Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
dievcata,vidite aka strana sa tu pomaly priblizuje? peknaa teda🙂)) a urcite plodna🙂))
@horseshoe to si mne pisala? 🙂 snad hej, ak nie tak sorry 🙂 nuz mam istu vypestovanu zavislost na MK, potom doma vyplakavam muzovi na ramene a leziem mu na nervy. a on potom nenavidi vsetky socialne siete. 😀 veru, musim vas obkukavat, ved mi tu vsetky porodite a ja o tom nebudem vediet! no ziadne take 😀
@fidka21 Ahoj!Beriem od 11dc ráno a večer do 25dc.Ale beriem aj Thiamín je to B1 vitamín aten je proti tvorbe polycystického vaječníka berem ho zároveň z Duphastonom a vďaka nemu mi tie cystičky popraskali a očistil sa mi vaječník,ja mám vajíčok,len sa mi neuvolňovali z pravého vaječníka a tak mi zhrubla kôra vaječníka,ale už je vporiadku,dúfam 🙂
@renitri Ahoj!Ja som ich brávala pred tehotenstvom a nič sa nedialo...Tak nechcem pchať do seba všetko možné lebo niekedy je menej viac 🙂Beriem kyselinu listovú,Duphaston,aj Thiamín,a ešte aj hlivu ustríčnú z probiotikami,a plánuje E vitamín ešte,tak si myslím to už bude aj dosť.
@leonetka Ahoj!Moc Ti prajem aby sa vám zadarilo už hneď teraz alebo max.vo februári 😉 ,ver tomu,že to príde najmä vtedy keď nato nebudeš myslieť alebo veriť že preto mešká...🙂Ja keď mi prvý krát meškala z Duphastonom úplne prvý krát tak hrozne som ešte nikdy neočakávala ms ako vtedy a bola som nasr.....á,že kedy už príde,až som naňu aj zabudla po čase a len ma hrone svrbeli prsia,až ma kolegyňa upozornila,nak si spravým test,hoc som si robilahneď keď meškala ale bol negatívny a potom upozornení kolegyne som si spravila a bol pozitívny až som od šťastia tkamer zamdlela,ale vedela som že naozaj som keďže roky som čisto biele videla len,tak nemohol byť žiaden omyl 🙂A veru aj teraz sa mi nechce veriť,žeby kvôli tomu meškala,ale stále čakám kedy dorazí a ak by nedorazila tak na 40dc si spravím test ešte jeden pre istotu,a ak nič tak budem čakať do 11.2.kým ma lekár nevyšetrí.
Ahojte kočky. Tak som opäť tu. Víkend nebol veľmi dobrý lebo som sa s drahým pohádala ☹ ale už sme si to vysvetlili a aj sa udobrili 😀. Tento mesiac i napriek laparke nebude úspešný lebo ovulku som nemala a aj keby bola, tak z tej mojej nepriechodnej strany ☹. Ostáva mi iba ten CAR. Už som tam aj volala a v 1DC mám prísť. Tak teraz čakám na mrchu ako na spasenie a dúfam, že mi tá hnusaňa nebude meškať 😠 @simonkato Simi takže bocianiky?To znie tehulkovo 😀 @leonetka ahooooooooooooooj moja. Ako sa nám máš? Čo nové? Kedy vhupneš opäť do víru snažilkovania? 😀 @zora256 takže negatívne ☹ 😠 Ale ešte nič nie je stratené, veď si sama písala, že máš 39dňový cyklus, takže testík teraz ešte nič neukáže 😉Aktualizovala som ti dátum mrchy 🙂 @linddi naozaj nás chcešopustiť? ☹ Nezostaneš s nami v tabuľke snažiliek? @alicek14 @linda555 a vy babule ste ako na tom? Kde máme testíky? 😀
Tabuľka snažiliek-aktualizovaná:
@alicek14 23.1. baran Alica
@linda555 23.1. panna , 6mesiacov
@sam1234 2.2. strelec
@zora256 5.2. baran Zora -10mesiacov
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka
Babenky ako dnesny sen to uz dorazil snivalo sa mi o porode mala som sekciu a prekrasneho chlapceka a v momente som mu dala meno po tatkovi Tonko bol uplne drobunky 44cm a 2,700kg narodil sa o nieco skor ale bol nadherny a zdravucky.Chapete to ako ja si sny vobec nepamatavam a teraz po dva dni taketo.
ataner81 Reni keby som mala byt z coho tehulka len s drahym sme spolu od noveho roka vobec nespali tal asi tazko 😖
@simonkato ahoj moja, som rada, že si tu stále s nami 🙂 čo to tu čítam o snoch? ...ten tvoj bol krásny už len keby sa zmenil na realitu!!! 😉 ...ja mávam podobné sny...nie konkrétne o bábätkách ale o tom ako som tehu....ako cítim prvé pohyby a rastie mi bruško.... 😢 ...už mi z toho riadne šibe aj keď sa v poslednej dobe snažím zameriavať na to, že budeme prerábať dom tak kukám na nábytky a všetko okolo toho....strašne sa mi zapáčil starý anglický štýl...niečo ako vidiecke vintage kuchyne s množstvom "hlúpostí" a zbytočností, vankúšikov a tak... a pod tak sa namotávam 😀 😀 😀 no a čo!!! veď snívať môžem, či nie? 😉 kukni pre rozveselenie 🙂
http://idesignercz.blogspot.sk/2011/08/neuverit...
@ataner81 mne sa to predtým nejako veľmi tiež nepáčilo ale k tomu domu čo budeme prerábať sa to bude krásne hodiť - nemyslím presne ako to na obrázku samozrejme ale podľa môjho vkusu - chcela som vám ukázať len približný štýl 🙂 a našla som aj prekrásnu podlahu k tomu čo vyzerá ako staré ošarpané drevo a je to klasická laminátka 🙂 ....no proste snívam 😀 😀 😀 - za to neplatím 😀 😀 😀
@simonkato @ataner81 @brumka dakujem baby za podporu 🙂 ....a drahý zatiaľ o tom nevie 😀 😀 😀 ...ale bude sa musieť prispôsobiť - nakoľko ja som pristúpila na kompromis, že budem bývať v dedine v ktorej bývať nechcem!!! - tak nech sa tam aspoň cítim dobre so zariadením akým chcem.... 😀
...a ten dom budeme v podstate dediť a nechajú nám tam dokonca aj pôvodné staré lavice a skrine, ktoré by som potom chcela zrekonštruovať a prefarbiť nabielo (tie pôjdu do altánku) alebo pod nejaký výklenok pod okno - to sa mi tiež strašne páči a bude tam obrovský pozemok k tomu tak sa budem relizovať 😀 a ešte som niečo našla čo bude ako prvé stáť vo dvore 😀
...a na tomto vintage štýle milujem najviac všetky tie drobnosti okolo toho, čo dotvárajú zmysel a podstatu a útulnosť domova 🙂 🙂 🙂
@drobca07 nie si sama...tiez milujem rustikalny nabytok...ale skor francuzsky
Toto bude moja obyvacka: http://www.nabytok-aldo.sk/obyvacia-izba-elise/
A toto jedalen: http://www.nabytok-aldo.sk/jedalen-elise/
Takze uplne ta chaaapem 🙂
http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=sk&tbo=d&bi...
http://www.google.sk/imgres?start=293&um=1&hl=s...
http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=sk&tbo=d&bi...
nam sa nieco taketo len nie presne to, mi hladame vzdy vsetko co nieje moderne, napriklad skrynky aj do obyvacky sa nam nelubia cele drevene a zopar dvierok biele, cierne ci cervene, nam sa take historicke, take fakt drevene, tehly, a tramy, podlahu pekne staru 🙂 alebo vyrazne ceresnu ci orech, len korunky su problem, tak len snivame.
@petronellynka 🙂 krásnučké ...síce to naše je ešte "vo hviezdach" ale snívam snívam a v hlavičke zariadujem 🙂 ..neviem prečo som sa teraz na toto tak namotala, lebo predtým by som o to ani nezakopla a teraz sa neviem vynadívať a chcem a chcem a chcem!!!! 😀 😀 😀 ---drahý by mi na to povedal "hoď sa riťkou o zem" 😀 😀 😀

@tusinka ja ta chapem tiez som tym prechadzala ☹ ale uz fakt nevladzem riesit to takze sa snazim nato nemysliet necham tomu volny priebeh aj ked viem, ze ak mrcha dorazi 😠 asi tiez budem sklamana ale zasa sa budem snazit vstat a bojovat dalej 😉 ani plakat a ani trapit sa mi nepomoze iba co si pokazim kazdy prezity den ....treba sa tesit aj z toho co clovek ma 🙂