Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babenky ja som mala dnes taky sen sa mi snivalo s bocianmi a hrozne vela ich tam bolo .Ked som videla bociana na zivo vzdy som bola tahotna ...juj ze by znamenie len skoda ze tehotna nemam byt z coho.Ale ten sen bol taky zivy no krdel bocianov na pole zosadal.Kazdej snazilke jedneho posielam a aj doch ved ich bolo neurekom .
@zora256 Nie sme spolu len je to take fuha dost tazke nespali sme spolu od new roka sme spolu ako keby sme ani neboli ma teraz stale nocne uz 3ti tyzden cize sa nemame kedy ani rozpravat.Snad to da cas do poriadku alebo pojdeme na dobro od seba bojim sa odchodu ael aj sa tesim len nech sa podari.MOzno i mne zmena prostredia prospeje.Bocianikov poslem kolko len chces ja naozaj dva krat som videla bociana ked sme sa snazili a vzdy som ostala tehu nieco na tom bude.
@typa malicka by bola vazne chora edwardow syndrom .
@zora256 ja sa mam fajn momentalne som vo faze ked akosi neriesim ci sa zadarilo alebo nie uz ma to vobec nebavi...len neviem dokedy mi to vydrzi 😀 teraz som len 17 DC takze len asi tesne po ovu aspon dufam 🙂
ja si tiez myslim, ze je to zbytocne...testovat sa oplati az ked aspon fakt ten tyzden ms meska takto sa len zbytocne minaju testy a hlavne peniaze...ale je zaujimave ze ti ms meska aj ked beries duphaston ja som ho brala tiez a nemala som najmensi problem s ms vzdy mi prisla presne a nerozmyslala si zmenit lieky lebo aj ine urcite su
@fidka21 Vieš ja to budem práve riešiť toho 11.2.keď pôjdem k ženskému,dovtedy by som mala byť po ms alebo byť aspoň tehu,tak uvidím.Aj v novembri mi prišla až na 39dc takže dovtedy už radšej netestujem a ak nepríde do vtedy tak na 40dc si spravým test najskôr.Skorej už nie aj ja to mám akosi momentálne na háku už ma to moc nebaví,nechcem sa ani sklamať a robiť si zbytočné nádeje :-/
@zora256 tak drzim palce aby to bolo prave to tehu 😉 ale urcite sa porad na zenskom lebo ak ti nepomaha dufik tak ti moze poradit aj nieco ine takto mas zbytocne dlhe cykly...mas pravdu lepsie necakat nic a radsej sa nechat prekvapit jedneho dna to predsa uz musi vyjst....vies u nas je aj ten problem, ze mm chodi na tyzdnovky tak zenska mi povedala, ze nech sa necudujem, ze to nevychadza a asi si treba dlhsie nato pockat ale zasa poznam plno parov,kde chlap chodi na tyzdnovky a nemaju problem
@fidka21 Ahoj!TAk ja som min.mesiac mala jak hodinky na 28dc proste ten pravý vaječník mám akosi pokazený z toho,že som ho mala polycystický a zrejme kvôli tomu keď mám ovu z neho tak sa mi cyklus predĺži na 39dc.Si ja tak myslím,že to kvôli tomu lebo z Duphastonom som otehotnela ja prvý krát a mám krásneho syna🙂 ďaka nemu a všetkým svätým a Bohu 🙂Lebo som sa dlho za neho modlila.ALe tento krát ma nebaví nič aj bt som si len po 28dc merala 2x odmeriam aj v deň 39dc a uvidím koľko bude ak klesne iste príde a ak stúpne a aj testy ukážu tak budem len rada 😔 ,ale nerobím si nádej rátam,stým že príde toho 39dc čiže 5.2.či 6.2.
@zora256 aha tak to preto no mozno ze je to aj tym ako pises...tak to ti verim ja sa tiez modlim za nase dietatko, ktore tu zatial nie je ale verim tomu, ze nam jedneho dna Panbozko pozehna a budeme sa z neho tesit aj my 😉
ty mas aspon tu vyhodu, ze uz jedno dietatko mas 🙂... a ako dlho si predtym uzivala dufik kym sa ti podarilo otehotniet?
tak 5.2 je zachvilocku takze uz dlho nebudes cakat potom daj info ako co 🙂

avoooj moja 😉 😉 a co ty, ako sa nam mas, co noveho? 🙂 no ty si pis, ze sa musis chodit aspon obcas ukazat medzi nas 😀 😉
Ja som este stale kinderko - 2v1 😉 ale uz to je velice tazke teraz ku koncu a bude este horsie 😵 Ale nejako to uz snad doklepem...Tak sa drzkaj a ozvi sa este 😉 😉 😉