Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 milujem veci s príbehom. Teda také, ktoré majú svoju históriu a odžitých pár rokov alebo ručne vyrobené či zrekonštruované veci. My máme doma mix minimalizmu+moderny ale detialy sú spríbehom a históriou. Absolútne "out" a dizajnérsky mimo ale je to moje, chcem to tak mať, cítim sa tam dobre, cítim sa tam doma a to je najdôležitejšie
@drobca07 tak mi mame byt a vsetko mame do 1 stylu robene ved sme prerabali skoro 6 rokov postupne ako sli korunky a svojpomocne cize stary smrc mame 🙂 a ja som strasne na kvety tak aj zelene 🙂 mi keby sme mali dom takspravime si v pivnici aj stredoveku muciaren so slamou, proste nam ta historia strasne sedi ved podstate tak smesa dali dokopy 🙂
@brumka aj ja milujem históriu a najradšej by som bývala niekde na zámku 😀 😀 😀 - samozrejme by tam nemohla byť zima!!!! 😀 😀 😀
@ataner81 podstatné je, čo sa páči tebe a čo znamená domov pre teba!!! a tak to má byť!!! netreba sa prispôsobovať iným len preto, že sa im niečo nepáči, budete tam bývať iba vy a mimčá a nikto iný 😉 😉 🙂 🙂....no možno nejaký hafanko ešte 🙂
@drobca07 presne ako hovoríš, je to moje a ja to milujem 😀
@linda555 čiarky nie sú rovnako silné ale môže sa stať, že toto bude tvoje maximum a nikdy nebudeš mať testovaciu čiarku rovnako silnú ako kontrolnú. Ja by som dnes snažilkovala. Zajtra urob ďalší test poobede a uvidíš. Ak by bol jasne pozitívny, tak ovula bude do 24-48hodín, takže sexík majte na ďalší deň. Dúfam, že si ma pochopila lebo píšem ako tatár 😀
@drobca07 tak moj drahy mi nechava volnu ruku co sa tyka zariadovania tak sa uz tesim...v marci sa stahujeme do domceka takze si pomaly mozem zacat plnit sny o byvani 🙂
Treba sa niecim zamestnat lebo potom clovek riesi tehotenstvo a ine veci zbytocne dopodrobna
no hlien nie je vajecne bielko ale zacnem teda dnes...nech nezmeskam nic dam este na vecer jeden test 🙂
a dakujem baby za rady pomohli ste mi a veeelmi 🙂
@linda555 od toho sme tu moja aby sme si navzájom pomáhali 🙂 @alicek14 halo halo snažilka, už je z teba tehulka?
Tabuľka snažiliek-opravená a aktualizovaná:
@alicek14 23.1. baran Alica
@sam1234 2.2. strelec
@zora256 5.2. baran Zora -10mesiacov
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka
@zora256 dakujem a tebe hlavne prajem aby sa vam zadarilo. Nech uvidis // uz tento cyklus, nanajvys ten dalsi 😵
@ataner81 ahoj mojka 🙂 nevadi, ved sa mojkajte aj tento mesiac, ked uz nic ine tak z lasky 🙂 nuz a ten dalsi je tvoj 🙂 ja sa asi pravdepodobne v tom obdobi tiez pridam, este uvidim. doma je to ok, vysledky su ok, tak este jedno rozhodnutie musim spravit a hor sa na snazenie. 😵 verim, ze uz pride rada aj na nas! 🙂
@brumka tréningom získaš cvik a správny grif 😀 😀 Nacvičujeme na február 😀
@leonetka dobre moja. Budeme ťa tu netrpezlivo čakať 🙂 . Počas laparky videla doktorka, že minulý mesiac som mala ovulu na pravej-priechodnej strane. Takže tento mesiac ju mám na ľavej-nepriechodnej. Vaječníky sa väčšinou striedajú. A dnes ráno som si náhodne merala teplotu-36,8 moja úplne normálna teplota. Počas ovulky a po nej mám teplotu vždy nad 37
Ahojte dievčatá, teraz sem moc nechodím, sem tam vás prečítam. Nemám čas a mám dosť toho veľa. Manžel prišiel o prácu a nemá ani nárok na podporu v Rakúsku, ja som po dvoch týždnoch v práci ale v pondelok idem s malým na tú operáciu, takže zas na dva týždne vypadnem. Už sa pošuškáva v robote o mojej výpovedi, takže som s toho na nervy. Neviem ako bude ďalej ako zaplatíme hypotéku, nájom a ostatné veci. Je mi s toho všetkého na vracanie. Dievčatá držte sa pekne snažilkujte, ja na to teraz nemyslím. Inak ďakujem za srdiečka. Nedarí sa nič ani tehu ani robota ani nič je mi s toho zle. 🙄
@ellis21 tak to nie sú dobré správičky ☹ A čo keby si išla na operáciu malého a mužík by s ním potom ostal doma? Takto by si o prácu neprišla. Držím palce aby sa to všetko vyriešilo. Teraz je najdôležitejší malý a keď bude po všetkom, budete riešiť ten zvyšok. Teraz vidíš všetko čierne ale keď sa to utrasie, zistíš, že to všetko v podstate dobre vypálilo. Mužík bude pri tebe a deťoch. Môžte hocikedy snažilkovať, podeliť sa so starostlivosťou o deti a práca je najmenej. Určite je šikovný a v Blave nie je problém si zohnať prácu 🙂
@leonetka moja ovulku som podľa BT nemala. Mám nízku teplotu ☹
@ellis21 joj, tolko sa toho naraz navalilo? ☹ ☹ hlavne nech dobre dopadne operacia! potom co sa tyka tvojej prace, suskandy si skus nevsimat, to este nic neznamena. nestresuj sa tym, snaz sa robit tak, ako sa ti da. ta strata prace manzela je neprijemna, dufam, ze sa mu podari zohnat coskoro nieco nove. Dostal aspon odstupne? Mate aspon daco nasetrene na najblizsiu splatku? prip. rodina by vedela pomoct? viem, ze je teraz toho vela, ale ako sa hovori, klbko sa zacne pomaly rozmotavat a bude sa to zlepsovat. drzim palce!

@brumka aj toto je všetko nádherné - len na všetko treba miesto a hlavne prispôsobiť čo sa hodí do bytu alebo do domu - podľa štýlu domu.... nepáči sa mi napríklad keď má niekto starý dom - aj keď prerobený a ten lesklý ultra moderný nábytok a naopak v úplne modernom dome zariadenie z 18storočia!!! ....no proste niektorí ľudia nemajú zmysel v rovnováhe (vieš ako to myslím) 😉 🙂 ...my sa napríklad budeme snažiť využiť všetko čo v tom dome ostane - čo nájdeme na povale a tak 🙂 ...a hlavne krb!!! to bude prvoradé 🙂