icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
8. feb 2013

posielam dnešnú zásielku na šťastnú stranu 707 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

renitri
8. feb 2013

@ataner81 urcite ano ;)

typa
8. feb 2013

ŤTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT😉 😉 😉

drobca07
8. feb 2013

@ataner81 toto som myslela drahá 😅 😅 😅 😀 😀 😀 ...prečo sa nedajú posielať fotky v IP??? ☹

ataner81
8. feb 2013

@drobca07 nádhera 😀 . Podobné som videla aj v obchode u nás 🙂

drobca07
8. feb 2013

@ataner81 ja som skoro odpadla ked som to videla, stráááášne chutné je to a veľmi dobrý nápad ako to "povedať" rodičom keď to príde 😀 😀 😀

ataner81
8. feb 2013

@drobca07 krásne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 také chceeeeeeeeem 🙂

zora256
8. feb 2013

@ataner81 Ahoj!veď som nepísala,že sú pozitívne,ale že silnejú 🙂A testujem každý deň od toho 6dc ako som sem dala😀Len po dva dni budem dávať,hoc dnes som robila inú značku ovu testu a je slabšia 2 čiarka:-/Ale nevadí,veď pondelok na11dcmi lekár spraví aj folikulometriu 🙂Moc Ti prajem aby Ti mamka bola vporiadku po operácií 😉
@renitri Ahoj!Tak potom nahoď fotku drobčiatok 🙂

zora256
8. feb 2013

@drobca07 Krásne🙂Kiežby to tak šlo 😀 tak by sme každé mali malinké babulko 🙂

ataner81
8. feb 2013

@zora256 ďakujem moja. A ak ti môžem poradiť, nemeň značku testov lebo ťa to pomýli. Kde jeden druh ukáže silnú testovaciu čiarku, druhý takú úbohú

zora256
8. feb 2013

@ataner81 ĎAkujem problém je vtom,že som kupovala od tej istej a predca sú iné :-/ a tak mám z oboch ešte po 4ks,takže dotestujem snimi tento cyklus,a budúci mesiac budem mať zas ten dlhší cyklus,takže ani nejdem kupovať viac testou nechám to tak a príde to samé🙂

ataner81
8. feb 2013

@zora256 jasné moja, nekupuj dopredu veď čo ak to nevyužiješ lebo budeš tehu 😀

typa
8. feb 2013

@ataner81 Tebe ma kedy prijst mrcha? Ak sa nahodou dostavi, tak mas ist do toho car-u? Co vam tam maju robit? Este nejake vysetrenia alebo co sa tam lvastne robi?

zora256
8. feb 2013

@ataner81 Kiežby prorok zteba písal 🙂Aj ja tebe moc prajem aby si bola už teraz tehu vo februári 😉

ataner81
8. feb 2013

@zora256 @typa baby ste zlatučké. Ja sa hneď po príchode mrchy chystám do CARu. Už som tam volala a mám prísť hneď v 1DC(najneskôr do 3DC) Urobia mi sono, horm.profil, krvné vyšetrenia,poslali by mana laprku ale tú už mám za sebou a drahému spg. To sú základné vyšetrenia, ďalej neviem čo budú robiť. Mrcha by mala prísť tieto dni ale doktorka ma varovala,že mi môže kľudne aj 2týždne meškať.ň 😠

ataner81
8. feb 2013

@zora256 alebo Zorka kúp, zákon schválnosti platil už na mnohé baby. Pozri na Renku, Zuzku, Evičku..........

zora256
8. feb 2013

@ataner81 Ahoj!TAk prajem aby si bola už tehu a neprišla ms 🙂
A čo sa týka testov,u mňa platilo pri malom,že som nemala žiadne testy doma,ako naschvál,takže skúsim radšej minúť testy aby ma nenapadlo testovať a sná´ď práve vtedy budem potrebovať,keď nebudem mať 😀

ataner81
8. feb 2013

@zora256 to je tiež dobrá taktika ale u mňa vo veľkom meste to nefunguje. Keď si zmyslím,že chcem o 2hej ráno testovať, tak zájdem do nonstop lekárne a testujem. Ja skôr musím toho nakúpiť haldu za posledné prachy alebo sa objednať k doktorovi(úplne najlepšie keď zruším kvôli tomu zábavu) a potom to väčšinou príde

renitri
8. feb 2013

Ahojte babulky... Tak nahadzujem dnesne foto drobcov 🙂 Mali 12 mm, 7+3tt (podla ms 7+6tt)...Dalsia kontrola o 2 tyzdne tj. 21.2 a dostaneme tehu knizku 🙂 A od pondelka som na Pn-ke....

ellis21
8. feb 2013

@renitri jééé aké sú krásne fazulky, aj ja chcem, no ale ja si vystačím s jedným chichi, 4 deti by som asi nerozdýchala 😀 aj ja už chcéééééém hodiť fotečky fazulky 😠

renitri
8. feb 2013

@ellis21 dakujeeeem 🙂 hej riadne narastli za tyzden 🙂 dalsia foto bude este s vacsimi fazulkami o 2tyzdne 🙂
uz sa tesim sa tvoje foto 🙂

ellis21
8. feb 2013

@renitri no len aby nebolo až deď tvoje drobátka budú mať 18 😠 No to už ja budem stará tak to už tehu asi nebude hroziť 😠 Nechápem, prečo sa nedarí, asi na to fak moc myslím. Teraz som dvatsiaty prvý DC a hrozne ma bolia prsia a tlačí vaječník, takže v piatok asi príde mrcha. Inak sorry ale nejde mi na počítači dvojka tak píšem jak dement. 😀 No ja sa velmi s teba teším, už som sa nevedela dočkať tvojej foto. Tak rada by som ich videla potom aj na živo. Ja mám kamošku a tá ma o mesiac staršie dvojičky ako je môj syn, takže spolu vyrastajú a ked sa narodili mali každý 3150 g. Na dvojičky riadna váha, tak mi jej bolo lúto ked pred pôrodom nemohla už ani chodiť také mala obrovské brucho.

renitri
8. feb 2013

@ellis21 neboj, bude to urcite skorej 🙂 no hej je to o psychike, my sme to tiez vzdali a sustredili sme sa ze pojdeme do CARu... Nepride mrchana jedna..nemoze... Som rada, ze sa so mnou tesis 🙂 ved jasne, mozno sa niekedy stretneme aj na zivo 🙂 no tak to boli krasne velkeee...si neviem predstavit ako na tom budem ja neskor 🙂

ellis21
8. feb 2013

@renitri a už ti rastie aj brucho? a super že ti nieje zle mne tiež nebolo ani pri dcére ani pri synovi, teraz pri tom treťom mi bolo hrozne. Neviem čím to je.

renitri
8. feb 2013

@ellis21 nvm..asi trochu hej.. ale viac sadla 😀

leonetka
8. feb 2013

@ataner81 tak to uz mas za chvilu! drzim palce nech pride mrcha co najskor (aj by som ti popriala nech nepride, ze by sa zadarilo 😉 ale viem ze take reci nemas rada) a uz chcem vidiet a lajknut tvoj pozitivny testik! 😵

zora256
8. feb 2013

@ataner81 Ahoj!tak v meste to je iné 😀 tu na dedine,ovu testy ani nedostanem,ja tu na Mk kupujem tie lacné a tehu tiež 🙂Občas ak idem do mesta,tak tam kúpim tehu test aj kvalitnejší,aby som nejaký aj iný mala,ale teraz neplánujem,kupovať už viac,aj vtedy som žiaden nemala a nemohla som sa testovať a tak som sa aspoň tak nesledovala,a stalo sa 🙂len ten jedinkýkrát som sa nesledovala vôbec .Nuž kiežby to bolo tak ľahké sa nesledovať,proste tá psychika veľa robí,treba sa uvolniť,sú baby,ktorým sa ani umelo nepodarí a keď rpestanú sa snažiť ostanú tehotné bez všetkého snaženia,len si užívania jeden druhého 🙂
@renitri Ahoj!Sú krásne 🙂Veľmi sa stebou teším 🙂Prajem vám trom pevné zdravie a nak vydržia čo najdlhšie v brušku 😉
@ellis21 Ahoj!Veru veľa robí psychika ja som si zaumienila posledný cyklus si robiť ovu testy a ďalšie nechám tak 🙂A z tehut estmi budem čakať min. do 42dc 😀,proste budem sa snažiť nečakať ms ale ani testovať 🙂Som zvedavá ako to vydržím od marca ne´testovať vôbec nič 🙂

renitri
8. feb 2013

@zora256 dakujeme 🙂

zora256
9. feb 2013

@renitri Nemáš zač🙂TAk budúci o 2 týždne máš tehu knižku,super 🙂Ja som mala už v 8tt,lebo vtedy som šla do nemocnici pre rizikové,na sledovanie,aby vedeli na príjme že som tehu a kamkoľvek budeš cestovať musíš mať pri sebe ak by sa niečo nedajbože stalo aby vedeli ako stebou narábať,podľa stavu 🙂To je ako kartička poistenca 😀 stále so sebou 🙂

renitri
9. feb 2013

@zora256 ano viem ;) uz sa tesim na nu ;)