Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tusinka Ahoj!Nemáte zač rada sa niečím zamestnám 🙂
Takže aktualizácia tabuľky:
@fidka 8-12.2. snaž. 1rok váhy
@jeackynka 14.3. snaž.? Baran
@radka1303 15.3. snaž.10mes. Ryby Radka
@petronellynka 17-18.3. snaž.? Blíženci
@luciana789 18.3. snaž. 1mes. Lev
@linda555 ? snaž.6mes. ?
@leonetka 21.3. snaž. ? Baran
@sam1234 27.3. snaž. 4roky a 10mes ?
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a 2 mes. Baran
@zora256 9.4. snaž. 1rok Baran
Poprosím vás dievčence napíšte chýbajúce údaje aby som mohla podopľňať tabuľku,ďakujem za pochopenie 🙂
@renitri Veru moja,už nech je tu ja si myslím,ak by predca meškala a neukazovala tak už 23.3 určite sa ukáže,predca bude to už 3týždne meškania,hoc po 2týždňoch meškania by už malo byť vidno // čo bude až 14.3. čiže budúci štvrtok 🙂nejako to snáď vydržím do pondelka a potom do štvrtka 🙄 dúfam 😀
@renitri ĎAkujem za podporu 😉 si moc milá 🙂Tak necháme sa prekvapiť,sná´d ma bradavky nie nadarmo tentokrát tak boli a sú max. citlivé :-/ A problém je vtom,že neviem rozlíšiť či mám stmavnuté alebo či to ostalo z prvého tehu...
@ellis21 Ozaj ty máš už akú takú skúsenosť z bradavkami to stmavnutie zmyzne po pôrode alebo ostane?lebo ja neviem rozlíšiť,sú hnedé ale neviem či to je zprvého tehu alebo stmavli teraz? 😒 Len to viem,že pupok som mala už normálnej farby od roka malého ale teraz mám také hńedé škvrnky vokolí pupku akokeby začal hnednúť...
@renitri Nuž problém je umňa ten že citlivé a boľavé bradavky mám aj pred ms,tak uvidíme,a aj tie bolesti brucha,mávam,až na tú veľkú boelsť ktorú som mala ešte na 30dc,natú nezabudnem,len v klbku mi bolo dobre a to pol dňa ma strašne bolelo a ani valetol nezabral max.na 5min.:-/ tak som veľmi zvedavá...Kiežby to bolo tehu 😔
@renitri Ahoj!Ďakujem za priania,ale akosi sa mi nechce veriť,že by som bola tehu ke´dže som si merala Bt aj včera aj dnes som mala 36,7 a min. mesiac som si takto merala a po 5 dňoch takéhoto istého stupňa došla ms,tak asi pondelok,utorok dorazí :-/ ale nevadí.
@dorekapa Ahoj!To je zvláštne...tie hormóny vedia nerobiť šarapatu,že? ja som zvedavá kedy dorazí ms mne a potom ke´d už nebudem brať nič na cykly tak ako bude chodiť...
@ellis21 Ahoj!Díky za odpove´d čo sa týka pŕs 🙂veru je lepšie ek´d sú väčší,tak keď mne ms dorazí tak ja si dám pauzu v snažení,aspoň po máj aby sme čo to porobili v spálňach a potom sa uvidí,už aj na mňa ide to,že chcem už ísť do práce tak len dúfam,že narok sa malý zabýva v škôlke a budem môcť ísť robiť niekam,a potom ke´d bude väčší tak sa dám na snaženie zas.Lebo finančne je to naprd...a samej doma z malým mi je dlho...
Ahojte baby!kde ste všetky?Zrejme už spíte 🙂Ja sa tu trošku nudím chlapi už spia,asi idem aj ja 😀

@zora256 jaaaaj... uz chapem.. tak uz nech je pondelok 🙂
@ellis21 moja brzdi s tym bruskom, ved coskoro ma predbehnes 😎 no len aby tam neboli dve ked je take velke 🙂 wow.. som moc zvedava na pondelok 🙂