icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
18. jan 2013

@renitri Ahoj!Moc vám prajem aby bolo všetko ok,a prišlo druhé ľahšie a najmä aby Ti tá cysta zmyzla z vajcovodu 😉

renitri
18. jan 2013

@zora256 dakujem 🙂 no uvidime co snou...pytala som sa gyn nato, a ona ze v pohode je to

linda555
18. jan 2013

@drobca07 tak dostala som dnes mrchu dokonca o pat dni skor nechapem...a pritom si uz ako tak myslela snad dalsi mesiac 🙂

radka1303
19. jan 2013

@ellis21 moja,nic si z toho nerob,my sme si kupili psika 😀 snad to pomoze 😉 ani ja nedokazem na to prestat mysliet,no musime byt trpezlive,aj na nas isto caka bocian 😀

zora256
19. jan 2013

@renitri Ahoj!A môže aj zmyznúť počas tehu,či nevravela?Mne sa počas tehu vytvorili cystičky na vaječníku a preto som mala polycystický vaječník,ináč všetko ostatné sa mi upravilo...Pleť,aj arytmia zmyzla klop-klop do dnes ju nemám,a alergiu som mala podkontrolou a aj ekzém zmyzol počas tehu a zatiaľ nemám ani ten🙂

deculko
19. jan 2013

@drobca07 ahoj Ivka,my sme sa vcera nefotili...na zaciatku sme o tom hovorili,ze ci sa chceme nechat zverejnit abo nie... nakoniec,ze len v tej sukromnej teme...ale aj tak sme sa odfotit zabudli.. ..ja som sice za malym odbehovala,tak neviem,ci sa nahodou dievcata neodfotili,ale pochybujem... ak by nam to ale s nakazenim Reny vislo,tak je ti jasne,ze budes musiet cestovat k nam na vychod 🙂)))))

typa
19. jan 2013

@deculko akurat som na vas myslela,ze sa neozyvate. Som rada,ze vam to vyslo. Najskor som myslela,ze sa vam tam.votriem,ale nedali mi v praci dovcu. Mozno nikedy inokedy. Dufam,ze ste dobre polebetili 😉

renitri
19. jan 2013

@zora256 neviem. Musim sa popytat nabuduce. Hej plet mam uz lepsiu ale zas zda sa mi ze mam rychlejsi pulz ale tlak nizky ako vzdy.

ataner81
19. jan 2013

Ahojte ženušky. Som v práci ale ozvať sa vám môžem až teraz. Už som minule vravela, že máme dieťa ako bolo v jednom diely Pestúnky. Trucuje od rána, takže sa mu musím venovať. Včera bolo úplne super. Veľmi dobre som sa s babami cítila, poriadne som im obchytala brušká a teraz budem čakať na výsledok nákazy 😀 😀 😀 😀 😀
Inak baby prepadá ma stále viac a viac panika 😖 Zobudila som sa o 1:26 ráno a už som nemohla zaspať. V hlave milión myšlienok a v srdci obrovský strach z výsledku 😔 Už nech je utorok

janka9900
19. jan 2013

ahojte konicky 🙂 uz sme doma 🙂
krcok na tom neni najlepsie, ale okrem lezania mu nepomoze nic, tak som isla lezat domov. sa ma pytali, ci chcem byt tam alebo doma, no co by som tam robila? 😅 ... ani net mi tam nesiel 😀
dufam, ze ste vela pisali, nech mam co robit cele poobedie 😉
... srdiecka mam od vas? 🙂

ataner81
19. jan 2013

Takže babule, typická koníkovská sobota. Som tu ja a to je všetko ☹ .Škoda, mala som chuť a potrebu sa vyrozprávať. Prajem vám teda krásny zvyšok dňa a zajtra sa ešte posledný krát pred laparkou ozvem. Papapa

zora256
19. jan 2013

@renitri Ahoj!To je normálka,že máš pulz vyšší Veď dýchaš za dvoch,a aj srdce viac pumpuje🙂Prekrvuje maternicu🙂A tlak som máala aj ja nízky až po 3 trimester vtedy kým som vyšla po schodoch som mala vyšší tlak kým som vašla na prvé poschodie k ženskému🙂ledva som dych lapala,ale tak po pár min.mi premerala sestra kým sa mi ukludnil dych potom som mala normálny🙂

zora256
19. jan 2013

@janka9900 Ahoj!Tak príjemné leňošenie🙂

zora256
19. jan 2013

@ataner81 Ahoj!Tak moc Ti prajme aby všetko dobre dopadlo,viem aké je to nanič,keď mňa šli operovať hoc nos mi operovali,lebo sa mi skrivila prepážka,a mala som meje vzduchu rok ma hlava bolela,kým mi zistili,že to stoho,a veru nebolo pred uspávaním ani mne všetko jendo:-/A keď som sa prebrala obe nosné dierky som mala zapchaté vatou a dlahami namiesto jednej ako bolo vpláne..,nuž nanič pocit,ústami dýchať a aj jesť a piť,hrozné☹Viem to nie je to isté,ja len že nikdy sa nedá vediť čo zisti pri operácií,a keď sa zobudíš,vtedy zistíš,načom si🙂Prajem Ti čo najmenej komplikácií,aby ťa nič nepríjemné nepostretlo po prebudení 😉

renitri
19. jan 2013

@zora256 no tak to som rada, ze nie som sama...aj sa skor zadycham, ale ved pohodka...

deculko
19. jan 2013

@typa ty si snad z Kosic? alebo niekde poblizku? to som ani nevedela,vobec by nam nevadilo,keby si prisla aj ty,aspon by sme Reny trojnasobne nakazili🙂 tak sa k nam pridaj nabuduce🙂

typa
19. jan 2013

@deculko my byvame kusok od Kosic. Velmi sa tam nevyznam,ale Aupark poznam 🙂 Mozno nabuduce 🙂

deculko
19. jan 2013

@typa jasne,ze sa pridaj,keby som vedela,ze si tak blizko,tak ta rovno volame🙂))
baby..mne je zas dajak zle...aj zaludok,ale aj hlava ma boli,aj brusko kusok... dvihla som maleho do vane..asi som nemala...

@ataner81 Reny nasa,na teba myslime... drz sa nam... velmi ti drzime palce
a @janka9900 Janka ty sa nam tiez drz,aj na teba myslime a drzime palce
drzte sa.. posielam vam srdiecka,aj ked tam hore pri mene ich nemam,ale aspon take imaginarne srdiecka vam poslem.

zora256
19. jan 2013

@renitri Ahoj!len zhlboka dýchaj a ak máš čas,tak len pomaly nenaháňaj sa🙂
@deculko Ahoj!
len pomaly z dvíhaním🙂šetri sa,ak sa dá,alebo spravte nejaké stupátko do vane malému,veď ako som videla má 3roky🙂Veľký chlapček je aby sa naučil aj sám vliezť do vane za držania ruky max.🙂Muža nemávaš doma,žeby Ti pomohol?

renitri
20. jan 2013

@zora256 budem sa snazit ukludni ti cele, ale niekedy sa to neda a nervacim sa riadne.

janka9900
20. jan 2013

@deculko dakujem 😵

typa
20. jan 2013

@ataner81 Renatka,neviem,ci Ta tu dovtedy stretnem,ale ak nahodou nie...velmi silno drzim paste,aby ta laparka pomohla a aby sa Ti splnilo Tvoje velke prianie. Urcite to dopadne dobre 🙂

ataner81
20. jan 2013

Ahojte babulky moje. Mám nočnú a zajtra nástup do nemocnice. Začínam sa riadne báť 😔 😖 Mám veľký strach z toho, čo mi tam zistia. Zle spávam a nemôžem do seba nič dostať. Držte mi silno palce a v utorok na mňa všetky myslite. Ďakujem za srdiečko. Od koho je? 🙂 Dnes tu budem do rána a potom sa vám ozvem až v piatok, keď budem v práci.
@zora256 @typa babulky ďakujem za prianie. Pevne verím, že to všetko dobre dopadne a v piatok vám tu napíšem pozitívne správy

sabaka
20. jan 2013

@ataner81 drz sa v tej nemocnici zajtra. a neboj, samotna narkoza je niekedy aj celkom vtipna. si pamätam ze mne pred op dali taku tabletku na "uvolnenie" a ked zacala ucinkovat, prislo mi vseko okolo mna smiesne a zvlastne. take haluzne pocity. nech vsetko pekne vnutri skontroluju a ak by aj na nieco prisli budes vediet, co treba riesit 🙂

ataner81
20. jan 2013

@sabaka ďakujem moja. Ja sa ale samotnej narkózy, či zákroku nebojím. Ja sa bojím toho, čo mi povedia že našli ☹

sabaka
20. jan 2013

@ataner81 chapem. skus to brat z toho pohladu, ze ak by aj nieco nasli tak je to pozitivne, pretoze budes vediet, co dalej podniknut. a je aj dost mozne ze nenajdu nic a aspon ta to ukludni v tom, ze to chce jednoducho len svoj cas ... 🙂

ataner81
20. jan 2013

@sabaka je veľa vecí, čo tam môžu nájsť a vôbec nemusia byť pozitívne. Kým by mi ich odstránili a ja by som sa preliečila, môže to trvať aj rok ☹ ☹ ☹ ☹ Hlúpy internet, keby som ho nemala ani by ma nenapadlo zháňať informácie. Čo už, ostáva len čakať. Už nech je utorok večer ☹

ataner81
20. jan 2013

@sabaka blahoželám k pipíkovi 😀 😀 😀 😀 Už máte aj meno?

sabaka
20. jan 2013

@ataner81 hmm... clovek si na internete casto precita veci a potom rozmysla a rozmysla dokolecka dokola. ale preco dopredu hypoteticky vychadzat z toho najhorsieho? vobec to tak nemusi byt. hlavu hore, moja!!! my sa predsa nevzdavame 🙂

sabaka
20. jan 2013

@ataner81 noo, veru chlapcisko bude. chalani tu maju uz fakt silne zastupenie 🙂 sme teraz s mm v stadiu dohadovania, krasne to diskusie! ale hadam sa dohodneme ako vzdy doposial.