Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@renitri ĎAkujem si moc milá kiežby zabrali 😉 .A tak snáď to prejde len ak by si mala cisarák,tak po ňom zas jazva alebo pri nástrihu tá vie tiež znepríjemniť tieto zmeny očasia ☹.Ale nedá sa im vyhnúť snáď rokmi sa tá citlivosť zmenší.A už čoskoro bude teplo tak Ti bude lepšie len enbyť snehu a chladu,dažďa,tak bude dobre 🙂Ale tak sme žienky vydržíme pre babulky všetko 🙂
@renitri ja som tiež dnes taká nijaká, od rána sa chystám robiť na počítači, čo mi riaditeľ zadal a nemôžem sa dokpať ani ja neviem čo mám jesť mám na všetko chuť a aj na nič, práve som dojedla tresku s pomarančom ale ešte by to niečo potrebovalo 😀 Varím guláš a spravila som jablká, urobím jablkový koláč. Ale chystám sa na to od rána. Asi ide namňa jarná únava. V piatok idem na krv tak dúfam, že sa zobudím ☹
@zora256 🙂 neboj zaberu 🙂 no ja uz jednu jazvu mam, a ta zvykne sem tam boliet... Asi tak, co vsetko vydrzime ako zeny... No uz ledva cakam na jar a potom leto 🙂
@ellis21 Bude to iste tymto otrasnym pocasim... Ja so si dala cesnakovy posuch...Kukam recepty tak ma chytaju chutky, ale nvm co navarit.. rozmyslam este aj nad svieckovou s domacou knedlou... no spytam sa mm co by si dal a nakupime a zajtra spravim... Najtazsie je pustit sa do niecoho..potom to uz ide.. Noooo taky gulasik som dlho nerobila... asi si napisem zoznam co by som si dala a kazdy den daco z toho uvarim 😀 a este som si zobla z tiramisu co mame v chaldnicke hehe... V piatok idem aj ja na krv a sono 🙂
@renitri
@zora256 ja by som aj vedela čo variť, mám chuť na všeličo ale moje deti sú také prieberčívé, že aj tak si to jem sama a oni sú hladní alebo vymýšlajú čo by jedli, ide mi to na nervy, lebo jeme len špagety a paradajkovú polievku 😠 A ja by som si dala aj špenát alebo lúskovú polievku s fašírkou alebo ničo iné a oni že fúúúúúúúúúúúj kyslé xichy nahodia. 😠
@zora256 nastastie ja nemusim vyvarat denne.. kedze chodime aj k babke jest, abo svokra navari.. a niekedy ideme do restiky naobed... No veru, toko receptov, ze ani vybrat si neviem... mam chut na nieco a potom ma to prejde 😀 No ale na zajtra mam tipy : svieckova s knedlou, spenat, musaka...abo este mozno daco vymyslim 😀
baby -tehulky dakujem pekne za viirusiky ked budete mat chut tak nam sem tam este poslite 😀 😝
@ellis21 Tak ja by som navarila podľa seba a ostatný by kukali a ak by boli hladý boli by nútený si dať to čo jesto 😀 ako moja mama robila 🙂
@renitri Ani my nevyvárame denne 😀 ale zato do reštiky nechodíme.Tak si niečo spravíme viac a jeme 3-4dni aak nieto čo tak čo nájdeme 😀
@fidka21 Ahoj!Tak budem čakať na správy od teba 🙂Zajtra myslím na teba,tak sa držkaj a možno just do rána aj ms dorazí 😀
@zora256 Ahoj ja som od svojej dospelosti ostala va vake nieco cez 70 kg ale cez prvy rok vysokej skoli som koli skuskam a stresu (lebo v strese vela jem ) pribrala na 80 a to bol problem tak som zahajila zazracnu dietu sktorou som zisla na 64 co bola ale hlupost lebo jojo efekt bol rychli. ale potom sa mi darilo sa dlhodobo drzat na 76 a bola som spokojna cez prve tehu co bolo ani nie dva mesiace som pribrala 2 kg a potom femibione 6 a teraz mam 84 a to mi uz vadi uz to niesom ja a myslim si ze je premna dolezite dostat sa naspet na tych 75. No mam strach ze zhodit skoro 10 kil nebude nic lahke ale uz dnes som si nasla kamosku sktorou idem behat . Takze som uz zacala no najtahsie bude vydrzat ale mam nato silnu motivaciu... 🙂 A ty inak ako to mas teraz z mrchou alebo z testikmi?
@anulik88 k tomu chudnutiu a priberaniu...tiez ma to caka... pred prvym tehu som mala 70kg,po nom 89... strasne vela som pribrala,viac som sa radsej v tehu uz nevazila... ale behom roka som tych 10 kil dole dala,ale teda nebolo to lahke... a teraz pri druhom tehu priberam zase ... :( a vobec ma to netesi... nejako si neviem pomoct... musim casto jest,lebo mi je potom zle... a vobec ale vobec ma netesi,ze to potom budem musiet opat zhadzovat,lebo budem chciet to zhodit,to urcite... presne,ze aspon na tych 74.... ach jaj...keby ta vaha sla tak lahko ...
@deculko Ahoj. No mna by tie kila netrapili az tak keby okolo mna behal nejaky mali spunt. Ale trapia ma prave preto ze pre ne nemnozeme mat fazulku. No aspon ja si myslim ze prene lebo lekar nas este netestoval ale kazdy mi povedal ze cim budem mat menej kil tym budem mat vacsiu sancu otehotniet... 😒
@anulik88 posielam ti vírusíky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀
@ellis21 Ahoj. Viem len diagnozu te znela Mola hidatioza a ked som sa lekara pytala na pricinu dostala som odpoved ze 25% prvich tehotensiev takto konci a nikto nevie preco ael ze ked sme sa snazili len dva mesiace tak druhe sa nam hned podari a uz by sa to nemalo opakovat ale akosi sa nedari... 😒
@anulik88 možno na to moc myslíš, mne sa vždy zadarilo ked som si povedala, že kašlem na to a idem robiť niečo pre seba, zmenila som stravu, začala som ´behať a skôr ako som stihla schudnúť som ostala tehu 😀 Si mladučká tak sa ničoho neboj, podarí sa, ked sa podarilo raz tak otehotnieť môžeš len skús na to nemyslieť. Viem že sa to ťažko robí ale skús 😀
@ellis21 Uz skusam. Chcem si podat prihlasku do skoly a urobit si Mgr. A oddnes som zacala behat a verim ze od zajtra aj zmenim stravu ale dnes som este chcela dojest co ostavalo 🙂 Takze verim ze ked trosku zhodim tak sa to podari a mm mi vravi, ze to vidi tak, ze ked zacne semester tak vtedy sa to podari tak chcem verit tomu ze ma pravdu a ja som sice mladsia ale on ma 30 a nie najlepsie zamestnanie lebo zvara... Ale snazim sa mysliet pozitivne aj ked to tak nie vzdy vyzera... 🙂

@ellis21 cauko 🙂 dobre dobre... akurat sa nudim dneska.. nic sa mi nechce... ani jest neviem co by som jedla.. Pojdem k babke robila sosovicovu polievku.... a rozmyslam ze zajtra spravim bud musaku abo spenat s vajcom a zemiakmi a spekackou... MM dosiel z roboty a siel do posilky... ze ench daco vymyslim kym sa vrati... hmm