icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
8. mar 2013

@zora256 jaaaaj... uz chapem.. tak uz nech je pondelok 🙂
@ellis21 moja brzdi s tym bruskom, ved coskoro ma predbehnes 😎 no len aby tam neboli dve ked je take velke 🙂 wow.. som moc zvedava na pondelok 🙂

ellis21
8. mar 2013

@renitri jooj ani nehovor, to je hrozné ja už normálne funím. Ak to takto pôjde ďalej tak sa ani nedvihnem z postele. Aj ja som zvedavá čo mi povie doktor, tiež mi je divné že mi tak rastie, neviem sa dočkať. Snáď bude všetko ok.

renitri
8. mar 2013

@ellis21 🙂 no aj ja som zacala funiet..hlavne ked idem po schodoch.. ale teraz je to uz lepsie.. blizi sa koniec prveho trimestra.. Neboj bude vsetko OK 🙂

ellis21
8. mar 2013

@renitri no hoď foto 😀 😀 len moja je ležatá nedalo sa to otočiť 😀

renitri
8. mar 2013

@ellis21 tak pockaj.. idem sa hned odfotit a dam 😀

ellis21
8. mar 2013

@renitri 😀 😀 😀 čakám 😀

hana2626
8. mar 2013

@ellis21 Držím palce, daj vediet ako si dopadla.

ellis21
8. mar 2013

@hana2626 dik, jasné že dám vedieť, dúfam, že už bude aj srdiečko vidno a všetko bude v poriadku.

zora256
8. mar 2013

@tusinka Ahoj!Nemáte zač rada sa niečím zamestnám 🙂

Takže aktualizácia tabuľky:
@fidka 8-12.2. snaž. 1rok váhy
@jeackynka 14.3. snaž.? Baran
@radka1303 15.3. snaž.10mes. Ryby Radka
@petronellynka 17-18.3. snaž.? Blíženci
@luciana789 18.3. snaž. 1mes. Lev
@linda555 ? snaž.6mes. ?
@leonetka 21.3. snaž. ? Baran
@sam1234 27.3. snaž. 4roky a 10mes ?
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a 2 mes. Baran
@zora256 9.4. snaž. 1rok Baran
Poprosím vás dievčence napíšte chýbajúce údaje aby som mohla podopľňať tabuľku,ďakujem za pochopenie 🙂

zora256
8. mar 2013

@ellis21 Krásne bruško 🙂Som zvedavá mne ako bude pri druhom rásť 🙂

zora256
8. mar 2013

@renitri veru moja a dnes som robila test kým bol mokrý zreteľná bola aj druhá čiarka ale ako schla zmyzla,ešte sa mi také čosi nestalo,žeby preto že je tam hcg ale veľmi málo ešte? 😕 Nuž uvidíme či sa po pár dňoch ustáli a ostane aj druhá palička...

ellis21
8. mar 2013

@zora256 mne rástlo aj pri druhom ale nie takto rýchlo asi v 12tt to začalo byť vidno no ale toto je extrém 🙂 Som zvedavá na pondelok ako to dopadne a či je všetko ok. 🙂

zora256
8. mar 2013

@ellis21 Ahoj!Určite bude krásne biť🙂Už keď si v 8tt veď budúci týždeň začnete 9tt 🙂A tým aj 3mesiac 🙂Prajem veľa zdravíčka vám obom 😉

ellis21
8. mar 2013

@zora256 deviaty začnem až v piatok takže aj v pondelok ešte budem v 8tt. 🙂

renitri
8. mar 2013

@zora256 vazne tam bolo vidno aj druhu ??? noooo moja tak to teda vyzera dobre... pockame este par dni a hadam tam aj ostane ta druha 🙂 drzim palceky 🙂

zora256
8. mar 2013

@ellis21 Tak to nevadí,ale tak už je to koniec 2mesiaca 🙂 Iste bude pekne počuť srdiečko 🙂Len sa šetri,keď sa dá a Elenka Ti má koľko rôčkou a Števko ? Budeš mať pomocníkov,hádam,Ti dajú aj čas na oddych,či nie?

zora256
8. mar 2013

@renitri Áno,bolo ve´d ,to že som ešte nikdy nevidela za mokra čiarku zreteľnú a potom zmyzla,keď uschla,normálne nechápem...Tak ve´d sa uvidí,čo je zatým o pár dní 😀 asi sa hrá na schovávačku 😝

renitri
8. mar 2013

@zora256 hmm..zvlastne.. no ta natahuje 🙂 uz nech je tu buduci tyzden 🙂

zora256
8. mar 2013

@renitri Veru moja,už nech je tu ja si myslím,ak by predca meškala a neukazovala tak už 23.3 určite sa ukáže,predca bude to už 3týždne meškania,hoc po 2týždňoch meškania by už malo byť vidno // čo bude až 14.3. čiže budúci štvrtok 🙂nejako to snáď vydržím do pondelka a potom do štvrtka 🙄 dúfam 😀

renitri
8. mar 2013

@zora256 jasne..vydrzime.. ja idem 15.3 na sono a moc sa tesim..neboj ukaze ti skor ako 3 t po meskani...

zora256
8. mar 2013

@renitri ĎAkujem za podporu 😉 si moc milá 🙂Tak necháme sa prekvapiť,sná´d ma bradavky nie nadarmo tentokrát tak boli a sú max. citlivé :-/ A problém je vtom,že neviem rozlíšiť či mám stmavnuté alebo či to ostalo z prvého tehu...
@ellis21 Ozaj ty máš už akú takú skúsenosť z bradavkami to stmavnutie zmyzne po pôrode alebo ostane?lebo ja neviem rozlíšiť,sú hnedé ale neviem či to je zprvého tehu alebo stmavli teraz? 😒 Len to viem,že pupok som mala už normálnej farby od roka malého ale teraz mám také hńedé škvrnky vokolí pupku akokeby začal hnednúť...

renitri
8. mar 2013

@zora256 🙂 aj ja som mala moc citlive bradavky a boleli ma prsia... a aj brucho ako na mrchu.. a bradavky mi stmavli az neskor...a zvacsili sa mi dvorce.. Uz sa tesim sa testiky 🙂

zora256
8. mar 2013

@renitri Nuž problém je umňa ten že citlivé a boľavé bradavky mám aj pred ms,tak uvidíme,a aj tie bolesti brucha,mávam,až na tú veľkú boelsť ktorú som mala ešte na 30dc,natú nezabudnem,len v klbku mi bolo dobre a to pol dňa ma strašne bolelo a ani valetol nezabral max.na 5min.:-/ tak som veľmi zvedavá...Kiežby to bolo tehu 😔

zora256
8. mar 2013

@renitri A čo sa týka stmavnutia,možno u druho-treťo a viac tehuliek to nastáva asi skôr,ako aj rast bruška a cítenie pohybov.

renitri
8. mar 2013

@zora256 tak verim ze to nie PMS ale tehu 🙂 a to tmavnutie tiez... 🙂

dorekapa
8. mar 2013

@zora256 no ahojky..bola som dnes u DR.a povedal,ze priznaky su ako tehu..dvorce mam ako keby som kojila, zaha ma pali po kave,ran osom zvracala..prislo mi zle v aute a ked som bola dnes u Dr.tak mi povedal,ze sa mi magternica posunula do zadu a je prekrvena....hmmm

ellis21
9. mar 2013

@zora256 bradavky znovu zblednú ale mne ostali dvorce väčšie ale zbledli asi po roku.

ellis21
9. mar 2013

@zora256 Elenka má 10 a Števko 5, no už sa pri nich dá aj oddychovať ale aj tak sa treba starať a variť upratovať atď 🙂 ale myslím, že je to lepšie akoby boli malinký.

zora256
9. mar 2013

@renitri Ahoj!Ďakujem za priania,ale akosi sa mi nechce veriť,že by som bola tehu ke´dže som si merala Bt aj včera aj dnes som mala 36,7 a min. mesiac som si takto merala a po 5 dňoch takéhoto istého stupňa došla ms,tak asi pondelok,utorok dorazí :-/ ale nevadí.
@dorekapa Ahoj!To je zvláštne...tie hormóny vedia nerobiť šarapatu,že? ja som zvedavá kedy dorazí ms mne a potom ke´d už nebudem brať nič na cykly tak ako bude chodiť...
@ellis21 Ahoj!Díky za odpove´d čo sa týka pŕs 🙂veru je lepšie ek´d sú väčší,tak keď mne ms dorazí tak ja si dám pauzu v snažení,aspoň po máj aby sme čo to porobili v spálňach a potom sa uvidí,už aj na mňa ide to,že chcem už ísť do práce tak len dúfam,že narok sa malý zabýva v škôlke a budem môcť ísť robiť niekam,a potom ke´d bude väčší tak sa dám na snaženie zas.Lebo finančne je to naprd...a samej doma z malým mi je dlho...

zora256
9. mar 2013

Ahojte baby!kde ste všetky?Zrejme už spíte 🙂Ja sa tu trošku nudím chlapi už spia,asi idem aj ja 😀