Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dievčatká, tak bola som na koberčeku u šéfa. Povedal mi, že sa mu nepáči že som stále doma. Že on potrebuje aby som bola tu. No záver je teký, že uvažuje o zrušení môjho miesta ale že zatiaľ ma nevyhodí. Bude akceptovať ešte tú nemkocnicu ale viac ako dva týždne nemám byť doma a potom sa uvidí. Takže aspoň viem na čom som. Teraz by sa mi oplatilo rýchlo otehu aby som mala materskú. No ale čo už. Ďakujem babulky za podporu, veľmi ste mi pomohli. 🙂
A ešte jedna vec, som 13DC a začala som špiniť čo to je?
@ellis21 to je skvelé Ely 🙂 Ďalšia super správička a hneď si aj kľudnejšia. Miesto máš. Teším sa s tebou a držím palce 🙂 To špinenie môže byť silnejšia ovulka alebo ti praskla nejaká malá cievka. Občas sa to stáva. Kým tá krv nie je červená a špinenie netrvá dlhšie ako 2-3dni, je to v pohode 🙂 Informácie mám od doktorky lebo ak si pamätáš, aj ja som uprostred cyklu špinila
@renitri Ahoj!To je super,kým Ti nie je zle,zatiaľ,je to akoby si ani nebola tehu,keby niet bolestí,že?Až keď začne bruško rásť a budeš cítiť pohyby vtedy to bude až riadne tehu 🙂
@fidka21 A dnes máš koľký dc?TAk moc držkám nech sa zadarí,ja plánujem a rozýšľam,že si dám Duphaston predpísať ale nebudem brať,len keď otehotniem,proste skúsim aspoň mesiac bez neho byť,že čo to urobí...lebo tých bolestí a citlivostí pŕs a brucha mám už tak na celý život dosť :-/.
@ellis21 Ahoj!Tak to je dosť dlhi tých 15rokov,moc držkám palčeky aby sa vám zadarilo a malý nech sa vám čoskoro uzdravý 🙂A aj problémy nech sa vám čoskoro vyriešia samé 😉
@drobca07 Ahoj!Tak veľmi Ti prajem aby sa Ti sen splnil,moc moc držím palčeky aby vám to už teraz vyšlo 😉 .Mne sa snívalo,že som upratala celý dom a tak aj som spravila a hneď mi je lepšie,už len nak ms príde alebo nech sa ukážu // toho 5.2.lebo mám už nervy,že ma takto naťahuje až mi bolo večer na grc,z tepla,akosi mi je posledné dni teplo jak v tehotenstve alebo v menopauze ☹A neskutočne citlivé mám svrbivé bradavky ako z malým ale už za posledný pol rok som takéto stavy zažívala asi každý druhý emsiac mám už fakt dosť 😠 ,že ma telo neposlúcha 😢 .
Ale veľmi verím,že sa behom dvoch mesiacov už snáď konečne dočkám aj // na testoch.A neboj aj tebe sa sen iste splní,musíš tomu veriť 😉
@ellis21 Ahoj!
Držím palčeky aby sa vám zadarilo,veď vieš spermie niektorým chlapom prežijú až 3-5dní,tak snáď sa vám zadarilo 😉 .A mňa až do ovulky bolievajú vaječníky a podbruško od začiatku rastu folikulu,až do prasknutia a potom sem-tam ma pichá a napríklad teraz ma nič nebolí,len prsia mám sakra citlivé a občas boľavé,akoby ani ms sa nechystala a potom ma zničoho nič prekvapí,ako má vo zvyku že len v deň ms mám brutál bolesti kým sa spustí a potom nič.
@ellis21 aha, nasla som nejake clanky na to:
http://zena.atlas.sk/ovulacne-krvacanie-ked-ide...
@drobca07 Ahoj,kdeže ja neviem nič aj keď som bola tehu soms a to dozvedela v 5tt takže darmo mám príznaky,keď tehu testy sú stále len z jednou čiarkou ☹Vieš,že aj pri prvom mi meškala 3týždeň ke´d ukázali testy...A vracanie bolo až od 6tt,dovtedy som mala le citlivý nos na pachy a bradavky ma svrbeli a boli citlivé na všetko čo sa len obtrelo one ...A hrozné nechutenstvo ma trápilo.A to mávam aj počas ms :-/ a pred ms stále sa napchávam,ako aj v tomto čase,takže si nerobím nádeje,proste mne nemešká ms,keďže aj v novembri mi prišla na 39dc a zrejme aj teraz tak príde.V decembri prišla na 28dc ale to zrejme ten pravý vaječník robí z neho mám iste podejšie ovulku,tak preto príde na 39dc.Mne sa oplatí zrejme testovať max na 40dc ak dovtedy nedorazí ms.A druhý problém s fotkami testou je,že foťák mi zle fotí proste odfotí čisto bilely test aj keď je na ňom tá jedna čiarka a na mobile mám pokazený foťák :-/Takže fotky sa nekonajú,až keď budem mať z // testy tak dám mužovi nafotiť a tak dám hore,dovtedy len negatívne nejdem dávať,načo 😢
dievata,hodim vam sem tisici prispevk,dobre? 🙂)) musim... pre vysvetlenie,toto je moj 1000.ci prispevok do tejto temy... 🙂)) tak nech je pre kazdu jednu tato temicka plodna a uz coskoro,ihned...bez cakania 🙂)) este tTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT pre kazdu jednu z vas 🙂))
@drobca07 Ja práve mobilom neviem odfotiť chápeš?Mám pokazený foťák v mobile a riadny mi robí z bleskom tak,že nevidno čiarky.len mužov mobil vie odfotiť,ale ten máva so sebou v práci.takže až vtedy z // dám sem z mužovým mobilom,cez usb kábel,to sem viem potom hodiť.Neboj veď iste dám keď budú //.A ďakujem moc že mi praješ tehu aj ja moc prajme vám aby ste toto leto mohli bruškatieť 🙂
Akaždej snažilke moc prajme nak si nájdete na testoch // 😉
@ellis21 no nepisu tam presne ci sa to objavuje pred ci presne ked je ovulka, podla mna to ber plus minus v tom obdobi. a niekde som citala, ze ked to boli najviac, vtedy treba snazit vraj 😉 ci je to dobre alebo zle to spinenie, neviem, ale ked to nemas kazdy cyklus, tak by som sa neznepokojovala. nemas to kazdy cyklus, ze?

@ellis21 uvidíme čo sa bude dať robiť 😀
@leonetka pošli moja pošli lebo akosi ten sniežik stagnuje a už aj pomaly prestáva padať ☹