Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellis21 ja som dosť veľký ňúrač 😀 , tak som si do detailov pozisťovala, čo by sa stalo keby sme neplatili hypo. Dokonca som sa stretla a poznám jedného hypo-vymáhača. Je to približne tak, ako som napísala. Záleží od banky a od podpísaných podmienok ale v jadre je to všetko rovnaké. Končí sa január, február prežijete(síce to budú nervy tie otravné telefonáty ale vydržíš to), marec dokopete a je tu apríl aj s prvou výplatou od muža a opäť môžte v pohode žiť, tak ako predtým. Žiaden stres-pohoda, klídek, vínečko 😀 (ty tabáček nie)
@ellis21 Ahoj!Vôbec nás nezaťažuješ. Veľmi vám prajem aby si tvoj muž čoskoro našiel dobre platenú robotu na dlho,aby ste vedeli hypotéku splatiť a aj nájomné...Verím,že čoskoro bude dobre 🙂A nakoľko rokov máte ešte tú hypotéku?To dosť veľa platíte mesačne :-/.To je fajn,že sa črtá od marca robota 🙂Tak neboj vyrieši sa všetko a bude ok 😉
@renitri Ahoj!
Tak ja verím,že sa raz podarí,len to chce čas zrejme tu nie ten pravý čas ešte,ja verím,že tento rok sa zadarí aj nám 🙂Možno v októbri ako aj malý sa zadaril,niekomu to ide len raz ročne.Sú žienky ktorým sa darí v určitom čase otehotnieť,tak som rozhodnutá si dovtedy užívať malého a muža a časom uvidíme 🙂
...a kydá tá studená biela vec, a kydá už 3-tí deň.... nech už ide zima preč!!!! fúúúúj!!!! depku mám z toho!!!! chcem SLNKO!!! chcem SLNKO!!!! chcem SLNKO!!! a hneď!!!! potrebujem svoju energiu!!!! HELP!!! 😠 😠 😠
nikde nikto... tehulky spia, snazilky sa snazia... asi pojdem zehlit 😒
@tusinka no ved toto pocasie je hrozne uz nech je leto a teplucko 🙂 no veru este daleko ako ten cas ide pomaly 😨 ale ja sa az tak na 8 nespolieham ja urcite presne nedostanem ako poznam mrchu svinuchu tak naschval ma bude napinat a zbytocne nadeje robit 😠 ty mavas cyklus pravidelny?
@tusinka tak to mas super aspon budes vediet ked ti nepride, ze asi sa to podarilo 😉 ja mozno este dva tyzdne po termine budem nanu cakat 😠 😠 a pred tym ta nebolievalo pred mrchou nic ci?lebo ja uz mojmu telu vobec neverim vzdy pred mrchou som mala take vsetko ubolene ako ked som bola prvykrat tehotna ale nakoniec aj tak dorazila takze uz ziadnym priznakom neverim ako keby mi to vsetko naschval robilo 😀 jedinemu priznaku, ktoremu uverim je uz asi len to, ze mi bude zle 😀
@zora256 no máme to ešte na 15 rokov, rok sme už prežili, no najhoršie sú tie telefonáty, všetci tlačia že do konca týždna treba všetko uhradiť ale kašlem na nich. Teraz riešim syna ako dopadne na tej operácii a ostatní my môžz vyliezť na hrb. Tak ako písala aj Zuzka a Renka, že to prejde, no a ešte k tomu mám asi skôr ovu lebo ma tak bolí brucho akoby sa my mala pustiť mrcha ale riadne ma bolí aj kríže. Takže každému do telefonu poviem, že nech mi dajú pokoj lebo mám silnú ovu a bolí ma brucho 😀
A ešte jedna vec musím sa vám pochváliť, do soboty musím spraviť tortu, normálne som to hodila na FB a už mám 4 objednávky 😀 No ale nikto sa zatial nepýtal že kolko za to chcem tak dúfam, že nespravím tortu a nič. 😀 Ale nevadí, hlavne že to niekoho poteší a pekne priberie 😀 😀
@fidka21 vieš čo, jedine ma zvykli tak cca týždeň pred mrchou bolieť trochu prsia a v deň, keď mrcha dojde, tak ma bolieva brucho...ale toto tu je teraz dáko veľmi zavčasu všetko 😠 😠 😠 a ak sa môžem spýtať, keď si bola prvý krát tehu, zistila si to testom, či si mala aj dáke príznaky?? a čo sa stalo, že to nevyšlo??? ☹ ☹ ☹
@tusinka no praveze to u teba vyzera nadejne pretoze by to tak malo byt, ze uz skor ta zacnu boliet prsia aj podbrusko ale spoliehat sa nato neda niekedy tie hormony tak blbnu, ze uz skor citis vsetky priznaky, ktore by sa dali spojit aj s tehu 😝 vies co mala som len takeho tusaka, ze asi som tehotna lebo ma neskutocne boleli prsia predtym ma az tak neboleli ale vtedy som si seba az tak nevsimala a nepozorovala sa takze na ine si nespominam🙂 no a ked mi uz vyse tyzdna meskala tak som si spravila test a okamzite sa objavila druha ciarka ale tesili sme sa len 5 dni potom som zacala krvacat mala som krce v bruchu a uz bolo jasne, ze potracam... ☹ ☹ ani doteraz neviem pricinu proste to nikto neriesil, pretoze vraj sa to stava...
Dobré ránko snažilky 🙂 vybúvané doružova? mne sa táááák nič nechce 😖 ....snívalo sa mi, že bolo leto a teplo a slniečko krásne svietilo a ja som mala bruško 😉 🙂 ...nechcela som sa ani prebudiť...juj keby to tak chcela byť pravda 🙂
@ellis21 moja musíš sa obrniť trpezlivosťou. telefonáty neprestanú kým nezaplatíš. Len ich dvíhaj a slušne odpovedaj, že zaplatíš neskôr aby neotravovali ľudí v práci. Len dúfam, že ste si vzali hypo zo štátnej banky. A ako som ti sľúbila, že bude lepšie, tak sa tak už deje. Tvoje torty sa páčia, dohodni s babami podmienky a môžeš si takto privyrábať. To sú super správičky a každým dňom to bude lepšie a lepšie 🙂
@ataner81 závidela???? to vôbec nie!!!! ja chcem aby si si to všetko láskavo prišla zobrať !!!!! kto sa má v tomto brodiť???? pre mňa za mňa si to zlož aj doma v obývačke ale toto je strašnéééééé 🙄 ....ťahá to oči, mám z toho stále mokré nohy, šmýka sa na tom, je to studené - tak mi preboha vysvetli čo je na to pekné???? no NIČ!!!! 😀 😀 😀 😀
@drobca07 absolútny bezvýhradný súhlas!!!! Je mi na grcku a do plaču už z toho, nehovoriac o cestách, kolegyňa napr. vďaka tej "nádhere" mala dosť nechutnú havárku cestou do práce 😠 U nás už našťastie dosť intenzívne prší od včera, tak hádam ten humus pomaly zmizne z povrcu zemského 😖

@renitri Tak vidíš ja som akýsi osobitý prípad,proste moje telo je akési moc odolné voči otehotneniu ...a náchylné na rôzne choroby...