Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 mi sme mali cumel ani nie mesiac, naj cumel pre nu som bola ja 15mesiacov 🙂 vycerpavajuce ked sa budila aj po roku 8x za noc ale vydrzala som to. mi od 2r nespime poovede ale zase aspon vecer zaspi za pol hodku keby spala cez den zaspi minimalneza 1-1,5hodiny. taky mali nespavec, ona od narodenia nespavala. takze to bol riadny zaberak. strasne zvedava ubehana je 🙂
@brumka Ahoj!A dokedy si kojila ak sa smiem opítať,lebo aks i kojila,tak zrejme sa upokojila na prsníku,lenže mne sa upokojuje cumľom,keďže som kojila len 3týždne ☹.A aj moja matka mňa len 2týždne kojila,zrejme aj preto som mala dlho cumeľ lebo sa moji rozviedli vojich 3rokoch ja som aprílová a do škôlky som šla v septembri,tak zrejme chápeš,čo tým chcem povedať....Ale tak malý má oboch rodičov milujúcich sa ja navzájom aj jeho,tak snáď skôr nechá cumeľ,možno ma prekvapí a vlete ako 2 ročný zahodí 🙂
@ataner81 Tak to máte tam pestré 🙂Ja by som natakom mieste nemohla robiť brala by som celý decák domov 😀 a adoptovala by som si každé dieťa 😀.Akot tam vydržíš?Teba nechitajú za srdce keď ich odnesie niekto?
@renitri Ahoj!Moja,nuž ja neviem ale tak uvidíme,a ďakujem asi pri druhom nebudem taká úskostlivá a dám aj starkým sa kočíkovať z sním,nie ako pri prvom ale to iste každá tu pochopí,že dlho trvalo kým sa podaril a chcela som ho celého len pre seba ☹ práve preto lebo som si každú chvíľku vychutnávala celých 18mesiacov zriedka bol z mojou mamou so svokrou ešte nebol sám ani razAle už je načase ho pustiť aj svokre nech si ho aj ona užije trošku 😀 aby nebolo ako minule,že sním ani nebola kočíkom na prechádzke,a ochvíľu nebude treba kočík...A moja mama len an pár min. ho kočíkovala kým som skočila do lekárne,obchodu a k zubárovi na rpeventívku,takže mi už nepíšte že si ho mám užívať,nechcem aby bol na mňa moc naviazaný,.lebo ťažšie si bude v škôlke zvykať,tak už je načase aby pomaly aj pár h vydržal bezomňa...veď uznajte nechodím len k našim a k svokrovcom s ním a bez neho len k ženskému,stále sme spolu,aj výdych treba,ináč sa zbláznim a moc chcem aby mal niekoho ským by sa pohral ale kamoš je často chorí a iný sedia doma aj vlete sami chodíme na ihrisko,lebo iné maminky nechávajú na starkých a chodia sa zabávať zo sebe rovnými mladými kočkami,takže je to oničom darmo chcem aby mal kamošov a deťmi sa hral malý,aby si zvykala a naučil sa deliť...aj preto moc chcem čo najskôr druhé bábo,aby sa mal ským hrať aj to rok potrvá kým sa budú môcť hrať a najmä deliť sa na hračkách.
@zora256 jasne ze sa mozes spytat 🙂 ved nato tu sme no nie? dojcila som 15m potom som muslea na vysetrenie co sa robi raz rocne tak som si musela nasadit hak a zastavit mlieko. prvy rok som nedavala absolutne nic len cicik a vodicku. Um som zacala po roku praktizovat len na spanie. viem ze ju od septembra asi zoberu ale aspon ze zoberu nech ide do kolektivu a snad zacne rozpravat, plienky mame len na noc ale chceme uz dnes alebo zajtra aj tu dat prec lebo stake ma suchu. ja som na cumlik ucila ale nechela, som chcela aby cez den spala viac ako 30m alebo v noci viac ako 5 h za celu noc ale to su poavvahy deti preto si t baby satku chcem zaobstarat
@brumka Tak mne už od konca novembra spáva vnoci bez papania,našťastie sám prestal a prespáva celú noc len občas mrnčí zo spánku a saje cumeľ tak mu dám čaj a potom pekne spí ďalej,a od plienky ja už v lete plánujem odúčať,keďže chlapci sú pohodovejší dlhšie im trvá kým si odvyknú,tak som zvedavá,lebo aj ekď sa pokaká,musím ho naháňať,a nasilu vziať prebaliť,on je schopný tak sa hrať ďalej☹ Takže neviem asi veľa krát bude mať v slipkoch k.....uAle čo už nejak si musí odviknúť 🙂
@ataner81 Tak to Ti nezávidím,sú príbehy,kde sa zadarilo,po adopcii,alebo vzatia domov dieťatka na nejaký čas,ako profesionálna mama,nerozmýšľali ste nad tým?ja keby mám vblízkosti decák hneď beriem jedno max.dve domov a mala by som po probléme,a už by mi potom bolo aj jedno či by som mala bio druhé či adoptované,len nak má malý aspoň jedného súrodenca hoc aj nevlastného,veď nejde o to ale oto aby sa naučili komunikovať a ovládať svoje emócie a vlastnosti,no nie?Proste sa naučiť vychádzať z druhými deťmi a vyrastať spolu.Ale keďže tú možnosť nemám ☹ tak mi je ztoho smutno.najbližší decák má deti len od 3 rokov do 18rokov čo je už veľké.A druhý je na 100km a nemám ani vodičák ani auto,tak by som nevedela dochádzať za ním a tak.Veď vieš ako to chodí asi.Verím,že bude druhé moc dúfam,že už čoskoro a tebe moc prajem aby sa vtomto februári zadarilo hneď 😉
@zora256 vždy som chcela 4vlastné deti a jedno adoptované a psa z útulku ale financie nepustia, takže ostanem pri dvoch deťoch 🙂 . O vlastné dieťa sa budem pokúšať do vtedy, kým nevyhasne posledná iskierka nádeje, že ho môžem mať a až potom budeme rozmýšľať nad adopciou. Keby som už jedno vlastné dieťa mala a druhé by sa mi nedarilo, tak by som začala proces adopcie ale takto nie.Aj tak je to zdĺhavý -niekoľkoročný proces plný byrokracie a rôznych kurzov, takže vôbec nevadí, že nemáš prístup do detského domova. najprv treba začať so žiadosťou na úrade 🙂
@brumka Ahoj!
Tak to je na dojčení nedobré,že sa viac budia,ale tak mojej sesternici sa budil aj do 2rokov a len teraz ako mal 2roky a pol,jej prespáva noc a to ho nekojila ani týždeň,ale tak im malý od začiatku spáva sám vdetskej,tak sa malému nečudujem chúďatko,iste sa bál sám.
@ataner81 Ahoj!Veď to,že je to ceé zdĺhavé a kým nepridelý súd treba chodiť na návštevy knemu a to je moc do peňazí ☹,tak moc dúfam,že sa zadarilo a ms mi nepríde a aj tie ostatné testy potvrdia tehu a budú čiarky len silnieť 😔
@renitri Ahoj!Veru najvyšší čas,malý prespáva noc,už papá všetko a aj kravské mliečko už nechce práškové,už len vlete odučíme od plienok a bude veľký brat 🙂
@ataner81 Ahoj!Dobre si pamätáš,tak mi neostáva nič len čakať či príde ms alebo či bude čiarka silnieť a čo je pre mňanovinka silnie na ovulačnom teste druhá čiarka a to na 28dc je mi nezvyčajné keďže som ovulku mala,tak uvidím možno dopredu ukazuje tehu???....Nechám sa prekvapiť...a dám vedeiť ak by prišla predca ms...a ak nie či silnú tehu testy,ok?A ty sa nám držkaj do rána,a zajtra sa dobre vyspinkaj 🙂Aby si sa mohla mužovi večer venovať 🙂
@renitri Ahoj!Testy sú v koši sú negatívne :-/ len ovulačný bol bol viditeľný druhá čiaročka,na tehu testoch sa mi len zdalo ☹ tak majd uvidím keedy dôjde ms,a ak nie tak už len o týždeň najskôt budem testovať,lebo zas miniem zásoby tehu testou a nakoniec predca príde ms,ako dosiaľ 😢 .Proste ja nie som ten typ ženy,ktorej hneďe ukážu testy // na 26dc až 28dc aj pri malom mi meškala vyše 2týždňov,tak min.rátam týždeň meškania,keďže sú negatívne aj dnes na 29dc.Proste treba čas.
A ty ako sa máš nebýva Ti ešte zle?
@zora256 no veru niektorym stupa hcg pomaly. Pockaj a snad sa ukazu 🙂 mne zle ?? Nieeee, nastastie nie 🙂 sem tam boli brucho, nalada hore dole kolise, zima mi je. Takze vsetko v poho sa da zniest ;) a verim ze to tak aj ostane a grcky ma zdaleka obidu 😀
Dneska stahujeme zvysok veci, takze prace je vela. Ale do 12-tej som lenosila.
Ahojte mám 47 rokov pred 2 rokmi som bola na zákrok mala som polypy . od toho zákroku mám pri sexe problém nemôžem sa vzrušiť preto že vôbec nič necítim . Pred operáciou som mala pocit že je veľký a nemohla som držať nohy hore.Teraz mám pocit že ju mám roztiahnutu, riešila som to aj so svojim lekárom povedal mi že je to psychický problém. Ale ja nemám taký pocit neviem čo mám robiť poradte mi prosím.
@renitri Ahoj!
Veru a už si skôr uvedomujem,že som zrejme prechladnutá:-/.Už sa nevieim dočkať ms...nak to mám už za sebou aby som sa mohla vyliečiť a znovu snažiť ale teraz už len tak bez sledovania,dnes som si merala Bt a mala som 36,8stupňa v piatok som mala 36,7 ale asi to bude zo zápaľu,či čo nechce sa mi veriť žeby som bola tehu....to by som až vtedy uverila,keby testy ukázali aj druhú čiarku ale tú mi stále nie a nie ukázať...tak radšej budem čajíkovať do ms a potom pôjdem k ženskému a dám si aj moč vyšetriť,pre istou a nak ma vylieči.Lebo mám dosť z bolestí a aj z nepravidelnej ms,a to beriem Duphaston kvôli nepravidelnosti tak sa opítam lekára ako je možné,že ju mámnepravidelnú aj napriek braniu Duphastonu ☹
@terra666 Ahoj!A u sexológa si stým nebola zrejme by vám taký lekár vedel poradiť najlepšie alebo skúste lubrikanty.
@zora256 tak co, ako si na tom??podla tabulky vidim,ze mrcha mala dojst 25???uz si testovala???mna od obdobia spred ovu bolia prsia a som dnes 21 DC a uz ma druhy den boli brucho ako by mala dojst mrcha...uz fakt neviem co sa vo mne deje...celkom iny "scenar" ako po ine mesiace...
@zora256 @horseshoe @janka9900 @franica @ataner81 dakujem vam dievcata 🙂 trochu sa snazim od MK odputat ale uz mi to nedalo nepozriet vas a neozvat sa. tak vas takto narychlo zdravim, dufam, ze sa vam dobre dari.
novym tehulkam, kt. urcite pribudli gratulujem a prajem nech je vsetko v poriadku. 🙂 "stare" tehulky su este 2v1? 😀
@tusinka Ahoj!Mne ani testy neukazujú // ani ms nedošla,ale podľa ms kalendára aj pred mesiacom v novembri mi prišla až na 39dc takže zrejme hapruje ten pravý vaječník, ktorý bol polycystický takže ja rátam na 5.2. s ms :-/
@leonetka Ahoj! Presne aj ja som takto ako ty veľa krát som si povedala,že nenazriem a keby som nemala tu aj bazárik,tak by som aj odolala :-/ťažkéto je nenazrieť a naodpísať aj keď na psychiku to nie je najlepšie samé fotky bábätiek a nám snažilkám je to moc záťaž,dnes sa mi aj slzy spustili pri jednej rozprávke 😀,a som akási depresívna a smutná z neúspechov ☹Ale čas ide a ani sa nenazdám a malý mi vyrastie a aj ja pomaly na tridciatku sa blížim....A čím idú roky vyššie tým to ide ťažšie...A veď aj ty vieš ako vidím ty už máš 35rokov a máte už jedno alebo o prvé sa snažíte?

@brumka Ahoj!Neboj časom zaspí aj bez teba naučí sa v škôlke🙂Môjmu tiež musím si knemu ľahnúť,ba zavrieť oči občas aj chrbtom sa musím otočiť,aby videl že spím,a tak keď stíchne a po takých 3-5min.sa zodvihnem a idem si sem sadnúť😀.
A on mi pred spinkaím papá mliečko z fľašky,ináč nezaspí,len z plným bruškom,ale tak už vnoci nepíta,max.čaj mu dám keď moc ťahá cumlík.Tvoja mala cumeľ?A ako si ju odnaučila,už som myslela,že mu kúpim nejaký z iným tvarom a nedám mu zrezaný na aký je zvyknutý a snáď nebude chcieť potom už žiadny,nechcem aby mal cumeľ kým pôjde do škôlky,ja som aj do nej nosila aj z koša vybrala,ale po týždni alebo 2 ako som chodila do škôlky som zahodila,lebo nikto okrem mňa nemal.