Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ŤTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT😉 😉 😉
@ataner81 Ahoj!veď som nepísala,že sú pozitívne,ale že silnejú 🙂A testujem každý deň od toho 6dc ako som sem dala😀Len po dva dni budem dávať,hoc dnes som robila inú značku ovu testu a je slabšia 2 čiarka:-/Ale nevadí,veď pondelok na11dcmi lekár spraví aj folikulometriu 🙂Moc Ti prajem aby Ti mamka bola vporiadku po operácií 😉
@renitri Ahoj!Tak potom nahoď fotku drobčiatok 🙂
@zora256 @typa baby ste zlatučké. Ja sa hneď po príchode mrchy chystám do CARu. Už som tam volala a mám prísť hneď v 1DC(najneskôr do 3DC) Urobia mi sono, horm.profil, krvné vyšetrenia,poslali by mana laprku ale tú už mám za sebou a drahému spg. To sú základné vyšetrenia, ďalej neviem čo budú robiť. Mrcha by mala prísť tieto dni ale doktorka ma varovala,že mi môže kľudne aj 2týždne meškať.ň 😠
@zora256 to je tiež dobrá taktika ale u mňa vo veľkom meste to nefunguje. Keď si zmyslím,že chcem o 2hej ráno testovať, tak zájdem do nonstop lekárne a testujem. Ja skôr musím toho nakúpiť haldu za posledné prachy alebo sa objednať k doktorovi(úplne najlepšie keď zruším kvôli tomu zábavu) a potom to väčšinou príde
@renitri no len aby nebolo až deď tvoje drobátka budú mať 18 😠 No to už ja budem stará tak to už tehu asi nebude hroziť 😠 Nechápem, prečo sa nedarí, asi na to fak moc myslím. Teraz som dvatsiaty prvý DC a hrozne ma bolia prsia a tlačí vaječník, takže v piatok asi príde mrcha. Inak sorry ale nejde mi na počítači dvojka tak píšem jak dement. 😀 No ja sa velmi s teba teším, už som sa nevedela dočkať tvojej foto. Tak rada by som ich videla potom aj na živo. Ja mám kamošku a tá ma o mesiac staršie dvojičky ako je môj syn, takže spolu vyrastajú a ked sa narodili mali každý 3150 g. Na dvojičky riadna váha, tak mi jej bolo lúto ked pred pôrodom nemohla už ani chodiť také mala obrovské brucho.
@ellis21 neboj, bude to urcite skorej 🙂 no hej je to o psychike, my sme to tiez vzdali a sustredili sme sa ze pojdeme do CARu... Nepride mrchana jedna..nemoze... Som rada, ze sa so mnou tesis 🙂 ved jasne, mozno sa niekedy stretneme aj na zivo 🙂 no tak to boli krasne velkeee...si neviem predstavit ako na tom budem ja neskor 🙂
@ataner81 Ahoj!tak v meste to je iné 😀 tu na dedine,ovu testy ani nedostanem,ja tu na Mk kupujem tie lacné a tehu tiež 🙂Občas ak idem do mesta,tak tam kúpim tehu test aj kvalitnejší,aby som nejaký aj iný mala,ale teraz neplánujem,kupovať už viac,aj vtedy som žiaden nemala a nemohla som sa testovať a tak som sa aspoň tak nesledovala,a stalo sa 🙂len ten jedinkýkrát som sa nesledovala vôbec .Nuž kiežby to bolo tak ľahké sa nesledovať,proste tá psychika veľa robí,treba sa uvolniť,sú baby,ktorým sa ani umelo nepodarí a keď rpestanú sa snažiť ostanú tehotné bez všetkého snaženia,len si užívania jeden druhého 🙂
@renitri Ahoj!Sú krásne 🙂Veľmi sa stebou teším 🙂Prajem vám trom pevné zdravie a nak vydržia čo najdlhšie v brušku 😉
@ellis21 Ahoj!Veru veľa robí psychika ja som si zaumienila posledný cyklus si robiť ovu testy a ďalšie nechám tak 🙂A z tehut estmi budem čakať min. do 42dc 😀,proste budem sa snažiť nečakať ms ale ani testovať 🙂Som zvedavá ako to vydržím od marca ne´testovať vôbec nič 🙂
@renitri Nemáš zač🙂TAk budúci o 2 týždne máš tehu knižku,super 🙂Ja som mala už v 8tt,lebo vtedy som šla do nemocnici pre rizikové,na sledovanie,aby vedeli na príjme že som tehu a kamkoľvek budeš cestovať musíš mať pri sebe ak by sa niečo nedajbože stalo aby vedeli ako stebou narábať,podľa stavu 🙂To je ako kartička poistenca 😀 stále so sebou 🙂

posielam dnešnú zásielku na šťastnú stranu 707 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂