Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
to mate vsetky ake vysky s takymi "nozickami" 😀 musite byt asi nizsie nez ja a to sa divim ze dakto sa najde. jasom zahradny trpaslik
@leonetka aj ja Baťu nemusím. Keď si tam konečne niečo nájdem, tak je to bud veľké alebo to má nejaký kvietok, či srdiečko lebo je to detské.........chodím nakupovať do Maďarska, Poľska aUkrajiny. Tam keď pýtam 34 a tvárim sa divne, tak mi v pohode odpovedia: Slečna nebojte, ak vám nebudú sedieť, máme aj menšie. Keď mi to prvý krát povedali, skoro som ich vybozkávala. Ten vyplašený výrat stál 😀 za to
Túžim po dvojičkách ale bohužiaľ to nemáme v rodine
všimli ste si dievčatá ako elegantne som previedla vašu pozornosť zo snažilkovania na topánky? ale aká som ja šikovná 😀 😀 😀
mna dneska dako boli podbrusko, ale dostat mam az za dost dni zeby dneska ovulka?
ozaj, ak si meriate BT, mohli by sme si do nasho zoznamu pridat aj grafik 😀
Aj mna dajak cudesne pobolieva brucho, tak fakt netusim, ci opozdena ovu, alebo uz ms?? Pre istotu snazilkovanie v plane ;)
@leonetka no som zvedavá, ale takto sa ešte môžem chvíľu držať v presvedčení a hladine "možno" a keď si spravím test a bude negatívny, tak mi hladina "alfa možno" spadne na bod mrazu 😀 ale nie, tak ešte chcem počkať. Pri mojom šťastí mi mrcha príde deň na to, ako si spravím test 😎
Som tu predoslu spravu tak hotentotsky, ale tak snad sa chapeme :D

@ataner81 velmi dobre viem ako sa citis, lebo ja mam cislo topanok 35,5. V detskom som si kupila tenisky nike, a celkom pekne (bez Mickey Mousa 😀 ) Zimne topanky su v pohode, lebo tam sa da dokupit vlozka ak je cislo vacsie, no najhorsie su lodicky. Tie musia sediet presne. Tak to je hotova pohroma. Napr. u Batu maju najmensie topanky 36 a su mi velke.