Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ahoj dakujem za info len vies ja zatial neviem, ze by som mala PCO ak mi nahodou dr. nieco take zisti tak nad tym porozmyslam ...ono moze byt aj viacej inych pricin preco ms meska..este som si spomenula, ze mi aj dr. spominala, ze mam malo hormonu progesteron, ktory spusta ms...zatial este pockam a ak nic tak to zacnem riesit
@tusinka tak to drzim palce a ja 😉 a vysledky budete mat kedy uz vies?wau to fakt?tak potom mas dost velku sancu, ze mozes mat dvojicky vravia, ze je to najviac pravdepodobne v obgeneracii 🙂 veru nie mrcha stale nikde tak ma to stve podla mna tehotna nie som no ktovie... takze vyzera to tak, ze asi si pojdem po vyvolavacku alebo sa k tej liecitelke objednam rozmyslam, ze to skusim nejako prirodne riesit... 🙂
@fidka21 Ahoj!
TAk pozisťuj čo je u teba príčina a potom rieš čím skôr aby si nemusela mesiace čakať na // 🙂Moc Ti prajem aby si bola čím skôr ok 🙂
Tak u mňa včera po kýchnutí pri ležaní na chrbte strašne zabolel vaječník ten pravý z cystami až som začala krvácať,takže iste som si istá,že mi praskli cystičky z folikulov,aspoň o jeden problém menej🙂Ale nevadí,aj tak začnem budúci mesiac z tou liečbou as náď sa ešte teto leto dočkám // a krásnej fazuľky 🙂Mám ešte väčší elán na duši než včera.Keďže aj v októbri som mala také krvácanie slabé po veľkej bolesti vo vaječníku a na ďalší mesiac u gynekóloga na sone už neboli žiadne cysty 🙂Nuž až na rozdiel,že teraz sa nechystám k lekárovi,až keď zaberú tie lieky abudem tehu 🙂Dnes mám 13dc.a liečim sa ešte ATB.
@zora256 dakujem podobne aj ja prajem tebe nech sa ti to vsetko cim skor napravi 😉 a ako ti zistil dr, ze mas PCO to sa laparoskopiou zistuje nie?vies co ak ja pojdem najblizsie k dr. tak laparoskpoia ma asi neminie uz ma posielala v oktobri ale mm chcel aby sme pockali uz preslo par mesiacov a nic sa nedeje takze asi to uz nema vyznam dlho odkladat...ale je fajn, ze to beries vsetko tak pozitivne ale hlavne sa netreba vzdavat ja kym vsetko nevyskusam tak sa nevzdam 😀
@fidka21 Ahoj!Mne to sonom zistil to Pco a aj ukázal na monitore ako vyzerá ten pravý vaječník ☹ A veru ešte stále slabo krvácam ale aspoň nemám bodavú bolesť už v tom vaječníku.A ľavý mi neukázal a le vravel,že ten je len o niečo lepšie natom,takže aj ten je PCo ale nevadí už som napísala odborníkom do Mama a ja na stránek do poradne tak som zvedavá čo mi odpíše natoto lekár ztade,či sa to berie ako ovu,alebo či sú tie vajíčka u odumreté,či sa dá otehotneiť z takýchto prasknutí cýst ktoré obsahjú vajíčka...som moc zvedavá,hoc sex nemáme vtomto čase keďže užívam Atb zospodu,len aby som vedela ak nabudúce budem natom takto,či sa dá otehotnieť pri takomto stave.
super cvičenie na podporu počatia je hormonalna joga: http://hormonalnajoga.webnode.sk/
ak mate niektora s nou skusenost, podelte sa prosim...
@drobca07
@ataner81 Ďakujem žienky, no je šikuliak, zajtra ideme vyberať štychy tak dúfam, že to zvládne tiež tak statočne. No ja som dnes 27DC a začína ma nejak pobolievať brucho ale tak po stranách do krížov a kozy riadne pália nafúkli sa jak balóny a hrozne ani nie že bolia ale pália ma tak teraz neviem či to bude mrchaňa alebo sa konečne pošťastí, zajtra skúsim spraviť test ale nedávam tomu nádeje aj ked sme sa snažili no ale to každý mesiac a nič. No a pracujem z domu je to lepšie ako nič takže len kôli peniazom. Inak by som sa naňho vykašlala. No a vy čo máte nové?
Dostala som od manžela krásnu retiazku z bieleho zlata s krížikom s kamienkami na Valentína. Ja by som mu chcela dať testík //. Dúfam, že sa mi to podarí, to bude najkrajší darček k narodeninám a zajtra má aj svokor výročie smrti a manžel by sa veľmi tešil keby sme mali zaňho mimčo. On verí tomu, že keď niekto zomrie tak iný sa má narodiť a to by bol super termín na pozitívny testík. Držte mi babulky palce. 😅
@ellis21 Držím palce 🙂
@fidka21 noo, tak máme to za sebou- výsledky nám dali ešte dnes a výsledok je vraj veľmi dobrý...lekár mu povedal, že uňho je všetko OK..🙂 veľmi sa teším tomu výsledku, ale na druhej strane sme zase tam kde sme boli- objednám sa teda k dr. teda teraz ja a uvidíme čo ďalej...on ma bude chcieť poslať ešte na laparoskopiu, ale keď ja sa tak bojíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím ☹
@luciana789 ďakujem 🙂
@tusinka Tešán sa z dobrých výsledkov a laparky sa neboj, len ti pomôže aj baby odtiaľto to majú už za sebou. Držím ti palce aby to čím skôr vyšlo. Možno sa netreba na to sústrediť. A nie možno ale je to tak aj keď ja som ten opačný prípad ale mám to vyskúšané. Bola som tehotná 3 krát a vždy sa zadarilo keď som sa na to vykašľala, no ale teraz sa neviem odosobniť a preto sa nedarí ani mne 😢
@tusinka tak to je super spravicka tesim sa, ze je vsetko v poriadku 😉 fajne, ze vam vysledky dali uz dnes aspon vas nenatahuju zbytocne ...neboj moja to zvladnes laparoskpopiu uz podstupilo vela bab a kazdy z nich ti povie, ze je to v pohode 😉 mna asika tiez neminie uz v oktobri som mala ist skoda, ze som nebola mala by som to za sebou 😝 a este som pocula, ze po laparoskopii sa vela babam podarilo rychlo otehotniet 😉
@fidka21 V min. storočí odrezávali operáciou tie časti vaječníkov a teraz len hormonálne lieky a väčšinou tie zapríčiňujú tieto stavy,proste vyliečiť sa to nedá,len liečiť pokiaľ je žena v produktívnom veku myslím kým nenastane menopauza sa môžu tvoriť naďalej rpeto nemôžem byť vôbec bez nejakých liekov,lebo by mi ms ani neprišla vtomto stave,keďže sú obe vaječníky Pco ako mi pondelok povedal,tak by neprišla.Ale ako som bola predtým každý druhý mesiac prišla,lebo jeden vaječník ten ľavý bol funkčný do vlaňajška.Tak a teraz vynašli Inofolic,na liečbu PCO tak ten chcem vyskúšať a od budúceho mesiaca aj vyskúšam.Moc dúfam,že ten mi už zaberie a že budeme mať zdravé babulko ešte jedno a potom mi je aj fuk čo bude z mojimi vaječníkmi...Kým ma nebudú trápiť bolesťou.
TAk to máš zatiaľ fajn keď nemáš PCo🙂Buď rada,snáď tovje telo potrebuje len oddych a vydýchnuť si a neboj dá sa do normálu a budete mať čoskoro bábo🙂
@drobca07 no mojka, takže ak clear blue neklame tak je to tam, je tam síce duch ale je ho vidno. Skúsim odfotiť, len neviem či to bude vidno. Ak nie tak zajtra spravím ešte jeden ak nedojde mrchaňa, tak testnem znovu a už by mal byť silnejší. Ešte sa nechcem moc chváliť, lebo ma nejak bolí brucho aj kozy ale neviem či ten test neklame.
@fidka21 😀 no to mám, niekedy sa až hnevám že sebe nič nekúpi a stále míňa namňa a na deti. No ja som mu dnes ukázala testík, že valentínsky darček a on že uverí až ked to bude potvrdené od doktora. No je naňom zatiaľ len duch a mrchaňa snáď zajtra nepríde. Tak preto sa ešte nechválim. Skúsim odfotiť ale je to clear blue a tie paličky sú modré, takže je to zle vidno. Ráno spravím ešte jeden. 😖
@zora256 skoda, ze sa to neda vyliecit ale dobre je, ze aspon lieky na to su a je este nadej byt tehu...tak po case zistis, ci ti ten infolic pomohol alebo nie ale ja myslim, ze ano ked to uz viacerim babam pomohlo tak tebe urcite tiez 😉
no moje telo uz oddychuje dlho neviem dokedy ho to este bude bavit ale uz by sa mohlo umudrit 😀 nechapem preco sa mi ten cyklus tak pokazil predtym som ho mala taky super sice nie presne na den ale vcelku pravidelny ten potrat mi skazil vsetko co sa dalo 😠 😠
@fidka21 Ahoj!nezlosti sa,moja🙂Vieš veľa vecí pokazí aj pôrod najmä ms cykly sa úplne zmenia buď k horšiemu,alebo k lepšiemu,ale zriedka k lepšiemu,tak aj ten potrat sa berie ako pôrod,keďže hormóny boli na inej vlnovej dĺžke počas tehotenstva a potom prišiel spád kde sa tie hormóny úplne vykotili tak povediac z rovnováhy v akej boli:-/.A to trvá nejaký čas kým sa znormalizujú ja som po pôrode ako mi lekár povedal na 6týždeň po pôrode,že má polycystický pravý vaječník,poradil hneď Hak aby sa to nerozširovalo,a ja som po 8 mesiaci vysadila stým,že čo ak sa nezadarí ani druhé nebudem čakať roky zas,a dal potom Duphaston stým,že mi nepozrel vaječníky vtom čase a na ďalšej preventívke mi zkonštatoval,zas že mám PCO a navrhol dať odstrániť tú časť a potom som mala hroznú bolesť a krvácanie na 13dc a o mesiac som zašlastým k lekárovi,a povedal,že nemám PCO a tak som nemusela na Laparoskopiu a natešená z tým,že mi povedal,že budem ovulovať som sa spustila do snaženia a aj o dva mesiace mi povedal,že som po ovulácií na 15dc som tam bola a potom zas že budem mať ovu a vidíš po ďalších dvoch mesiacoch mi teraz povedal,že oba vaječníky sú PCO,proste sa to strieda akosi,a verím,že ten liek mi zabere a teraz mi odpísali z poradne na mamaaja,že to krvácanie a tá bolesť je z ovulácie,lebo vraj PCo nepraskajú v tých cystách sú vraj nevyvinuté vajíčka,takže podľa nej je to ovulácia a že vpohodke môžem otehotnieť,nuž díkes som si pomyslela,aj tak nemôžem mať sex keďže užívam tie Atb zospodu,a mne sa aj hnusí počas krvácania mať sex☹Takže o takéto plodenie nestojím,len kiežby to krvácanie už prešlo dnes je už 3deň:-/A ja si myslím,že to som mala mať sex pred tým ako som začala krvácať,no nie?Ale to je už fuk.Tak neviem ja si aj tak myslím že tie cystičky sa vstrebali ak nepraskli.Lebo kam by boli zmyzli v októbri a som presvedčená,že i teraz tak bolo veď som podľa lekára aj min bola po ovulácií a nekrvácala som tak enchápem od októbra prešlo pol roka a za ten čas žeby som bola mala ovu len z ľavého vaječníka? a nakopili sa tie cystičky a len po polroku praskajú či vstrebávajú sa či čo?je mi to zvláštne 😕

@fidka21 ano, isla som s nim- uz je vnutri a ja v cakarni drzim palce 😉 nooo, tak ako pises- nemusia byt hned dvojicky 🙂 🙂 🙂 inak ja v rodine na dvojicky nabeh mam- starky pochadzal z dvojiciek 😉 a ty?? mrcha sa stale nehlasi???