icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

mabika
4. mar 2013

@tatarida gratulujem k chlapciskovi!!!! A zle ti uz nebyva? 😉

anulik88
4. mar 2013

@zora256 Ahoj. Drzim prsti nech ms nepride. A s tymi testami to poznam aj pri prvom mi // ukazalo az ked mi meskala 3 tyzdne ale v krvi by ti to mali zistit skor nei? A k tym bolestiam ked si v klbku su slabsie? lebo mne raz bolo poradene na velke bolesti v podbrusku si lahnut na chrbat a rovno z natiahnutimi nohami lezat. Boli to asi 5 az 10 minut ale bolesti ustupia tak ze ich necitim potom den. Naozaj drzim prsti nech je vsetko v poriadku. Ak budes robit testik ukaz ho potom. 🙂

zora256
4. mar 2013

@renitri Ahoj!
Ak veru ešte je to od sexíku len 9dní,tak si počkám do budúceho pondelka z testovaním,pre istotu aby bolo vidno // ak nedorazí ms,uvidíme,oproti včerajším bolestiam mi je už lepšie ,ale také bolesti som mala včera že až hrôza 😢 ,a keď ani stôu ms neprišla tak už si naozaj nemám čo iné myslieť než na uhniezdenie...Som rada,že sa máte fajn a že už aj bruško vykúka 🙂
@ellis21 Ahoj!Tak výtoku už mám pomenej včera som mala hrozné bolesti som preležala asi pol dňa v klbku,tak čakám ako to pôjde ďalej,ešte negratuluj,nemám ešte niejaký dôkaz že som tehu...čakám na ms,zatiaľ,nechcem sa sklamať :-/.Ale ak nedôjde do pondelka tak testnem vtedy najskôr,keďže sme sex nemali od prasknutých cýst keďže som krvácala od 12dc do 21dc a to mi na 11dc lekár povedal,že ovu nebude,a že nevidí šancu otehotnieť,a brala som atb zo spodu od 11dc a sex sme mali až 23dc čo bolo 23.2. preto ak nastala vtom čase ovulácia a ak sa len včera uhniezdilo je skoro testovať,a aj sa načakám na ms alebo aj na //.Možno najskôr až 23.3. ukážu len testy.Pri malom mi vyše mesiaca meškala ms som včera čítla svoj denník ztoho času mi meškala ms 17.10. 4dni a negatívny bol test a až na 17.11. mi vyšiel pozitívny test aj to bola ešte slabšia druhá palička.Takže u mňa aj pomalšie nastupuje Hcg hormón v moči....

zora256
4. mar 2013

@anulik88 Ahoj!Presne vklbku mi bolo najlepšieustúpili a dnes tie bolesti sú odosť miernejšie.Testy ako som písala kukni vyššie u mňa ako aj tebe ale mne už mesiac meškala ms kým ukázali aj to ešte bola druhá slabšia najskôr pondelok skúsim,ak nedorazí ms,a ak nič tak až 23.3. A ty si vtom čase bola tehu?

fidka21
4. mar 2013

@tusinka no to dufam aj ja, ze pomoze pevne v to verim 🙂 a jasne neboj o vsetkom vas budem informovat zatial nove nemam nic ani mrcha este neprisla tak uz len cakat mi ostava 😀 tak to hej vela takych spekulantov je to mas pravdu co na nestasti druheho zarabaju takych by som kdesi poslala 😠 😀 ale tato je fajn taka prijemna a este k tomu je aj zdravotna sestricka...a ty ako prisla ti ta mrcha ci stale len vytok mas?do Frankfurtu tak to mas dost daleko ale aspon svet vidis 😉 ale hej muzicek sa skusal aj vykrucat, ze sa mu nechce ist ale rychlo som ho presvedcila a bol rad, ze sme tam boli uz tiez velmi tuzi po potomkovi tak da sa nahovorit na hocico 😀

ellis21
4. mar 2013

@zora256 ja som taketo bolesti mala na 5 den od ovu a aj ruzovy vytok, potom to preslo a som tehu, tak si myslim aj ja ze to bolo uhniezdovanie. Nemohla som sa ani postavit. Drzim ti palce.

fidka21
4. mar 2013

@zora256 ahoj dakujem aj ja tebe prajem aby ti to vyslo akurat citam, ze si mala bolesti a vytok tak ktovie mozno ze to vyslo akurat ked si to ani neocakavala 😉 tak uz len cakat treba co sa z toho vyvinie 🙂

zora256
4. mar 2013

@ellis21 Ahoj!veru to prišlo najak na 5deň od toho 23dc na 28.2. na 28dc som mala hnedý výtok a aj číry priveľa a na 1.3. ako na 29dc som mala tiež a včera v sobotu už len kvapka krvi z čírym výtokom a vnedeľu na 31dc som mala hrozné bolesti a teraz len sem-tam do strán väčšinou alebo nad pišulou :-/ Tak som moc zvedavá,ale akosom písala keď neprišla pri takých hroznýchbolestiach ako som mala včera tka už zrejme ani nerpíde 😔 ,no dúfam,že pondelok bude mať // na teste a tebe od toho 5dňa na koľký deň si mala pozitívny test?

zora256
4. mar 2013

@fidka21 ĎAkujem,veru nečakal som ale ešte si nerobím radšej nádeje,uverím až keď mi to testy potvrdia 😀

zora256
4. mar 2013

@ellis21 A vkoľkom tt si?Alebo ešte si nebola u gyndoša?A aj tebe na druhý deň tie bolesti akosi pomenej prišli?Ja neviem čo si myslieť,mám ztoho rozrušené pocity,práve keď som ešte chcela nejaký čas odložiť snaženie a aj sex bol fakt len vtedy a najskôr po ms na 7dc pred vyšetrením na sone,som bola v 11dc keď mi lekár aj povedal,že mám cysty a že nevidí prirodzenú šancu len umelo alebo z Inofolicom,nuž a just mi na ďalší deň rpaskli cysty a krvácala som a po krvácaní sme mali len sex na 23dc,nuž tak mi neostáva len sa načakať.kým nepríde ms,alebo kým testy neukáž //.

ellis21
4. mar 2013

@zora256 no moja vidim to nadejne. Ja som mala to uhniezdovanie a hnedy vitok n 19 dc a ducha som mala na 27 dc den pred mrchou ale to som uz tusila ze to vyslo tak snad sa aj tebe zadari konecne. No ja ani neviem ci je vsetko ok lebo som este nebola u doktora. Ale modlim s aby bolo.

ellis21
4. mar 2013

@zora256 ja som podla ms 7tt ale ako som pisla este som nebola u dokiho. Ale snad je vsetko ok, skus sa na to nesustredit a hovorit si ze ak to ma prist tak to pride a nesustredit sa. Ignoruj bolesst aj mozne priznaky a ked budes tehu tak super. A ak nie tak nebudes tolko sklamana.

zora256
4. mar 2013

@ellis21 Ahoj!Tak Ti užna 9deň vyšli // po tom výtoku?Fajn🙂Moc držím palčeky aby bolo u vás všetko ok 😉 .Kiežby to tak bolo ako si my písala🙂Nuž ja testnem pondelok to by už malo byť vidno 🙂Max budúci štvrtok🙂zas 🙂A koľký máš dnes dc?keďže si ešte nebola u lekára,kedy sa chystáš?Mne ak budúci týždeň vyjdú // tak sa objednám na 25.3. alebo na 8.4. na vyšetrenie aby som nemusela 2x chodiť na sono či bije srdiečko 🙂

zora256
4. mar 2013

@ellis21 Presne tak si aj vravím,že ak príde tak príde,aspoň nebudem skalamaná tak ja stále čakám na ms ešte 😀 lebo normálne nemešká podľa min. mesiaca až o 3dni by došla,ale proste tento mesiac mám úplne všelijaký tento cyklus,tak ma nič už neprekvapí 😀.A zázraky sa dejú,ja to tak beriem jeden už mám aj vtedy mi elkár povedal tieto kruté slová,že nevidí šancu a posielal nás na umelé oplodnenie,do Čieh,ale sme nešli a ani nepôjdeme lebo verím,že to príde samé ako aj pred 2rokmi 🙂

ellis21
4. mar 2013

@zora256 ja som dnes 47 dc, nebola som u doktora lebo nemam peniaze, on pyta 15 eur za.prvy ultfazvuk

fidka21
4. mar 2013

@zora256 tak drzim palce aby to vyslo 😉 nadej je vzdy aj ked si myslime ze len velmi mala ale predsa len nejaka je 🙂 a este uzivas tu hlivu?

zora256
4. mar 2013

@ellis21 Ahoj!Rozumiem🙂A nastali už nejaké príznaky?
@fidka21 Ahoj!Áno užívam,tú mám na imunitu a aj proti zápaľom,je to vitamín beriem denne 2x denne 🙂Keďže som alergik,na všetko,a nebereim nič na alergiu už 2mesiac lebo nechce sa mi z malým trepať autobusom 60km tam a späť a načakala by som sa tam pol dňa :-/ ale už mi je aj beznich fajn,takže zrejme pomáha na imunitu 🙂

anulik88
4. mar 2013

@zora256 Ahoj. Tek nech to rychlo zleti a nech je uz prvi testik pozitivny. 🙂 🙂 No a ked mi test ukazal // uz som pravdepodobne babo nemala len placentu ale to mi neve nikto potvrdit. 😒 Ale inak nebude od septembra pojdem do skoly a mozno to dopadne ako u kamosky lekar jej povedal ze tak skoro sa im babo nepodari tak nech si najde nieco ine nech nato nemysli tak sla na vysku a hned v septembry mrcha meskala a do konca prveho rocnika porodila. 🙂 tak dufam ze ked budem mysliet iba na pilne studium tak to pride. Snazim sa mysliet pozityvne. 😉

zora256
4. mar 2013

@anulik88 Ahoj§nebo tak to bude,ja napríklad som mala iné plány práve sme sa vo februári nesnažili len an 7dc a na 11dc mi lekár povedal,že ovu nebude,že mám cysty a že nevidí žiadnu šancu a na 12dc som krvácala do 21dc a až na 23dc sme malis ex a vidíšmešká,tak uvidím,že čo je zatým o týždeň 🙂Veru psychika veľa narobí 🙂prajem vám nak sa vám podarí tiež ke´d nebudete nato myslieť 😉

anulik88
4. mar 2013

@zora256 Ahoj. Ja som len zvedava ci sa mne podari nato nemysliet ja mam mnoho planou ale vzdy myslim aj nato a zvlast ked mam teraz tie nepravidelne cykli tak vzdy ked meska som plna nadeji. ☹

ellis21
4. mar 2013

@zora256 priznaky mam od toho uhniezdenia, zacali ma boliet prsia a strasny hlad, a to mm do tera akurat ma sem tqm pichne v bruchu ale inak ok, nieje mi ani zle len som unavena casto. Ozaj a hlavne ma strasne boleli krize. Tie su uz v pohode ale sem tam ma pobolieva podbrusko. Inak mi je fajn. 😀

zora256
4. mar 2013

@anulik88 Ahoj!Ja som asi úplne opačná než ty 😀.Mne ke´d meškajú pravidelne tak už nato nai nemyslím,lebo už sa nádejať mesačne nechcem zbytočne,aby som nebola sklamaná,keďže mám sklony k depresiám,tak sa snažím nefrustrovať aby ma neprepadli...
@ellis21 Ahoj!Tak to je fajn🙂A pri chlapcoch si to mala rovnaké či nie?Mne pri malom vadili prafémy a rôzne pachy teraz len citlivé prsia zatiaľ aj to len občas a podbruško mám akési citlivé čo som nemávala 😕 .A tie pobolievania a pichania sem-tam a aj ten číry výtok zatiaľ sa drží...Ale tak ešte 3dni mám do 10dňa od vysadenia Duphastonu,dovtedy by mala ms doraziť max o 4dni,lebo mala som už aj na 11deň.Tak nádejať sa budem potom ale testnem najskôr buď v nedeľu ak nevydržím ke´d nepríde ms.A ak vydržím tak pondelok.

ellis21
4. mar 2013

@zora256 ja mam dievca a chlapca. No presne si to nepametam ale viem, ze mi tiez nebolo zle. No teraz som masirovala muza mentolovim kremom a musela som prestat lebo mi prislo na grcku, takze neznasam teraz mentolove vonee.

ellis21
4. mar 2013

@zora256 inak to brucho citpive som mala vzdy ked som ostala tehotna. To je pravda a tebe pri malom byvalo zle?

zora256
4. mar 2013

@ellis21 Ahoj!Áno bolo mi pri synovi hrozne pol dňa len ležala a vodu pila,lebo som vracala hneď ako som sa čo len posadila:-/A to od 6tt do 17tt kým som nezačala cítiť pohyby a potom už len každý druhý deň do 18tt:-/ len dúfam,že tentokrátmi nebude bývať zle.Svokre bolo len pri dcére zle pri synoch nie a mojej mame len pri mne aj to len od hrozna.A ja vôbec do obeda nič,len na obed slepačiu polievku a potom ak som si odgrgal tak už mi bolo dobre ale ak nie,tak som hneď bola nd wc...

tusinka
4. mar 2013

@fidka21 ja mám stále výtok, ja sa nestíham čudovať, ako sa cyklus za posledné dva mesiace pomenil...predtým ma cca 3 dni pred mrchou začali bolieť prsia, mrcha prišla a hotovo...a teraz- prsia ma bolia dobreže nie pol mesiaca, výtok pred mrchou...neviem čo sa deje ☹ super, že sa manžel dal nahovoriť, že pre bábo všetko 😉 môj je teraz v takom rozpoložení, že spermiogram mal ok takže to znamená že on je v poriadku a keď to ani ja nebudem nejako extra riešiť tak sa nám zadarí...keby to bolo také jednoduché 😕 😕

fidka21
4. mar 2013

@zora256 tak to mas super, ze ti to tak pomaha aspon vies v com je problem a riesis ho 🙂 tak dufam, ze ti ta mrcha nedojde a budeme sa tu vytesovat z krasneho testiku 😉

fidka21
4. mar 2013

@tusinka no sak to kazdy si robi co chce este aj ten cyklus ako keby mu to dobre robilo, ze nas tak metie 😀 este sa aj take priznaky objavia co nikdy predtym a clovek si uz potom aj namysla ci nie je v tom ja uz neverim ani jednemu priznaku 😀 to je klasika na chybe je vzdy zena mne moj mm tiez vravel, ze ked som raz otehotnela tak v nom problem nebude len vo mne ked mi aj ta mrcha nechodi a moznoze ma pravdu ale tak ja zato mozem, ze jej sibe 😀 😀 ved aj s maminou som sa rozpravala ci ona mala problem s otehotnenim a ona, ze oco sa len o nu obtrel a uz bola tehotna preco som toto ja nezdedila po nej ..ani s cyklusom nemala problemy ja som asi adoptovana 😀 😀

renitri
4. mar 2013

@zora256 no tak uz aby tu bol pondelok a mohla si sa testit a ms nechodila... 🙂

tatarida
5. mar 2013

@mabika vies co to je ako vykupenie ten porod 🙂 v tej sekunde sa skonci vsezravka, nevolnosti, palenie zahy...proste vsetko 😀