icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

fidka21
11. feb 2013

@ataner81 no ved to ako keby sme to mohli ovplyvnit..a este take trapne otazky a preco sa vam nedari ako je to mozne ako keby som to vedela 😠 a potom su este taky co ma lutuju lebo moja segra ma uz 2 deti akurat v novembri sa jej 2. narodilo, ze neboj sa aj ty sa dockas a aj take rady trapne ani pisat sa mi otom nechce...vies co chodila som k dr. ako na klavir ale to mi vzdy len ultrazvuk spravila hormony predpisala a to bolo asi tak vsetko ...vzdy vsetko v poriadku a uz som bola vybavena...len co ma uz v oktobri posielala na laparku a mm na spermiogram ale este ma mm prehovoril nech pockame, ze este to nie je rok a tak tak uz mi len ta priroda ostala 😀 akurat som si aj hormony vysadila tak cakam ci mrcha pride ci nie ale zacinam mat obavy, ze asi nepride aj pojdem si po vyvolavacku 😝 a aj tvoj mm uz bol na vysetreni nejakom?

ataner81
11. feb 2013

@fidka21 mne doktorka brala krv na hormonálny profil, štítnu zľazu, protilátky proti spermiám, pohlavné choroby, ultrazvuk. Muž bol u urológa na krvné a hmatové vyšetrenie a odber spermií. Doktorka mi tiež chcela nasadiť hormóny, ktoré som brala jeden mesiac a potom som si povedala, že stačí a objednala som sa na laparoskopiu. Po mrche ideme s mužom do CARu. Už nemienim čakať na zázrak a dopovať sa chémiu 😠

fidka21
11. feb 2013

@ataner81 tak uz toho mate za sebou dost a vsetky vysetrenia mate v poriadku?ak ano tak asi to uz len v tej psychike bude...mas pravdu ak ti v CARe pomozu tak treba tam zajst moznoze aj my sa tam ocitneme ...poznam jeden pripad minuly rok sa u nas narodili dvojicky manzelom, ktori 20 rokov nemohli otehotniet az po umelom minuly rok sa im podarilo a ta zena uz mala 40 rokov 😲 ja dufam, ze my tak dlho nebudeme cakat to sa asi skor zblaznim 😅

ataner81
11. feb 2013

@fidka21 výsledky nemáme ukážkové(muž nemá najlepší spermiogram a ja mám jeden vajcovov nepriechodný ☹ )ale sú relatívne v norme. V CARe nám budú robiť všetky vyšetrenia odznova ale dôkladnejšie. Tam nám určite pomôžu. ja nemám trpezlivosť čakať, tak preto sa tam chystám už po roku

zora256
11. feb 2013

@fidka21 Ahoj!Akoby mi nestačilo 😢 ,dnes mi lekár povedal,že nemám šancu otehotnieť iba ak začnem brať lieky ktoré teraz vyšli nedávno na PCO inofolic a jedna krabička stojí v niektorch lekárňach aj 16eu a treba na mesiac 3krabičky a min. brať pol roka a max 12 mesiacov takže ak nezaberie ani to tak už iba inseminácia ale na to sa mi muž nedá a aj lekár vravel,že je to moc drahé,že lacnejšie vyjdú tieto lieky a že ak nemám nane možnosť tak ich nemám ani začať brať lebo to treba vkuse brať ako som písla min. pol roka,takže tento mesiac už doberiem zvyšný Duphasotn a budúci mesiac po výplate si kúpim tieto lieky čo odporučil to je naša posledná šanca a pravda muž musí kyselinu listovú a E vitamín brať ☹ som hotová,aj z tými ovu testmi končím načo si ich budem robiť keď ov nebude ako lekár povedal má viac rovnako veľkých folikulov a teraz budem 12dní brať od spodu lieky lebo mám zápaľ a potom Vagilact 10dní ak nedôjde ms dovtedy kým doužívam.Dnes mám 11dc.A kvôli anovulačným cyklom mi meškáva.

zora256
11. feb 2013

@renitri Ahoj!Moja už mi to došlo,že ty dostaneš pravda dve,lebo čakáš dve bábätká,moc sa stebou teším,ale ja nebudem ťa tak skoro nasledovať,ja budem asi zvás tu posledná,kvôli Pco musím brať drahé lieky až min. pol roka max. 12 mesiacov,a ak ani dovtedy nič,tak nebudeme mať viac detí ako mi lekár dnes povedal ☹ je mi aj smutno ale somr ada,že máme aspoň jedno,hoc moc by som chcela ešte jedno...Skúšam sa presviedčať,že iste aj nám zaberie,ako lekár vravel zatiaľ 80% žien pomohol,nuž len dúfam,že nebudeme v tých 20% ☹.A tento mesiac nebude nič len´bo 12 dní budem od spodu užívať kapsule a potom Vagilact 10dní.TAkže ani sexík,ael podľa lekára it ak nebudem ovulovať tento cyklus,keďže tie lieky budem užívať až budúci mesiac aj to až po výplate,keďže na mesiac treba 3 balenia a jedno stojí 16eu,tu na nete som objavila jednu stránku kde trojbalenie stojí 36eu,ale i tak si tento mesiac nemôžem dovoliť ich kúpiť,takže tak :-/.

zora256
11. feb 2013

Baby!Ahojte!
Mám tu tieto ovulačné testy z jedného ako vidíte 4ks a z druhého typu 3ks spolu 7ks dám ich z poštovným za 1eu ak chce niekto a 3ks tehotenstkých testou a 4kus je taký ružovo-biely z okienkom a dá za koniec zavrieť asi ste tu na Mk v bazáre u jednej videli od tej som kupovala predáva za 1eu ja ich všetky 4ks dám za 1eu z poštovným spolu ak chce niekto 2eu,nechcem to doma držať zbytočne,a ak sa podarí aspoň nebudem testovať skoro a potom si kúpim druhé,ale vám iste sa zídu,viac než mne ja min. pol roka nemusím vôbec testovať a potom tu bude preventívka tak zistím či sa dačo zmenilo v septembri 🙂
Ale rada si vás budem čítať naďalej site budú ďalšie snažilky za ten čas,kým sa aj nám zadarí 🙂

zora256
11. feb 2013

Tu sú fotky🙂

fidka21
11. feb 2013

@ataner81 tak aspon vysledky mate v norme tak to je tiez pozitivne a v CARe Vam pomozu si myslim tam su vacsi odbornici 🙂 urcite sa to podari budem ti silno drzat palce 😉 praveze si dost trpezliva ked si vydrzala 13 mesiacov ja keby som mohla tiez to riesim len mna mm brzdi on ma stale na vsetko cas ale uz nie dlho lebo uz aj mne trpezlivost dochadza 😀

deculko
11. feb 2013

@ataner81 ahoj Reny,my sme uz vcelku zdravi,od marca by malo moje deculo zacat chodit do skolky a dovtedy ho este chcem zobrat do auparku do toho detskeho kutika,kde je sam...nech si zvyka...mozme si dat teda stretko... co ty na to @typa 🙂))

fidka21
11. feb 2013

@zora256 nebojsa moja aj mala nadej je stale nadejou ...aspon vies nacom si a ked zacnes brat tie lieky tak ti hadam pomozu ak to pomohlo 80% bab tak to je dost si myslim....a ty budes urcite patrit medzi ne 😉 je to strasne cim vsetkym si treba prejst ale tak hadam na konci toho vsetkeho sa dockas vytuzeneho babatka ja v to pevne verim 😉

ataner81
11. feb 2013

@fidka21 ten môj má tiež kopec času ale smola, lebo ja som netrpezlivá, tak som dohodla a vybavila urológa, spermiogram a teraz ten CAR. V marci by mal ísť na kontrolný spermiogram, tak mu len oznámim kde a kedy tam má byť a hotovo. Keby bolo tak ako on chce, tak s tým do teraz nič nerobíme. Aj vitamíny som mu nakúpila a teraz ho nimi napchávam 😀
@deculko jasné Evička. Dajme stretko ale ako som písala, tak až po tom 17.2. kvôli mamke. V piatok ide na operáciu a uvidím ako sa bude po nej cítiť, teda či nebude potrebovať moju pomoc.Dohodnime sa druhý týždeň. Potom si povieme presný dátum a čas 🙂

drobca07
11. feb 2013

@zora256 to je mi ľúto, že ti povedal takéto zlé správy....a to na to prišiel až teraz??? to je mi divné 😒 to ťa potom zbytočne napchával duphastonom , joj niektorých doktorov by som zato nakopala 😠 😠 😠 ....ale aspoň viete na čom ste a viete ako sa máte zariadiť...- aj keď to bude drahé ☹ ....a na IUI si nerozmýšľala? keď máš vyhodiť toľko peniažkov na infolic a všetko okolo toho tak to ťa rovno môžu dať do poriadku v nejakom CARe...
...u teba je aspoň potešenie to, že máš krásneho zdravého synčeka a môžeš sa mu naplno venovať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

deculko
11. feb 2013

@ataner81 jasne Reny,potom sa mi ozvi a drzim mamke palce...nech to hladko prebehne,nech je ok coskoro...drzte sa

deculko
11. feb 2013

vsetkym vam posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
...je to nespravodlive,ten svet...
aj mna to mrzi @zora256,co tidoky povedal.. aj mne by bolo hrozne smutno a nespravodlivo,ak by som druhe mala mat s mensou nadejou,hoc jedno mam... priroda a tie materinske pocity su strasne silne....

ataner81
11. feb 2013

@zora256 všetky na teba myslíme, prajeme ti aby sa doktor mýlil a ty si si čoskoro našla // 🙂
@deculko ďakujem Evička. len by som bola zbytočne nervózna a to sa medzi tehulky nehodí 🙂 . Už vieš čo nosič v brušku? 🙂

deculko
11. feb 2013

@ataner81 este nevieme,co mame v busku🙂) to az o mesiac... ked sa vobec ukaze..🙂))))

ataner81
11. feb 2013

@deculko viem, že máte tušenie na chlapca, tak som yźvedavá, či sa vám to potvrdí 🙂 Ono je to jedno, hlavne nech je zdravé 🙂

typa
11. feb 2013

@ataner81 @deculko ahojte baby,budem rada ak sa stretneme. Ja by som snad buduci tyzden mohla...myslim,ze nikto nema dovcu. Aspon zatial nie. U nas je to s volnom divocina. Dalsi tyzden sa urcite nebude dat a potom asi prvy marcovy tt by som mohla. Ved skuste sa dohodnut vy dve a ja sa posnazim na ten datum vybavit si volno 🙂

ataner81
11. feb 2013

@typa @deculko prvý marcový týždeň znie skvelo. napíšem vám potom ako robím 🙂

tusinka
11. feb 2013

@zora256 držím palce, neboj, bude všetko dobre...a chodíš k tomuto dr.už dlho????

tusinka
11. feb 2013

@fidka21 tak ako sa Ti darí??? mrcha stále nedorazila??? môj mm ide v stredu na spermiogram- nuž, uvidíme, čo ukáže... 😕

fidka21
11. feb 2013

@ataner81 tak to si super poriesila to by som si z teba mala zobrat priklad 😀 este par mesiacov a bude po mojom 😀

renitri
11. feb 2013

@zora256 coze ???? Tak to je teda zleeee. Ale pozri na mna zazraky sa deju takze mozes otehu aj ty. A mrcha he kde ? Myslim ktory Dc si ?

fidka21
11. feb 2013

@tusinka ahooj dari sa mi fajn mrcha zatial nikde ale nerobim si ziadne nadeje(len uuplne malilicke 😀 ) u mna to je normalne, ze si meska..len sa bojim, ze budem musiet na vyvolavacku a zasa brat hormony 😠 a v stredu budem drzat palce nech ten spermiogram dobre dopadne 😉 a ty sa ako mas?

luciana789
11. feb 2013

ahojte babenky, ako dlho pred ovu a po ovu sa snažilkujete 🙂

zora256
11. feb 2013

@fidka21 Ahoj!Tak nádej je to je isté do roka 🙂A potom sa uvidí hoc moc verím,že do preventívky budem už ok🙂
@drobca07 Ahoj!My car máme veľmi ďaleko od nás mi bývame pri hraniciach maďarska ☹A auto nemáme ani vodičský a môj muž na žiadne vyšetrovačky už nie je ochotný ísť,takže toľko otom a lekár mi PCO potvrdil hneď po pôrode,lenže v októbri som to mala lepšie vlani a z Duphastonom som otehotnela aj prvý krát ja som si ho preto pítala.A teraz ako mám ten zápaľ ma dosť pichalo zas vo vaječníkoch a tak som mu dala skontrolovať a veru oba sú polycystické a to po pôrode som mala len pravý ☹ proste ja to mám už od začiatku ms od 11rokoch raz lepšie raz horšie ☹A podľa lekára vyjde Inofolic lacnejšie ako vyšetrenia a IUI,tak preto som sa rozhodla radšej tieto lieky vyskúšať keďže max.len 12 mesiacov sa môžu brať to max vyjde tak na 600eu a IUI vyjde aj na 3000eu čo je dosť veľký rozdiel aj z cestou a takto to mám hneď z lekárne alebo z internetu kde teraz je aj akcia na mesiac 36eu čo je super,len dúfam,že aj budúci mesiac bude taká akcia :-/.
@deculko ĎAkujem,veru príroda,u mňa to tak zložito zariadila,až mi je hrozne,že moje telo ma neposlúcha:-/ ale čo už nejako to prekonám a možno sa raz aj dočkám aj druhého možno po roku brania toho lieku sa aj samé stane skutočnosťou 🙂
@ataner81 Ahoj!ĎAkujem za milé slová ja Ti prajme aby si si ty skôr našla // moc si ich zaslúžiš,neboj ja sa iste raz dočkám aj druhého anjelika,zatiaľ mi bude robiť tento jediný radosť dovtedy 🙂
@tusinka Ahoj!Ktomuto lekárovi chodím od januára 2010,vďaka nemu mám prvé dieťatko ten prvý lekár ma napchával hormónmi a Hak,len aby mi ms chodila a neliečil konkrétny problém a tento mi dal doporiadku cyklus a ovu behom 10 mesiacov som bola tehotná,nie ako u prvého liečil ma od 17 rokov a ani v 22 rokoch som nebola tehu,preto som v 23 rokoch prestúpila a už v 24 rokoch som rodila 🙂 Je to dobrý lekár a odborník,verím mu že sa podarí ztýmto novým liekom znovu otehotnieť ako mi aj povedal ak sa jedno podarilo z mojimi vaječníkmi podarí sa aj druhý krát 🙂
@renitri Ahoj§ty si iný prípad ty máš len jeden vajcovod nepriechodný ale mne sa vajíčka neuvolňujú nedochádza k ovulácii rozumieš?A dc som 11dc ale mi je to nanič keďže od dnes musím zdola užívať lieky na zápal a potom Vagilact na flóru,aby som nemala výtoky takže snažilkovanie sa i tak odlkadá na budúci mesiac keďže zo spodu budem 22 dní užívať lieky:-/.A kvôli anovulačným cyklom mám nepravidelnú ms a aj hrozné akné vriedky na krku teraz ☹Všetko je zlé,ale verím že do roka budem tehu aj ja 🙂

typa
11. feb 2013

@zora256 ahoj,teraz som si citala,co Ti gyn. povedal. Mrzi ma to,ze uz mas oba pco. Ale paci sa mi Tvoj uzasny pristup. Ziadna sebalutost - ale slova,ze babo urcite prijde. Mozno je dobre,ze ste to zistili. Mm sa upokoji a milovanie bude viac v pohode a co Ty vies,ci to nahodou nevyjde. Kolkym uz dr. tvrdili,ze sa to urcite nepodari a podarilo sa. Mojim znamym povedal dr. v Ba,ze aby oni dvaja mohli mat spolu dieta -
musel by sa stat zazrak a to sa stane raz za 6 rokov. A uz maju 2 deturence. Jednoducho to nechali v Bozich rukach 🙂
Som rada,ze to nevzdavas 🙂 Drz sa Zori

renitri
11. feb 2013

@zora256 hrozne ma to mrzi moja :( ked ti gyn raz pomohol k tehu tak verim ze vie co robi a pomoze aj teraz a dockas sa dalsieho miminka ;) moc ti drzim palce a myslim na teba. Ale neprestavaj verit.

zora256
11. feb 2013

@typa Ahoj!Díky,veď taký zázrak ako píšeš mám doma a spinká vpostieľke,ten zázrak mi dodáva silu bojovať ´dalej a veriť že ešte jeden zázrak bude 🙂Veď malý sa nám podaril až vtedy keď lekár nás posielal na umelé oplodnenie do Brna 😀,takže viem očom píšeš 🙂A to sme sa na malého načakali 4roky podaril sa nám na 3,5 roka 🙂