icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

anulik88
12. mar 2013

@ellis21 Nevravim ze je stary ale starsi a viem ze je vela faktorou ale chceli sme babo skor nez bude mat 30 ale nestihli sme no nevadi... A mi by sme chceli 4 ratolesti ale ked to bude ist tak stazka tak neviem ale v kazdom pripade treba zacat prvim... 😀

ellis21
12. mar 2013

@anulik88 no ja by som ich tiež chcela viac ale problém je aj to že čakám tretie, Moji rodicia to ešte nevedia a ked sa to dozvedia tak bude pohroma, no al musím sa s tým vyrovnať, je to môý život som dospelá a žijem vo vlastnom ale aj tak to bolí ked ti rodičia neprajú. Ja som mala prvé ked som mala 22. 🙂

renitri
12. mar 2013

@zora256 do restiky nechodime ani my denne, ale sem tam ked neni cas navarit abo tak... a jasne ked sme mimo mesta...A musaka je grecke jedlo... Su tam zemiaky, baklazan a mlete maso a zaliate besamelovou omackou... Ale zajtra teda budem robit falosnu svieckovu na smotane a domacu knedlu 🙂 falosnu preto, lebo spravim z bravcoveho masa...Takze uz sa moc tesim na obedik 🙂

deculko
12. mar 2013

@anulik88 je to sranda s tym,ze otehotnies vtedy,ked na to nemyslis,co sa takmer neda,ale sedi to... my sme sa napr. teraz pri druhom 7 mesiacov snazili a nic... to preto,lebo som chcela prejst rovno z rodicovskej dovolenky na druhu matersku,nechcelo sa mi nastupovat na mesiac do roboty,ked mam ist potom na rizikove,nie... no a zadarilo sa az ked som dva tyzdne robila... taka sranda,ze az... aj v robote mali kolegyne zo mna srandu,lebo o tom vedeli... stacilo si do roboty na stolicku sadnut a nemysliet na to... ale lahko sa to hovori...

anulik88
12. mar 2013

@ellis21 No ja som bola prvikrat tehotna na 22 aleco uz.... A preco su vasi proti. U nas by vsetci chceli a aj keby sme mali 5 nikomu by to nevadilo. Vasi nechcu vnucatka?

anulik88
12. mar 2013

@deculko NO ved ked sme sa snazili o prve to sa asi skor snazil mm ako ja ja som to brala tak ze hej isto sa podari bo chceme a ono sa podarilo 🙂 aj ked nedopadlo naj. ☹ A uz len sa dostat do stavu ze mi je to jedno a ono to pride... Tiez som si yslela ze ked budem chodit do roboti ze nato nebudem mysliet ale nezabralo mozno ma to prejde ked budem pilne studovat 😀

ellis21
12. mar 2013

@anulik88 jasné ani nebudeš vedieť jak a budeš tu hádzať fotečky tesíkov 😀

sam1234
12. mar 2013

@zora256 ja som to nemyslela na teba s týmy tehu virusikmi ale na tehulky co posielali ved nevadi. a zvladam to dost tazko uz sa celkom zmierujem aj stym ze svoje mat nebudem no co uz

anulik88
13. mar 2013

@ellis21 Verim tomu teraz sportujem a staram sa o seba snazilovanei sme nechali tak a milujeme sa len ked mame chut nie ked je najlepsi cas 😀

ellis21
13. mar 2013

@anulik88 no super, tak to ma byt a este jedna rada. Moc nekonikuj, lebo aj to prispieva k depkam. Aj ja som si musela dat od mk pauzu. Lebo ked som videla ako baby maju pozitivne testy tak mi to nerobilo dobre. Drzim palce.

anulik88
13. mar 2013

@ellis21 Dakujem za radu. Vizera tak ze sa nou zacnem riadit, urcite to prospejeso snazenim minimalne pol roka nezecneme tak asi ten pol rok iba zeby som mala dobre spravi tak sa znimi podelim. 😅

zora256
13. mar 2013

@fidka21 Ahoj!Ja som nie raz tak bola,že mi ms došla pri vyšetrovaní lekárom ☹ bolo mi to moc nepríjemné...Ale čo už.Tak čakám správy od teba 🙂

zora256
13. mar 2013

@sam1234 Ahoj!Nuž,asi si mala dať pauzu medzi písaným mne a písaným pre tehulky ako ja zvyknem enterom dám medzeru 🙂.A čo sa týka zmierovaním...tak možno aj vám to práve vtedy vyjde ke´d budeš mať mier na duši moc prajem aby vám to vyšlo...hoc aj pozdejšie,vieš ako sa vraví všetko má svoj čas,netreba nič siliť tam hore vedia kedy poslať anjelika do vášho života 😉
@renitri Ahoj!Díky za vysvetlenie 🙂Nuž tak prajem dobré varenie nech sa vydarí 😉

zora256
13. mar 2013

@anulik88 Ahoj!No tak držím palčeky aby sa Ti podarilo zhodiť prebytočné kg 😉 .A ja testy z jednou paličkou ☹ A ms nikde ☹Ale tak snáď už pomaly dorazí dnes po 4dňoch som si zmerala BT tak mám 36,6stupňa a to som pred 4 mala len o 0,01 viac,takže nemám potuchy,že kedy dorazí pri koľkých asi chodí,ale tak sná´d do budúceho týždňa príde.

renitri
13. mar 2013

@zora256 ahoj... neni zas 🙂 idem sa pustit do toho varenia...

zora256
13. mar 2013

@renitri Ahoj!Ani nevrav,museli sme so švagrom zarezať kura,lebo ostatné ho dokaličili :-/hrôza min. týždeň sme kúpili 10rukeniec na vajcia nosnice a ani sú brutálne smädia na krv ☹je mi znich zle,tak ho varím,nečakané rezania nemám vláske,nechcela som aby tam zdochlo,ve´d by mäsa bola škoda.

renitri
13. mar 2013

@zora256 ahoj... no teda... ale lepsie ste spravili ako by tam mal ostat len tak... Ja som pekne navarila..Knedla je bohovska, som na seba hrda 🙂 aj masko a omacka je fajna 🙂 sme sa dobre napapali....

renitri
13. mar 2013

@zora256 Viem ze to sem nepatri, ale musim sa pochvalit... 🙂 Moj dnesny vytvor ;) Uzasna domaca knedla a falosna svieckova na smotane ;) mnamka

zora256
13. mar 2013

@renitri No to si šikulka,ja som zo začiaku robievala knedle ale sme nemali bohvieakú tú parku,tak si radšej sem-tam kúpime tie dve knedla v obchode 🙂

renitri
13. mar 2013

@zora256 🙂 ja mam taky super speci drahy hrnec...zohrejem ho a dam do neho 3 dcl vody vret a priamo do vriacej vody davam knedle a zakryjem poklickou a za 20min su hotove 🙂

zora256
13. mar 2013

@renitri Vau to je iste super ako sa volá a kde sa dá zohnať?Rada by som sa informovala,a sná´d onedlho budem mať aj ja taký 😀

fidka21
13. mar 2013

@zora256 hej aj to sa stava ale tak zato my nemozeme....no a akurat som dosla od dr. takze presne ako som ocakavala dostala som vyvolavacku a mam cakat na mrchu a hned ako pride idem na krv a konecne mi ide spravit hormonalny profil a aj vsetko vysetrit aj stitnu zlazu a vsetko co s tym suvisi co sa z krvi da 😀 asi by som sa este dlho nacakala kebyze tam nejdem lebo to ani nevyzeralo, zeby sa chystala prist 😝

zora256
13. mar 2013

@fidka21 Ahoj!No tak čo je stebou ohlás sa nám prosím?

fidka21
13. mar 2013

@renitri ty si riadne sikovna kucharka krasne to vyzera mnam hned by som si dala 😀

zora256
13. mar 2013

@fidka21 Ahoj!No tak to mi je fakt ľúto,aj ja som zvedavá že čo bude somnou 😢 .Ako som písala pred 4dňami som mala 36,7 stupňa a dnes 36,6,tak akosi neklaesá ale ani nestúpa... a dnes mám už 41dc,ale tak budem musieť lenč akať svokra mi bude mať budúci týždeňpoobednú a je to naprd,leboa utobus jej pôjde o pol 12h a mne dorazí autobus o 11:35h tak neviem čo z malým.A mama mi má len občas prácu tak nech ide keď sa len dá,lebo otca teraz prepustili,a ani nevyplatili v nemecku,takže ani výpoveď nemá,nič...na nervy všetko,len,tak ich enchcem rozčulovať,lebo otec za odvoz vezme 10eu,a my tiež nemáme na rozhadzovanie.Tak mi zatiaľ neostáva len čakať,počkám ešte nejaký čas.A nanajvyš ak budem mať vyše 50dc tak nejako to vyriešim,stým,že poprosím zas svokru o dovolenku.

fidka21
13. mar 2013

@zora256 v pohodicke nema ti co byt luto ja praveze nie som sklamana nic som necakala a som rada ako to dopadlo konecne ma poriadne vysetri a som aj rada ze aj na tu stitnu sa zamerala moznoze aj ta moze byt na chybe ktovie som zvedava ako to dopadne ale aspon sa zas o krok pohnem...a s tou teplotou ja som ju mala taku ako ty stale 36,6 alebo 36,7 a som kdesi citala ze to znaci aj anovulacny cyklus ak sa teplota nemeni a pritom ja som dnes 61 dc a dnes teplota 36,7...mas to komplikovane ale nejako to vyriesis neboj moznoze ti aj dojde..no a otom vyplacani mi nemusis vraviet tiez poznam chalanov co robili v nemecku a vyplatu nedostali a ani vypoved ale aj tak skoncili na UP..a aj mm nedostal uz druhy mesiac vyplatu takze tiez mame nervy z toho ale aspon vieme ze ten jeho sef to doplati lebo ani jeho este firma nevyplatila tak teda cakame tiez kedy sa im uraci 😠

zora256
13. mar 2013

@fidka21 Ahoj!Veru ako píšeš,zrejme mám anovulačný cyklus.A na to HP by nebolo odveci ani mne spraviť.Nuž ak nebude ináč tak aj ja sa budem pítať naň.Ale ako sa poznám do 62dc príde aj ms u mňa tak zvykla bez liekov dlhšie iste nebude meškať proste za 2cykly musí dôjsť k ovulácií,a ak dôjde tak aj ms príde.Dlhšie mi nezvykla meškať,tak uvidím ak by predca len tak budem nútená zájsť k ženskému,len proste nechápem,prečo mešká veď som brala ešte Duphaston tento cyklus.A stými platmi je to nanič,najmä ak má človek hypotéku,ešteže brat je slobodný a má akú takú rezervu tak našim aj hypotéku vyplatí.

fidka21
13. mar 2013

@zora256 no ja si myslim, ze uz davno nam ho mali zrobit si myslim a podla toho nasadit liecbu a nie hned len duphaston nasadit a je to vybavene....ale som rada, ze mi to navrhla konecne aspon zistim ci je vsetko v poriadku a ci mi nejaky hormon nechyba alebo stitna ci je v poriadku...a nemeska ti aj preto, ze si brala duphaston len 1x denne asi mas malo hormonu progesteron, ktory ms spusta...no my zatial chvalabohu hypoteku nemame ale aspon ja mam prijem pravidelny tak to je fajn...a aj byvame u svokrovcov takze aj to ma vyhody nemusime vela veci platit

anulik88
13. mar 2013

@zora256 Ahoj, je zaujimave ake sme odlisne ja by som uz verila ze nepride a ty cakas kedy pride 🙂 No ja verim od vcerea ma to este drzi len aby to dlho vydrzi... 😉 A kedze oddychujem od snazenia dam si oddych od MK ale az ked budem vediet ako na tom si... A chcem sa este opytat kedy je naj brat duphaston vecer rano z jedlom ake mas skusenosti?

zora256
13. mar 2013

@anulik88 Ahoj!Ja som brávala po raňajkách🙂Duphaston.Vieš ja preto čakám,lebo teplota klesá už dnes bola len 36,6stupňa a testy sú negatívne aj po 41dc.Tak preto čakám,už nak sa začne nový cyklus.