icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
11. mar 2013

@sam1234 A percentá nenapísali?Ja viem nie je dobré ani nášmu,ale čo už,chlapi sú tvrdohlavý aj nás posielali do BB na vyšetrenie sexológom a následne brať nejaké lieky,ale mm nič také nie je odhodlaní riešiť ani brať 😠 ,tak to je najhoršie,čo už.Ja stále verím aj budem že ešte jedno bábo bude 🙂Aj ty ver tomu,že budete mať bábo aj dve 🙂A tvoj je ochotný riešiť?

sam1234
11. mar 2013

@zora256 no moj mal 7 dni tak mozno to bude aj tym lebo ja som mala mrchu a ked mi skoncila tak potom isiel na test nemyslela som ze to bude vadit za 2 mesiace ma ist znovu tak uvidime

anulik88
11. mar 2013

Ahoj. No tak to netusim co sa moze diat mne kazal brat 14 až 25 a ked mi bude 10 dni meskat tak mam hned k nemu prist ale nepovedal preco a ani mi nevedel povedat kedy by mi mala prist tak ma trosku dezorientoval... Ja dufam ze ten duphaston mi aspon trosku pomoze mam ho brat pol roka a potom uplne vysadit tak som zvedava ci potom bude ci nebude pravidelna... A ten inofolik ti poradil lekar? Viem ze je volno predajny ale nic zneho nepreplaca poistovna keby ti dal doky predpis? Brat inofolik len tak svojvolne asi nieje dobry napad ze? A ano aj ja som toho nazoru ze jelepsie mat viac deti jedinacikovja su aky su... JA z mm snivame o štyroch detoch ael budeme Bohu vdacni aj za jedno...

sam1234
11. mar 2013

@zora256 ano chce to riesit lebo aj on chce babo aj tabletky berie ked mu ich kazdy den dam a pojde aj urologovi ked ten druhy test ukaze ze je zly

fidka21
11. mar 2013

@zora256 moja dr. uz test nerobi ked tam pridem uz rovno sono spravi to uz sa mi tak viackrat stalo a len ten si zaplatim...asi 3 eura...a ani test nemam kupeny jedine v tu stredu by som ho mohla zohnat ale to uz radsej rovno k dr. pojdem 🙂

renitri
11. mar 2013

@zora256 aha.. no tak neostava nic ine len cakat co dalej..

fidka21
11. mar 2013

inak baby ja uz viem preco sa nam nedari sak uz nam tu vobec ziadna tehulka neposiela virusiky a nemame sa cim nakazit 😝 😝 akoze by ste sa mohli baby aj trosku posnazit kvoli nam 😀 😀

tusinka
11. mar 2013

@fidka21 no tak dufam,ze ta rychlo od-sekne a budes v pohode 😉 no,asi bude lepsie,ked za tou lekarkou pojdes a uvidis,co ona na to...ja zajtra odchadzam na tu sluzobku- takze u nas sa snazenie odklada...:-P ano, ten inofolic uzivat idem som sa rozhodla,ze vyskusam...

tak sa tu majte a dufam,ze kym sa vratim,pribudne daka tehulka 😉 😉 😉

typa
11. mar 2013

@fidka21 posielam :
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

fidka21
11. mar 2013

@tusinka dakujem za povzbudive slova 😉 no asi mas pravdu uz to nejdem odkladat predsa si len za nou zajdem nech uz daco somnou robi 😀 tak to je spravna rec treba skusat vsetko za to nic nedame a hadam nieco nam pomoze 😉 tak prijemnu sluzobku ti prajem a mozno ze je dobre aspon si s mm oddychnete od seba zmenis vzduch a potom sa podari 😉 a na ako dlho ides?

fidka21
11. mar 2013

@typa dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

typa
11. mar 2013

@fidka21 hocikedy,este par tyzdnov mam tu moznost...len mi vzdy dajte vediet a poposielam 😀😀😀😀

fidka21
11. mar 2013

@typa jasne musime ta este vyuzit kym sa da 😀 😀 trosku to tu treba zavirusovat lebo nejako to tu upadlo a potom to tak aj vyzera, ze tych pozitivnych testov je tak malo 😝 😝

tusinka
11. mar 2013

@fidka21 na 9 dní...dlhoooo 😕 no možno fakt, tak ako hovoríš- že zmena vzduchu mi prospeje 😀 😀 😀

zora256
11. mar 2013

@sam1234 Tak to mohlo veľa spraviť,tak držím palčeky aby o 2mes. bolo vporiadku a nech nezabudne že max. 4-5dní má byť len abstinencia,ináč budú výsledky podobné ako mal teraz a dostal nejaké vitmíny,či nie?Tak to je fajn keď má tabletky a aj to,že chce 🙂Moc vám držím palčeky 🙂Aj môj sa už odhodláva že sa bude viac snažiť,najmä keď teraz malý mi pozeráva zo supermamy vidá na facebooku,tak sa normálne rožiari prid etičkách ktoré sa krásne smejú 🙂Snáď bude namäkko dosť dlho aby sa nám zadarilo,už len vedieť načom som z tou ms 😖.
@fidka21 TAk len pekne zájdi k lekárovi nech pozrie čo je vo veci,a daj nám potom vedieť ok ?Moc držím palčeky aby nič zlé nepovedal a nechs a to dá vyriešiť max. vyvolávačkou 😉
@renitri Ahoj!Tak aj ja som už zvedavá,že kedy dôjde aj zmužom sme od 23.2. až dnes mali sexík,tak snáď už dorazí ms,lebo už fakt neviem dokedy čakať,ale tak som sa rozhodla počkať si do budúceho výkendu netestovať a ak dovtedy nepríde tak potom skúsim,zas.ale taks a už aj na ms cítim,tak možno do rána aj príde...

zora256
11. mar 2013

@tusinka Tak si uži služobku a potom mužovi nedaj pokoj až do dátumu neočakávanej ms 😀

zora256
11. mar 2013

@anulik88 Ahoj! Ja som rpesne tak brala Duphaston pred prvým synom 6 mes. a potom som mala vysadiť lenže som otehotnela na 6mes. a potom som brala 4 mesiace aby nedošlo k potratu. A teraz som dobrala 11mes. a už 14dní mám od vysadenia Duphastonu a ms nikde ☹ A to mi vtedy testy až po mesiaci meškania ukázali // aj to bola druhá slabšia ešte,tak som zvedavá,že čo bude u mňa teraz či príde alebo o 2týždne budem mať //.Ale asi skôr príde lebo už prsia nemám citlivé a podbruško pobolieva.A mne tiež od teraz odporučil Inofolic a veru neprepláca poisťovňa ani predpisom,lebo je to vitamín B8 a B9,takže vitamíny nehradia nikde🙂A ja som sa rozhodla ho kúpiť až keď budeme mať izby ok 🙂Ale zato snažiť sa budeme aj bez neho it ak beriem B9 tá je kyselina listová 🙂A sú baby ktoré napísali že stačí aj B-komplex kúpiť a je lacnejší +kys.listovú tak ktovie možno majú pravdu veď B-komplex forte zvykne stáť okolo 3eu + kyselina listová okolo 7-10eu a čosi aj ušetríte a aj viac B vitamínov tam je čo je fajn na vlasy a pokožku 🙂

zora256
11. mar 2013

@typa Bude každá snažilka z nás rada keď nám pošleš tehu vírusíky 😉

renitri
11. mar 2013

@zora256 ved uvidis ako bude... Mna dnes dost boli hlava..myslim ze z pocasia kedze sa ma zmenit zas...

renitri
11. mar 2013

Snazilky moje... tak aj ja vam posielam tehu virusiky, ale bacha su dvojickovske 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

deculko
12. mar 2013

aj ja vam este poslem🙂)) TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
nech je dost pre kazdu 🙂))

ellis21
12. mar 2013

Tak vcera same dobre spravicky tak sa podelim. Baby vhytajte TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

anulik88
12. mar 2013

@zora256 Ahoj. No ani neviem co ti napisat ked stale nechodi. Nezavidim ti to cakanie. A ktomu B komplexu mne bolo povedasne ze sa z neho pribera a niezeby som bola stych co vazia 55 kg a strazia kazdy gram ale mam teraz problem vzdy som bola baculka a bola som zosebou spokojna ale po tom femibione som pribrala 6 kg co mi dost stazilo zivot uz sa necitim tak dobre ako predtym a mam problem ich zhodit na povodnu vahu a niekedy mam pocit ze aj tie kila navyse sa staraju o to ze sa nam nedary... ☹

sam1234
12. mar 2013

@zora256 aj ja vam drzim palce aby sa to aj vam podarilo a dakujeme za tehu virusiky 🙂

zora256
12. mar 2013

@renitri Ahoj!tak na zmenu počasia je normálka keď je tehulka citlivejšia :-/ to prejde neboj.A díky za výrusíky budem rada aj jednému babulku ale tak neodmietnem ani dvojičky 😀 len nak sú zdravé 🙂
@deculko Ďakujem 🙂Kiežby už nakazili aj moje testíky ak bruško 😀
@ellis21 Gratulujem 🙂A ako sa máte?A díky za výrusíky 🙂
@anulik88 Ahoj!tak aby som ťa utešila 🙂Mne práve pribratie pomohlo otehotnieť a to som nikdy nemala 55kg :-/ ale rovno 65-68kg a ani chudá ekď som bola z 62kg som neotehotnela až po hormónových liekoch keď som mala 72kg som otehotnela z malým a on mi pomohol schudnúť na 67kg počas tehu za 5mes. lebo som vracala a po pôrode som mala hneď len 68kg a doteraz som mala 62kg od pôrodu,nuž začínam zas priberať a som bližšie zas k 65kg ☹Nechcem byť tlstá,ale asi ináč neotehoniem :-/zas. A moja známa má stále vyše 90kg a musela schudnúť aspoň na 80kg aby vedela otehotnieť.Nuž sú rôzne baby,možno ako píšeš ty si bacuľka neviem koľko kg mávaš možno Ti pomôže schudnutie aspoň5kg alebo naopak pribratie pár kg.A aby som Ti ten Inofolic vyvrátila aj ztoho baby priberajú:-/ ako som čítla tu na fórume Inofolic-máte skúsenosti niečo také je názov.Som tam párkrát pozrela,keďže ho mm odporučený ale veľmi uvažujem či ho mám brať alebo nie,ale tak mám na rozmyslenie 2mes.tak som myslela,že trošku sa mi telo upravý z tých hormónov po Duphastone a potom možno sním začnem ak sa dovtedy nezadarí.

zora256
12. mar 2013

@sam1234 Ahoj!Ja som tehu výrusíky neposielala,lebo nie som tehu,asi si sa pomýlila 😀.A díky za priania 🙂Aj ja tebe moc prajem aby sa vám už podarilo hneď otehotnieť,ako to zvládaš tak dlho?Ja som to znášala dosť ťažko kým som sa nezmierila stým,že nebudeme mať vlastné a vtedy to prišlo 🙂

ellis21
12. mar 2013

@zora256 ahoj, máme sa fajn okrem toho že rastiem a pobolievajú ma prsia ani neviem že som tehotná. Akurát sa rýchlo zadýchavám a som unavená ale to je ok, asi aj jarná únava namňa lezie. Už sa neviem dočkať kedy bude 5.4 a zasa uvidím drobca a dostanem aj knižku. 😀 A ty čo mrcha ešte nič? A čo testy?

ellis21
12. mar 2013

@renitri Čau dvojkinderko ako? 😀 😀 😀

zora256
12. mar 2013

@ellis21 Ahoj!Tak to je super 🙂Mne ms sa nechce dostaviť tak som zvedavá kedy príde včera som si robila naposledy test už vydržím do budúceho výkendu,ak nepríde dovtedy,lebo sa mi minú zásoby ☹ a je to dosť peňazí toľko testou už som 5ks vyhodila :-/.Ale tak už nemám nič citlivé len pobolieva sem-tam podbruško ako pred ms,ale tak ja som krvácala 12.2 do 21.2. tak asi preto sa mi omeškáva ms,kvôli prsknutým cystám som mala akoby slabšiu ms.

renitri
12. mar 2013

@zora256 no dufam, ze tie zmeny pocasie nebudu take brutalne lebo nic prijemne to nebolo... ale co uz... Poslem este virusiky 🙂 speci pre teba 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT