Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ja som pocula ze ja femibion pomaha je to vyzivovy doplnok 🙂
@majka21rk Imelo biele pijame rano a vecer a cez den trikrat caj zmiesany z rebricka a alchimilky. A k tom u femibionu brala som ho 2 mesiace a nepomohlo to len som pribrala 5 kil a moja obvodna mi povedala ze je to hlupost, ze to je len komercni liek a ze buduce mamicky alebo snyzilky urobia lepsie ak budu jest viac listovej zeleniny a ovocia
@fidka21 Pijem ho cely cyklus. Ale na krabicke v lekarni nepise ze pomaha zenam a pise tam ze pomaha na vysoky krvny tlak co neje celkom pravda lebo imelo tlak upravuje bez ohladu nato ci je nizky ci vysoky. A pise tam ze sa neodporuca pyt v tehotenstve ale zatial som nezistila preco. 😒
....ja už céééééém 😀 😀 😀 😀
@anulik88 Ahoj!Tak to nie je dobré:-/ A aj to zváranie,aj mne ženský vravel,že to nie je dobré to vyžarovanie:-/Aj môj muž rád zvára,ale len na jar a vlete,max na jeseň vzime nie,on to len doma,ak má niečo robiť.Ináč lepí a vyrezáva sedačky.
@ellis21 Ahoj!tak to je ešte fajn cena,nie ako tie digital tie sú moc drahé aj vyše 10eu :-/.A máš pravdu je čas na gyndoša,aspoň bude vä´čšie a lepšie viditeľné🙂
@fidka21 Veď uvidíš pondelok🙂Že či sa zadarilo,moc držím palčeky🙂
@anulik88 Ja som Femibion brala celé tehu a nepribrala som zneho ba na začiatku som vracal a aj schudla 5kg a od 5mesiaca som začala späť priberať a dokopy som mala len 9kg ale bez tých 5kg som len 4kg pribrala čiže len o 4kg som bola ťažšia než pred tehotenstvom,takže ja by som Femibionu nepripisovala priberanie,ale je dobré pre bábo,aj to Dha🙂Mám celkom rozumné dieťatko🙂Ja som zeleninu nesmela počas tehu jesť vôbec,mala som vysoké hodnoty tej kyseliny v moči ☹
@anulik88 Ahoj!veru,to,že si z prác nenavyberáme☹.My by sme radi boli 4 ale akosi k nám ťažšie pribúdajú detičky,aj na malého sme si dlho počkali 3,5roka kým som otehotnela a ešte 9kým sa narodil,ale hlavné je že ho máme,je lepšie amť aspoň jdeno,než ani ejdno :-/.Ale verím,že bude aj druhé,len je to otázka času...kedy bude anjelik voľný aj pre nás🙂Aj o tom Femibione to je somarina,mne ho predávala sestrička u gynekológa,ešte mi ho ona odporučila,aby som zbytočne nevyjedala,ja som zprvu skôr mala nechutenstvo než žravosť tak mi bolo zle,fuj,nechcela by som pri druhom vôbec vracať už...A preto som ho brávala večer,keď mi nebolo až tak zle,lebo každé ráno som vracala do 17tt.kým som nezačala pociťovať pohyby.A ja som dot ehu brala Calibrum babyplan,lebo femibion je moc drahý ten do 13tt stojí 13eu a od 13tt do pôrodu 21eu je to dosť a vlekárňach stoja aj viac ja som aj pom pôrode kým som kojila brala Energy mum od Femibionu a tie stoja tiež 13eu.Proste tie vitamíny keď prijmeš v tabletke,tak si tvoje telo nepíta somariny ako niektoré omietky jedia či popl a stenu,a ješ len obyčajne za seba nie zadvoch tak nepriberieš len čo je nutné priemer je 9-12kg je v norme za tehotnosť🙂
@zora256
@drobca07 ahojte babky, tak my sa snazime presne od marca a teraz uz meska 6 dni... 🙂 bola som u gyndosa, krv nebere a pichol mi vyvolavacku v pondelok...tak cakam, co sa bude diat...test som este nerobila, az buduci tyzden v utorok, stredu, ale chcem uz mat digitalny...ak teda nedostanem... 😉
@ellis21 gratulujeeeemmm 🙂
@anulik88 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 my sa s polovičkou tiež snažíme, je to už vyše roka...k tomu spermiogramu- môj mm bol akurát v stredu na vyšetrení- tiež sa mu asi ako každému chlapovi veľmi ísť nechcelo, ale nakoniec išiel- vyšetrenie robí urológ a výsledky boli o chvíľu...držím palce 😉
@anulik88 Ahoj!Ja by som tak drahý vitamín na plánovanie nebrala,ale ty vieš🙂Ja som brala Calibrum Baby plan počas snaženia,a až v tehu som prešla na Femibion 🙂A teraz len obyčajnú Bio-folic beriem,a od budúceho mesiaca budem mať vlieku spolu z kyselinou liestovou,tak až počas tehu plánujem zas Femibion brať,keďže je drahý,ja som preto od sestričky kupovala,lebo u nej je lacnejší,to mi vteedy ona ponúkla,aj kvôli cene,hoc keby som mala z lekárne kupovať u nás len Calibrum babyplan a Calibrum mama predávajú:-/.
@zvolsiinylogin Ahoj!Vitaj späť,už si dávno nepísala🙂Moc držím palčeky aby si bola tehu 😉
@radka1303 Ahoj!
A boli ste aj na vyšetreniach?Alebo ešte nie?A ms Ti chodí pravidelne?Koľký máš dc?Neboj príde to 😉 Ešte si mladučká🙂A 9 mesiacov nie je tak veľa🙂Nám sa malý po 3,5roku podaril,ale aj to z liekmi :-/ A my sa snažíme už 11mesiac o druhé,ale verím,že sa podarí raz aj druhé 🙂A tento rok sa i vám podarí uvidíš🙂
Kde ste všetky?Čo nové?Kde sú testíky,máme nové tehulky?Snažiace sa istesnažíte je výkend,že? 😀
@zora256 ani mne sa cez vikend nechce velmi pozerat do pc. Ved cely tyzden pred nim denne sedim 8 hodin. Ale do konca tyzdna mam dovcu...tak sa uz tesim 🙂
Planujem trochu upratovat,musim najst rodny a sobasny list. Nemam sajnu,kam som ich dala. Dnes mi prisiel tehu kabatik,lebo som uz pomaly nic nazapla 🙂 Svokra mi priniesla bundu,aby som si ju skusila. Ale nedokazala som sa s nou zzit - jednoducho to nebol moj styl. Taka bola sklamana,ze aku drahu bundu mi ona vybrala a ja ju nechcem. Tak som si tu cez mk objednala kabatik za par eur. Som sa jej bola pochvalit,ze som oproti nej usetrila viac ako 200 eur 🙂 No aka som sikovna 🙂
Ty si uz zacala brat tie lieky,ci az buduci mesiac zacinas?
@fidka21 jaaaj, títo naši chlapi 🙂 môj je tiež presvedčený, že my sme obidvaja OK a to že sa nám nedarí je spôsobené tým, že to už veľmi chceme a hlavne ja sa na to všetko priveľmi sústredím 😕 😕 nuž, ano, myslím na to... 😉 😉 😉 a môj mi tiež povedal, že laparku nateraz nech neriešime...ale neviem či má zmysel to ešte odkladať- predsa len rok snaženia sa je už dosť ☹

@anulik88 ake bylinnky ak sa mozem opytat? dakujemm