Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Tabuľka snažiliek:
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 23.1. panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@sam1234 2.2. strelec
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
Tieto baby sa nám neozývajú, nevieme čo je s nimi a či sa nezadarilo 🙂
@linddi 31.12. baran Zlatica
@hana2626 11.1. rak
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka
@ataner81 Ahoj!Vitaj medzi nami znovu🙂Tak neboj zadarí sa,ale tak presne nevieš bez folikulometrie z ktorej strany ovuluješ ktorý mesiac,ja napríklad som mala pravý polycystický,z ktroého mi nedochádzalo k ovu a preto sa treba snažiť každý mesiac,u mňa pichávajú obe vajčeníky,tak by som nevedela 100% poveedať z ktorého mám ktorý mesiac ovu☹Ale sú mesiace keď jeden viac pichá než druhý.Moc držkám palčeky aby sa vám čím skôr zadarilo,bábo,ba aj dvojičky,aby ste mali po probléme,jednou ranou 😀.A skoré zotavenie jazvy,a nech čím skôr prejde aj krvácanie 😉
@renitri Ahoj!Neboj bude ok,možno sa ku gyndošovi dostanem už vo štvrtok,budem sa musieť zo svokrou dohodnúť,kedy by jej vyhovovala dovolenka,či vo štvrtok alebo až toho 11.2.aby som mohla ísť k žennskému,zrejme som rpechladla,,tak som zvedaá kedy mi dôjde ms,kiežby to nebola ms ale // 😔 ,bolo by mi ľahšie na duši,ke´ˇdže môj gyndoš ma pozve potom na ster o 3dni zas,a po týždni prídu výsledky tak ma aj porazí neviem akoby som to riešila,keďže iste by sa svokrinmu nadriadenému nepáčilo,žeby každý 3deň mala dovolenku,keď majú tak veľa práceale ona jediná mi vie malého riadne zabaviť a má ešte 9dovoleniek z vľaňajška:-/,Ach jaj,som hotová zo stresov malý neposlúcha,ba sa mi smeje,ak mu ťapnem na zadok,behá bosí pos tudenej dlážke,a všetko rozhadzuje vylieva čaj aj mlieko na časopisy a stôl,až mi vlasy stoja dupkom,nemáš najakú praktiku,ako malému faganovi vysvetiť lepšie,že nesmie,aj mu opíšem prečo nemá behať bosí,a prečo nemá vylievať,a aj tak si robí po svojom...
@renitri Vau gratulujem🙂Ale tak tie dve dni to môžeš mať aj ako píšeš 5+5tt,sono ti presne na deň nenapíše🙂
Ja Bohužiaľ nemám takékamošky,ktoré by k nám chodili a som moc tej povahy,že nedôverujem hoc komu aj svokre len vposlednom čase som začala dôverovať,len dúfam,že sa vnej nesklamem...Proste razs a sklamem a veľmi ťažko viem potom dotyčnému dôverovať mala som myslela som,že mám dobrú kamošku,nuž aj 3x som sa moc v nej sklamala,3x mi tak povediac dýku vrazila do chrbta...☹ a odvtedy nedôverujem už takmer nikomu,len mužovi a ani mame moc nedôverujem,potrebovala som od nej nie raz pomoc a nechala ma tak,bez pomoci,a svokra tá zas po svojom si robí všetko a nie všetko sa mi u nej páči,a aj jej názori,len vidím,že malý ju zbožňuje,tak len preto som ochotná ju poprosiť aby mi ona postrážila malého.&&lebo ja gyndoša mám na 19km A autobus chodí aj do okolitých dedín,lebo vybrali niekoľko spojov tak trvá aj 45-50min.len cesta tam a autobus ,len do dediny príde najskôr až o pol 12h,čiže pred obedom dôjdem domov a to už o 8:20musím na autobus a malý vstáva okolo pol 9h,lebo chodí spávaťo pol 23h vnoci ťažišie zaspáva,lebo stále večer behá a vylieza z postieľky a behá bosí☹,na nervy.
dievčatá pridávam vám tu aktualnu tabulku tehuliek (kym sme este plná zostava) aby ste sa nakazili ..
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO ♂
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO ♂
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA ♀
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013 - EDKO ♂
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO ♂
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX ♂
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA ♀
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO ♂
@stansn - snaž 3m, termín 26/03/2013 - DIEVČATKO ♀
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO ♂
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO ♂
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013 - JAKUBKO ♂
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET ♀
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 29/05/2013 - MILANKO ♂
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013 - TOBIÁŠ ♂
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013 - CHLAPČEK ♂
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013
@waltea - snaž. 2m, termín 08/08/2013
@franica - snaž. 2x2m, termín 21/08/2013
@tatiana77 - snaž. 10m, termín 27/08/2013
@renitri - snaž. 9m , termín 21/09/2013
Vyhrievané miesta:
čakajú práve na Vás 😉
.. čakáme na ďalšie prírastky snažiliek do tejto tabuľky s || (na vyhrievané miesta, ktoré su prázdne), a kedže o chvíľku nám začnú ubúdať tehulky 🙂
.. dufam že tato tabulka vas nakazí s tehu virusikmi 🙂 ja posielam pllllllno .. a informujte aj mna ak sa tu bude nejaka snažilka vytesovat z || testiku 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT .. drzim vsetky palce .. a tešim sa že @ataner81 Renka si uz doma .. 🙂 prajem krasne plodné obdobie 🙂 lebo ešte si ťa nájdem kym mam bruško 😀
Takže srdiečka som rozdala a poslala snažilkám. Pre dnešok končím. ozvem sa zajtra z práce. majte sa krásne babulky papa
@zora256 dakujem 🙂 no uvidime o tyzden viac 🙂 ale gyn bola mila, usmievala sa, dobru naladu mala zo mna, kedze som taky pripad 🙂
Mrzi ma to, ze nemas nikoho na koho by si sa mohla spolahnut ☹ Ale aspon takto virtualne sme tu pre teba my, konickarky a pomozeme 🙂 No je to narocne ak si neni z mesta a musis cestovat za vsetkym.. ale zas na druhej strane aj dedina ma svoje pre....
@ataner81 ahoj reni, som rada, ze laparka dopadla akotak dobre a jedna cela strana je v poriadku 😉 drzim palce, aby sa coskoro postastilo male krasne zdravucke babatko 😵 ... a rovno aj dve 😵 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a dalsia nakaza pre vsetky snazilky, aby za chvilku boli v tej dlheeej tehu tabulke 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@ataner81
@rohlicka tiez som za dalsie stretko este kym si rohlicka tehu a este teraz kym je to pre Reny najaktualnejsie...co najskor vyuzit laparku a nakazit Reny, kludne sa @typa pridaj k nam,budeme radi,ked budeme vediet o termine,tak ti dame vediet🙂))
...myslim Reny,ze treba nakazu co najskor,niekedy bud pocas ovulky alebo teste po nej,nech sa vajko uhniezduje spolu s nakazou🙂)))
@ataner81 joj no nemala som veľa času v tomto blbom Nemecku, ale ver, že som na teba myslela a veľmi sa teším, že si už fit že dokonca tie výsledky sú dobré....verím, že z teba opadol dosť veľký stres, už vieš, že nič podstatné ti v otehu nebráni, takže trochu zamakáš a s terajšími dobrými správami a optimizmom to už musí vyjsť. Vlastne sme na tom dosť podobne...jedna strana nefunkčná, ale druhá je ok, tým pádom je to vlastne stále dobré a ako hovoríš, už aj s horšími diagnozami baby otehotneli...pozri už len našu Zorku. Takže veľmi držím palce, kúp takú hrubú izolačnú pásku mužovi cez ústa, aby nemohol protestovať 😀 😀 😀 a vrhni sa na to 🙂
Špeciálna post-laparkovská dávka odo mňa: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@rohlicka @ataner81 @typa mne najviac vyhovuje piatok,kedze vtedy viem,ze muz najskor nebude doma...ked je doma,tak som rada,ze sa vidime a snazim sa vyuzit s nim chvilku...na druhej strane... ak by to bolo cez vikend,tak mozno necham deculo muzovi...len to viem aj tak az jeden den predym,ci nerobi aj sobotu... napr.este ani teraz neviem,ci robi tuto sobotu...
a miesto mi vyhovuje to,kde sme boli minule...kvoli malemu,povedzte dievcata vy,ci sa vam tam pozdavalo...
@ataner81 a aj ja posielam pre teba specialnu ako to nazvala franica🙂 postlaparkovu davku tehu nakazy🙂)) TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
posielam tehu virusy...TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT nech sa Vam zadari 🙂 🙂
@renitri Ďakujem,veru tu sedávam 2x denne aj 2-3h lebo sú ste tu vy moje najkamošky,ktoré veľa mi na duši pomáhate a podporujete vtejto ťažkej situácii,ale tak nato sme tu jedna pre druhú aby sme si pomáhali hoc naďaľku ale každej dobre padnú milé slová 😉 To aj pri mojej situácii mal môj gyndoš dobrú náladu,že sa nám zadaril malý keď som bola tehu a aj sestrička🙂Len vieš každý očakával,že druhé pôjde ľahšie...Ale akosi ani to nechce prísť a tie povedomé pichania v brušku na stranách a v pošve mi nedajú nemyslieť na tehu:-/ kiežby som bola vyskakovala by som 2m ale len v duchu 😀.Proste potrebovala by som trošku šťastia,len kde ho vziať???
ahojte dievčatká, trochu vás zanedbávam ale len trochu chodím vás sem tam čítať ale nemám moc času na prispievanie. Renka som rada že si už dom a že je všetko v poriadku. Držím palce. Inak ďakujem niekomu za srdiečka, dúfam, že sa na valentína mrcha neukáže a budeme mať krásny valentínsky darček a to testík //. Ja som už druhý týždeň so synom doma lebo má angínu a už soplím aj ja. Doktorka povedala, že do termínu operácie by mal byť malý doma ale ja sa bojím, že ma vyhodia s práce, viac som doma ako v robote. Neviem ako to vyriešiť, teraz pôjdem na týžden do roboty a v pondelok zas na očerku s malým. Ide ma poraziť. 😠
Ahojte ženušky. Tak dnes som opäť v práci na 24ke. Už mi tie moje decká chýbali, tak sa celkom teším. @hana2626 ale nie, tak mrchaňa prišla? 😠 Teraz sa už snáď umúdri a Valentín bude krásny //čiarkový 🙂
@janka9900 ďakujem za vírusíky 🙂 @franica spadol mi obrovský kameň zo srdca. Ešte nie je všetkým vyšetreniam koniec ale to najhoršie mám za sebou a už veselo snažilkujeme 🙂 @ellis21 včera som ti poslala srdiečko aby sa konečne zadarilo 3bábo a dnes ti jedno posielam pre tvojho malého chrústa, nech to pekne zvládne a všetko je už v poriadku 🙂 @rohlicka @deculko @typa takže baby, stretko rozhodne musíme dať lebo tehu vírusy potrebujem ako soľ. Ja môžem 31.1. poobede, 1.2. a 2.2. celý deň, 3.2. mám dennú takže to som voľná až o pol8večer a to asi nie je pre vás dobré. Je mi jedno kedy bude to stretko, len nech vás vidím 🙂
Tabuľka snažiliek-aktualizovaná:
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 23.1. panna , 6mesiacov
@zora256 25.1. baran Zora -10mesiacov
@sam1234 2.2. strelec
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
Tieto kočka sa nám neozývaj, nevieme čo je s ňou a či sa nezadarilo
@linddi 31.12. baran Zlatica
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka

@drobca07 no veď toto 😒 @linddi sa nám od decembra neozvala a ani sa neozýva. Tak isto ani @hana2626. Tak neviem čo s nimi. baby prosím ozvite sa nám. Stačí ak napíšete buď dátum mrchy alebo že už ďalej nechcete byť v našej tabuľke