Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@anulik88 Ahoj!Testy som si robila aj dnes z ranného a nič :-/.TAk čakám na ms kedy sa jej uráči,keďže som krvácala na 12dc až do21 dc tak asi príde najneskôr budúci týždeň asi sa mi predĹžil cyklus kvôli tomu,a aj tak nebudem tehu ak som mala ovu min. týždeň,lebo z mužom sa nesnažíme teraz už máme pauzu v snažení...A dnes mám 39dc.
Aktualizácia snažilkovskej tabuľky:
@fidka 8-12.2. snaž.1rok Váhy tak ako si natom?
@jeackynka 14.3. snaž. ? mes. Baran Koľký mes. sa snažíte?
@radka1303 15.3. snaž.10mes.Ryby
@petronellynka 17-18.3. snaž. ?mes. Blíženci koľký mes. sa snažíte?
@luciana789 18.3. snaž.1 mes. Lev
@linda555 ? snaž.6mes. Na kedy nečakáš ms? A aké máš znamenie?
@leonetka 21.3. snaž.2mes. Baran
@sam1234 27.3.snaž 4roky a 10mes. Aké máš znamenie?
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a 3mes. Baran
@hana2626 čakáme na potvrdenie tehu lekárom 🙂
@zora256 odychujúca snažilka
@leonetka Ahoj!
Tak mne už prsia vôbec nie sú citlivé a ani hlienik už nemám proste všetky PSM a aj tehu príznaky zmyzli,tak si nemyslím,že by som bola tehu,tie by potom pretrvávali ☹
@renitri Ahoj!Ja som si Bt nemerala už od piatku a písala som už dnes,že test negatívny,proste ms dorazí len je otázne,že kedy keďže som krvácala na 12dc až do 21dc a dnes mám len 39dc tak sa to as posunie celé možno budúci týždeň v sobotu alebo nedeľu dorazí najneskôr.Proste už to ani neriešim,vôbec príde si kedy sa mu zachce,veď viem,že od 23.2. sme nemali sexík,takže nemám čo riešiť 😀Keďže už ani prsia nemám citlivé tak by čoskoro ms mala prísť rpedňou mi zvyknú prestať byť citlivé.A mávala som ja cykly aj 62dňové 🙂Takže ešte to je pohodka.
Aktualizácia snažilkovskej tabuľky :
@fidka 8-12.2. snaž.1rok Váhy
@jeackynka 14.3. snaž. ? mes. Baran
@radka1303 15.3. snaž.10mes. Ryby Radka
@petronellka 17-18.3 snaž. ?mes. Blíženci
@luciana789 18.3. snaž.´1mes.Lev
@linda555 ? snaž.6mes.?
@leonetka 21.3. snaž. 2mes. Baran
@sam1234 27.3. snaž.4roky a 10mes.
@tusinka 6.4. snaž.1rok a 3mes. Baran
Snažilky prosím vás odpíšte mi chýbajúce údaje kde sú otázniky,ďakujeme 🙂
@hana2626 čakáme na potvrdenie tehu 19.3.
Odycuhúca snažilka @zora256
@sam1234 Ahoj!Tak čo sa týka muža to mi je ľúto:-/Koľko mal %?Môj mal 50% a vidíš podaril sa nám malý na 3,5roka snaženia som bola tehu neboj aj vám sa podarí keď nebudete tak siliť,my sme vtedy uverili,že nebudeme mať vlastné,že si adoptujeme ke´d si dom dáme do poriadku a bác hneď na ďalší mesiac som otehotnela,a teraz sa snažíme už rok a zas máme iné plány aby sme sa nesústredili na plodenie tka verím,že to príde zas čoskoro 🙂
Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@fidka 8-12.2. snaž 1rok Váhy
@jeackynka 14.3.snaž.?mes.Baran
@radka1303 15.3. snaž. 10mes. Ryby
@petronellka 17-18.3. snaž.?mes. Blíženec
@luciana789 18.3. snaž. 1mes. Lev
@linda555 ? snaž.6mes. ?
@leonetka 21.3. snaž.2mes. Baran
@sam1234 27.3. snaž. 4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž.1rok a 3mes. Baran
Poprosím sanžilky aby chýbajúce údaje mi napísali do odpovede kde sú otázniky 🙂Ďakujem.
@hana2626 čakáme na správy z 19.3. od ženského 🙂
@zora256 odychujúca snažilka
@tusinka no ja stale nic uz ma to fakt stve asi si pekne predsa len k tej dr. zajdem a este k tomu ma tak seklo v krizoch hlavne na lavej strane ledva chodim ☹ to ma mrzi, ze dosla ale aspon mas cyklus v poriadku tak aspon to nech ta tesi co by som ja zato dala...ale ja sa nevzdavam musi sa to uz kedysi podarit 😉 a ides uzivat ten inofolic?
@zora256 ahoj no dnes je to uz 59 dc takze uz dost dlhy cyklus si myslim asi uz fakt mi ostava len k tej dr. zajst...asi pojdem v stredu lebo zajtra nerobi..nie nerobila som si test a myslim, zeby to bolo zbytocne ziadne priznaky a ani naznaky tehotenstva nemam...to uz by sa nejako prejavilo si myslim ...aj mne je luto, ze ti test nic neukazal ale tak zasa treba ist dalej uz len nech ti ms pride a nenatahuje ta tak ako mna
@sam1234 Takže už chápem,z 20mil má môj 50% nuž mal v roku 2010 asi už menej,keďže málo je zeleninu a ovocie a nehovoriac o vitamínoch tie vôbec:-/Neboj ja som čítala raz tuná,že jednej sa podarilo aj z 1% životaschopných spermií a po koľko dňovej abstinencii ho vyšetrovali?Mne vravel lekár 5-6dní a mal 6dní abstinenciu vtedy a od vtedy všede inde počujem že 3-4dni tak aj to zaváži na výsledkoch čím dlhšie sa nechá tým je horšia kvalita :-/
@zora256 Ahoj... Ved uvidis a mozno predsa to dopadne tak ako si povodene necakala. 🙂 39 dc je celkom vysoke cislo ci nie? 😒 My sme si tiez dali pauzu lebo teraz to akurat tak vychadza ze mm chodi do prace akurat cez plodne dni... A chcem sa opytat lebo neviem o par dni zacnem brat ten duphaston a neviem kedy mam cakat dalsiu mrchu lebo pred zakrokom som mala vzdi 30 nanajvis 32 dnovy cyklus ale doky mi povedal ze to tak uz nemusi byt, a teraz neviem lebo do zakroku boli cykli v rozpeti 32 az 38 dni a teraz neviem ze kedy ju cakat. ☹
@fidka21 Ahoj!Tak mne takmer po mesačnom meškaní test pri malom ukázal a obyčajné PSm príznaky som vtedy mala tak nie každá má príznaky ja by na tvojom mieste ešte pred návštevou lekára si spravila test lebo to bude prvé čo sa ťa lekár opíta a ak si nespravíš si aj zaplatíš za test od lekára...
@anulik88 Ahoj!
Ok🙂Nuž je veľké číslo ale od vysadenia Duphastonu mi najneskôr zvykla dôjsť na 39dc preto neviem že čo sa deje na 12dc mi praskli cysty tak asi kvôli tomus a mi odiali lebo som krvácala z cýst na 12dc až do 21dc ☹.
A od vysadenia Duphastonu najneskôr by mala ms dôjsť do 10dní ale mne ako som písala mi chodila aj na 14deň od vysadenia lebo ja som brala od 11dc do 25dc a najneskôr došla na 39dc. ☹A teraz som ešte brala Duphaston tak enchápem,že čo tak uvidím,časom aj ja som si dala pauzu dokým nebudem mať na Inofolic peniažky a potom vo veľkom začneme z mužom 🙂dúfam,že sa nato dá predca dve deti sa od seba naučia veľa a aj sa podeliť nie ako jedináčikovia chcú aj modré zneba ináč začnú vrieskať a búchať sa ozem☹

@zora256 Ahoj. Dlhsie som tu nebola prave preto ze ma zmohli depky a najhorsie je ze ani neviem z coho.... Od snazilkovania oddychujem ale aj tak sa my askosi nedari nato nemysliet... A inak ty ako uz si si robila testik ? Nemam prehlad som ho trosku stratila ale prsty drzim stale... 🙂