti prajme aby všetko dobre dopadlo,viem aké je to nanič,keď mňa šli operovať hoc nos mi operovali,lebo sa mi skrivila prepážka,a mala som meje vzduchu rok ma hlava bolela,kým mi zistili,že to stoho,a veru nebolo pred uspávaním ani mne všetko jendo:-/A keď som sa prebrala obe nosné dierky som mala zapchaté vatou a dlahami namiesto jednej ako bolo vpláne..,nuž nanič pocit,ústami dýchať a aj jesť a piť,hrozné☹Viem to nie je to isté,ja len že nikdy sa nedá vediť čo zisti pri operácií,a keď sa zobudíš,vtedy zistíš,načom si🙂Prajem Ti čo najmenej komplikácií,aby ťa nič nepríjemné nepostretlo po prebudení 😉
@typa jasne,ze sa pridaj,keby som vedela,ze si tak blizko,tak ta rovno volame🙂))
baby..mne je zas dajak zle...aj zaludok,ale aj hlava ma boli,aj brusko kusok... dvihla som maleho do vane..asi som nemala...
@ataner81 Reny nasa,na teba myslime... drz sa nam... velmi ti drzime palce
a @janka9900 Janka ty sa nam tiez drz,aj na teba myslime a drzime palce
drzte sa.. posielam vam srdiecka,aj ked tam hore pri mene ich nemam,ale aspon take imaginarne srdiecka vam poslem.
@renitri Ahoj!len zhlboka dýchaj a ak máš čas,tak len pomaly nenaháňaj sa🙂
@deculko Ahoj!
len pomaly z dvíhaním🙂šetri sa,ak sa dá,alebo spravte nejaké stupátko do vane malému,veď ako som videla má 3roky🙂Veľký chlapček je aby sa naučil aj sám vliezť do vane za držania ruky max.🙂Muža nemávaš doma,žeby Ti pomohol?
Ahojte babulky moje. Mám nočnú a zajtra nástup do nemocnice. Začínam sa riadne báť 😔 😖 Mám veľký strach z toho, čo mi tam zistia. Zle spávam a nemôžem do seba nič dostať. Držte mi silno palce a v utorok na mňa všetky myslite. Ďakujem za srdiečko. Od koho je? 🙂 Dnes tu budem do rána a potom sa vám ozvem až v piatok, keď budem v práci.
@zora256 @typa babulky ďakujem za prianie. Pevne verím, že to všetko dobre dopadne a v piatok vám tu napíšem pozitívne správy
@ataner81 drz sa v tej nemocnici zajtra. a neboj, samotna narkoza je niekedy aj celkom vtipna. si pamätam ze mne pred op dali taku tabletku na "uvolnenie" a ked zacala ucinkovat, prislo mi vseko okolo mna smiesne a zvlastne. take haluzne pocity. nech vsetko pekne vnutri skontroluju a ak by aj na nieco prisli budes vediet, co treba riesit 🙂

@renitri Ahoj!Moc vám prajem aby bolo všetko ok,a prišlo druhé ľahšie a najmä aby Ti tá cysta zmyzla z vajcovodu 😉