icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
22. mar 2013

@zora256 aha.. no spytam sa co mm nato, keby mali po dve mena.. No u nas budu okruhle svokrova 60tka, a moja 25ka.. vy ste teda mali riadne okruhlych oslav 🙂 hehe..

leonetka
23. mar 2013

@zora256 ahoj, MS uz dosla. prosim, daj ma mimo tabulky, davame si na isty cas pauzu. dik 🙂

anuska3107
23. mar 2013

@zora256 velmi zle dnes prisla mrcha

zora256
23. mar 2013

@renitri No to sme mali 😀 aj chceli oslavovať,ale tak my sme práveže nechceli ísť keďže chceli oslavovať 11.7 a ja som mala termín práve na vtedy ale tak som šla do nemocky 18.7. a potom už zas preto nie,že som kojila a bola po pôrode,taksa neoslavovalo.No tak ty si o rok mladšia odomňa 🙂A už hneď dve detičky budeš mať aj mňa predbehneš jednou ranou 😀 to aby som sa snažila jak divá,hoc ťa už nepredbehnem,ale nevadí aspoň dobehnem 😀Len sa držkaj aby boli detičky ok 😉

zora256
23. mar 2013

@leonetka Ahoj,ok dám ťa ako odychujúcu,ale sa časom ozvy ak by si bola tehu 😉
@anuska3107 Ahoj!Tak to mi je ľúto,neboj podarís a čoskoro uvidíš 😉 .A napíš na kedy nečakáš ms

zora256
23. mar 2013

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@sam1234 27.3. Snaž.4roky a 10mes. Strelec
@tusinka 6.4. snaž.1rok a 3mes. Baran
@slinka3 9.4. snaž. 4mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž.10mes. Baran
@dorekapa 12.4. snaž.1rok a 2mes. Vodnár
@luciana789 13.4. 2mes.Lev
@radka1303 13.4. snaž.11mes. Ryby
@ponozkazt 14.4. snaž. 1rok a 1mes. Blíženci
@fidka21 18-30.4. snaž.1rok a 1mes. Váhy
@zora256 27-28.4. snaž. 1rok a 1mes. Baran
@anuska3107 ? snaž.1rok a 9mes. Lev
@linda555 ? snaž.6mes. ?
@petronelka ? ? Blíženci
Snažilky poprosím vás napíšte mi chýbajúce údaje,alebos a ozvyte či sa ešte snažíte,alebo či ste tehulky,ĎAkujem 😉

Oddychujúca snažilka:
@leonetka ? snaž.2mes. Baran

@hana2626 čakáme na správy z 27.3. od lekára,Držíme palčeky aby bolo všetko ok 🙂

renitri
23. mar 2013

@zora256 no ved uvidime aj my kedy sa narodime a ako sa budeme mat a kedy bude nejaka oslava alebo skor take privitanie do zivota 🙂 No hej, som mladsia o cosi.. nevadi, dobehnes ma aj ty 🙂 dakujem 🙂 jasne budem sa drzat..

tusinka
23. mar 2013

ahooojte baby, som tu skoro 2 týždne nebola- zmenilo sa dačo a pribudla nejaká tehuľka???ste toho popísali, kým to prečítam... 😀 😀 😀 ja som bola na služobke, takže tento mesiac sme toho veľa s mm "neporiešili"- tak ale človek nikdy nevie, kedy sa zadarí... 😉

anuska3107
23. mar 2013

@zora256 no takze podla mojich vypoctov ta svina sa dufam nedostavi 23.04

tusinka
23. mar 2013

@fidka21 ahoj, tak ako??? vyšetrenia máš za sebou??

zora256
23. mar 2013

@renitri Ahoj!Díky 🙂Iste dobehnem nič nezmeškám 🙂Užívam si teraz malého,asi ochorel mal vnoci horúčku a dnes mal 1x hnačku a aj 1x vracal k večeru ☹
@anuska3107 Ahoj!Neboj snáď Ti už nepríde tá ďalšia ms 😉 .Tabuľku aktualizujem až keď budem mať viac času teraz mám dosť z malým 😢

renitri
24. mar 2013

@zora256 Ahoj.. 🙂 Jasne 🙂 tak treba kym je maly, potom uz vyrastie a cas nevratis.. Juj, chudatko male, dufam, ze bude OK..

zora256
25. mar 2013

@renitri Ahoj!Aj ja moc dúfam,ledva som oka zažmúrila vnoci,bolo mi hrozne,kvôli malému,mal horúčky a aj ho preháňalo aj vnoci a od rána kaká ☹ a dávam mu už druhý deň len diétne jesť...ťažké to je stres u mňa spôsobil,že kým je malý ešte malý ani nechcem ďalšie bábo,kým nebude aspoň mať 4roky je mi hrozne ten strach o neho je neskutočný 😢 Len sa držkajte .

fidka21
25. mar 2013

@renitri tak to hej ale tak skoro sami byvat nebudeme my chceme stavat dom len este si chceme trosku posetrit aby sme sa moc nezadlzovali tak si zatial len kukame domceky aky sa nam paci a tak zatial len take plany si robime 🙂
to si si musela teda riadne prezit rakovina to je taka svinucha som rada, ze uz si v poriadku...kremove mam rada aj ja len este som ich tu nezauzivala takze asi zacnem niekedy lebo mm si uz pyta brokolicovu tu ma rad 🙂 no ak sa ti bude chciet tak mi posli rada to vyskusam ja mam taketo pagaciky rada len som ich este nerobila 🙂 a ty este chodis do prace ci si na pn?

fidka21
25. mar 2013

@zora256 oki hned ked budem vediet tak napisem v stredu by to malo byt tak som zvedava 😉 kvapky som uz zacala uzivat take su horkaste ale da sa to som zvedava ci daco pomozu 🙂 a ako sa ma syncek uz mu je lepsie?teraz je akesi take hlupe obdobie okolo mna su vsetci nejaky chorlavy a mna to tiez neobislo tiez mam nadchu jak hrom 😠

fidka21
25. mar 2013

@tusinka ahoj hej bola som na krv ale vysledky by mali byt v stredu tak musim cakat potom ti napisem co mi zistili 😉 a ty ako ako bolo na sluzobke?

renitri
25. mar 2013

@zora256 juuuj...co nejaka viroza je vo vzduchu ci ? drzkajte sa, nech ste cim skor ok..
@fidka21 nooo tak domcek by som aj ja chcela, ale ten mat nikdy nebudeme.... :( no hej bola to skuska aj pre mna aj pre nas vztah...ale hlavne ze uz je dobre... No aj ja zvyknem brokolicovu abo hraskovu, tekvicovu.. no uz ho mam, poslem do IP.. Ja som uz od 11.2 na PN doma..mam vychadzky takze fajn.. Zajtra idem zubarovi :( bojim ako vzdy hehe... a potom stredu na sono a uvidim nase male babatka.. sa uz tesim 🙂 Dneska ma mm meninky, tak som mu ale teda aj nam kupila darcek zvlhcovac vzduchu...lebo ked sa v byte kuri tak je dost suchy vzduch u nas... takze vyuzijeme aj pri detoch 🙂

fidka21
25. mar 2013

@renitri noo nevies nikdy nehovor nikdy 😉 tak to ma tesi, aspon vies, ze mas vedla seba partnera, ktory pri tebe stoji aj v dobrom aj v zlom aspon vies, ze mas vedla seba spolahliveho partnera, na ktoreho sa mozes spolahnut 🙂 jaj takze si uz doma vegetis a vychutnavas tehotenstvo to je super az ti zaavidim ale v dobrom 😉 tak sa zajtra drz pritom zubarovi nie ze mu z kresla ujdes 😀 ja zasa zo zubara strach nemam nastastie aspon z niecoho 😀 no vidis aky prakticky darcek si vymslela vyuzijete to cela rodina mna taketo darceky tesia lebo maju nejaky osoh a nie take somarinkyy co nato len prach sada 😀

renitri
25. mar 2013

@fidka21 tak ano, kto vie mozno raz budeme mat domcek..uvidime... Hej hej, mam a viem to 🙂 Doma som, chodim na prechadzky, do obchodu, k babke a tak.. a sme s mm viac, lebo ked sme robili, tak sme sa menili v robote, cize sme sa videli malo... Nastastie je to mlady, sikovny zubar a este k tomu aj znamy.. takze fajne.. ale tak vzdy sa bojim hehe.. ale ked uz budem od neho odchadzat budem hrdinka, ze ved to nic nebolo, ze co som sa bala... Hej, mm si ten darcek zelal, a nasli sme v super cene a taky peknucky s detskym motivom 🙂 kuk v mojom albume dvojicky.. No hej, je to fajn a lepsie ako nieco co sa nebude pouzivat.. Dalsia vec ktoru budeme kupovat je pracka..lebo nemam este.. periem u babky abo u mamy zatial..

zora256
26. mar 2013

@fidka21
@renitri Ahojte!veru viróza je vo vzduchu vraj začína črevná chrípka ☹Tak malý sa mi má očosi lepšie,ale zato má riťku dosť červenú a boľavú od hnačiek 😢 .Držíme diétu,a dúfam,že už teploty obídu ho,dnes má meninky,chudáčik aj cukríky pítal,ale nemôžem mu dať...Je to dosť smutné...Moc dúfam,že ho to už prejde podľa detskej už by mal byť zajtra ok,nuž uvidíme,ako to malý zvládne 😔 .Veľmi sa snažím veriť že mala detská pravdu a už zajtra bude bez hnačiek,a dnes bez teplôt.

zora256
26. mar 2013

@renitri Jej tvoj muž je Emanuel?Môj synček tiež 😉
@fidka21 Prajem Ti skoré uzdravenie 😉

renitri
26. mar 2013

@zora256 drzte sa. Nie Marian je mm.

fidka21
26. mar 2013

@renitri tak tak niekedy sa ani neoplati nieco planovat lebo osud si to vzdy aj tak zariadi podla seba este aby sa nestalo aby sme aj my neskoncili niekde na byte aj ked mm je zasadne proti no len ktovie hocico sa moze prihodit 🙂
u teba to vyzera tak, ze to tehotenstvo ti len same vyhody ponuka ale to je dobre taketo veci su v zivote vzacne 😉 a ako bolo u zubara prezila si? 😝 tak to hej a hlavne, ze manzelovi sa pacil a dostal co si prial a aj to fajne vyuzijete 😉 jaj no to nie bohvieco pracka to uz je taka vec, ze sa tazko bez nej zije este, ze maminky a babky existuju ale zasa kedysi ich nase babky nemali a zaobisli sa bez nich ... 🙂 kukla som ten zvlhcovac perfektny je aj dobry dizajn ma ja som si to uplne inac predstavovala 🙂

fidka21
26. mar 2013

@zora256 dakujem uz je to trosku lepsie ja nastastie horucku nemam..tak sa drzkajte a skore uzdravenie malickemu 🙂

zora256
26. mar 2013

@renitri A v akom kalendári má meniny?

@fidka21 ĎAkujem🙂To je fajn,keď nemáš horúčku.

sam1234
26. mar 2013

@zora256 ahoj tak mrcha dorazila ☹ a dalsia nepride 22.4

tusinka
26. mar 2013

@fidka21 tak drzim palce,aby boli vsetky vysledky OK...sluzobka bola v pohode a aj rychlo ubehla az na to,ze sme "prepasli"plodne dni...zacala som uzivat ten Inofolic uvidime...ja som bola este na zaciatku mesiaca na krvnych testoch a vysledky mi dosli kym som bola prec-lekar mi predpisal kyselinu listovu-vraj na krvinky takze zabijem dve muchy jednou ranou aj tak som ju chcela uzivat vraj je dobra pre nas snazilky...🙂

fidka21
26. mar 2013

@zora256 no ja ani vacsinou nemavam mna skor chyti velka nadcha a zimnica a este mam taky "sexi"hlas zachripnuty 😀 ale dnes je to uz cosi lepsie 🙂

fidka21
26. mar 2013

@tusinka dakujem aj mam obavy ako to dopadne dufam, ze to bude v poriadku...tak to je super, ze ti to rychlo preslo a na plodne dni sa moc nespoliehaj uz vela bab otehotnelo aj mimo nich takze snazilkovat sa treba stale nevies kedy sa postasti 😉 hej pocula som ja som ju tiez brala ale potom som sa nato vykaslala az ked otehotniem ju budem brat a tie testy si mala vsetko v poriadku?a ty si uz bola na hormonalnom profile?

renitri
26. mar 2013

@fidka21 no ved to, ze asi moc dopredu planovat nebudeme...NO veru, tehotenstvo mi prospieva 🙂 Hej, prezila som u zubara.. vypytala som si injekciu a spravil mi hned dva zuby... a o mesiac idem zas a spravi este dva male kazy..Nebolo to take hrozne, skor potom kym som mala strpnute usta...Skocili sme s mm do Nitry nakupit nejake decke vecicky v H&M co je ten kupon so zlavou, tak sa tesim.. zajtra pofotim co som kupila 🙂 A zajtra idem aj na sono a uvidim drobcov 🙂 sa moc tesim uz 🙂 My sme predtym byvali v garzonke a tiez sme nemali pracku..svokrovci byvali vedla, takze som prala a vesala u nich... Teraz nosim k babke hodit do pracky abo mame.. hej super, ze su blizko a da sa to vyriesit.. Ale novu pracku budeme mat uz v aprili... zatial vyberame aku..ja uz svoj tip mam, len hladame za dobru cenu... Uz aj susiak na pradlo som si kupila domov 😀 aj zehlicku v kauflande za 15 € tefal... celkom dobre zehli... Hej hej moc sa mi zvlhcovac paci, pekny je 🙂
@zora256 v slovenskom mal v pondelok Marian.. kukni sa..