icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
5. jún 2012

@ataner81 velmi dobre viem ako sa citis, lebo ja mam cislo topanok 35,5. V detskom som si kupila tenisky nike, a celkom pekne (bez Mickey Mousa 😀 ) Zimne topanky su v pohode, lebo tam sa da dokupit vlozka ak je cislo vacsie, no najhorsie su lodicky. Tie musia sediet presne. Tak to je hotova pohroma. Napr. u Batu maju najmensie topanky 36 a su mi velke.

brumka
5. jún 2012

@leonetka @ataner81 treba skusit najst dobru znacku, ja som vzdy vsade pytala mate 37,5? kazdy na mna pozeral ako na mimozemstana a teraz uz 5 rokov kupujem 1 znacku a u nich nemam problem Asylum

leonetka
5. jún 2012

@ataner81 dvojicky by som prijala aj ja, ale nemozem. mame maly vytah. 😒

sanchez81
5. jún 2012

@leonetka no keby sa ti pošťastili, tak čo? 😀

leonetka
5. jún 2012

@sanchez81 no pruser 😀 alebo dvojposchodovy kocik 😀

leonetka
5. jún 2012

@brumka neviem zatial o ziadnej speci znacke na male velkosti. obcas v Gabore sa daju kupit len nie su take smrncovne.

brumka
5. jún 2012

@leonetka alebo indianska babicka, jedno v predu druhe v zadu 🙂

ataner81
5. jún 2012

@sanchez81 ja mám nielen malú ale aj úzku nohu, takže mám lodičky veľkosť 34. Jediné šťastie, že nič profesionálne nerobím. to by som sa nedoplatila 😒

brumka
5. jún 2012

to mate vsetky ake vysky s takymi "nozickami" 😀 musite byt asi nizsie nez ja a to sa divim ze dakto sa najde. jasom zahradny trpaslik

leonetka
5. jún 2012

@brumka no mam strednu vysku. len nozky ako popoluska 😀

ataner81
5. jún 2012

@leonetka aj ja Baťu nemusím. Keď si tam konečne niečo nájdem, tak je to bud veľké alebo to má nejaký kvietok, či srdiečko lebo je to detské.........chodím nakupovať do Maďarska, Poľska aUkrajiny. Tam keď pýtam 34 a tvárim sa divne, tak mi v pohode odpovedia: Slečna nebojte, ak vám nebudú sedieť, máme aj menšie. Keď mi to prvý krát povedali, skoro som ich vybozkávala. Ten vyplašený výrat stál 😀 za to

ataner81
5. jún 2012

Túžim po dvojičkách ale bohužiaľ to nemáme v rodine

brumka
5. jún 2012

@ataner81 ja som u batu bola 1x a ked mi za tenisky zabila 84€ som sa na pate otocila ze dovidenia, za tnisky ktore znicim v robote no urcite, ale pekne boli

leonetka
5. jún 2012

@ataner81 fuuu, no z tych krajin co si napisala je pre mna najblizsie Madarsko. Ale keby ma tam predali za tavu, tak si to ani nevsimnem. Neviem ani ceknut.

sanchez81
5. jún 2012

všimli ste si dievčatá ako elegantne som previedla vašu pozornosť zo snažilkovania na topánky? ale aká som ja šikovná 😀 😀 😀

leonetka
5. jún 2012

@sanchez81 no a teraz sikula 🙂 vybal ten test! supito-presto! 😀

sanchez81
5. jún 2012

@leonetka a nemôžem počkať do víkendu? pjosim, pjosim 😀

brumka
5. jún 2012

mna dneska dako boli podbrusko, ale dostat mam az za dost dni zeby dneska ovulka?

sanchez81
5. jún 2012

@brumka ak ano, tak sa treba snažilkovať 😉

brumka
5. jún 2012

@sanchez81 to by musel byt druhy snazilka doma 😒

leonetka
5. jún 2012

@sanchez81 moje nervy, vsak to je este daleko 😀 chces aby sme mali dovtedy poobhryzane vsetky nehty? ty nie si zvedava na vysledok? co ked...? 🙂

sanchez81
5. jún 2012

@brumka 😢

leonetka
5. jún 2012

@brumka ovulacne testy si nerobis? alebo nemerias BT?

leonetka
5. jún 2012

ozaj, ak si meriate BT, mohli by sme si do nasho zoznamu pridat aj grafik 😀

basikes
5. jún 2012

Aj mna dajak cudesne pobolieva brucho, tak fakt netusim, ci opozdena ovu, alebo uz ms?? Pre istotu snazilkovanie v plane ;)

sanchez81
5. jún 2012

@leonetka no som zvedavá, ale takto sa ešte môžem chvíľu držať v presvedčení a hladine "možno" a keď si spravím test a bude negatívny, tak mi hladina "alfa možno" spadne na bod mrazu 😀 ale nie, tak ešte chcem počkať. Pri mojom šťastí mi mrcha príde deň na to, ako si spravím test 😎

sanchez81
5. jún 2012

@leonetka ja si nemeriam BT ani ovu...na to som príliš lenivá 😝

brumka
5. jún 2012

@leonetka nie nerobim, zatial sa nechem stresovat, nic nemeriam len si zapisujem kedy mam dostat pozriem orientacne kedy by mala byt ovulka a casto mi to sedi s tym pobolievanim, ale zatial nestrelila motyka...pri prvej sme otehotneli po mesaici

basikes
5. jún 2012

@leonetka graf by bodol, to by sme sa mali aspon o co dalsie okrem terminu ms opriet pri huckani do dotycnej obete na testovanie

basikes
5. jún 2012

Som tu predoslu spravu tak hotentotsky, ale tak snad sa chapeme :D