Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
babyyy, co vy na to??? som 15 DC a od nedele ma zacali boliet prsia- tak isto ako pred MS...nechapem co sa deje, ved MS daleko a na OVU testoch tiez nic moc...testujem 4 dni, ale zatial slabota??Nemate podobnu skusenost???
@tusinka Ahoj!Možno si už po ovulácií,alebo ju budeš mať pozdejšie.Mňa prsia bolievajú až po ovulácií,dovtedy ma len vo vaječníkoch pichá a počas ovu aj bruško bolieva a ale ako som písala prsia mňa až po ovulácií bolia až do ms:-/Tak si len testuj ale ak nebude silnieť druhá čiarka na ovu testoch tak už si po nej.
@tusinka ja som tento mesiac vôbec netestovala ani nič...vlastne sme sa ani nesnažili (sme sa pohnevali....dost...) ....ale už vyše týždňa ma strašne bolia vaječníky - hlavne pravý ☹ a to som 24DC..... 😖 ....ale pri mojej hocijakej mrche , ktorá si chodí ako sa jej chce som zvedavá čo z toho bude.... 😖
...tak ešte testíkuj a uvidíš... 🙂
...baby tak naša Reny už má laparku za sebou a je všetko OK 😉 🙂 dobre sme držali palce 😉 🙂 ...ved keď príde sem tak nám všetko "porozpráva" 😀
@renitri Myslíš svojich alebo drobčekových?Ja nanešťastie o mojich vlastných krsných neviem,lebo moji rodičia sa rozviedli a otcová sestra z mužom boli moji krsný a od rozvodu sa o mňa nezaujímali,préto krsným je môj brat malému ,keďže moja sestra má len 11rokov tak nemohla byť.A anit eraz by ešte nemohla byť,iba ak birmovnou ak budem mať dcérku,a birmovným malému bude švagor.A krsnou druhému bude švagriná.Ak sa zadarí.
@zora256 myslim mojich..teda mojho ocina brata so zenou... Ale u nas to nie je az take, ze krstiny a tak.. takze ani ich nevolame krstny... Ja ani nebudem krstit moje deti.. ked budu sami rozhodnute ze to chcu tak sa daju... to je moj nazor... Takze moj brat so zenou budu ujo a teta.. a mm nema surodencov takze nic..
ahojte dievcata aj ja by som sa k vam rada pridala uz vas citam asi od 548 strany 😀 a kazdy den sa tesim co nove sa docitam 🙂 je dobre vediet, ze nie som na svete sama, ktora riesi tie iste problemy ako podaktore z Vas ...
@renitri Tak to je iné,rozumiem🙂A keď my budeme mať sdruhé možno farár ani nepokrstí,keďže je čudák,ak nechodím do kostola každý sviatok a nedeľu nedá ani prijímanie,takže asi ani nepokrstí,a bude pred prvým svätým prijímaním v druhej dedine krstené,kdže tam bude chodiť do slovenskej školy,lebo u nás je len maďarská škola a aj omše.☹
@drobca07 ahoj dakujem za privitanie 🙂 tiez patrim uz medzi dlhodobe snazilky s neprijemnou skusenostou v oktobri v roku 2011 som samovolne potratila po ani nie dvojmesacnom snazeni sa mi podarilo otehotniet ale ako rychlo to prislo tak aj odislo ☹ od vtedy ako keby sa vsetko pokazilo menstruacia po kyrete ani nenabehla len s vyvolavackou a potom od marca do teraz len s liekmi...teraz je prvy mesiac co som sa rozhodla, ze uz nic brat nejdem a uvidim co sa bude diat zacala som pit caje tak uvidim....
@fidka21 A aké lieky si brala?Ja beriem od marca Duphaston:-/A tiež by som ho najradšej vysadila,ale bojím sa že bez nich nepríde načas a to čo sa mi upravil polycystický vaječník a mám už aj zneho ovuláciu že sa to pokazí bez hormónov,keďže moje hormóny sú bez neho kolísavé,aj malý sa nám s ním podaril a prvé 4mesiace som mueśela brať tiež Duphaston aby malo dostatok žltého telieska a preto ho radšej nevysadím a budem brať do 4 mesiaca ak sa podarí verím,že hej,ln je otázne kedy.A tebe tiež prajem aby bolo všetko ok a ďalšie bábo pekne ostalo do 9mesiaca v brušku 😉
@fidka21 to je mi ľúto čo všetko máš za sebou...ja som to tiež už skúšala aj s čajíkmi ale nepomohlo a mrchu som vôbec nedostala, musela som tiež na vyvolávačku....teraz skúšam FEMI kvpaky, ale beriem ich len pár dní tak som zvedavá čo to spraví dobudúcna...
...je to také nespravodlivé čo všetko si musíme vytrpieť v túžbe za mimi a nejaká, čo mimi ani nechce ho má hned... 😠 ...ale čo už, život je nespravodlivý, ale stále dúfam, že raz to príde 😉 nevzdávam to ani po rokoch....
...ak chceš napíš mi tvoje znamenie a dátum najbližšej /ne/očakávanej mrchy a šupnem ťa k nám do tabuľky snažiliek 😉 🙂
@zora256 tiez som brala duphaston od marca do septembra mala som pravidelny cyklus 27 dnovy potom mi dala miesto neho lutenyl ten som brala do decembra cyklus sa mi predlzil na 32 dni a akurat tento mesiac som sa rozhodla skusit to bez liekov uvidim...dakujem krasne 🙂 aj ja tebe prajem aby si sa uz coskoro tesila z dvoch // kazdej jednej z nas snaziliek prajem aby sa z nas coskoro stali tehulky 😵

@renitri Ahoj!Díky a to je všetko okrem Maci v jednej tobolke alebo všetko osobitne?