Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Baby strana 700 😀 Tehule rýchlo nám posielajte vírusíky 😀 😀 😀
Dievcence, posielam vam opat moje tehu virusiky - momentalne su velice kvalitne, kedze mam brucho ako hroch a je zo mna prava tehula - gula 😀 😀 😀
Nech sa paci:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
😉 Chytajte 😉
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉 😉 😉 😉 😉
Mate to aj s kopancami od maleho...lebo od rana sa cini =)))
Ďakujemééééééééééééééé a chytááááááááááááááááááááme, teda aspoňä ja 😀
aj odomna mate, ale ktora nechcete lezat cele tehu, tak radsej nechytajte 😅 😉
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a pridávam samozrejme všetky snažilky 🙂
@alicek14 23.1. baran Alica
@sam1234 2.2. strelec
@zora256 5.2. baran Zora -10mesiacov
@tusinka 8.2. baran , snaž.12mesiacov
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@hana2626 10.2. rak
@jeackynka 14.2.. baran
@radka1303 14.2. ryby Radka -10mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka-5mesiacov
@linda555 15.2. panna , 6mesiacov
@petronellynka 16-17.2. blíženci
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 1rok
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@leonetka baran, ďalšia budúca maminka, momentálne oddychujúca snažilka
@renitri Ahoj!Moc držkám palčeky aby bolo všetko ok a srdiečko bilo ako zvonček 😉 a potom daj aj sono fotku sem 🙂Nech sa pokocháme drobčekom 🙂
@fidka21 Ahoj!Veď neboj ja keď prídem k ženskému toho 11-tého budem sa pítať veľa a na všetko čo s tým súvisí 😀,len nak sa mi ms dovtedy skončí a hlavne nech ma už nenaťahuje 😠 .Robí mi to nervy,len,že na testoch nič a ms nie a nie prísť....A to som už 34dc a to už zajtra bude 10deň ovd vysadenia Duphastonu a tých 5 dní sa mi už nechce čakať na 39dc ja už chcem sa ďalej snažiť :-/.
@seraa Ahoj!Ja som Duphaston brala pred tehu až 6mesiacov keď som ostala tehotná so synom,teraz som ho brala 10mesiac.a ak lekár uzná budem aj 11 cyklus brať,som zvedavá čo mi povie toho 11.2.,lebo ma nebaví,že každý 2 mesiac a to len od novembra tak mám,že mi chodí na 39dc a ten druhý mesiac by zas prišiel na 28dc a takto sa mi to strieda a to mi chodila pred tým do 32dc mesačne. :-/.Ja neviem od pôrodu mám viac ťažkostí než pred ním...
@horseshoe
@typa
@janka9900 ĎAkujem babule,kiežby ma už nachytali a tie testy už konečne utorok aj niečo ukázali,lebo aj dnes boli negatívne 😢 .A akosi ma k večeru bolelo podbruško a 2večere som bola nafúknutá ale zakaždý to prejde do rána,tak už fakt neviem čo si myslieť a prsia stále citlivé :-/.Ja už chcem tie testíky z //,alebo nak ma ms nenaťahuje už a nech navštívy,hočo len nak môžem už tento cyklus nejako ukončiť.
@ellis21 Ahoj!Ja som len raz tak krvácala na 13dc a to z dôvodu polycystického vaječníka vtedy sa mi očistil,čiže prasklo veľa folikulov naraz a od vtedy nemám polycystický vaječník,len nechápem prečo mám posunutý cyklus na 39dc,čiže mám iste pozdejšie ovulku z toho vaječníka,ináč si to neviem vysvetliť ☹.A neboj ako Ti tu drobca 07 písala presne tak to je buď silná ovulka,alebo cievka,či ako v mojom prípade hromadné praskanie folikulov :-/.
aj ja si par tehu zoberiem ak mozem 😀 😀 bodaj by to zabralo cary mary fuk fuk 😀 😀
@fidka21 Veď to moja,že zas ak by som bola teplý kúpeľ nie je dobrý aby nedošlo k potratu,ale tak už si každý druhý deň dávam aj teplý kúpeľ nie horúci a stále nič ako píšem aj tie bolesti viac menej prídu večer a prejdú do rána :-/,tak len dúfam.že čím skôr buď dôjde alebo aj testy sa umúdria a ukážu aj druhú čiarku.A čo sa týka lekára,tak moc dúfam,že poradí už niečo.Alebo nak dá niečo iné myslím lieky.A čo sa týka vína mi nepíjame alkohol,nemáme v lásky nič horkého,s príchuťou alkoholu 😝
@horseshoe Veľmi pekne ďakujem verím,že u čoskoro sa podarí,kiežby to už bolo na ceste 😔
@typa Veľmi pekne ďakujem 🙂Si mylá,aj si to prajem najviac🙂A aj tebe všetko dobré a ako sa máš?
No tak mám novinu, práce som dostala výpoveď. Neviem čo mám na to napísať, cítim sa divne, je to zvláštny pocit, ale neviem či dorý alebo zlý. Neviem si to predstaviť, že zrazu budem doma. No som nejaká zmätená, neviem to ani napísať. 🙄
aj ja pridavam cerstve TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT virusy, aby ste ich chytili este za cerstva...........a hned teraz... 🙂
@fidka21
@drobca07 veď to, že včera mi nič nepovedal len aby som si to vždy nejak vyriešila s detmi a nebola toľk na očr a dnes si ma zavolal a povedal, že si to rozmyslel. Dal mi na výber, buď odídem hneď a dá mi jedno odstupné alebo tu budem ešte dva mesiace. No ja nemám chuť tu sedieť. Je mi s toho zle. ☹
tu som tu som, posielam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

@typa ďakujem ti moja, no ja si hovorím každý mesiac, že sa nebudem sledovať a vždy od toho 13DC sa riešim. Tak teraz sa snažím tie myšlienky potláčať. NO NEDARÍ SAAAA 😠