icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
23. jan 2013

@drobca07 Ďakujem🙂Kiežby to tak bol,aj ja by som bola moc rada,každej moc držím palčeky aby každá mala behom mesiaca krásne testíky z // nič krajšie by nemohlo sa stať 😉

drobca07
23. jan 2013

Babuľky keďže tu už nemáme veľmi tehulky a nemá nám kto posielať "tehu" vírusy tak to urobím ja spoň takouto fotečkou aby nás všetky čo najskôr navštívil taký ten vták s tým veľkým zobákom 🙂 ...no proste takto:

horseshoe
23. jan 2013

Babulky ja vam posielam tehu virusiky 😉 :
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

A myslim dnes aj na @ataner81 - vcera mala tu laparku, vsak? juj,drzim palceky, nech to dobre dopadlo 😉 😉

drobca07
23. jan 2013

@horseshoe ďakujeme zlatík 🙂 a áno mala a všetko je OK, dnes už čakala na prepúšťaciu správu domov 🙂 ...keď sa mi ozve dám hned info 😉 🙂 ....a pozdravujem aj do bruška malého chlapiska 😉 🙂

drobca07
23. jan 2013

@ataner81 🙂 miláčku tebe som dnes dala objednať špeciálnu zásielku tak verím, že čoskoro dorazí (viď obrázok) 🙂 🙂 🙂

horseshoe
23. jan 2013

@drobca07 chlapisko ti posiela z bruska pa-pa 😀 😀 😉
tak super, ze Renatka mala vsetko ok 😉 Uz len nech sa pekne nakazuje T-virusikmi a aj vy vsetky ostatne babulky 😉 😉

radka1303
23. jan 2013

@zora256 zase ta 13ka?? 😀 ty kokso,od zaciatku roku sa stale okolo mna motaju cisla 13,3 😀 este aj narodky mam 13.3.2013 😀 mna slahne ak to nevyjde 😀

renitri
23. jan 2013

@zora256 my dnes stahujeme v plnom prude.
No inak aj mna predtym ako som sa dozvedela o tehu bolelo bricho takze ete vyckaj 🙂

typa
23. jan 2013

@drobca07 posielam 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

renitri
23. jan 2013

Tak psielam dnesne testiky 🙂 jeden tehu a jeden ovu kde je testovacia silnejsia ako kontrolna ;)

deculko
23. jan 2013

@drobca07 aj my ti posielame TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

a aj vsetkym snazilkam posielame TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tusinka
23. jan 2013

@zora256 tak držím palce 🙂 mne sa už blíži ovu, čiarka na teste silnie, tak popracujeme a uvidíme...len ma stále bolia tie prsia, nepríjemnéééé... ☹

rohlicka
23. jan 2013

pripájam sa aj ja s Emmkou 🙂 pokiľ ešte mám tehu vírusiky 🙂
T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T... ABY STE SA NAM MOHLI COSKORO POCHVALIT || 🙂

tusinka
23. jan 2013

@rohlicka ďakujeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zora256
23. jan 2013

@radka1303 Ahoj!Tak to vám musí teda výjsť🙂Ja mám šťastné číslo 11,keďže som sa vtedy narodila a vidíš aj som rodila v roku 2011.Nie žeby som chcela čakať do novembra 11-tého,to nie,je mi aj fuk na kedy to padne,len nak čím skôr,lebo sa zbláznim z tých bolestí ktoré mám posledné mesiace od konca ms do ms:-/hrôza.
@renitri Ahoj!Mojka,mňa už asi 3 mesiac takto trápi brucho pred ms a tento mesiac akosi viac,keďže už od konca ms ma začali vaječníky pobolievať,pichať a potom od 15dc podbruško a od včera všetko dokopy☹už mám tých bolestí dosť....ja chcem už konečne byť vtom a čím skôr to celé mať zasebou a potom mi bude fuk ak ms ani nebude viac chodiť,len ank mám 2 detičky min.čo si želám mať v tomto živote zdravé dve detičky.
A tebe prajem krásne tehulkovanie a teraz ste u svokrovcoch?A tie testy sú nádherné🙂
@tusinka Ahoj!Veru toe prsia vedia bolieť počas ovu dosť nepríjemne,tak prajem vám aby sa vám zadarilo 😉

ataner81
24. jan 2013

Ahojte babulky moje.Tak už som opäť tu s vami 😀 😀 😀 Ďakujem vám všetkým za držanie palcov, za srdiečka a za to, že ste na mňa mysleli. Včera doobeda som prišla domov z nemocnice ale ešte som si chcela oddýchnuť, tak koníkujem až dnes. laparka dopadla na 1 ale výsledky nie sú 100%. Žiadne cysty, žiadna endometrióza, atypický tvar, jeden vaječník úplne priepustný-dochádza na ňom k ovulácii a druhý nepriepustný. Dôvod nevedia.Nebola som veľmi nadšená ale doktorka mi vysvetlila, že na mimi stačí aj 1/4 vaječníka a že mám byť úplne pokojná, tak ju počúvam a z výsledkov sa teším. Vôbec nič ma nebolí len sa cítim akoby som mala svalovku. Ešte mierne krvácam ale mám sa okamžite vrhnúť na snažilkovanie (aj keď budem pravdepodobne ovulovať z nepriechodnej strany ☹ ). Príkaz sa chystám začať plniť už dnes 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Nemeriem BT ani si nerobím ovu testy(iba na začiatku lebo som mala bolesti a bála som sa že to je ovu a laparkou si tam niečo poškodím)ale cítim trochu vaječníky, takže ovulka sa blíži 🙂

brumka
24. jan 2013

@ataner81 jej myslela som na teba tak to je super ze dopadlo odobre, teraz verim urcite ze coskoro budu //
posielam T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

ataner81
24. jan 2013

@brumka ďakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

renitri
24. jan 2013

@zora256 to je mi luto. Snad tie bolesti coskoro pominu a budes tehulkovat ;)
Neni sme u svokrovcov. Uz byvame tam druhy tyzden v novom, len zvysne veci stahujeme este. Akurat cakam v cakarni tak myslite na mna 🙂
@ataner81 super ze si v pohode a nic hrozneho nenasli. Sup sup snazilkovat ;)

drobca07
24. jan 2013

@renitri držíme palčeky 🙂
a @ataner81 VITAJ VITAJ VITAJ späť drahá 😉 😀 😀 😀

ataner81
24. jan 2013

@drobca07 @renitri ďakujem babulky, tak sa teším, že som späť medzi vami 😀

drobca07
24. jan 2013

@ataner81 to vieš, že aj my sa veľmi tešíme 😉

ataner81
24. jan 2013

Baby dala som slovo, že po laparke rozdám všetky srdiečka okrem tých od tehuliek. Teraz si ale nepamätám koľko tehu srdiečok som dostala. Viem, že boli od @horseshoe @janka9900 @franica. Poslala mi nejaké srdiečko ešte iná tehulienka?

ataner81
24. jan 2013

@brumka aj od teba mám tehu srdiečko?

ataner81
24. jan 2013

Už rozdávam 🙂

brumka
24. jan 2013

@ataner81 priznam sa ze neviem komu vsetkemu som posielala 🙂

ataner81
24. jan 2013

@drobca07 Ivka tie dve bábenká sú nádherné 🙂 Tak veľmi ich chceeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

drobca07
24. jan 2013

@ataner81 budeš mať drahúšik a ja pevne verím, že budú aj dve naraz 😉 😀

ataner81
24. jan 2013

@drobca07 toľko šťastia naraz by som asi nezvládla 🙂 Vždy som túžila po dvojičkách ale aj jedno mimi bude pre mňa tým najväčším šťastím na svete 🙂

drobca07
24. jan 2013

@ataner81 ...a nejako sa nám neozývajú baby z tabuľky tak to prosím ťa vezmi späť do svojich rúk - tebe to šlo najlepšie 🙂 ...a pridala som u seba album "happy" tak kukni 🙂