icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
20. mar 2013

@renitri Ve´d to,že si stále nemeriam,ale včera bolo 36,9 a dnes už len 36,4 takže klesá a dôjde o 3dni ms.Ke´dže som si práve zjednou písala o cystách ja som mala vlastne podľa nej ms keď mi praskla cysta takže dnes to mám 36dc o 3dni dôjde ms.zrejme podľa toho...

renitri
20. mar 2013

@zora256 aha... no ak klesa tak hej, je mozne ze dojde.. takze si ms mala neskor ?

zora256
20. mar 2013

@renitri Ahoj!Nie chodieva mi na 39dc a mala som na 12dc vraj ms po prasknutí cýst z vaječníka,čiže dosť skoro po ms :-/ ale čo už od 12dc mám 36dc čie o 3dni najneskôr dorazí 🙂ak aspň som kľudnejšia aj teplota klesla takže už len dočkať,bolesti mám už 2deň riadne na ms,tak už len vydržať 🙂A potom sa pustiť do snaženia 😀

dorekapa
20. mar 2013

@zora256 ahojky..pocuj a keby si mu kupila nejake afrodiziaka.akoze aj moj manzel je unavenejsi..ale meni sa to..minuly mes.som bola ja unavena..a teraz mam ovela vacsiu chut na sexik ako pred mesiacom,dvoma,ale pocitujem veeelku unavu pocas dna..ja mam problem v praci ked sa naobedujem nezaspat..normalne si tak dam stolicku v kancelarii aby sef nevidel ze mam zatvorene oci..nemozem sa premoct..strasne by som spala..aj teraz som zadriemala pri dcere,lebo som jej docitala rozpravku a zaspala som aj ja..Musim si vecer aspon na par min.zdreimnut,lebo nemozem fungovat..a je mi stale tak na brusku zle..dnes som vracala..a teraz som taka hladna..zjedla som dva krajce chleba...niekedy som nemala problem ked som neranajkovala..taraz musimrano nieco zjest,lebo sa povracam tak mi pride zle

renitri
20. mar 2013

@zora256 no hadam sa ti to upravi a uz ti nebudu praskat cysty.... 🙂

zora256
21. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Tak Ti drím,apečky,tak ja nemám peniaze,len ke´d na niečo potrebujem,tak mi dá muž,ináč držíme naúčte.Ale ja i tak bývam v dedien tu nič také nedostať,a po druhé,muž mi ani vitamíny nezje nieto nejaké afrodiziakum.A dnes mi došla ms,takže si počkám,ešte keďže mám dosť silnú :-/.
@renitri Ahoj!Ja som rada,keď mi praskajú cysty,horšie by bolo keby nepraskali,vieš mne sa tvoria už od začiatku ms,a je lepšie keď prasknú,lebo potom mám čisté vaječníky dovtedy kým mi zas nezačnú rásť.Vieš to je aj normálka v reprodukčnom veku,možno po 30-tke to prejde,alebo po 35-ťke.Vieš u mň nie len cysty sú problémom to je minimum,teraz sú čisté,ale u muža,ktorý nemá len raz max. 2x chuť na sex....☹ a to akoby nestačilo,ale,možno že už mám menej percent než 50% životaschopných spermií,od 2010,je to už 3rok,a ani vtedy nič nebral,a ani nechce,na ďalšie vyšetrenie a ani brať nič...Z tvrdohlavým chlapom sa nedá ponúť,čo už raz možno časom sa podarí,verím tomu,len je otázne kedy.

zora256
21. mar 2013

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@leonetka 21.3. snaž.2mes. Baran.Ahoj no ako?
@sam1234 27.3. snaž.4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a 3mes. Baran
@slinka3 9.4. snaž. 4mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž.10mes. Baran
@luciana789 13.4. snaž.2mes Lev
@radka1303 13.4. snaž.11mes. Ryby

Snažilky ktoré sa nám nehlásia z chýbajúcimi údajmi:
@linda555 ? snaž.6mes.?
@fidka21 ? snaž.1rok a 1mes. Váhy
@dorekapa ? 1rok a 1mes. Vodnár

@hana2626 čakáme na správy zo dňa 27.3. od lekára 😉 Držíme palčeky aby bolo všetko ok 🙂

odychujúca snažilka:
@zora256 27.4. snaž. 1rok a 1mes. baran

teri21
21. mar 2013

ahojte vsetky,pekny den vam prajem

dorekapa
21. mar 2013

@zora256 ahojky..no ja som ti zabudla vcera napisat,ze som bola na krv..isla som k Dr.s tym,ze som mala kratku jeden a pol dna mrchu a ze v jeden den isli zo mna male pecienky..ale ze mi byva stale zle a ze prsia su nezmenene..zobral mi krv..coho ja sa veeelmi bojim..mam panicky strach z injekcie.No vydrzala som to.Zajtra budu vysledky a na isto budu negativne,ale tak aspon mi zobrali krv a bude to biele na ciernom.Inak mi povedal,ze mal pacientky kt.mali pozitivne testy a neboli tehotne a mal pacientky kt.mali neg.testy a boli tehotne a ze za svojej praxe uz videl tolko pripadov,ze zeny krvacala dole nohami,rifle cez rifle jej pretieklo a bola tehotna..a ja som na neho spustila,ze ja som citala na internete..a on ma hned zabrzdil..ze toto neznasa ako pridu pacientky kt.si vsetko mozne nastuduju na internete..ze nemam vsetko brat vazne a citat vstky prispevky..tak som si pripadala ako sliepka.. 🙂

renitri
21. mar 2013

@zora256 aha.. no tak hej lepsie ked prasknu.. ale najlepsie by bolo ak by sa uz cysty netvorili... ale to asi tak lahko nepojde.. No u nas to bolo naopak, mm by chut mal ale ja ne.... A teraz pocas tehu ma viac chyta chut..i ked teraz nemozme kvoli tym liekom co si davam.. a uvidime ako na tom bude moj krcok v stredu...Neboj, pocet a kvalita spermii sa meni kazdych cca 70 dni... takze moze byt ze teraz ma ukazkovy spg... zalezi aj od stravy a pohybu... a nechcel by ist na kontrolny spg ???

zora256
21. mar 2013

@dorekapa Ahoj!
Lekárom sa nemá vravieť vôbec,že si čítala na internete,oni sú ztoho moc na nervy...preto ja radšej nikdy mojim lekárom nevravím,čo čítam,vôbec počúvam ich a myslím si soje,veď aj lekár je len človek,a ako Ti vravel,je veľa druhov tehotenstiev a ženských tiel každé sa ináč zachová pri tehotenstve,veď ani mne neukazovali testy takmer mesiac,že som tehotná a až keď uplinul mesiac od očakávanej ms až vtedy sa ukázala aj druhá čiarka 😀.A vidíš,mne prišla ms zmeškaním ale došla ajk rátam aj tých 12dní pred prasknutím cýst čo som potom krvácala,tak by to bolo na 50dc a ak od 12dc rátam tak na 38dc čo je reálnejšie,lebo do 39dc mi chodieva ms od Duphastonu,nuž som zvedavá kedy mi príde bez Duphastonu.

zora256
21. mar 2013

@renitri Ahoj!Práveže on nechce nič,on je starodávny vtomto,on vravieva,keď príde čas tak bude aj druhé,aj prvé vraj Pán Boh poslal,keď sme sa málo snažili ale bol tu čas...
A čo sa týka stravy nuž tak to už vôbec nie,žiadnu zeleninu,ovocie ani vitamíny nechce jesť ani brať,len mäso,majonézy,a slané jedlá je,ryby a syry,mlieko,mak a vajcia.Proste samé bielkoviny a vlákninu,zje,ale ako som písala,nič včom sú vitamíny,E,A, iné.

dorekapa
21. mar 2013

@zora256 ty si myslis,ze by som mohla byt ozaj tehu?Aj ked som mala slabu mrchu a na 29 den negativny test?Akoze je mi fakt tak v navaloch zle..a mam ti tlaky v podbrusku..dnes mi tak hlava tresti.Uz som zobrala paralen

zora256
21. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Ja si mylsím,že si,ale tak uvidíš zajtra 😉 .Niektoré majú bolesti hlavy,a keď máš tlaky v podbrušku aj po tom krvácaní,tak iste 🙂A možno,že si len v 1-2týždni preto Ti neukázali ešte testy ale krv Ti ukáže 🙂

dorekapa
21. mar 2013

@zora256 jooj moja,keby si mala pravdu..pozri ide moja hodina na spanok..ja ako babatko..som v praci,ale ja si tak dam stolicku a musim zatvorit oci..Tu jednes tak skaredo,sychravo,prsalo,ze este aj to mi pridava na unave..Vy co robite doma v takom necase?Ja pojdem pre dcerku do skolky a budeme doma..manzel dnes pride skor,povedal ze o tej 19stej najneskor..a ja ked si predstavim,ze nam vsetko treba zacat pomaly balit,skladat,triedit..boze ako sa mi do toho nechce pustit..ja som skor unavena..jarna unava,alebo co..ked sprchujem dcerku a som zohnuta nad vanou,alebo nieco dlhsie robim a som pri tom zohnuta,tak ma zacne tak divne boliet v podbrusku

zora256
21. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Neboj bude dobre,mne malý spí aj ja by som spala,ale nemám čas,čo už tu prší celý deň ☹ a aj pre chlie sme museli v daždi ísť :-/neznášam dážď,keď mám ísť niekde.

dorekapa
21. mar 2013

@zora256 to aj ja...preto uz nech nam jar klope na dvere.

zora256
21. mar 2013

@dorekapa No hej,lenže aj apríl býva upršaný,čomus a neteším...kiežby bolo menej dažďa a dážď nech je potom cez leto aby neboli zas veľké suchoty a už aby slniečko hrialo.

dorekapa
21. mar 2013

@zora256 to ano..kokso este necelu hod.a idem domov...ja mam pocit ze mi podbrusko rozhodi..

zora256
21. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Ak nebudeš krvácať,tak to bude z uhniezďovania sa čím viac sa zavŕtava tým to viacbolí vraj potom to bolí z nejakých úponov či zčoho čo drží maternicu,z naťahovania zr astu maternice do 20-23tt.tak na to je najlepšie odychovať a nepreťažovať sa.Držím palčeky 😉 A ajtra sa ná ohlás,e ako dopadli krvné testy 😉

dorekapa
21. mar 2013

@zora256 jasne,budem v praci a o 11 mam volat sestricke..ale jati uz teraz napisem,ze dopadnu negativne..tak snazilkovaniu zdar a zdraviiim vsetky snazilky.. 🙂 🙂 🙂 🙂

zora256
21. mar 2013

@dorekapa Ahoj!Veď len aby si neodpadla ka Ti povie,že máš pozitívne testy 😀,lebo tak tie bolesti sú v ok aj ja som myslela každú chvíľu že príde a neprišli až po pôrode 😀.Tak neboj,budem čakať zajtra kolo 13tej správyčky,keďže ja tu bývam keď malý zaspí po obede 🙂

dorekapa
21. mar 2013

@zora256 dobre moja..napisem..idem pomaly koncit..este chcem prispiet do diskusie..hladam nejake dobre knihy ohladom meditacie,vnutorna sila,sila vesmiru atd....

zora256
21. mar 2013

@dorekapa Aj knihy Josepha Murphy-ho sú dobré na načerpanie sily 🙂

fidka21
21. mar 2013

@zora256 ahoj teraz trosku mk zanedbavam lebo nemam cas a mm mam doma tak mi stale okupuje pc 😀 dalsiu mrchu necakam 18.4-30.4 😀 neviem to tak odhadnut lebo mam to vselijake vcera som bola na krv na hormonalny profil zajtra by mali byt vysledky tak budem mozno aj mudrejsia...vari nieco s dr. poriesime a som zvedava ako to dopadlo ci mi nieco zisti alebo nie 😕

fidka21
21. mar 2013

@renitri vies ako ti zavidim ale v dobrom, ze uz si byvate sami my si este pockame kym to bude... 🙂 ja tiez preferujem radsej kazdy den varit ako jest tri dni to iste pomaly aj svokru to ucim aj ked nie vzdy to ide ale je to cim dalej lepsie a snazi sa uz aj ona aby sa len na jeden den navarilo mozno za nejaky cas ju celkom preucim 😀 ja tiez rada peciem lebo nasi chlapi to su taky maskrtnici kazdy tyzden by chceli nejaky zakusok aj ked niekedy sa mi piect nechce ale vacsinou ma prehovoria 😀

zora256
21. mar 2013

@fidka21 Díky za info 🙂večer nahodím tabuľku z novými údajmi 🙂Tak držím palčeky aby sa čím skôr aj ut eba vyriešili ťažkosti a daj vedeiť zajtra čo máš nové🙂Mne dnes došla ms na 50dc a ak nerátam tých 12dní cyklu čo som krvácala tak na 38dc došla čo je ešte vnorme chodievala mi na 39dc.z Duphastonom tak som zvedavá kedy mi príde bez neho v apríli alebo a v máji.

fidka21
21. mar 2013

@zora256 dakujem 🙂 oki ak sa sa mi zajtra bude dat tak napisem ako som dopadla ak nie tak sa ozvem hned ako budem mat cas 😉 tak to je fajn, ze ti dosla a nenatahovala ta a ides teraz nieco uzivat ci to nechas na prirodu?

zora256
21. mar 2013

@fidka21 Ahoj!Uvidíme po výplate budúci mesiac teraz iste nejdem nič užívať,lebo nemám nato peniažky :-/ mala by som Inofolic,el je moc drahý,cez magister stránku bol na mesiac za 36su a v lekárňach do 50eu na mesiac,ale tak zatiaľ nemám ani na jeden z tých dvoch cien.Tak som zvedavá či by mi ms chodila aj bez nich po Duphastone,ešte som nemala možnosť si to odskúšať lebo predtým osm otehotnela 😀 a užívala ho po koniec 4mesiaca tehotenstva.A po tehotenstve som brala Hak 7mes. a od vtedy zas Duphaston som brala do 25.2.

fidka21
21. mar 2013

@zora256 hm skoda, ze je to drahe ja by som to asi tiez nekupovala...a femi kvapky si uz skusala tie maju prijatelnu cenu mozno su tiez dobre a pomozu ti mne ich mamina dnes kupila tak si pojdem prene a zacnem ich uzivat len dufam, ze mi dr. zajtra nenasadi duphaston alebo lutenyl uz ich nechcem uzivat 😠 nechcem ta strasit ale ked si s duphastonom mala taky dlhy cyklus tak neviem ci ti nabehne sam ja to viem podla seba a musela som si ist pre vyvolavacku ...ale ty si iny pripad moznoze tebe sa to upravi... 🙂