Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ahoj no rano som si merala ale to len tak zo zvedavosti dnes som ju mala 36,6 a mrcha furt nikde uz ma fakt stve aj brucho ma uz prestalo boliet ja tomu nerozumiem asi musim len cakat nic ine mi neostava 🙂
tak aspon ked citis ze ta prsia pobolievaju tak asi nebudes ani duphaston potrebovat a pride ti aj bez neho to by si mala fajn ale zasa budes mat ten infolic ze?uz je tolko tych liekov, ze uz by bolo dobre keby aj niektore zaucinkovali 😀
@fidka21 ja si aj jeden deň poviem, že jasné, idem na to veď čo nespravím pre bábatko, a potom ma chytia take obavy- ja sa bojím hlavne narkózy 😕 😕 😕 ale asi sa z toho nevyzujem 😀 no uvidíme- tento mesiac to neriešim a budúci budem akurát cez OVU mimo domova bez manžela takže zase nič...nuž je to zložité 😀 ale aj teba tá hnusná mrcha riadne naťahuje, nanič pocit, keď nevieš na čom si 😠
@tusinka no to poznam jeden den hrdinka a ked sa clovek tak zamysli co vsetko to obnasa tak aj hlada moznosti ako to obist 😀 a narkozy sa bat nemusis to si len pekne pospinkas a ked sa zobudis bude uz po vsetkom 😀 ja sa skor tych vysledkov obavam ..stale este dufam, ze sa to predsa len nejako podari bez toho vsetkeho ale neviem s takymto uzasnym cyklom tak aj pochybovat zacinam...no to ako naschval ked potrebujes aby ste boli spolu tak akurat vtedy nie ste skoda nieco planovat asi vsetko je proti nam mi to uz tak pripada 😀 😀 ale zasa spermie vydrzia aj par dni tak to mozes vyuzit co ty vies ci nepockaju do ovulacie 😀
@fidka21 to je pravda- neoplatí sa veľmi nič plánovať....a včera som sa riadne prekvapila- jedna známa nevedela otehotnieť a jedna lekárka jej poradila, že problém môže byť aj v plombách v zuboch...ona hnaná túžbou po babatku si dala všetky plomby vymeniť a.....čaká drobca 🙂 fakt nemôžme vedieť kde je v nás ten problém schovaný...a možno je to len nejaká maličkosť a laparka je úplne zbytočná... 😕 len keby sme vedeli...
@tusinka to fakt?to som nepocula este 😀 to aby sme si isli plomby vymenit 😀 ale ked si vezmes napadlo by ta to, ze kvoli tomu neotehotnies ved slak by ma trafil, clovek sa tu cely cas trapi a nakoniec toto 😀 no ved to keby sme len vedeli aj chrup cely si dam spravit 😀 ale zasa laparka aj vela babam pomohla poznam u nas jednu ktora ma tri deti a zakazdym bola na laparke bez nej to neslo...lebo laparkou sa ti tam aj vsetko precisti prevzdusni a vajicko lahsie prejde vajcovodom 🙂
@fidka21 Ahoj!Ja ešte užívam Duphaston len 1x denne namiesto 2x denne,bez neho by asi ms nedošla,ale ktoho vie,a Inofolic je B8 a B9 vitamín vjednom vraj písali kočky,preto poisťovňa neprepláca,takže t nie sú ani lieky len vitamíny proti tvorbe cýst na vaječníkoch,takže to ako liek neberiem 🙂Aspoň že tak,je to bez hormónov,prírodnéLen som zvedavá ako mi príde potom ms bez hormónov len z Inofolicom,ale tak uvidím budúci mesiac😀 nič iné mi neostáva.A tá teplota je akási normálna meriaš si ju v pošve?ja som ani pred ms nemala tak nízku ja tam dolu som mával najmenej 36,7 stupňa,viem nie je to veľký rozdiel,ja len že som toľko nemala ani raz.Ale tak každá sme iná.Moc Ti prajem aby ťa dlho nenaťahovala a ak predca nič tak skús znovu testnúť,najneskôr na koľký dc Ti doterz prišla ms?
Ahojte žienky ako to sa vami vyzera ? 🙂 kto najblizsie testikuje ? .. pripadne nejaky dušik ? drzim palceky .. informujte aj nas dievcata .. samozrejme posielam tehu virusiky kazdej jednej:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ... 🙂
Aktualizácia tabuľky: @luciana789 @linda555 baby kedy nečakáte ďalšiu mrchu?
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@leonetka 22.2. baran
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@hana2626 6.3. rak
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov
@jeackynka 14.3.. baran
@radka1303 15.3. ryby Radka -10mesiacov
@petronellynka 17-18.3. blíženci
@luciana789 ?.3 lev, 1mesiac
@linda555 ?.3. panna , 6mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka ďalšia nádejná tehulka, čakáme na potvrdenie doktorom(kedy máš kontrolu?)
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku testíku )
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 13 mesiacov
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
@ataner81 nečakám 18.3 🙂
Aktualizácia tabuľky: @linda555 baby kedy nečakáš ďalšiu mrchu? @fidka21 tebe mrchaňa stále nedorazila?
@fidka21 váhy, 8-12.2.
@leonetka 22.2. baran
@sam1234 1.3. strelec , 4roky a 9mesiacov
@tusinka 5.3. baran , snaž.12mesiacov
@hana2626 6.3. rak
@zora256 28.2.-7.3. baran Zora -11 mesiacov
@jeackynka 14.3.. baran
@radka1303 15.3. ryby Radka -10mesiacov
@petronellynka 17-18.3. blíženci
@luciana789 18.3 lev, 1mesiac
@linda555 ?.3. panna , 6mesiacov
@ellis21 15.2.váhy Elenka ďalšia nádejná tehulka, čakáme na potvrdenie doktorom(kedy máš kontrolu?)
@alicek14 , baran Alica naša nová nádejná tehuľka, ktorá čaká na preradenie do tehu tabuľky (poprosím fotečku testíku )
Tieto babule si potrebujú od snažilkovania trochu oddýchnuť a nabrať silu ale stále sú tu s nami:
@ataner81 február 2013 panna Renka budúca mamina- 13 mesiacov
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka -2roky a 6mesiacov
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička -10rokov
Ahojte babenky 🙂
Ako sa vsetky mate? Ja sedim v cakarni,ale doktor isiel k surnemu pripadu do nemocnice,tak neviem dokedy tu budem sediet :-\
Kedze mam dovolenku,tak si to tu mozem naplno vychutnat 🙂
@ataner81 tak uz ti to @leonetka prezradila ze testik utvrdil jej pocity ze tento mesiac nic z toho .. ale ako si na tom ty draha ? .. mrcha prisla po laparke ci stale ništ .. ? (spominala si ze moze kludne aj 2t meskat ..) ci uz zacina nove snazilkove obdobie pre teba ? 🙂 tvoj akcny mesiac ? 🙂 a hlavne uspesny .. tfuj tfuj tfuj ... TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ... 🙂
pre @leonetka taktiež speci pre dalsi uspesny mesiac: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ... 🙂
@leonetka takže testík je biely ☹ ale drahá kým nepríde mrcha, nádej tam vždzy je. Ovu síce bola pred 13dňami ale k oplodneniu mohlo dôjsť o pár dní neskôr.Takže ešte nevešaj hlavu a vydrž 😀 @rohlicka my sme si moja museli dať takú menšiu pauzu lebo som sa s drahým už nemilovala ale mali sme iba sex za účelom splodenia mimi. Toho som sa strašne zľakla a musela som si dať nútenú abstinenciu aby som po drahom opäť túžila ako predtým. Sexuálna abstinencia pomohla a my sa opäť milujeme. Nesnažilkuzjeme, len milujeme keď máme chuť. Veď v CARe to poriešia
@ataner81 dakujem mojka, ale my sme sa v druhej polke cyklu na to vykaslali, takze k neskorsiemu oplodneniu nemohlo dojst 😉 bolo mi totiz dost naprd. ja som si do minuleho vikendu fakt myslela, ze to vyslo, lebo kazdy den ma prekvapil nejakym "typickym" priznakom. ale teraz od pondelka akoby utal a citim sa uplne normalne. takze verim v neuspesnost tohto cyklu ale nie som sklamana, ved to bol len prvy cyklus. skor netrpezlivo cakam na mrchu, aby sme uz mohli znovu zacat 😉 spravny pristup mas. a do toho CAR kedy mate ist (ak to neni tajne)?
@zora256 jaj ja ze uz neuzivas a moznoze ti aj staci len jedenkrat za den ved uvidis ci ta bude natahovat alebo pride ako ma 🙂 hej hej v posve si ju meriam dnes som mala zasa 36,7 ale vies ono to nema vyznam lebo si ju nemeriam cely cyklus ja som len tak zo zvedavosti, ze ako sa asi pohybuje teraz...vies co nebudem uz testovat nemam ani kupeny test a ak nepride tak uz jedine k dr. pojdem len uz ak sa tam vyberiem tak uz ma neminie laparka a aj mm bude musiet na vysetrenie len ho musim este prehovorit 😀
@typa Ahoj!Ako sa máte?Ale Ti tie týždne plinú 🙂Alebo si tu len zriedka😀 a preto sa mi zdá,že máš vždy o niekoľko týždňov viac🙂
@fidka21 Ahoj!
Vieš ja neviem ale tak vieš nesnažili sme sa tento mesiac len pred prasknutím cýst a to bolo pred ovu ak vôbec bola,takže tento mesiac taktiež nič ztoho 🙂Len som moc zvedavá na koľký dc príde ms,keďže tento krát má prísť na 28dc,keďže min. cykls meškala na 33dc a ja posledné mesiace mávam jeden mesiac dlhší cyklus a druhý presne na 28dc ale ke´dže mi cysty praskli na PCO vaječníku,ktorý zvykne mávať ten predĺžený cyklus,tak eraz neviem či som mala z oboch ovu,alebo ani zjedného 😕 ,takže tento cyklus mi je záhadou...A tá teploty keď hore dole skáče,tak neviem,uvidíš,podľa toho či dôjde alebo nie.A nemáš bolesti podbruška,alebo niečoho?Koľký máš dnes dc?

@fidka21 no ale aj mňa podozrieva to môže by aj priznak tehu